Chock framför let's dance
2010-01-29 / 23:27:20 / Allmänt

Fredags mys framför let's dance var tanken då en av mina favorit danser skulle vara med idag och då menar jag INTE SLOW FOX haha den tål jag inte för fem öre, finns det någon tråkigare dans? Då föredrar jag lugnt paso dubble eller hur den stavas tycker den är väldigt cool den dans precis min typ av dans om jag nu skulle tvingas till pardans så skulle den vara den jag skulle välja ;) men till chocken den som för dagen i min mening var den bästa fick lämna programmet... blev lite smått chockad då måste jag medge...

Imorgon blir det gymmet först på morgonen ska bli härligt efter några dagars uppehåll nu vet inte om jag blev sjuk eller bara gick in i väggen något av det var det som inträffade i alla fall men kan nu glatt meddela att jag återhämtat mig och redo för nya utmaningar. Måste bara hitta på några ...

Ingen som vill utmana mig att göra något? Kanske gör det vettu så det kan vara värt att skicka in förslag ;) Kommer tänka igenom alla förslag grundligt Så utmana mig :)

Den är till dig haha

NoHiding


Anouk och funderingar
2010-01-29 / 10:10:09 / Allmänt

Lyssnar på Anouk och funderar om jag ska spendera tiden tills jag måste åka till Universitetet. Det lutar som starkast åt det hållet för ni förstår jag var så smart att jag hade tänkt att gymma innan jag skulle dra iväg till skolan i och med att jag inte kunnat gymma de två senaste dagarna för att jag inte mått helt bra.

Så hade tänkt köra ett ordentligt träningspass nu på morgonen, men så blev det som sagt inte riktigt. För jag har ingen bil hemma! För jag övertalade pappa om att ta bilen idag så jag kunde åka med honom hem sen så jag slipper komma hem vid sju tänkte bara inte riktigt så pass långt då jag packade mina gymkläder. Så där var jag inte så speciellt smart. Men kan ju alltid köra crosstrainer eller gå en sväng trots allt vi får se vad jag hittar på har ju några timmar på mig :)

Sist ska ni också få höra vilken låt jag lyssnar på, väldigt fin och innehållsrik text.Vad tycker ni?

NoHiding

Robinson äger!
2010-01-28 / 22:10:29 / Allmänt

Vem vet inte att jag gillar och alltid har gillat Robinson? Som jag misstänkte alla. Robinson casting människorna får skylla sig själva att de inte tog med mig i denna omgång men tro mig och tillfälle ges kommer jag ge det ett nytt försök.

Var det inte den underbaraste känslan då de som blivit utröstade dök upp i denna krigsmålning? (hade tänkt lägga upp en bild då de alla kom där på stranden men det hittade jag inte utan fann enbart den här bilden)Men så fruktansvärt cool denna människa är ! Hela de utröstades lag är helt otroligt och vem än av dem som kommer få slå sin plats tillbaka kommer vara den person som jag håller på i finalen, för i "ursprungslaget" är det just nu bara en enda människa jag tål och det är på gränsen efter det att hon bara vek sig i den sista utröstningen för att hon inte orkade argumentera emot. Helst av allt hade jag hoppats på att de utröstade helt skulle slå ut de i det laget som var kvar då de förlorade tävligen, men man kan inte få allt här i livet och känslan då de halvdöda eller vad man nu kallar dem dök i upp i tävligen var obetalbar jag bara satt och log och skrattade om varandra det var så grymt.

Hur som helst jag håller på Annika och hoppas att hon vinner, vem håller ni på?

NoHiding


Battle of the phantom of the opera
2010-01-28 / 14:51:57 / Allmänt

Vilken version är egentligen bäst? Här har vi Sarah Brightman och phantomen vs. Emmy Russom och hennes phantom vem vinner the battle of the phantom of the opera?Ena versionen av dessa tycker jag bara verkar helt sinnesjuk - gissa vilken? ^^

NoHiding

Time to say goodbye
2010-01-28 / 11:28:55 / Allmäntborde säkert inte blogga om det här men jag känner att jag behöver skriva något.. sitter här med en klump i halsen och tårade ögon. Den här låten var så länge min favorit låt men har inte kunnat lyssna på den sedan en näras begravning i slutet av 2008. Men nu när jag fått höra att en person har dött efter en viss tids sjukdom vill jag till minne av den personen vill jag att ni tillsammans med mig lyssnar på den låten.

Han var min historia lärare och en av de första läraren som faktiskt trodde på mig, trodde att jag kunde bli något och han har en stor del i att jag nu läser historia på universitetet. Han var den som först gjorde historia intressant. Tack vare honom har historia blivit en del av den jag är. Och kommer alltid att minnas honom för han trodde på mig, trodde att jag kunde bli vad jag ville bli, det är en väldigt viktig del i att vara lärare att tro på sina elever och det gjorde han. Även när eleverna inte trodde på sig själva. Fler borde ha fått uppleva det... Till minne av P.L.  

NoHiding

Visste ni att exploation av jorden startade för 1,5 Miljoner år sedan?
2010-01-27 / 17:36:22 / Allmänt

 

Visste ni att exploation av jorden startade för 1,5 Miljoner år sedan?

Vi tror ju alla att vi bara har oss själva att skylla men de senaste 1,5 miljoner åren har hjälpt oss att bygga upp det till det som är idag. Det startade inte med industrialisationen, utan det går tillbaka så mycket längre än så. Men det har vi inte fått lära oss i skolan. Det fokuserar enbart på de senaste 200 åren då vi egentligen måste se tillbaka på de senaste 1,5 miljoner åren! För att få bukt med det.

För ungefär 1,5 miljoner år sedan levde föregångaren till Homo Sapien Sapiens, Homo Erectus (Jennie och Busk läs det inte om ni tolkar det fel) Hur som helst så började Home Erectus att använda sig utav elden, det är okänt om de kunde framställa den eller bara hålla den vid liv men i vilket fall börja människorna använda sig utav elden.

Efter det dröjde det tills 10 000 – 12 000 år sedan då exploationen drog igång ordentligt. Tidigare hade människorna varit samlare & jägare och levt på naturen och när naturen inte bidrog mer i ett område förflyttade de sig  till ett nytt så att det området kunde återhämta sig. Men för 10 000 – 12 000 år sedan så började människan att bruka jorden (svedjebruk genom elden) där man utnyttjade jorden till max och aldrig gav den en chans att riktigt återhämta sig. Vi låste in djur så att de aldrig skulle ta slut och berövade dem på deras frihet.

Efter det att jordbruket startade har det bara gått utför med mer och mer exploatering och därifrån har vi gått
från att leva i symbios med naturen till att utnyttja den till max för vår egen vinningsskull.

Vissa forskare menar att vi måste gå tillbaka till dessa jakt och samlar samhällen för att vår planet ska kunna överleva. Vad denna forskare inte nämner är att då skulle med största sannolikhet ca 98% av befolkningen dö ut.

Vad vi kan göra är ett motverka exploationen men vi kan inte vrida tillbaka tiden, oavsett om vi är medvetna om den eller inte lär historien att upprepa sig. VI lär börja använda elden. Vi lär starta jordbruk och hjulet snurrar vidare.

Det jag ville göra med denna information var inte att påvisa att vårt hopp är slut, nej, lång ifrån det, utan det att vi människor är smarta och finner sätt att överleva. (Inte desto mindre startade exploationen för 1,5 miljoner år sedan. Vi dagens människor är inte helt skyldiga. Men vi måste ta vårat ansvar och om inte spinna tillbaka hjulet, sakta upp det.

Varför ha bråttom?

NoHiding


Mina TÅR!
2010-01-27 / 13:45:36 / Allmänt

Mina TÅR!

Mina tår lever knappt de är så kalla att det gör ont och då har jag på mig vinterkängor då jag stått ute och väntat på bussen. Nu sitter jag på den och vad skönt det är med värme men jag fruktar redan nästa hållplats då dörrarna igen kommer att gå upp och kylan kommer in i bussen tränger igenom mina varma vinterkläder och in i märg och ben. Tyvärr får ni inte ta del av detta inlägg förrän när jag kommer hem då min dator fortfarande inte har något mobilt bredband på bussen – men vad gör det? Jag använder tiden produktivt till att blogga istället för att spara lite tid och sen om jag får tid över kan jag ju alltid plugga lite också, får se hur det blir med den saken, om inte annat kan jag ju skriva rent mina anteckningar från min första föreläsning i historia, då vi bearbetade ett antal miljoner år.

Den här första föreläsningen var så mycket bättre än introduktionen då introduktions läraren stod och pratade i närmare två timmar med ett fönster öppet i närmare -10. Inte det skönaste jag varit med om direkt. Hursomhelst det jag skulle säga var att föreläsningen idag var jätte intressant och kommer att skriva ett nytt inlägg sen om vad jag lärt mig och det är intressant, alltså ska inte säga allt jag lärt mig bara en cool sak jag upptäckt. Föreläsaren var jätte bra trots sina problem med powerpointen har jag aldrig varit så uppmärksam på en hel föreläsning förut jag ville liksom ta in och minnas varje ord samtidigt som hon i mellan åt hade skit cool anekdoter, till det hon prata om. Ska inte gå in för mycket på det för är medveten om att alla inte är lika facinerade av historia som mig.

Stora frågan för mig idag är däremot när jag ska ta mig till gymmet? Hann inte med det imorse innan så får se om det blir när jag kommer hem eller om det bara blir en gång idag efter dansträningen. Dansträningen lär ju bli intressant att se hur många som kan ta sig dit på grund av den ankallande snö stormen, men det lär ju märkas förr eller senare i alla fall.

Nu har jag visst snart pratat strunt i en hel sida utan att säga ett enda vettigt ord! Tror jag blir mer skriv-utvecklande då jag sitter på bussen och inte har något annat för mig. Och ändå har jag inte kommit ur linköping än!

Äsch nu ger jag mig, vi hörs mina kära och okära bloggläsare


 

NoHiding


humörets låt
2010-01-26 / 22:38:33 / Allmänt


Upptäckt!
2010-01-26 / 14:18:08 / Allmänt

En ny musikalisk upptäck har jag precis åstadkommit eller inte helt själv spotify har hjälpt mig med den, för som ni vet rekommenderar ju den låtar ibland som skulle passa på er musik smak och nu träffade den verkligen mitt i prick. Jag vet att jag säger det ofta men den här låten är helt otrolig och den har verkligen gått rakt in i hjärtat på mig. Förstår bara inte hur jag inte kan ha lyssnat på den här artisten tidigare? Ni alla tycker säkert jag är helt blond när jag berättar vem det är och hur jag kan ha missat henne.

Jo denna otroliga artist jag precis upptäckt är Anouk och framförallt med denna otroliga låt, rekommenderar er som starkast att lyssna på denNär jag väl börjat lyssna på den låten upptäckte jag att hon har gjort en annan skit bra låt som jag inte har vetat vem som gjort men som Cissi en gång sjöng i idol, minns ni henne? Hur som helst denna låt är även AnouksNu ni har Emelie fått en ny Idol förstår ni ;)

NoHiding

Ekonomisk utveckling under forntiden
2010-01-26 / 13:01:51 / Allmänt

Ni har gissat det jag har börjat plugga igen men det är bara en av mina böcker som har kommit än så länge och den heter Världens ekonomiska Historia från urtid till nutid, bara ett litet problem nu håller jag på och läser om den ekonomiska utveckligen under forntiden jag visste faktiskt inte ens att det fanns någon, så om ni inte ser det behöver jag den här boken och har faktiskt redan lärt mig något ^^Som ni ser jag älskar den verkligen haha nej då gillar min gamla Europ t-shirt bättre i sådana fall :P visste ni att jag faktiskt sett dem live? När de återförenades, var det 2005? eller 2006? Skit samma de var grymma då och nu har de ju en ny skiva och allt så back on top igen liksom hehe men de var ju lite snyggare på 80 talet alltsåDet skulle vara bra musik att gymma till alltså! Tänk bara på gymmet och så kommer the final countdown eller någon annan av deras knock-out låtar, istället för den otroligt tråkiga musiken som fanns idag, eller hur anton och emma? Vi fick nöja oss till sist med gamla slagerlåtar det var otroligt nog den bästa musiken ^^

För vi ska dansa i neon

Eller som en vän en gång allvarligt trodde den gick

Vi ska dansa in i ån

Jag nämner inga namn, men ni kan ju alltid gissa om ni vill ^^

NoHiding

Dagen för möten
2010-01-25 / 23:42:59 / Allmänt

Ni skulle bara veta hur många personer jag sprungit på idag? och det vill säga att jag har gjort det, helt chockerande jag som nästan gömmer mig för folk, nej då så illa är det väl inte, inte än i alla fall haha nej då nu är jag bara lite cynisk här på kvällen ser att klockan bara går och går så jag hinner knappt inte med den alltså.

Först på dagen idag blev det ju som sagt yoga med jennie där vi hittade busk - första mötet för dagen.

Efter det skjutsade jag Emma och Lovi till skolan då jag ändå skulle ladda mitt busskort vid ica - andra mötet

Utanför ica spran jag på Lina och det var verkligen som hon sa tusen år sedan - tredje mötet

På universitetet när jag precis gått av bussen ser jag en från klassen i 3an, Marielle, som även hon började en kurs på universitetet idag - fjärde mötet

Precis när jag vinkat av henne ser jag nästa välbekanta ansikte MAGGAN! Den skönaste läraren någonsin alltså - man kan inte låta bli att älska henne och hon undra varför jag inte pluggade till ekonom? jag vad ska jag svara på det? - femte mötet

Det var väl det väsentliga sen så blev det ju dansträning o gymmet ni kan ju gissa själva vilka jag hittade på dessa platser ^^

Till sist slappade jag bara hemma först till CSI som jag trodde skulle gå förjävligt så vågade knappt se avsnittet, men jag är glad att jag gjorde det :) Sedan slappa jag lite till till Miss Secret Agent 2


Det var en intressant dag

NoHiding

Frozen
2010-01-25 / 16:52:21 / Allmänt

You’ll only see what your eyes wants to see, how can life be what you want it to be. Your frozen, when your hearts not open.

Vad passande att madonnas låt frozen kommer då jag står och fryser så mycket så att jag skakar när jag väntar på bussen. Börjar nästan små skratta lite för mig själv åt det komiska i situationen. När jag sedan sätter mig in i låten har den ett sådant slagkraftigt budskap att jag måste dela med mig av låten här och lyssna på texten.

Frozen – Madonna

Nu sitter jag på bussen hem men kunde lika gärna ha stannat kvar ute på universitetet till straxt efter 15 för då skulle våra faddrar komma och presentera sig och prata lite om nollningsveckan som tydligen börjar nu, som jag har tid med det? Vilken kväll i  veckan har jag tid att bli nollad? Jag valde att jag inte har tid med det idag i alla fall så det är bara att hoppas att om några i klassen stannade kvar att jag får fråga någon imorgon. Varför valde jag att inte stanna kvar? Jo jag tänker vara hemma till dansträningen för tycker den är betydligt mycket viktigare än att bli nollad samt så hoppas jag också på att hinna äta något innan den för om jag ens skull hunnit till den om jag stannat skulle jag aldrig hunnit med att äta.

Så jag prioriterar dans och mat är det något fel i det?

 NoHiding

 


Floating around in ecstasy
2010-01-25 / 16:49:38 / Allmänt

Satte mig precis på bussen som var ungefär var fem minuter försenad vilket i sin tur var ganska så tur att den var för annars hade det varit på håret att jag skulle hinna med den. Puuh.. Där hade jag allt lite flyt men i värsta fall om jag hade missat den hade det bara varit att ta bilen. Fast det skulle ha varit lite surt då jag idag fyllt på mitt busskort. Och ni kan aldrig gissa vem jag mötte där nere på ica?

Låter den frågan hänga i luften lite för att se om någon kanske vet svaret, man kan säga att idag är dagen för lost friends, maybe. För skjutsade också emma och lovi till skolan och jag kan inte ens minnas när jag pratade med Lovi senast, men det gjorde jag idag ^^ pratade bl.a. om morgon yogan jag varit på. Då jag berättat att hela salen är nedsläckt med tändaljus och på slutet då det är avslappning får man en filt över sig, hur lätt är det då att hålla sig vaken? Det var väldigt nära att jag slumrade till där ett tag, men som tur väl var klarade jag den strapatsen.

Nu är det såhär att jag skriver det här vid 11.17, men kommer troligtvis inte att kunna publicera det förrän när jag kommer hem framemot kvällen för har nämligen inget internet till min mini dator än. Men jag ska väl klara mig ett tag till eller vad tror ni?

Än så länge har minisen varit väldigt bra att fördriva tiden med på bussen i alla fall, är redan i grebo! Whoohoo! C ya later.

NoHiding


Min dag än så länge
2010-01-25 / 09:48:53 / AllmäntSitter och äter flingor med möjlk till frukost efter ett pass i yoga, eller iofs var hemma från yogan vid halv nio, sen låg jag och vilade mig fram till nio bara för att jag hade tid med det liksom. Nu undrar ni säkert hur gick yogan? Om någon mer säger till mig att ställa mig i stående hunden idag så slår jag nog till den. Nej då, skämt åsido tror faktiskt att yogan fungerar bra för att göra en mjukare och segare i kroppen om ni förstår vad jag menar? Tror inte den är den perfekta träningsformen för att gå ner i vikt. Men tror att den mycket väl kan vara viktig för att bli vältränad. Då det inte bara gäller att bygga muskler utan även att forma kroppen.

Nu inser jag dock att tiden springer iväg för mig och jag hade lovat att skjutsa emma och lovi till skolan idag, så får ta och lägga på ett kol nu, om jag inte hinner uppdatera mer innan ikväll ska jag iväg till universitetet och börja min kurs i historia.

NoHiding

Damernas detektivbyrå nästa!
2010-01-24 / 21:09:09 / Allmänt

Tvn fungerar! Ljudet fungerar! Nu saknas det bara popcorn och att damernas detektivbyrå har sin början. Jag är laddad, är ni? ;)

Om ni inte sett den tv-serien rekommenderar jag den starkt för lovar att ni inte kommer ångra er om ni ser den man hamnar i en väldigt skön takt och känslan är helt underbar perfekt uppladdning inför yogan imorn :)

NoHiding

bend it like beckham
2010-01-24 / 19:03:51 / Allmänt

Satte mig precis för att titta på filmen bend it like beckham för jag har ett så innehållsrikt liv denna dag.. Men tror ni inte att först börjar det brusa i högtalarna, sedan försvinner ljudet och sedan blir hela tv skärmen blå underbart så då satte jag mig på mitt rum med min lilla tv som är lite som det är men än så länge fungerar den ...

Lär väl antagligen skicka in ännu ett inlägg när den med slutar fungera.

 Mitt mål är att tvn ska fungera till damernas detektivbyrå  om inte annars blir jag irriterad på riktigt för den serien är bland det bästa som gjorts.

see ya all

NoHiding

Hela min dag är fucked up
2010-01-24 / 15:15:32 / Allmänt

Jo så är det hela dagen blev helt fel nu när vi inte skulle ha dansträning och så har jag nu till klockan 15 gjort allt jag hade tänkt att hinna med på hela dagen så vad kommer nu egentligen?

I have no idé... Vill gymma men gymmet är ju inte öppet så där blev det ett litet problem hur är det så att det enda jag gör involverar antigen gymmet, dans och skolan? och idag är det söndag och ingen av dessa faktorer passar in på min dag så vad gör man då?

Jag vet inte... Får väl antagligen fortsätta med att städa lite.. whoohooo...Måste bara tillägga att jag fullkomligt ÄLSKAR den här gruppen!! :D

NoHiding

nehe ingen dansträning
2010-01-24 / 12:25:01 / Allmänt

It sucks!

Alltså jag vet inte vilka som inte kunde komma på träningen idag och därför känner jag att jag kan skriva följande utan att hänga ut några namn.

Jag tycker det är fruktansvärt dålig stil att inte komma på träningen så att den blir inställd då det enbart är 2 veckor kvar tills utagningen är på ikanohuset och då MÅSTE allt vara perfekt om vi ens ska ha den minsta chans för att kunna gå vidare. Självklart är jag realistisk och vet hur liten chans det egentligen är men chansen blir mindre och mindre för varje träning där folk inte är med på och som idag att den blir inställd helt. De förstör ju liksom för alla, för det spelar ju ingen roll om exempelvis några kan dansen perfekt så länge det är vissa som inte kan den perfekt för då är man ju ute direkt.

Menar inte att hänga ut någon för vet som sagt inte vilka som det rör och jag känner att jag kan skriva följande då jag inte missat en träning så länge jag kan minnas, förutom då jag hade en tenta och det är ganska viktigt för får inget studiebidrag om jag inte klarar dem. Men nu har jag försvunnit från ämnet.

Avslutningsvis tänk till innan ni missar nästa träning för det är inte bara ni själva det hänger på utan det drabbar hela gruppen!

Så nu har jag varit tillräcklig bitch för idag ;)

NoHiding

Är perfekthet värt att dö för?
2010-01-24 / 12:07:18 / Allmänt

Jag borde inte skriva det här inlägget och jag vet egentligen inte varför jag skriver det heller, kanske för att ge ljus åt en sida folk väljer att bortse ifrån.

Läs gärna.

Är det värt att dö för för att se "PERFEKT" UT?

Självfallet pratar jag om plastikoperationer, vad annars? Alla ser fel med sig själva det är inget nytt det har alltid varit så och alla kommer alltid i alla framtid komma på något med sig själva de skulle vilja ändra på¨och det kan jag inte göra något åt.

Men plastikoperationer är INTE OFARLIGA, folk dör faktiskt i sina försök att uppnå den största möjliga skönhet och perfekthet. Är det något du är villig att dö för?

För det är sant, folk dör även i plastikoperationer det är inte bara i vanliga "normala" operationer som människor dör i och dessa ser jag som något helt onödigt (förutom det självklara om den blivit så pass skadad att vissa delar behöver rekonstrueras)

Jag är inte helt nöjd med hur jag ser ut, men jag vill inte riskera att inte gå igenom mitt resterande liv, jag lever hellre mitt liv som den jag är och ser ut idag, än att dö perfekt!

NoHiding

Söndag vilo dag
2010-01-24 / 11:31:01 / Allmänt

Gissa om jennie börja garva i veckan när jag sa att söndagen var min vilo dag haha hon trodde jag hade blivit hyper religiös, när det i själva verket är så att gymmet är STÄNGT! på söndagar, hur har de tänkt att jag ska klara mig hela dagen?

Som tur var har vi i alla fall dansträning idag skönt det för helt still kan jag ju inte bara vara en hel dag då vet jag ju inte vad jag skulle göra av mig själv. Så dansträning idag och så har jag anmält mig till lite träningspass nu i veckan, på måndag ska jag testa Yoga. Tisdag blir det pilates igen (jag gjorde en deal med mig själv under det träningspasset om jag vaknar och har träningsvärk kommer jag tillbaka och testar det igen) onsdag har jag inget pass inbokat men tro inte att ni slipper mig på hälsofabriken för den sakens skull jag dyker allt upp där ändå ^^. På torsdag sen blir det nybörjar spinning igen snart ska vi nog gå vidare och testa vanlig spinning men än så länge räcker nybörjar spinningen för mig.

Imorn börjar jag också en ny kurs på universitetet, ska nu fördriva tiden i historia fram till sommaren då jag på den tiden förhoppningsvis kommit på vad jag ska studera till och faktiskt bli än bara studera för studerandets skull. Så vi får se hur det går ...

Och så ska jag faktiskt börja skriva på en ny idé jag fått, tror den faktiskt kan bli rätt så rolig om jag skriver den rätt, vilket är mycket tveksamt och den kommer säkerligen vara drypande av sarkasm och ironi, precis som mig ;)

Nu ska jag... göra något haha vad vet jag inte än antagligen lyssna på the baseballs i mina grymt snygga hörlurar.NoHiding

Humörets låt för idag
2010-01-23 / 23:32:52 / Allmänt

Ni måste dock höra längre än 30 s för att förstå mig :)vi hörs imorn ;)

NoHiding

Malin & Jag
2010-01-23 / 23:26:38 / AllmäntVissa av er har kanske redan sett den här bilden på facebook under dagen men tyckte att alla skulle få se dem inte bara vissa. Ser ni kanske något mönster som lyser igenom alla bilderna? För i sådana fall kommentera och kanske finns ett pris gömt någonstans i denna tävling ^^

Vi har idag ordnat massa program till Malins dator så som spotify, picasa, msn, itunes mm så det har varit en ganska så upptagen dag då vi försökt leta fram en massa bra musik samtidigt som vi har slappat varit på gymmet hjälpt till med att laga mat, sett Robinson och det är bara början.

Har alltid underbart trevligt tillsammans med min underbara vän Malin, bara synd att hon spenderar så mycket tid i norrköping nu för tiden men hon är duktig hon hon vet vad hon vill och pluggar till det, det är mer än vad man kan säga om mig så det beundrar jag henne starkt för :) Vi får bara se till att fortsätta träffas ofta för det är en vän jag verkligen inte vill glida ifrån och det tror jag inte är möjligt heller för vi har varit vänner hela våra liv så det känns tryggt man vet var man har henne liksom ;)

Älskar dig gumman <3emelie maria kempe as NoHiding

En någorlunda återställd Emelie
2010-01-23 / 13:06:49 / Allmänt

Idag är jag vaken, pigg, glad och har ingen migrän! So I*M HAPPY!! :D:D

Efter ett skönt träningspass nu på hälsofabriken tillsammans med familjen och malin , testade även en del av malins helt tokiga övningar, första gången gick det skit men sen fick jag grepp om det och gillade det skarpt! :) Så när vi till sist tvingat jennie av gångbandet tror hon snart flyttar in på hälsofabriken alltså - just a matter of time! XD så skulle vi ta kort, känns snyggt efter ett träningspass på drygt två timmar! Men what can u do but smile ;)

Nu ska ja allt ta och käka något för blir så fruktansvärt hungrig av att träna, är det bara jag eller är det en ond cirkel? ^^

Sen ska ja snart till malin får se kanske tar med min lilla söta dator ditt och skickar iväg ett blogginlägg därifrån - you'll never know ^^

Men nu äta! :D

Är hög på endorfiner just nu om det inte märks ;)

Kisses to ya all

NoHiding


Piggare idag men inget att skriva
2010-01-22 / 12:42:50 / Allmänt

Idag är jag så mycket piggare än tidigare i veckan bara typiskt att jag har precis ingenting att delge er om idag, för har inte gjort ett skit och har inga planer på att göra ett skit heller XD

Nej då ska inte gå runt och skrika "screw the world" har bara hamnat lite ur min blogg på sista tiden då jag varit trött att jag inte ens minns vad jag ska skriva väldigt bra va?

Gilla ni låten jag la upp igår då? Väldigt bra tycker jag själv Tyler Hilton har gjort en väldigt bra cover på den :) Gillar starkt hans röst fast man hatade honom nästan konstant då han var med i one tree hill haha

Igår fick mamma hem ett brev om någo  klassfest för det var ett antal år sedan hon gick ur nian, då tänkte jag tillbaka på min klass i nian och vilka jag fortfarande har kontakt med och hur en sådan återträff skulle se ut. Nästan skrämmande tanke det liksom, den enda från klassen jag fortfarande träffar och umgås med är Anton. Och menar inte det är lite! Han har ju stått ut med mig i väldans många år nu ;) haha men tänk liksom dem som man spenderade varje dag med i 3 år, hur många av dem skulle hälsa om man såg dem passera på gatan? Vissa skulle det säkerligen men tror det antal som inte skulle göra det skulle vara radikalt större. Hur sjukt är inte det? det var väl ca 3,5 år sedan man gick ur nian nu? Hur fan kommer det då se ut på en återträff?? Som tur var har jag iaf Anton, Anton du hälsar fortfarande på mig va? ;)

blev lite ---- nostalgisk där ^^

NoHiding


äsch en låt ska ni få iaf
2010-01-21 / 22:47:51 / Allmänt


Uppgiven. TRÖTT! och mår illa,
2010-01-21 / 22:36:22 / Allmänt

orkar inte skriva mer är ledsen är helt slut orkar bara inte... Puss på er som håller er fast vid mig fortfarande då jag är urtråkigt

NoHiding

Kontaktannonser inom Handbollen och Ban Ki Mon
2010-01-20 / 20:55:23 / Allmänt

Nu är jag verkligen så trött så att precis allt är roligt och då menar jag precis allt (om ni undrar varför jag är trött så har jag tränat ganska så mycket) så nu när jag kom hem ifrån hälsofabriken satte jag mig framför Sverige - Polen i Em i handboll och ni som tittat på handboll eller spelat blir det mål precis, precis hela tiden och nu har de gjort det så praktiskt att om man ser någon man gillar som gör mål så står det, ålder, vikt och längd i fall man nu skulle finna intresse för personen. Som en kontaktannons :P

Nästa roliga är att när jag sedan ska gå ut i köket vimmelkantig som jag är så tycker jag att mamma mummlar något om Ban Ki Mon, ni vet FNs generalsekreterare men i själva verkat så hon, "jag kanske skulle (vilket som försvann) BaKa i Morn

Fruktansvärt kul tyckte jag det var iaf ;)

Puss på er alla ^^
 

VIKTIGT MEDDELANDE: VILL BE ALLA I TDS SÅ MYCKET OM URSÄKT ATT JAG VAR LITE OFF IDAG PÅ TRÄNINGEN !

NoHiding

Poison
2010-01-19 / 22:05:31 / Allmänt


Poison
2010-01-19 / 22:05:31 / Allmänt


bland tanter och fjortisar
2010-01-18 / 21:59:41 / Allmänt
För att sammanfatta det jag gjort idag så har jag: tränat, tränat och tränat. Vilket är skönt för då behöver jag inte tänkta och det är just att tänka jag har haft störst problem med idag. Hjärnan har lite känts som den är stand-by och bara väntat på att någon ska tryck på "On" knappen.

Träningen har iaf gått ganska bra idag, på morgonen var det ju jag och 65 +are på hälsofabriken, de hade ganska roliga konversationer att lyssna på. Två tanter pratar med en tredje tant som sitter i rodd maskinen.
tant 1 - Ska du med till Arne och Britta ikväll? Arne fyllde ju år i trettonhelgen så vi var ju och firade honom då och nu har ju Britta också fyllt varför kunde de inte firats tillsammans kan man ju fråga sig? Hur dags var det nu igen? Var det klockan sju?
tant 2 - det var väl klockan 6?
och så står de och disskuterar ett ganska bra tag medan den tredje tanten fortsätter med sin roddmaskin men efter ganska långt tag, drar hon efter andan
tant 3 - halv .... sju ....
det lät väldigt kul där i alla fall

Sedan på eftermiddagen var jag där med anton och emma och då var det så många fjortisar där att man nästan höll på och drivas till vansinne, speciellt inne på omklädningsrummet där det satt en hel drös med dem på golvet och bara snacka skit, och tog upp plats, de kan väl träna istället va? ^^

På dansen så dansa vi chockerande nog mer vet jag inte vad det finns att säga, jag ramla, alla ramla filmer lär dyka upp någon stans.

OCH JO! JAG RÅKADE TRÄFFA HANNA MED EN SNÖBOLL I HUVUDET!!! JAG ÄR VERKLIGEN LEDSEN HANNA INTE MENINGEN <3

NoHiding


En ledtråd
2010-01-18 / 12:13:33 / Allmänt

Här kommer en ledtråd angående en av mina karaktärer i en sak jag skriver så tänkte bara delge er om personens tokigheter så ni kan se om hon verkar lite förvirrad och speciell eller om jag ska anstränga mig hårdare ;) Så kommentera gärna.

       "Det var aldrig vi så varför får jag en brännande känsla i hjärtats område då du säger att du träffat en annan?  Som halsbränna över hjärtat undra om samma medicin som mot halsbränna då fungera? Det borde det väl, eller?  Eller är det egentligen bara vanlighalsbränna och jag bara inbillar mig själv om att det skulle vara något annat och bero på det du just berättat. För om det bara är halsbränna har jag ju ingenting att oroa mig för, varför problematiser när jag bara behöver ta en tablett. Puuuh, vad skönt det var bara vanlig halsbränna"
NoHiding

Varför är det så att när jag faller... att jag bara snubblar på mina egna fötter?
2010-01-17 / 23:10:13 / Allmänt


Internet is not my friend
2010-01-17 / 22:50:03 / Allmänt

Hur tänker hon nu kan ni undra? När jag skriver att internet inte är min vän när jag då bloggar vareviga dag!

Internet fördummar männskligheten.

Internet fördummar mig.Filmklippning och panik
2010-01-17 / 21:11:40 / Allmänt

Här sitter jag nu framför tvn och väntar på att damernas detektiv byrå ska börja, sprang nyss hem från Anton och Emma då jag trodde det började vid klockan 21.00 och inte en kvart senare som det faktiskt var. Så det gav mig tid att andas ut och bygga upp den lugna stämningen inför damernas detektiv byrå för mitt sinne var inte allt för stillsamt utan ganska fyllt utav stress och panik faktiskt.

Vi har nu klippt ihop det som vi ska skicka in till Talang och vi har minst sagt haft motgångar men för dagen tror jag vi övervunnit våra värsta motgångar för dagen bara Anton och Emma sköter att mejla in det här nu :) Men det ska nog gå bra ! De har min fulla tillit !

Det har varit skönt att ha en träningsfri dag idag men imorgon drar det igång igen och då får ni se upp för jag ska fan i mig bli vältränad ;)

Nu ska jag däremot slappna av en timme i damernas detektivbyrås värld, peace out :)

NoHiding


Äntligen träningsvärk!
2010-01-17 / 11:23:29 / Allmänt

Efter att ha tränat en hel vecka har jag äntligen fått träningsv'ärk tror det var gårdagen som gav susen eller vad man säger för då verkligen TRÄNA JAG! Kanske sa igår att jag först var på gymmet i över två timmar? tror den exakta tiden var 2 timmar och 20 min men hur som helst och sedan på kvällen hade vi tds träning mellan 17-20 inte konstant dans men det blev helt ordentligt träning så nu har min efterlängtade träningsvärk äntligen infunnit sig.

Bara tråkigt att gymmet inte är öppet idag för hade tänkt att träna bort träningsvärken men för väl se om jag kör någon krosstrainer ikväll, mitt favorit program att träna till på tvn går inte idag, vet inte varför, var är BONES??

Som tur väl är går damernas detektiv byrå ikväll iaf, någon som sett det? Det är nog det skönaste tv program jag någonsin sett XD men tyvärr tror jag takten är lite för långsam för att kunna träna till men det återstår helt enkelt att se.

Om någon undrar varför jag inte lagt upp några bilder på sista tiden är på det faktum att det inte fungerar att ladda upp bilder för tillfället... så ni får leva med en lite tråkigare blogg tills det fungerar för mig att ladda upp bilder igen :)

Nu däremot blir det att skynda sig att göra sig i ordning och åka på mat hos Mormor, hon har alltid den godaste utav mat alltså! Helt otroligt ! Bara vanlig svensk husmanskost och underbart gott! Så om ni ser någon på gatorna i åtvid som rullar fram ikväll så är det jag ;)

OBS. Slå ett slag för Haiti - de behöver ER hjälp!

NoHiding

Gymmet
2010-01-16 / 13:06:24 / Allmänt

Över 2 timmar på hälsofabriken idag! Till sist fick mamma faktiskt tvinga mig därifrån men jag var ju inte trött än haha men nu börjar jag känna att jag nog tränade fullt tillräckligt bara synd att det inte är öppet imorn för medan jag är inne i den här träningsbubblan är det väl lika bra att köra fullt ut? Som tur väl är så kan jag ju i alla fall köra krosstrainer hemma imorn dvs. om jag fortfarande har förmåga att röra mig då XD

Idag tror jag att jag faktiskt testade på det mesta på gymmet utan några konstiga maskiner jag inte förstod mig på och lösa vikter. Men det är KUL! SKIT KUL! :D och det känns verkligen att det blir någon skillnad och det är nästan det som är skönast, att man känner att kroppen arbetar mot en bättre framtid eller vad man säger.

Nu ska ni få höra något lite galet - Mamma har anmält henne och mig till pilates på tisdag, PILATES!! Hur fan ska det gå? känns nästan lite för flum för mig, men som sagt man vet inte förrän man testat på.

Och till er som inte testad på hälsofabriken jag rekommenderar er starkt att komma och köra easy line helt underbar träningsform : )

Puss på er (träningsendorfinerna går på högvarv XD)


NoHiding


VIKTIGT: Haiti behöver din hjälp!
2010-01-15 / 12:42:20 / Allmänt

För en gångs skull ska jag skriva något viktigt och inte bara sådant nonsens som jag fyller bloggen med dag ut och dag in utan något som jag faktiskt vill förmedla ut till de personer som läser min blogg. De få människorna som gör det men bara att nå ut till några kan göra stor skillnad.

När katastrofen med tsunamin inträffade i asien skulle alla hjälpa till för det fanns svenskar där, Haiti är inte ett lika stort turistmål men Haitierna behöver våran hjälp.

HAITI ÄR ETT AV VÄRLDENS FATTIGASTE LÄNDER

DE KAN INTE TA SIG UR DENNA KATASTROF SJÄLVA

HAITI BEHÖVER VÅR HJÄLP

100 000 befaras döda

300 000 är i behov av akut vård

3 000 000 miljoner behöver hjälp!

Alla saknar rent dricksvatten.

Folk blir opererade där de ligger i smutsen de behöver hjälp!

Ön är nästan jämnad med marken, till och med FN huset som skulle vara ett av de mest välbyggda är jämnad med marken.

Nyss skänkte jag 100 kronor till läkare utan gränser, jag uppmanar er alla att göra något liknande för Haiterna behöver eran hjälp.

Se länk http://www.tv4.se/haiti om ni vill hjälpa till, allt som behövs är ett sms

Nohiding

Det bästa från idol 2009
2010-01-15 / 10:11:27 / Allmänt

Nu skulle jag blogga om vad som utsätts på tv4s hemsida som det bästa för idol år 2009 då jag upptäcker att jag har massa knottriga utslag på typ hela kroppen, armarna, ansiktet, magen, ansiktet det ser fan ut som vattenkopper men för helvete jag kan väl för fan inte få vattenkoppor en tredje gång? Just nu hopppas jag att de lägger sig snart för det är inte speciellt snyggt och så kliar det något otroligt XD

Men för att återkomma till ämnet det som har utsetts till det bästa från idol år 2009 är följande:


Håller med att detta var bland det bästa från idol faktiskt... Don't bite my head of, men enligt mig var det den bästa duetten :)

NoHiding

Vrål hungrig
2010-01-15 / 09:32:12 / Allmänt

Vaknade för ett tag sen nu av att jag var vrål hungrig så fråga inte mig varför jag inte gått upp och ätit frukost än, är rätt så seg men snart ska ja ta mig upp har jag tänkt.. Nä nu måste jag verkligen äta något !


Men innan jag går visste ni att BLAIR från GOSSIP GIRL sjunger?

vet inte riktigt vad ja tycker om låten än... XD

NoHiding

Mina GALNA drömmar
2010-01-14 / 21:06:00 / Allmänt

Nu är det så här att jag snackat med jennie idag om de otroliga galna drömmarna jag hade i natt som var helt crazy alltså, milt sagt och de drömmar jag kommer beskriva gick in i varandra hela tiden så visste aldrig riktigt vad jag var, vem jag var eller något. Och de drömmar jag kommer beskriva hade jag mellan klockan 5 till 9 och det är konstigt att jag drömde så mycket på några få timmar du jag inte drömt alls på flera veckor, eller visst har ja drömt bara inte minns dem XD

Scenario 1 - Tunnel med Religiösa symboler
Jag bär min konfirmationsdräkt och blir tillsagt att stå väldigt nära ett kors, då jag ser att korset inte är "äkta" (vad det nu innebär men det visste jag i min dröm) I samma sekund jag inser att det är falskt blir jag knuffad framlänges, korset faller och hamnar i en trädallé och i andra änden ser jag ett stort kors i brons med alla möjliga krussiduller av sträck och symboler, bakom den visar sig en tunnel. Min nyfikenhet driver mig vidare väl inne i tunneln möts jag av mellan tak och golv fyllda med religösa symboler jag inte kan identifiera i verkligheten. En dörr stängsbakom mig jag är fast. En fackla tänds och jag tar den och går, längre och längre in, längst in ligger en gammal gammal bok, på typ ett altare. Precis när jag är framme och ska läsa på dess framsida försvinner texten för mina ögon och den här verkligheten försvinner allt jag minns är Ju...


Scenario 2 - Sherlock Holmes aktig
Vi skuggar en bil som lämnar ett hus, jag och ett par till någon äldre än mig och min lilla kusin Erik. Vi skyndar fram till ett gammalt hus, detta var någon gång i dåtid, vi testar på något sätt att låsa upp den första dörren, detta hus hade dubbel dörrar och tydligen om den första dörren klicka till fungerade det i den andra dörren också. Väl där inne hör vi steg bakom oss och vi skyndar ut på balkongen, jag hoppar först för att sedan kunna ta emot erik. Men han hoppar innan jag är nere och på något vis landar han föra mig.. konstigt i och med att jag väger mer? hursomhelst så hamnade vi i en restaurang och där uppståndelsen blev stor och utrymms på sekunder medan vi krymper mellan borden som skurkar.


Scenario 3 - Vilse i snön
Jennie, jag, anton, emma, johanna och julia är ute och går i ett landskap i snön det är otroligt mycket snö och det är svårt att ta sig fram, vet inte vart vi går eller vad vi gått ifrån men vi bara går och går och går. Det konstigaste med den här drömmen var att jag några veckor tidigare drömt om samma landskap då utan snö men exakt samma område och saken är den att jag aldrig, aldrig någonsin sett det landskapet i verkligheten, men drömmer om det upprepade gånger.

Scenario 4  - Robin Hood
Här kommer jag (robin hood), marion och lille john ridande för att befria någon som är på en häst, konstiga är att när vi är framm vid den vi ska befria är jag inte längre robin hood utan marion. Sedan var vi i något fort med en massa igenkännbara och andra oigenkännbara människor som håller på att få inbrott osv. Den flöt konstant ihop med drömmen vilse i snön och den nedan.

Scenario 5 - alternativ verklighet
Här såg allt ut som i verkligheten, inget var vridet eller något utan var hemma i mitt eget hus, men allt var mörkt och i hela huset hängde det skrämmande, riktigt otäcka tavlor.

Scenario 6 - i ett fjärran land
I denna dröm var alla jag någonsin gått i samma klass med sedan jag börja skolan. Och vi var alla någonstans på typ ett läger, resa eller något. Pratar med en gammal klasskompis som säger att han också ska vidare till Australien efter och tydligen skulle ja det och vi säger "men då ser vi på black eyed peace konceren i australien då" som om det bara skulle vara en enda i sånna fall i hela australien sekunden efter förvanlas den till en annan gammal klasskompis men jag ser fortfarande att det är samma person fast de är helt olika varandra. helt sjukt. Sedan på rummet den kvällen bodde jag med två andra klasskompisar Guess who? Då säger jag " Behöver vi vara finklädda ikväll eller kan man ha på sig vad som helst?" den ena blir fullständigt galen på mig och av det vaknar jag.

Och hela tiden växlade dessa drömmar så visste aldrig riktigt vad jag var och vet att jag glömt vissa av sceneriorna men kanske ser ni något kul i någon av dem iaf ;)

NoHiding


Någon som vill med på till gymmet imorgon?
2010-01-14 / 20:23:20 / Allmänt

Svara gärna för känner för att hålla min trend och gå till hälsofabriken imorgon också men det är ju alltid roligare att gå med någon än att gå själv, så någon som är på? :)

Kvällens träning blev först Spinning den gick riktigt bra och kändes att det gav något förutom att något är lite konstigt med min högra lunga för den verkade inte riktigt funka normalt men ni som känner mina lungor vet ju att de kan bete sig lite som de själva vill ibland och det finns inget man kan göra med dem förutom att låta de hållas haha.

Sedan efter Spinningen vill ju mamma gymma också den galningen bara för hon inte kunde köra allt på spinningen pga. sin skada i armen, så då blev det en sväng bland gym maskinerna också lite segt efter spinningen tyckte jag men det kan väl inte skada med lite lugn nedvarvningsträning tänkte jag.

Nu är ja trött haha

MEN NÅGON SOM VILL MED TILL GYMMET IMORGON?? :D:D:D
NoHiding

Plugg musik
2010-01-14 / 12:49:00 / Allmänt

Har fått några nya idoler som jag lyssnar på konstant nu och de funkar fruktansvärt bra då man pluggar faktiskt. Eller jag tror det XD har kommit relativt långt på min hemtenta nu på de senaste timmarna i alla fall hehe

Ingen kan väl ha missat gruppen Rise Against med deras låt Hero of War, som jag säkert skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur bra den låten och dess budskap är men nu ska jag lyfta fram en annan låt med den gruppen.

Prayer of the refugeeMed lika slagkraftigt budskap som i HERO OF WAR.

NoHiding

Zero träningsvärk!
2010-01-14 / 11:04:23 / Allmänt

Dagen till ära trodde jag att jag skulle vakna upp med så mycket träningsvärk att jag inte ens skulle kunna röra på mig men där tog jag allt fel. För har nu varit vaken i några timmar och känner inte av någon träningsvärk alls, helt sjukt, kanske beror det på att jag faktiskt strechade efter träningen igår vi kan väl ändå hoppas på att det är därför så det inte beror på att jag tränade för lite för kändes verkligen som ett ordentligt träningspass. Hursomhelst är trots allt lite seg i benen, om än inte mycket så jag känner i alla fall av träningen lite.

Så vet ni vad jag ska testa på för träning idag? JO! Idag ska jag och mamma klockan 18.00 testa på SPINNING (för nybörjare dock, bäst att börja med det) men i alla fall det ser jag verkligen fram emot för jag har viljat testa spinning jätte jättte länge! Och idag är dagen då det blir av :)

Innan träningen idag måste jag trots mina bästa försök att undvika det hittils idag att börja med min hemtenta, ska faktiskt ta tag i den så fort jag publicerat det här inlägget,,,, eller försöka så får vi se hur det går

Så jag säger hej svejs!

NoHiding

Universitetet + Dans + Hälsofabriken = Emelies dag
2010-01-13 / 21:15:15 / Allmänt

Om man enbart läser ovan ser det ut som jag haft en fruktansvärt stressig dag men sanningen att säga spendera jag flera timmar utan att göra något och tur är väl det, tror att man måste kunna veta både hur man slappnar av och tränar för ett få jämnvikt. Det går inte att bara träna och det går inte bara att slappa lite av varje är bäst

På Universitetet gjorde vi inget speciellt, näst sista dagen på min kurs bara plus en hemtenta också som jag ska sätta klorna i imorgon.

Nu ska jag berätta det roliga för dagen, jag går uppför pulkabacken för att gå till dansträningen uppe i lokalen då en stor kronhjort (tror jag) ställer sig mitt för den smala vägen, jag försöker få den att flytta på sig men den står bara kvar som fastfrusen i marken utan att vika sig en tum. Så HJORTEN VANN! så jag fick gå nedför backen och gå upp för en annan backe i slutet av gatan och där fanns det ingen hjort haha. Så överliste den lite med en annan väg upp.

Efter dansträningen drog anton, emma och jag iväg till hälsofabriken tillsammans med deras mamma och körde ett ordentligt pass så om jag inte får träningsvärk imorn blir jag riktigt besviken för nu har jag förtjänat den! Haha galen jag är som vill ha träningsvärk men det känns liksom som ett bevis på att man faktiskt gjort något - fick ingen idag, kändes tomt efter att ha haft det pga. dansen de senaste veckorna. Vi testade bl.a easy line tror jag det heter, är inte säker, men det var kul :)

Får se var jag gör imorn men va lugna ni kommer att få ta del av det ;)

NoHiding

Invigt mig själv på hälsofabriken!
2010-01-12 / 21:15:03 / Allmänt

Ja ni läste rätt!

Vid klockan fem idag tog jag OBS Sparken till dansträningen idag efter att ha sett när Marcus gjort det några gånger nu så kunde jag bara inte låta bli när jag bara har en spark som står och fryser fast till ingen kyla så idag har jag testat den! Den tog allt på krafterna i uppförsbacken, det vill jag lova! Och sedan åkta jag den nedför pulka backen sedan när jag var på väg hem - SÅ KUL!!!

Dansen gick väl helt okej, när vi skulle dansa kvar och koreografera på Bad romance däremot gick det så där... Emma & Busk kunde inte vara kvar för de har barn gympa vid klockan 18, men vi gav ett försök att komma på lite ändå.. Men som alltid när Emma inte är med, så går det trögt! Emma är som sagt våran drivkraft frammåt och det går inte när hon inte är med! Hur som helst - vi försökte och några steg till blev det ändå :)

Sen återstod det bara för mig att vänta in Mamma för att dra för första gången och träna på hälsofabriken. Åh så kul det var! Vi började med att trampa lite på de där cykelliknande sakerna (efter att ha fått en snabbgenomgång) Efter det testa jag så mycket jag bara hann med innan de stängde och hann faktiskt med ganska så mycket ! Känner att jag kommer ha träningsvärk imorn det är jag säker på. Framförallt i BENEN


och ARMARNA


och Definitivt MAGEN!

Så det är bara hoppas på att jag kan röra mig någorlunda imorn i alla fall hehe för på torsdag tror jag vi ska teste nybörjar spinningen :)


Så här ser man ut efter ett ordentligt träningspass sekunden innan man faller ihop av utmattning ^^

NoHiding


Parkerinsböter
2010-01-12 / 16:16:00 / Allmänt

Natten gick över till morgon alldeles för fort och vakna vid klockan 6, inte kul alls men sedan gick jag upp straxt efter 8 för skulle ut till universitetet idag.

 Min tredje sista föreläsning för den här kursen, ganska skönt förutom att när jag kom dit så fanns det inte en enda parkeringledig på hela universitetet så det blev för mig att uppfinna en egen så satt och var nervös för att jag fått en parkeringsböter hela föreläsningen plus att jag höll på att bli försen till till lektionen att jag fick springa till den i -15 och sen när jag kommer så har de inte ens öppnat salen. Whooohoo!

Men var lugna för det blev:

INGEN BÖTER TILL EMELIE

NoHiding

Sista dagen innan det börjar igen...
2010-01-11 / 11:57:27 / Allmänt

Idag är det sista dagen för mig innan skolan börjar igen och hemtenta kommer om två dagar.. Känner inte att jag är så pigg på det. Men nu är det bara 3 föreläsningar och en hemtenta kvar på den kurs jag läser nu. Hemtentan känns väldigt tung, inte som salstentor då man sitter i 4 timmar och sedan har det gjort. Nu ska jag sitta varje dag i en vecka med en tenta. Det känns tungt... Speciellt nu innan jag ens läst uppgiften, förhoppningsvis kommer det att kännas lättare då jag har läst den. Hoppas det :)

Så vad ska jag göra idag med min sista dag av frihet då?? Bra fråga, har tänkt att köra på motionscykeln eller krosstrainern lite och sedan plocka i ordning lite på mitt rum,,,

och Ikväll ska vi för första gången testa att träna på hälsofabriken! Låter det inte spännande? Känner att det är väldigt bra då att jag redan nu har träningsvärk i hela kroppen och knappt kan röra mig men tänkte att krosstrainern kanske mjukar upp mig lite, det är mitt mål i alla fall..

Vi hörs!

NoHiding


NU NI!
2010-01-10 / 16:30:05 / Allmänt

Är en rubrik jag ofta använder då jag ska berätta om något nytt och spännande, något ground breaking så att säga och det ska jag även göra denna gång :)

Om ni inte vill höra det ifrån mig sluta läsa direkt och gå in på TheDanceSings blogg och läs där vad vi ska hitta på för det handlar som sagt om THEDANCESINGS! Vi har ju varit lite hemliga ang. vårat ny projekt men nu berättar vi om det för nu är vi ANMÄLDA!

ANMÄLDA till vad undrar ni säkert nu`? Även om ni inte vill inse det är ni iaf lite nyfikna annars skulle ni ha slutat att läsa det här inlägget för länge sedan ^^

Vi har sökt tilll......

Det ni!

7/2 i IKANOHUSET I LINKÖPIN KOM GÄRNA DIT OCH HEJA PÅ OSS!!

För mer info kolla TheDanceSings blogg


NoHiding


Avatar Vs. Pochahontas
2010-01-10 / 16:16:49 / Allmänt

Nu kanske jag inte är den första att konstatera denna likhet men efter ca 30 minuter in i filmen tänkte jag att det är så här en science fiction version av Pochahontas skulle se ut. Då vi "moderna" människor vill pracka på en annan kultur våra vanor samtidigt som vi vill utnyttja deras land till max oavsett vad vi förstör. 

Som Emma yttra efter filmen "vi människor är hemska" och man kan ju inte annat än att hålla med. 

Om inget annat gav filmen en ordentlig tankeställare och den var fantastisk bra gjord. Att den var lik Pochahontas mena jag inte som kritik mot den utan istället att vi i framtiden och alltid ha varit i grund och botten samma människor. 

Det som alltid ha varit kommer alltid att vara....
NoHiding 

Lördag förmiddag
2010-01-09 / 12:11:00 / Allmänt

Vid klockan ungefär halv 6 imorse vakna jag då överiga familjen gjorde sig i ordning för att skjutsa jennie till bussen i linköping som skulle gå till stockholm det var rätt jobbigt för hade bara sovit några få timmar då - usch så trött jag var, tur att jag dagen innan sagt att jag inte skulle orka följa med på morgonen. När de åkt somna jag om och drömde att jag hade sovit så länge att jag vaknat halv 3 snacka om att jag fick panik och blev lättad då jag såg att klockan bara var 10 och gick upp.

Nu ska jag snart iväg och möta anton och emma för att jobba lite på vårat TDS projekt, vet inte varför vi inte skriver ut vad det är för alla är så hemliga kring det att jag gör lika som alla andra för att vara på den säkra sidan men kan berätta att ni alla kommer kunna komma och se oss och det kommer att bli fruktansvärt bra!!

Om jag inte hinner med att blogga sen så ska jag ikväll in på bio med anton, emma och busk och seTror den kommer vara riktigt bra :) efter den ska vi sedan vänta in jennie från stockholm så att hon tar sig hem till lilla åtvidaberg igen.

Dagens Elvis: (han var förbra för att bara få en dag så ska i framtiden göra dagens elvis)NoHiding

Dans, Elvis och Let's Dance
2010-01-08 / 22:52:47 / Allmänt

Ni får leva med att jag tjatar om Elvis idag för tycker att han är för viktig för att bara få ett inlägg så idag får han några stycken. Vilken är er bästa Elvis låt? Kan man ens välja bara en? Det är frågan tänkte lägga in min bästa Elvis låt i det här inlägget men frågan är om jag kan komma fram till en som faktiskt är bättre än de andra jag tvivlar starkt på det!

Medan jag funderar så kan jag berätta att vi idag hade en väldigt ordentlig dansträning och vi kommer att äga som bara den då det gäller för alla danserna är så fantastiskt bra att det är helt otroligt! Och bättre kommer det att bli för vi är inte klara än! Det känns verkligen vi är på rätt spår :)

Och vad tycker jag om Let's Dance? Efter dagens avsnitt, det första tycker jag att Claudia
 och Mattias var de som var duktigast ! Som jag nu tänkt lägga upp bilder på för att visa men det gick visst inte så bra så ni får helt enkelt kolla på lets dance själva ^^


Nu till det stora problemet vilket är den bästa Elvis låten?

Min bästa Elvis låt fick bli den jag först hörde och som jag och Jennie har gjort otaliga nummer av när vi var små och bara för dessa fantastiska minnen och att den låten alltid kommer finnas i mitt hjärta fick den den första platsen !
Den första Elvis låt jag hörde och föll pladdask för honom och detta val var mycket svårt för kan inte säga en enda Elvis låt jag inte tycker är fantastisk! :)

NoHidin
g

Nu Elvis snart Dansträning
2010-01-08 / 12:30:59 / Allmänt

Nu har jag lyssnat på Elvis de senaste timmarna och står fast vid att jag älskar honom och att han är störst! Har ju som sagt en Elvis klocka bästa sättet att se tiden på, bara att jag har den avstängd för den tickar så högt men ändå man kan ju bara sitta och titta på honom lite :) och så kom jag också på att jag har en stor Elvis tavla som jag måste köpa en ram till det har jag glömt hehe får ta det imorgon då vi skjutsar Jennie in till linköping.

Timmens Elvis låt blir den fantastiska Suspicious MindsSå fantastisk låt :) Den första Elvis låten vi hade på våran kareoke maskin när vi var små haha

Men nu ska jag snart iväg på dansträning, hos anton och emma tror jag :P ska messa dem snart ^^  Vårat nya TDS projekt kommer äga så fett mycket asså! Vi är så jävla bra! Alla! Det är så kul!!! :D :D :D Vi har inge begränsningar alls :) bara att jag inte tänker ha på mig baddräkt på scenen vi vill ju inte skrämma bort alla tittare men det är typ den begränsningen jag har ;)

NoHiding


THE KING!
2010-01-08 / 11:31:39 / AllmäntGrattis Elvis the King Presley för idag skulle du ha blivit 75 år!

Om Elvis inte hade dött i förtid skulle han idag ha firad sin 75:e födelsedag, men jag tycker att även fast han inte finns kvar att han ändå ska firas för mig personligen har det aldrig funnits någon större inom musiken och jag tvivlar starkt på att det kommer finnas någon som honom någonsin igen.

Elvis lade en grund för en helt ny musik stil och hans framfart präglar nu den mesta musiken, så för vår musik idag har vi honom i alla fall delvis att tacka.

Elvis bröt konventionerna inom musiken och förde in det på en banbrytande väg.

Han kommer alltid att förbli THE KING!

För att hedra honom kommer jag underdagen ladda upp hans i särklass bästa låtar.


NoHiding

Jag? Cynisk?
2010-01-07 / 13:11:02 / Allmänt

 Precis ur duschen.

Varför vrider man på dygnet så totallt när man har lov att man inte går upp förrän vid typ 9-10 blir pigg vid elva och sedan sitter man vid ett och då känns det som dagen nästan är förbi?


Nej då var lugna så cynisk har jag inte gått och blivit än utan idag efter det jag vaknat träna jag en timme så nu sitter jag här redo för att börja plugga på riktigt eller på riktigt och riktigt jag ska leta igenom boken för att se vad som man troligtvis kommer behöva använda sig av på hemtentan så jag vet vad som finns var i boken osv. Ganska smart men smartare hade varit om jag skulle hinna läsa hela boken men tyvärr inser jag att det är omöjligt. Så det är bara att göra bästa möjliga av situationen :)

Vid fyra har vi sedan dansträning eller något liknande vet inte om vi ska träna eller göra danser men det märks väl när man kommer dit ;)

NoHiding

s.k. Clair shopping
2010-01-06 / 18:19:54 / Allmänt

Idag har jag utfört den så kallade Clair shoppingen, om ni inte sett McLeods Daughters förstår ni inte vad jag menar men den shoppingen går ut på att man vet vad man vill ha, går in, provar första bästa och köper det utan att slänga ett öga på något annat ;) haha You get the shopping done! Det blev ett par ursnygga Lee jeans för min del, lite chockerande att jag inte köpte Peak? Ja det förstår jag, det är jag med men mina favorit jeans, peak har gått sönder och konstigt nog var dessa nästan identiska med dem :)

Vi har också sett på bio idag, Göta Kanal 3, den var okej, den var inte tråkig men inte heller hysteriskt kul men överlag helt okej att se. Kanske var det för att 2 an var så sjukt bra att det blev svårt att toppa det :) Minns fortfarande alldeles tydligt "Är det någon som grillar?" "Det är någon som grillar!"

Och så vill jag tacka en person som berätta vem det är som sjunger en låt som jag letat som en idiot efter i flera år! och nu äntligen äntligen kan lyssna på igen :) Puss på dig!May it be heter den! typ det enda fras i låten som jag förstått som jag inte har googlat XD hehe Men lyssna på den och njut ;)

NoHiding

It's alright, it's ok
2010-01-04 / 20:26:50 / Allmänt

Idag börjades dagen med en ungefär 2 timmars promenad med pappa då vi jagades utav plogbilar vi överlevde dessa strapatser utan att bli överkörda som tur var. Det som var mer jobbigt var att jag nös och hostade konstant under hela promenaden, but so what? Skönt att få luft i alla fall.

Snabb dusch sen och försöka hitta kläder och dra iväg till anton och emma, jennie och hanna kom även dit då vi planerat tds nyaste erövring haha det blir så jävla grymt bra alltså, om man inte ska svära kanske men det kommer bli så coolt! är lite nervös för en del bara som fick mig att hyperventilera... hoppas det går...

Fick sms av emma att hon hört calle sjunga i telefonen snacka om avundsjuk person, right here!

NoHiding


Teaser
2010-01-04 / 12:06:29 / Allmänt

You want this!

Snart ute med mer information

NoHiding

Att köpa en kamera eller inte köpa en kamera det är frågan?
2010-01-03 / 18:42:44 / Allmänt

Om jag då skulle välja att köpa en kamera ska jag då ha en system kamera eller en vanlig digital kamera? I konsidration kan man då ta att jag inte är gjord utav pengar men vill samtidigt inte köpa något billigt som visar sig vara inget annat än skräp. För som sagt skräp kan man klara sig utan. Hmm.. Om jag bara kunde ta och bestämma mig, men som vanligt och med allt annat har jag problem med det.

Hursomhelst idag har vi varit och tjockat oss hos farmor och farfar så nu mår jag skapligt illa för tål ju som sagt inte att äta fett och mår verkligen skit om jag får i mig för höga procent i fett.. Så sitter här och mår illa och bloggar haha men ska ut och gå med anton om ett tag som tur väl är så kanske ett gram ramlar av mig  XD

Att köpa en kamera eller inte köpa en kamera det är frågan`?

Och vad jag än väljer lär jag ju välja fel XD

NoHiding


Det som gör Robinson intressant
2010-01-02 / 23:26:07 / Allmänt

Eller rättare sagt hon som gör Robinson intressant! Jag brukar vara ganska öppen och tycka om de flesta som är med i Robinson men i år undrar jag vad för människor de fått tag i egentligen. Kanske är det för att jag sökte och inte ens kom med som jag är lite smått sur på de som är med för de som jag tycker är vettiga är, KORT ABROTT HÄR DÅ VI I ALL HAST FICK ÅKA OCH LETA EFTER JENNIE.

Tillbaka till ämnet och den person som gör Robinson värt att se är ingen mindre änAnnika Holtz

Om hon hade åkt ut ikväll vet jag inte om programmet hade varit värt att se för de flesta andra som är kvar är såå tråkiga så tråkiga att man nästan kan bli galen på dem! Och var det någon som tänkte på att hon såg mycket gladare ut i dagens avsnitt? Visst blev hon utröstad och jag i mitt huvud bara "F_A_N!" Så blev verkligen glad att höra att det inte är över än haha!

Hoppas du vinner allt!

NoHiding

Verklighetens Mowgli
2010-01-02 / 12:53:01 / Allmänt

Rochom P'ngieng, 28, försvann som 8-åring 1988 och levde ensam i djungeln i 19 år.

Beviset på att det faktiskt finns sanning i djungelboken, inte den tecknade filmen kanske men framförallt i den otecknade versionen då han försvinner in i djungeln vid kanske 6 års ålder och sedan inte återfinns förrän någon gång i tjugoårs åldern, det är nästintill identiskt med denna händelse som inträffat i Kambodja.

Hon liksom i filmen minns till en början inga ord att kommunicera med utan beter sig mer som ett djur än en människa och lika så för hon nu lära sig att leva i ett civiliserat samhälle igen.

Personligen anser jag att det är helt otroligt att människan faktiskt kan överleva utan någon som helst mänsklig kontakt i närmare 20 år och att överleva i djungel från det att man är ett litet barn. Skulle barnen i i-länder klara av det tror ni? Viss kunskap tror jag de i u-länderna besitter som även vi borde applicera, som kunskap för överlevnad. Inte att klara sig ensam i djungeln dock! För vem kan förbereda sig på det?

Måste bara säga starkt gjort och coolt att belysa att djungelboken faktiskt kan basera sig på en verklighet!

För att se mer: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6371306.ab

NoHiding

Nyårslöfte
2010-01-01 / 21:48:07 / Allmänt
Varje år bestämmer jag mig för att ha nyårslöften och varje år glömmer jag bort att hålla dem och även själva löftena i sig så i år har jag bestämt mig för att jag ska skriva ned dem här så då kan jag ju alltid gå tillbaka och titta på det här datumet när jag glömmer dem samt att återkoppla till dem någon gång ibland i mina inlägg, låter det som en bra idé? Jag tycker det :)


* Innan år 2010 är slut ska jag ha skickat in minst ett manus till ett bokförlag

* Innan år 2010 är slut ska jag ha kommit på vad jag ska utbilda mig till och ha en plan

* Innan år 2010 är slut ska jag ha varit i minst ett annat land än Sverige

* Innan år 2010 är slut ska jag ha en sådan bra kondis att även om jag blir förkyld ska den inte störtdyka

* Innan år 2010 är slut ska ni alla få veta någonting förstår ni

vad tycks om de nyårslöftena med lite tur kanske jag faktiskt kommer att hålla dem ^^

NoHiding

Nyårsafton
2010-01-01 / 18:53:51 / Allmänt

Nä? Missade jag det?

Nej då lugn i stormen hur kan man missa nyårsafton? Den går ju inte precis lungt och stillsamt förbi utan om man inte uppmärksammar den måste man verkligen vara extremt issolerad. Så issolerad är verkligen inte jag ;)

Dagen började med skridskor med Malin, kallt och skit kul, med undantag att de med hockey puckar försökte döda oss på bandyplanen då de ven förbi huvudet hela tiden var man än befann sig och jag var livrädd för att få en i huvudet och slå ut alla mina tänder som så många hockey spelare ! Vi fick verkligen vara snabba att förflytta oss så fort en puck kom i vår riktning och nästan värre om spelarna kom i vår riktining haha.

Sedan blev det för min del att göra förrätten till kvällen till oss barn och ungdommar, min speciallité och det enda jag kan göra haha italienska pizza bullar med cambonzola och parma skinka bl.a. Väldigt gott tycker jag och jennie i alla falll och förhoppningsvis någon mer ^^

Vi skulle vara hos Hallbergs redan klockan 17 så det blev allt att skynda sig på det mesta som bara var möjligt där ett tag, lita kaotiskt men jag blev klar i alla fall och ni har ju sett en bild på som jag uppladdade igår innan vi drog iväg.

Väl hos Hallberg tog Jennie på sina Party 2010 glasögon och var verkligen beredd på att partya loss på riktigt!

Fast det riktigt hysteriska tog väl egentligen inte riktigt fart innan Hanna och Busk kom?Jo vänta våran (Julias, Jennies, Johannas, Emmas, Antons och Min) idé på att göra den nästa "It" (DET) - bloggen, alltså den som alla kommer vilja läsa mer om den inom kort ;)Men BUSK BUSK BUSK säger jag bara, vad finns det mer att skriva? Kanske ska delge er om lite citat av honom under kvällen?

Busk - Jag fryser så mycket, jag önskar jag hade en f***a att värma mina händer i.
Busk – JEEEEEENNNNIIEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (det var det som hördes mest under kvällen)

Busk - Jag satte nyss på Emelie
Busk - Emma är gravid och jag är pappan

Han var inte ett dugg påverkad och vi fick inte alls dra honom i en pulka mellan vårt hus och Hallbergs. Han la sig inte alls i pulkabacken och vägrade resa sig.

Jennie och Busk ger en väldigt galen mix för er som inte visste om det, här ser ni en bild på när de skulle dansa tango.

Fast då jag skrattade mest på hela kvällen var när Anton, Hanna och jag var inne på Antons rum och skulle pumpa upp en luftmadrass. Till och börja med gav pumpen ifrån sig ett väldigt mysko ljud och när vi tänkte på det börja vi smått fnittra och försökte få luft och gav ifrån oss en massa andra ljud och så ramlar jag ur Antons säng ner på golvet och säger ”Åh Gud” vilket gjorde att Hanna drog efter andan och anton bara ”’är den lagom hård nu” och då blev det ännu värre så där ligger vi dubbelvikta av garv och andhämtningar och så kommer Monica, Antons mamma in och bara ”vad håller ni på med här inne då?” haha! Jag tyckte det var skit kul!

Eller skratta jag mest åt Antons nya klubb-dans? Först plockar man äpplen sedan svamp ! XD Den ägde fett
 bara så ni som missade vet och vi var helt grymma på den ;)Hela kvällen var hysterisk, hysteriskt kul för det mesta.

Jennie & Busk jag säger bara Jennie & BuskSingStar


Hanna var vårt hemliga vapen haha :P vi var nära till vinst anton, hanna och jag och så slutar spelet att fungera! (och det var den enda gång mitt lag varit nära vinsten haha )

Dans


 Voules- Vous


PARTY
Och den här bilden bara måste jag ha med :)NoHiding önskar ett Gott Nytt år!
Gott Nytt År!
2010-01-01 / 02:56:26 / Allmänt

Precis hemkommen
och visst var det ett galet nyårs firande :)

Det förtäljer jag er mer om imorgon då det nya året officiellt börjar !

Älskar er alla och tack för ikväll! ^^

Puss på er <3

NoHiding