Tills vi möts igen! Plugga på ;)
2011-09-27 / 12:53:45 / Allmänt

" Nyheter är något som någon inte vill att du ska trycka, resten är reklam" Nu så här veckan innan tentan är det inte mycket mera som jag gör än, äta plugga sova, äta plugga sova, äta plugga sova med vissa drag av städning inbakat i det hela då delar? av familjen kommer nästa helg för att hälsa på och då måste det ju vara lite ordning, bara det att en tenta vecka har det en tendens att bli kaos, som jag får försöka motverka på något vis. Hade tänkt att slänga in lite bilder i det här inlägget från i somras och så men den panelen med bildredigering och kursiv text och så verkar inte ens existera längre, lite tråkigt för er, då det här blir ytterligare ett vanligt tråkigt text inlägg. Men ni vet att jag lever nu iaf så det måste ju vara lite positivt? ^^ Tills vi möts igen! Plugga på ;)

Cynism, HAMBURGARE, the big bang theory
2011-09-21 / 19:45:44 / Allmänt

Efter att pluggar majoriteten av dagen har jag kommit fram till att det mest återkommande gemensamma draget i att vara journalist är att vara cynisk. whooopie!
Men men nu ska vi inte hänga upp oss på det och vara ännu mer cyniska än vad sitautionen kräver utan raskt gå vidare till att jag idag gjort hemmagjorda hamburgar åh sååååååå goda de blev! Helt otroligt lyckade mycket godare än köpta och att jag lyckades helt själv helt otroligt :) nästan lite stolt över mig själv faktiskt ^^
Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng men inser att jag ska ha en telefon dejt med min älskling om 20 minuter då vi ska titta på bonde söker fru och skratta åt alla medverkande, låter det inte som en mysig kväll? :) och nu är jag inte cynisk ^^
Så medan jag väntar på min dejt kväll tittar jag på lite big bang theory, saknat de där galningarna! ^^

Förlovad
2011-09-20 / 19:14:38 / Allmänt

Av ni som följer mig på facebook (och inte bara läser min blogg om det överhuvudtaget finns några som faktiskt läser bloggen utan att ha mig på facebook så är det helt otroligt, hur har ni hittat hit?) kanske såg igår att jag nämligen har förlovat mig med min älskling! Att jag skulle vara förlovad vid 21 var inget jag tidigare trott var rimlig överhuvud taget! Och ni som känner mig vet att jag inte bara slänger mig in i saker hur som helst, jag tänker, jag tänker och så tänker jag lite till, så nu vet ni i alla fall att jag har tänkt och det inte bara är en galen idé, fast visst är det galet lite galet iaf ^^
Och med galet menar jag galet bra ! :D
Sist men inte minst slänger jag in en bild på våra otroligt snygga ringar, som vi faktiskt mot alla odds var eniga om ;)
Jag älskar dig Elin Solander <3

På tåget - going south
2011-09-19 / 19:53:45 / Allmänt

Tänka sig att folk faktiskt läser min blogg, helt otroligt i min egen mening då jag inte bloggat på jag vet inte hur länge innan jag nu försöker mig på att ta upp det igen, men tack så mycket till er allesammans som läser :) annars är det ju jag bara mig själv som pratar med mig själv.
I alla fall, har haft en helt underbar helg tillsammans med min älskling, varje minut med dig är helt underbar :) Förutom det var det näst bästa med helgen att faktiskt fått hemmagjord mat som jag inte behövt stå o göra själv, helt otroligt och så gott det var!! :D
Nu är jag så otroligt åksjuk på det här nedrans sj tåget att jag måste sluta, men jag ska bli bättre jag lovar XD har tyvärr inga bilder på datorn så får kompensera det i framtiden så jag inte har en sådan där tråkig blogg, med inga bilder XD för vem orkar egentligen läsa det?

Tidigt!, dåligt SJ, bra SJ och åksjuk
2011-09-16 / 11:29:44 / Allmänt

Kan någon förstå att jag, JAG!, gick upp klockan 4 imorse ?! det är verkligen inte något som är vanligt förekommande och nästan obefintligt, men det gjorde jag ändå för att ta ett spontant tåg och åka och hälsa på min älskling.
Så som ni kanske förstår har jag nu åkt tåg i ett antal timmar, har inte upplevt problemen med sj förrän idag, ni vet det som alla pratar om, med förseningar osv. mitt tåg var försenat så jag missade ett anslutningståg med 2 minuter, jag skojar inte två minuter, vilket ger som resultat att anlända 2 timmar senare... Tänk att 2 minuter kan ge en 2 timmars effekt helt otroligt! Kunde inte det tåget enbart väntat de 2 minuterna för de från mitt tåg hade ju kontakt med det, nej då inte då!
Hur som helst fick iaf fika av sj på pressbyrån så det var väl snällt av dem iaf, det är ju tur att man har sina journalist böcker med sig så de kan underhålla en lite på resan, bara det att jag blev åksjuk den första kvarten men men, skit samma!
Sammandrag: Tidigt!, dåligt SJ, bra SJ och åksjuk
Det viktigaste: Jag kommer träffa min älskling idag :D

Tro det eller ej?
2011-09-15 / 17:28:29 / Allmänt

Men jag är tillbaka i bloggarnas värld! igen... Nu hänger vi inte upp oss på att jag varit borta och inte direkt prioriterat bloggen, eller hur? Nej så bär vi oss verkligen inte åt vart hamnar vi då egentligen, precis ingen aning jag heller, men vi behöver ju inte testa det heller, eller hur ^^


Nu är det så mycket som har hänt sedan jag bloggat sist att jag inte ens vet var jag ska börja? Och var var det någonstans jag sluta? Hmm, jag får helt enkelt se bloggen som utan början och utan slut utan som en del i oändligheten som bara går runt i en cirkel.


Vad har ni nu missat i mitt liv?

- Studerar numera till journalist i Kalmar, vilket var lite anledningen till att jag börjar blogga igen. Inte bara för övandets att skrivas skull, vilket självklart kommer vara av vikt men också så att jag inte känner mig helt ensam i denna nya stad och lägenhet, bilder på lägenheten kommer upp en annan dag då jag har städat, så inte personer som hrk - mamma, får en chock, nej då skoja bara mamma, jag både diskar och damsuger faktiskt och har inte svultit ihjäl än.

- Den andra viktiga punkten i mitt liv, eller rättare sagt den viktigaste punkten, är att jag numera har en flickvän, ja ja ni läste rätt haha, fast vi har varit ihop sen Maj så så nytt är det ju inte men i och med att jag inte bloggat sen dess så om ni bara läser min blogg och inte har mig på fb eller nåt så kan det ju inte vara så lätt för er att veta :)Det var väl allt för just nu men ni kan ju göra er redo för att det kan komma många blogg inlägg precis nu då jag börjat igen brukar ju vara mest just då när man faktiskt bestämt sig för att göra något, så säg inte att jag inte varnade er för nu drar vi igång!

'

I am the one and only - Nohiding

Rädslor
2011-09-15 / 17:13:06 / Allmänt

Varje dag möts vi av dem. De ter sig olika för olika personer och visar sig i olika former. Men var så säker var dag dyker de upp.

Klarar jag av det här?

Vad är det som låter?

Ska det verkligen vara sådär dimmigt?

Är den där spindeln på insidan?

Stängde jag av alla plattorna på spisen?

Gå aldrig in i en situation och redan vara bestämd på att det inte kommer gå, bestämd dig aldrig för att vara rädd. Det ger en bra utgångspunkt för hur man ska hantera det hela. Man borde alltid gå in i alla situationer tänkandes att det inte är något farligt att man kan klara det. Det är inget hinder! Den ger bara möjligheten till flera vägar.

Fast man är bestämd på att man ska klara allt kan oron ändå komma krypandes… Det betyder då inte att man inte tror på saken eller att man inte tror på sig själv, man vill vara säker, säker på att man inte kommer göra något för att förstöra något.

Men saken är den man kan aldrig vara säker, aldrig till 100%, man kan aldrig veta konsekvenserna av varje handling. Fokusera all energi på den positiva konsekvensen även om det tillkommer negativa, bemöda dem inte en tanke! De är inte värt det! Bara DU vet vad DU vill.

Jag vet vad jag vill. Jag vill det här. Jag klarar det här. Jag är helt fokuserad på den positiva konsekvensen så får den negativa komma om den vill, den kommer inte röra mig ryggen. 

Jag är inte rädd. Är du?