Vi ses nästa år <3
2009-12-31 / 16:56:17 / AllmäntNu bär det iväg...

NoHiding

Erik och Calle
2009-12-30 / 22:08:51 / Allmänt

Idag har jag sett Erik och Calle uppträda på ikanohuset i linköping, de var grymt bra båda två faktiskt men det blev en helt annan känsla när Erik börja sjunga hur mycket jag än gillar Calle är Erik i min bok snäppet värre men skulle likagärna kunna köpa Calles som Eriks skiva egentligen men nu gör jag ingetdära utan lyssnar på spotify istället ^^

Köpte också en väsk på Carlings väldigt snygg om jag får säga det själv funderar starkt på att ha på mig den imorgon hehe frågan är bara vad jag ska ha på mig till det? hmm... något förhoppningsvis

Skulle även köpa en kamera idag men med den saken gick det ju som det gick, alltså inte bra den var slut på alla affärer så då blev jag så sur så jag inte köpte någon alls, bra va? inte direkt...

Bilder på Erik och Calle samt videor uppdaterar jag när jag kommit på hur jag ska få in dem i datan XD haha så vänta och se ;)


NoHiding

A Beautiful Mind
2009-12-29 / 23:29:18 / Allmänt

Kvällens film blev ingen mindre än A Beautiful Mind som anser är en av de bättre filmer som gjorts och gestalterar väldigt bra hur man övervinner motgångar. Mer än så tror jag inte det är möjligt för mig att säga om filmen utan att förstöra något för den som tänkt att se den. Den är väldigt stark och en film som jag skulle rekommendera alla att se.

Och om inte det låter tillräckligt lockande kan jag ju berätta vilka som är med i filmen

Biroller:


(bl.a. Wimbledon)
( ex. Joey)

 (Poseidon, Sweet Home Alabama)


Huvudrollerna:
 (Gladiator)
Om inte dessa skådespelare inte kan locka dig att se filmen kan inte jag det heller :P

NoHiding

OBS. DET VAR KUL!
2009-12-29 / 16:49:27 / Allmänt

Efter jag hade skrivit klart förra inlägget kom jag på att jag helt glömt bort att skriva att det var kuL!! :D vi hade jättekul!


Pulka med Jennie och Anton
2009-12-29 / 16:29:31 / AllmäntNu har jag varit borta i sockertoppen och åkt pulka med anton och jennie och det var minst sagt hysteriskt ! trodde vi skulle dö flera gånger och till sist flög jag ur min pulka och roterade flera varv i luften och sedan snön så fick lite ont i nacken, hur som helst film på det kommer jennie med största sannolikhet att publicera senare liksom även bilder.

För min del kan jag bara visa er en bild på hur man ser ut efter att ha åkt pulka med anton och jennie och roterat flera varv se ovan XD

Men nu ska jag ta en dusch för har is i håret och snö överallt, hur som helst vi hörs!

NoHiding
God middag bloggen
2009-12-29 / 11:14:06 / Allmänt

Eller väldigt tidig lunch i sådana fall jag ska i alla fall inte äta än haha åt nyss frukost seg som jag har gått och blivit på sista tiden är skit seg! och ont i halsen så jag missbrukar läkerol och då får jag ont i magen och utan dem får jag ont i halsen så det är en väldigt fin balans gång där alltså ^^

Nu ska jag sluta lata mig och se vad dagen har att erbjuda!

NoHiding


Normalt socialt beteende
2009-12-28 / 23:26:43 / Allmänt

Kan någon berätta för mig hur man ska agera i vissa situationer för jag vet det fan inte själv! Då undrar jag om det bara är jag som inte är medveten om hur man ska hantera något eller om det är precis lika för alla.

T.ex. hur ska man reagera då en vän berättar att hon ska träffa en massa av våra vänner från 3an och sedan inte ens frågar om man själv vill med. Att ingen någonsin frågar om man vill med någonstans. det får en verkligen att känna sig omtyckt.

Jag vet att jag inte har lättast i världen för att konversera men jag anser i alla fall själv inte att jag är otrevlig.

eller om vänner som man inte pratat med på flera månader och helt enkelt glidit ifrån varandra ska man då försöka bevara den kontakt när man försök på försök inte har lyckats?

kan någon bara berätta för mig vad jag kan göra som räknas in i normalt socialt beteende för jag vet det fan inte alltså!!


Film kväll ikväll igen
2009-12-28 / 22:18:28 / Allmänt

Som vanligt den 28 hade vi tänkt att se the holliday men tror ni inte den filmen var helt borta? Letade precis överallt utan att finna den så då fick jag ta och kolla om det gick något på tv och då stod det att det skulle vara en komedi med Johnny Depp och så mycket som ni vet att jag älskar honom så kunde ju inte ett sådant tillfälle passera.

Huruvida det ifrågan sedan var en komedi kan ju disskuteras, jag såg inte riktigt det humoristiska i filmen, förutom några löjliga frisyrer. Jo just det filmen vi såg hette Edward Sissorhands.
Just den delen som bilden visar var väldigt söt måste jag medge och Johnny Depp var lika underbar som i alla andra filmer jag sett med honom i och ett plus var ju att han var ung i den här filmen så att ingen kan klaga på och säga att han är gammal då jag säger hur bra han är :P

Johnny Depp får 10/10
Edward Sissorhands (själva filmen) får 6/10

NoHiding

Mini och jag
2009-12-28 / 13:49:16 / Allmänt
Mini är min mini-pc, sk netbook om ni undrar och vi har praktiskt tagit suttit ihop sedan igår haha Vilket bra team vi utgör måste bara få över lite musik på den också för den är lite för tyst av sig tycker jag än så länge men youtube finns ju alltid att falla tillbaka på som tur väl är!

Förutom att spendera kvalitets tid med mini så försöker jag mig på att städa mitt rum och sen måste jag plugga lite också - whoohoo! Hehe men tänkte passa på att plugga idag så när min halsont och hängighet ger med sig att jag är ute i snön på nytt ^^

Har faktiskt en tanke på att testa att åka pulka och sådant på Sockertoppen nu i veckan, kanske redan imorgon, någon som är på? :) Det kan ju inte bli något annat än kul ^^ Så häng på vettja! Sms gärna om ni känner att ni vill med :P

NoHiding


raggrepliker ifrån Damernas Detektivbyrå
2009-12-27 / 21:52:18 / Allmänt

"If my fattie wants a icete then i will climb a mountain" "you are fat and faboulus"
Försök på raggrepliker ifrån Damernas Detektivbyrå

Damernas detektivbyrå
2009-12-27 / 21:23:57 / AllmäntSatte mig nyss och började se på damernas detektiv byrå tillsammans med mamma och pappa får se hur länge de kan hålla sig vakna till den filmen tittade nyss på Bones men Pappa pratade konstant konstigt han som aldrig pratar och kanske prata han i sömnen i alla fall hängde jag inte med så mycket som jag skulle vilja i Bones...Bara att hoppas jag får se mer av denna film hehe

Sitter här med min lilla dator som jag kan skriva på samtidigt som jag tittar på tvn det funkar även det :P hehe
Den funkar till allt min lilla sötis ^^

NoHiding

Bang Bang
2009-12-27 / 19:25:26 / Allmänt

Ett måste att höraSå sjukt cool låt, kan det bero på att Cher är så otroligt cool kanske? :)

NoHiding

Eee ... what?
2009-12-27 / 18:30:31 / Allmänt

Jo jag menar Eee som i mini pc:n AsusEnda skillnaden är att min är svart och inte har den där knäppa bilden på datan som den på bilden har. Min lilla Eee är jätte söt och redan nu väldigt välfungerande och praktiskt tog ingen tid alls att installera den, den är helt enkelt perfekt :)

En sak som denna har som inte min andra dator har är webkamera som jag har tänkt att ge er ett smakprov utav heheVisst blev det en helt underbar vacker bild haha vi är ju med på den i alla fall så det måste ju vara ett plus XD

Sedan när vi var inne på mellandagsrean köpte jag också en t-shirt på MQ men den får ni inte se nu, sparar den lite hehe min tanke var att köpa en skinn väst också på MQ men den såg plastaktig ut och nu när jag kom hem kom jag att tänka på att jag såg en skit snygg väst på Carlings men den missa jag att köpa, får se om den finns kvar till samma låga pris nästa gång jag är i stan - but i wont hold my breath.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på då installationen av datan gick alldeles för fort hehe men vi hörs senare !

NoHiding


A Whisper In The Dark - Novell
2009-12-27 / 01:40:09 / Allmänt

A Whisper In The Dark

 

Always a whispering shadow in the dark, lingering in dark alleys, searching for a prey.  In the depths of the night it comes running, in the bright shine of day it comes crawling. Altogether it’s always there, here, surrounding our inner beings, to suffocate and kill every single one of its victims. Until the jobs done and the last breath drawn within our throats.

 

We never see it, it’s like the wind which flows around us, we don’t see it, but most definitely… we feel it.

 

Like a infant struggling for their first breath, like surviving in a desert, like swimming in the Bermuda triangle, just as impossible as running away from it.

 

When we are alone its close, as your own skin attached to your body and when we love it enclose us. Nevertheless it’s always there.

 

Who is this creature of the darkness, humans knows it as fear. I know it as the poison cursing through my veins, the venom in my brain and heart. I am the shadow of darkness. I am FEAR. 

 

Below the mask exist my self. My inner being sheltered from this world. Never to breathe the air of freedom; condemned only to exist in the shadows of my soul. That’s my destiny.

 

The mask shows the world what it want the world to see. If the world wants a smile it gives it a smile and if it isn’t real just fake it until you make it. Always showing the world what it wants to see. But never, not even once, gaze light upon what hides below the mask. Because then the mask will have lost its use. Its purpose. All is ruined and nothing gained. Nothing is worthy of that risk.

 

What really is, isn’t interesting nor worth the time. Always smile. Or at least the mask will continue to. Even when you buried in lies. The mask will smile. In the darkest hour of the night I come alive. Never show who you are, what you are, never show your fear nor act on it. Hide it; hide it deep below the surface. That’s the only way you be safe. I am fear. The creature of darkness exists within my soul.

 

Piece by piece are falling apart. Falling on the ground once again, tasting the familiar sense. Here I am, once again, lying on the ground. People walking above me, walking over me, crushing me against the ground, this is my life, my life as a less being then the rest.

 

My heart and mind isn’t one, neither is my body and soul. None of the parts of me match, all is it destroyed. I am not what I once was.

 

Yells and screams surrounding and imprisoned the self, the self formerly known as me, tried to rise above itself but the mind fought it back down. Down in the earth, down in the ocean, down in the burning centre, to always be burning, always feeling the pain. The pain of destruction.

 

After years and years when you don’t think it’s possible to be feeling any more pain, it takes a new level. The good memories fade and all the pain you caused are visible, day and night, and night and day. Until the day when the release finally comes, as the greeting of and old friend, we welcome death. Finally all pain is over. As we welcome the new bright shine of day. This is the path of Destruction. The path of being me, when shall I be set free?

 

The day of elimination is now, finally I shall be free, free never again to feel pain, never again to cause sorrow, never again to deprecate myself, and finally I shall be free from this world. The world which made me into the monster I am this day. The monster I shall be free of. It has followed me for many years, sharing my life, sharing my body, destroying my soul.

 

Once I was a trouble free human, I can hardly remember it any more. In my memories, those few I have left, those the monster couldn’t deprecate me of, I remember I was normal. Normal what kind of word that is, it has so different meanings to different people. In my sense I was no different then anyone else. There for I can not see why the monster choose me. I was not evil by nature, I just tried to survive in this world with is rugged exterior, I was just like everyone else. Why, why, why, did the monster choose to live within me, to take my life and never be free to die. Always feeling the pain, always causing sorrow, never to live free. This is my prison my prison as a monster.

 

The monster taught me in the ways of destruction, many cold nights I could not see where I stopped and the monster took over. We were no longer two separate things, me and the monster within me was one. It was me and I was it, no boundaries exist any more, no one could stop it. Because I am FEAR, I am the whisper in the dark, the cause of destruction and the death of humans. The venom runs through my mind and heart. Nothing can stop me know.

 

A lingering odour, of something I once was, is rushing against me; the smell of blood makes my brain go mad. The venom runs through my mind and heart. Nothing can stop me know. I have done this more times then can be remember in a lifetime. How much I hate to admit it the monster taught me well, I never fail when I’m on a mission. Success I can not call it. I have no choice I tried to avoid it, it did not help, the only cause was more pain. More pain for me and more pain for the attended victim. The pain has no end. It is forever burning within my soul.

 

An electric shock runs trough my body as I rushed forward, on the floor I crawled like the pest I am, then the light goes out. This must be torture; I would give up in a flash of an eye, if they wanted an answer. I can not live trough this pain again. Maybe they will set me free, end my life if they know what I am. I try to speak, but I have no voice. I have no doubt they know what I am. The monster can tell. A man steps out within my vision and starts telling a story, a story he calls: In a flash of an eye.

 

~ Laugh echoed across the park, school has ended for the year and children was running around and having a good time in the sun. Dancing, playing, laughing, and even spinning around on the ground, the grass bended gently as silk under their little feet. This was what they fought for all those dark days, when the sun been withholding of its gaze. The dance of the sun, it should be called, the dance of happiness a child feels when the summer vacation lies in front of them. In a flash of an eye, one of them will never wake up again.

 

People are marching, from everywhere they chant, words as such should be forbidden to use by law. Everyone carries a placard, with the worst sign of all. Something that should have died a long time ago, along with their leader, the brainwasher. In a flash of an eye, one of them will never again live free.

 

The children rest in the grass, smiling, they see nothing to trouble them anymore. They drink fruit juice, sweet and red. None of them think that the colour of it shares the colour of blood. Such awfulness is not included in their minds. Murder and violence, they are not familiar with. Hopefully, many believe, they never have to be familiar with it. In a flash of an eye, this hope is long lost.

 

They want to change the world and the people in it, in different ways; it’s a part of their future. The earth shudder when they march, the earth laughs when they play. In a flash of an eye, the world would change forever.

 

Violence along the streets, blood and tears echo in the world, why doesn’t anyone put an end to this to long proceeded chaos which once again plans to destroy our world. People will die, be sacrificed for a new era, an era which always will include murder. In a flash of an eye, the first sacrifice will be made.  

 

A child runs with easy steps after a ball. In a flash of an eye it will cross a street totally unaware of what awaits there.

 

The march has come to a stop. One in the front lines holds out a gun towards the opposition. No one sees the child, which runs out in the street after the ball. The opposition see what’s going on and tries to stop the child. The child still unaware, looks up with a surprise, now there’s no little child on the road. Two seconds and nothing else was all it took to kill an innocent and happy child. In a flash of an eye a murder was committed.

 

For I while I had guessed it. Now I remember, remember my dark past. I was 17 that day, the day I became a monster, 200 years ago. That child was innocent; I hadn’t meant too, I wasn’t too shoot him, that night was the night it all started. I became the shadow of darkness, who prays of humans.

 

Please set me free… The man says; “you have paid your prise, you deserve to be free. Now I will do your job and collect your soul, just as you collect so many others. Go in peace”

 

After years and years when you don’t think it’s possible to be feeling any more pain, it takes a new level. The good memories fade and all the pain you caused are visible, day and night, and night and day. Until the day when the release finally comes, as the greeting of and old friend, we welcome death. Finally all pain is over. As we welcome the new bright shine of day. This is the path of Destruction.

 

Now I welcome death, now finally I shall be free, free to never again feel pain, cause sorrow, be free of myself, my memories and the monster within me.

 

The day of elimination is now, finally I shall be free, free never again to feel pain, never again to cause sorrow, never again to deprecate myself, and finally I shall be free from this world. The world which made me into the monster I am this day. The monster I shall be free of. It has followed me for many years, sharing my life, sharing my body, destroying my soul. Together with me the monster will seize to exist.

 

I have paid my price, no one has felt the pain I have felt. Felt the sorrow of every single death. I’ll be free…

 

Then everything turns to dark, my voice turns into A Whisper In The Dark and I exist no more.

 


Sjuk idag
2009-12-26 / 16:31:07 / Allmänt

Hade sett fram emot att åka till stan och shoppa med syrran och mamma idag men det blev inte riktigt så för vakna med fruktansvärd halsont och har svårt att få fram något ljud alls -inte kul!

Så idag blev det istället att typ halvsova i några timmar efter frukosten och ha de konstigaste drömmarna - usch!

Se Mamma MIA! Älskar den filmen <3 mår alltid bra efter att ha sett den om inte fysiskt så psykiskt, blir glad av att se den helt enkelt !

Och sen så har jag tittat på min nya favorit serie The Big Bang Theory! Den är så grymt kul till och med roligare än How i met your mother, den är precis min humor på alla plan :P

Hoppas jag snart kan prata igen och att vi drar in till stan imorn istället whoohoo! :D

NoHiding

En riktigt God Jul!
2009-12-24 / 23:30:14 / Allmänt

Hoppas ni alla haft en riktigt god julafton och att ingen har ätit mer julmat än att man orkar ta sig upp ur sängen nästa dag, för mig är det fortfarande i riskzonen men det märks ju imorn om det går eller inte hehe

Snö på julafton kan ju göra de värsta cyniker glada, kan själv inte minnas senast det var snö på julafton men så underbart det är!

Idag har jag också lärt mig hur man kör bil i högklackat och "JA" även jag har ibland högklackat på mig XD Chockerande eller hur?

Hoppas ni haft en riktigt underbar julafton <3

NoHiding

God Jul!
2009-12-24 / 00:28:06 / Allmänt

Nu har det blivit den 24 december det snöar och julen är i luften men den riktiga jul hälsningen sparar jag tills imorgon :)

Idag har jag haft fullt upp med att slå in paket och sedan hitta dem igen efter dess att de är inslagna det är inte så lätt som det låter utan ganska hysteriskt. På tal om hysteriskt någon som var inne på ica eller ica parkeringen idag? det var sjukt sådant kaos det var där jag höll nära på att bli tokig haha men det ska väl vara så i jul stressen haha

Jag har också skrivit över 250 sidor på en "novell" nu ganska skönt att den börjar gå mot sitt slut för det var ca ett år sedan jag började med den så nu är det dags att avsluta den så jag kan ta och börja på den som jag verkligen kommer att lägga ner hela min själ i för att lyckas med.

Kvällen till ära såg vi klart Mysteriet på Greveholm de bara för sköna i den jul kalendern alltså "IVAR, TRÄD FRAM OCH FRÄLS STAFFAN!" - JEAN  Det är helt omöjligt att se den julkalendern utan att skratta försök så får ni se om ni lyckas jag tror det inte haha.

Sedan såg vi också på den söta Grinchen och Shreks julhälsning eller vad det heter, Grinchen är ju bara för söt alltså
God Jul på er alla och tack för ni läser min blogg :)

För att se en julhälsning från oss i TDS kolla www.thedancesings.blogg.se den är grym asså ^^

NoHiding

Inget är som man tror
2009-12-23 / 00:16:29 / Allmänt

Att inget är som man tror är en ypperlig beskrivning på den film vi kvällen till ära med största delen av tds såg hos anton & emma. De flesta ville se en skräckfilm så det blev först Svenska Hollywood fruar och Sedan "The Uninvited"

AlltsåVS.


Vilket fenomen tycker ni är mest skrämmande??

Hmm jag måste nästan säga Svenska Hollywood fruar för det är ju som sagt verkligt haha

Puss på er alla!

NoHiding

En så mörk dag
2009-12-22 / 10:30:05 / Allmänt

Tittade ut genom fönstret nu på förmiddagen och det är nästan lika mörkt som på kvällen, något säger mig att det kommer bli en glad och ljus dag haha eller glad kan man ju själv ordna så det blir så det kan ni lita på !

Sitter nu och lyssnar på Cher, min idol alltså om hon kommer till Sverige finns det inget som kan stoppa mig för att åka dit. Min absoluta all time favorite är

Dead ringer for love - Cher & MeatloafOch en ny favorit jag fått som nästan är lika bra är:Som ni vet 80-tals musik och jag går hand i hand :)

Nu ska jag se vad dagen har att erbjuda !

NoHiding

Mysteriet på Greveholm
2009-12-21 / 22:36:16 / Allmänt

"Anna Britta får jag lov?"

"Åååååååh oooostkaka!"

"Vasa? stacks hon? det var ovanligt det brukar de inte göra!"Den bästa julkalendern som har gjorts! Älskar den, den är bara så helt klockren :)


Back
2009-12-21 / 18:50:33 / Allmänt

Är medveten om att jag har varit kort och gott helt sämst på att blogga den senaste veckan och om ni fortfarande orkar skriva det jag läser efter min frånvaro så eloge till er ! :)

Förra veckan låg jag från söndagen - torsdagen och mådde skit av vad som vi tror var matförgiftning men om så var fallet vet vi inte än, har tagit prover så det återstår att se vad det visar, hoppas de kommer på vad det är för vill verkligen inte må så igen. Jag kunde inte äta något utan att det kändes som att jag skulle spy och om jag faktiskt åt något fick jag en så otrolig kramp i magen att jag blev sängliggandes... Hur som helst så mår jag bättre nu!

Fredagen så var vi i Grebo och uppträdde på skolan där med TDS det var sjukt kuL! Lite nervöst att köra bil i det väglaget men tyckte det gick bra (förutom då en bil höll på att sladda in i mig men ändå!) VI överlevde allihoppa och det blev en riktigt rolig föreställning då jag även till viss del agerade ihopmonterare och det gick hyfsat det med men ska nog inte sattsa på en karriär inom det haha På fredagen åt jag också för första gången på sen söndagen utan att må skit :) det firades med ostbågar och Harry PotterLördagen var vi i stan och skulle handla julklappar men jag hade ju redan köpt alla så jag letade efter en t-shirt, konstigt nog säljer de inte så speciellt mycket sådana i denna årstid vilket är lite surt för behöver en till jul! På tal om Jul så såg vi på kvällen Love Actually som är ett måste innan julen :)

Söndagen blev det skidåkning för hela slanten och det gav otrolig träning !

Så idag har jag först åkt skridskor med malin och anna, väldigt kul älskar att åka skridskor och sedan åkt snöskoter med Anton, Emma, Jennie och Erika! Gu vad hysteriskt men så kul höll på att garva ihjäl mig det var helt sanslöst kul!! :D Som jennie säger "Det var en häftig åktur!"

NoHiding


Sjuk
2009-12-14 / 18:18:35 / Allmänt

ligger hemma och är sjuk så missade både skolan med grupparbete och tds möte... orkar inte uppdatera mer nu... Bilder från lucia och ordentligt bloggande kommer när jag börjar må bättre, tills dess ber jag er att ha tålamod med mig och min blogg..


Lucia
2009-12-13 / 12:26:14 / Allmänt

Klockan 16.o0 idag i Åtvidabergs stora kyrka kommer min lillasyster, Jennie Kempe ett vara LuciaSe bara så fint och i kyrkan blir det ännu finare :)

NoHiding - Emelie Kempe


Vi gav upp
2009-12-12 / 23:31:51 / Allmänt

Varken mamma eller jag orkade se klart Sagan om ringen inte ens första filmen, kanske en tredjedel av den så vi blev båda lättade när jennie smsade och vill ha skjuts hem så vi kunde ge upp filmen för den gick bara inte, vi var allt för trötta båda två.. Men innan dess hittade jag faktiskt mamma och tryckte ned henne i soffan ett tag HAHA :P där fick du allt mamma ^^

Men nu ska jag försöka med att sova är så grymt trött och har fått alldeles för lite sömn i den gågna vecka så imorn ska jag ta sovmorgon och sedan plugga som en idiot, visst låter det spännande? ;)

God natt på er!

// NoHiding - Emelie Kempe //

verkligen r0lig filmkväll
2009-12-12 / 22:44:31 / Allmänt

verkligen rolig filmkväll det här, mamma bara gick ifrån tvn så nu sitter jag själv som vanligt och ser klart filmen inte direkt det roligast när jag delvis stannade hemme ikväll för hennes skull... Snart tvingar jag ner henne vid tvn igen asså!


Filmkväll med Mamma <3
2009-12-12 / 21:49:42 / Allmänt

Nu blir det filmkväll med mamma för hela slanten ikväll! Jennie är inte hemma utan på någon fest med sina tärnor vad jag vet och pappa ligger och snarkar så högt att det är ett mirakel om mamma och jag faktiskt kommer att höra orchernas skrik! Ni, hörde rätt mamma och jag ska se sagan om ringen :)Och ni som vet hur min mamma blir i dessa filmer kanske undrar vad jag gett mig in i men ni kan andas ut och blir värst i slutet av tredje filmen och något säger mig att vi inte kommer att nå ända dit innan det blir dags att åka och hämta Jennie.

Det blev inte att hänga med Emma, Lovi, Anton och hela deras gäng ut på krogen idag, för dels glömde jag bort att messa dem tills klockan blev sju ikväll då jag såg dem vid busshållplatsen men tur är det nog ändå att jag glömde det för tror inte Mamma och Pappa skulle klara sig speciellt bra på egen hand.

Vem skulle då hållt dem vakna tills dess att Jennie kom hem? haha Men ni får gärna säga till nästa gång ni ska ut för då ska jag göra mitt bästa för att minnas det :)

Nu ska jag se om vi ska dra igång filmen snart eller vad som händer för nu vet jag inte var mamma tog vägen, ska leta rätt på henne om inte pappas snarkningar driver mig till fullständigt vansinne först!!!!

NoHiding - Emelie Kempe

Åkt tåg för 3:e gången och sett 3:e filmen i Stig Larsson Triologin
2009-12-12 / 19:39:44 / AllmäntFörst skulle jag som sagt åka tåg - vilket inte var helt lugnande ifrån min sida men jag vill ändå säga att det gick riktigt bra. Men, framför mig på tåget satt en kupé med ett antal gubbar i 40-60 års åldern och fullständigt stank sprit! och var allmänt högljudda så jag tänkte att de måste vara bakfulla ifrån gårdagen men efter ett tag upptäcker jag att så inte är fallet utan de sitter och dricker Jäger och Whiskey, öl och vadän annan sprit man kan tänkas ha! De som arbetade gick bara förbi och hälsa glatt men de fick ingen tillrättavisning alls och det här var vid klockan 12! Det fanns ju småbarn som åkte själva på tåget, de kan ju bli skrämda...

Något som var trevligare var att jag såg ett 30-tal rådjur på ett och samma ställe, har aldrig tidigare sett så många på en och samma gång, men tåget gick för fort så hann inte på bild på dem men de var otroligt många. Vid ett annat ställe såg jag två älgar också , väldigt coolt måste jag säga!

Inne stan träffade jag Malin och vi tittade på filmen: Luftslottet som sprängdes, den var bra och spännande och de 2,5 timmarna gick väldigt fort! utan den sista halvtimmen då jag som vanligt sitter och är sjukt kissnödig för drickan som jag alltid dricker upp i början av filmen XD men det löste sig bra och en väldigt bra film :)


Nu sitter jag och tittar på Postkodmiljonären, jag berättar sen hur många miljoner jag vinner haha ^^

NoHiding

Ändrade planer
2009-12-12 / 11:09:04 / Allmänt

Tog inte bussen utan sitter nu och fördriver tiden med Merlin- serien innan jag ska ta tåget istället, lite skrämmande för har aldrig åkt tåg själv faktiskt och senast jag åkte tåg var ungefär 5 år sen så det märks om jag kommer med det eller inte lovar att uppdatera er sen om hur jag klarar dessa strapatser ;)

NoHiding


ERIK!
2009-12-12 / 09:55:04 / AllmäntLungt bästa vinnar låten med den bästa vinnaren i Idols historia, han är så fantastisk att det inte finns tillräckliga ord för att beskriva människan så ni får helt enkelt lyssna på klippet och uppleva honom själva!

Kvällen var också mycket trevligt med många skratt och trevliga vänner, bilder kommer med största sannolikhet dyka upp på min syrras blogg www.jengucci.blogg.se för själv har jag ju ingen kamera än, vid sådana tillfällen känns det som jag borde prioritera och köpa kameran men varje dag inne på universitetet vore en lite söt netbook betydligt bättre. Så jag är fortfarande lika förvirrad i den frågan.

Men nu kan jag behöva skynda mig för om jag ska ta bussen till stan går den om en halvtimme! och jag gick nyss upp!!

NoHiding

IDOL! VEM VINNER?
2009-12-11 / 17:32:54 / Allmänt

ERIK!

vs.CALLE!
Ärligt talat så vet jag inte, personligen tycker jag att Erik är bättre och att han var grym redan från början. Samtidigt har Calle gjort en sådan otrolig resa och utvecklats något enormt men enligt mig är Erik ändå snäppet värre.

Men ska den som vinner vara bäst eller ska det vara den som har utvecklats mest?

Det är upp till oss, vad tycker ni? - Själv ska jag se idol med några helt underbara fantastiska vänner och ha en riktigt riktigt trevlig final :)

Från oss alla (dvs. mig) till er alla önskar jag en riktigt riktigt god IDOL FINAL!

NoHiding


Skämtsamt humör idag ^ ^
2009-12-11 / 14:47:13 / Allmänt

Geografi världens ämne
- va? Jag trodde det var miljö

Förutom det dåliga skämtet har jag idag sett en BUSS där det står "Övningskörning" på och "ÖvningsBuss" konstigt nog var den bussen tom, det kan jag inte förstå ;)

Medan vi ändå är inne på konstiga bussar min bussresa idag mellan resecentrum och universitetet var verkligen intressant och ett tag undra jag faktiskt om vi skulle komma fram. För ni förstår samtidigt som vi åkte så satt busschauffören och FIKA! Med en kaffekopp och en lussekatt i händerna. Kändes väldigt tryggt sen börja bussen hacka som bilen gör då man kör på för hög växel och chauffören växlade inte ner den idioten så det var en bekväm resa man höll inte alls på att få nackspärr, nej då inte alls!

Tack och lov så kom vi fram utan att något inträffade!

Ikväll nu är det IDOL som GÄLLER! och är inte ens säker på vilka alla som kommer hit, så det bli ju också intressant :P Hehe

Hoppas det blir en trevlig idol final - vet redan att jag älskar Eriks låtar ! (borde kanske kolla upp calles också`? hmm..)

NoHiding

"Kärlek är att hitta någon som man står ut med under en längre tid"
2009-12-10 / 20:31:28 / Allmänt

"Kärlek är att hitta någon som man står ut med under en längre tid"

Ett tankfullt citat ifrån bonde söker fru. Såg några minuter på det för första gången igår och kan säga att jag kommer att överleva utan det.

Men! Måste medge att vem det nu än vad som sa de har vissa poänger, för det är väl vad det hela går ut på egentligen? Att samexistera?

Sen att man kanske också skulle tycka om varandra skulle jag vilja säga är viktigt! Och kanske inte bara stå ut med den andra personen...

Citatet måste jag säga var bland både det smartaste dummaste och roligaste jag hört ^^


NoHiding


Hur är det med sex egentligen?
2009-12-10 / 18:07:20 / Allmänt

"Hur är det med sex egentligen?
Det har jag också studerat."

Så började får föreläsare dagens föreläsning och jag trodde jag skulle explodera av skratt. För tänkte direkt på hur vårt kära tds gäng och framförallt jennie och busk skulle tolka det medan jag sitter och gör mitt bästa för att hålla tillbaka skrattet och fullständigt skakar av skratt svalorna inom mig. Alla andra är dödsallvarliga! Är jag inte normal?

Hur som helst kul har jag i alla fall : )

Sedan sa han också saker som:
"Tycker ni det här är kul? Och med kul menar jag inte roligt utan intressant.
kineserna vet vi ju att de är så dumma."

Han var lite speciell måste jag medge och fick flera att hamna i dvala och en somna till och med! OBS. Det var faktiskt inte jag även till min egen förvåning.

NoHiding


Eriks låtar till finalen
2009-12-09 / 19:34:14 / Allmänt

Nu vet jag vilka låtar Erik ska sjunga i finalen och det är några av mina egna favorit låtar och definitivt min favorit musik stil - så nu ska jag dela med mig om vilka grymma låtar han ska sjunga på fredag.och
skulle det kunna varit ett bättre låtval? 

Nej det tror jag inte, det är så bra det går att bli och jag tror han kommer att äga!

Men med detta säger jag inte att jag inte tror att Calle kommer vara bra, vet än inte hans låtar och tror han kommer vara bra han med :)

NoHiding

Grupparbetet förstör min förmåga att hinna med bussen!
2009-12-09 / 14:29:16 / Allmänt

Grupparbetet förstör helt min förmåga att hinna med mina bussar. Missade idag bussen hem med 3 min, framsteg gentemot igår då det var med 4 min. Borde det inte gå så att anslutande bussar ska komma efter varandra och inte komma ca fem min efter det att min nästa buss har gått? Vet ni hur många timmar om dagen jag är sysslolös pga de nedrans bussarna!? Blir något så otroligt rastlös! Lovar att nästa gång jag måste vänta på nästa buss kommer jag halvmilen mellan universitetet och resecentrum bara så jag har något att göra!

Ingen som har någon åsikt om jag ska köpa en mini-pc eller kamera?? Ni kanske är lika förvirrade som mig, det är i sånna fall helt förstående.

Glömde berätta att igår så bakade mamma och jag lussekatter - visst blev de fina? 
Nu ska jag käka lite mat, får se vad det blir idag...

NoHiding


Tankeställare inför Idolfinalen
2009-12-08 / 22:45:45 / AllmäntLyssna och begrunda USAs 8:e idolfinal se om ni tycker att någon av våra finalister skulle gå att bytas ut och framföra samma med lika stor bravur


OBS. De har sitt framtädande med Queen som komp!

NoHiding

Som den kära gammla kirkegard sa "Vad du än väljer så väljer du fel"
2009-12-08 / 19:14:22 / Allmänt

Hur som helst har en fråga till er som jag vill ha hjälp med att lösa för måste medge att jag själv är lite kluven ifrågan, vad skulle ni välja ( vet inte än om jag kommer ha råd med något av det men det är båda prylar som jag anser mig behöva men kommer inte ha råd med båda) så vad ska jag välja?
En mini-pc

 

Eller


En kamera?Nu är det så att jag behöver eran hjälp så lämna gärna en kommentar om vad ni skulle välja om ni var mig : )

ÄR I STOR BEHOV AV JUST DIN HJÄLP!

NoHiding


Drömmar
2009-12-08 / 16:44:12 / Allmänt

Har jag någonsin berättat om hur otroligt verkliga drömmar jag kan ha?

Liksom med färger, ljud, kroppsliga verkliga tillstånd och känslor.

I natt hade jag en lång dröm som utspelade sig på ungefär ett halvår och det var så mycket taget ur mitt liv till den drömmen blandat med sådant som inte inträffart.

Men genom det som faktiskt stämde började jag undra huruvida jag drömde eller om jag var i vaket tillstånd.

Tänk så skrämmande att inte vara säker på om det är dröm eller verkligheten. Till sista vaknade jag och upptäckte då till en viss del sorg över det som jag drömt faktiskt inte varit något mer än just precis en dröm.

Så då fanns det inget annat val för mig än att göra mig i ordning och ta bussen in till universitetet och mitt grupparbete.

NoHiding


Min dag
2009-12-07 / 18:11:54 / Allmänt

Som jag sa igår skulle jag idag börj dagen med att plugga, men jag var så trött så jag sov en timme extra innan jag började med pluggandet. När jag sedan väl hade vaknat tog jag mig i kragen och plugga intensivt så intensivt att jag hann se ett även ett avsnitt av Merlin innan jag åkte iväg. Var alldeles för seg för att göra något annat...

I grebo gick martin

 på bussen och vi satt och snacka om allt och ingenting och han försökte exakt förklara hur min touch-screen på mobilen fungerar och så har jag lärt mog att iphone har safirglas mycket intressant! Vi disskuterade även min tendens till sarkasm som för vissa är svår att tyda det är något jag aldrig tänker på utan jag kör på bara liksom men som sagt jag borde kanske ta och tänka på det ibland så att jag inte missförstårs för det vill vi ju verkligen inte att det ska inträffa ; )

Väl inne på universitetet hade vi grupp arabete ro inte gav någon ting alls utan enbart gjorde hela gruppen allmänt förvirrade. Verkligen kul.

Något har hänt med ... Mig kan vi säga för kan inte identifiera exakt var problemet sitter bara det att jag inte kan öppna och stänga munnen utan att det gör sjuk ont att tugga och äta än så länge varit helt otänkbart! Men nu måste jag försöka om inte annat för jag är ganska hungrig och på behöver jag ny energi till grupparbetet...

NoHiding


Nice
2009-12-06 / 22:21:27 / Allmänt

Eftermiddagen tog sin början med ett trevligt sms ifrån Anton om vi ville komma och äta våfflor hos dem och gulliga som de var hade de till och med glutenfri och trevligt sällskap med Anton, Emma, Buskis, Marcus, Hanna och självfallet my baby siss. Har inga bilder därifrån men misstänker starkt att filmer kommer att dyka upp på Jennies blogg, www.Jengucci.blogg.se.

När vi ätit klart så fick vi skynda oss att göra oss i ordning för föreställningen för funktionshindrade som vi skulle delta i, det gick bra trots alla lager med kläder och jag tappade inte basketbollen trots alla lagar med kläder det funkande och kul vad det och de blev så glada av att se oss! Bilder ifrån det kommer säkerligen dyka upp på www.thedancesings.blogg.se för Lise-Lotte var så snäll att agera fotograf åt oss under föreställningen!

Nu sitter jag och tittar på Fools Gold så grym film alltså! Den är ju bra på alla möjliga och tänkbara vis :P Och väldigt bra skådespelare! :)Imorgon måste jag börja dagen med att plugga, väldigt kul men i och med att jag inte gjorde det idag så måste jag göra det imorn så det är bara att bita ihop och ta tag i skiten igen haha nu ska jag se klart filmen :)

NoHiding


Nu blir det att blogga av!
2009-12-06 / 12:59:01 / Allmänt

Till och börja med vill jag bara be om ursäkt för mitt väldigt tråkiga inlägg igår och att jag inte har pratat av mig om vad jag tyckte om idol i fredags som jag brukar göra varje fredag efter det att idol är slut. I fredags var jag däremot tvungen att gå och lägga mig och sova direkt efter det att idol- eftersnack var slut för i lördags morse gjorde jag tenta! Väldigt kul att göra ett prov tidigt en lördag morgon, det kändes faktiskt hela gårdagen som jag aldrig hade gått upp ur sängen, jag var liksom som i trans, jag åkte till universitetet jag skrev en tenta, jag jobbade med ett grupparbete och sedan åkte jag hem igen. Då jag bara la mig i sängen men sen blev jag så rastlös så jag började göra en förrätt till kvällen, min specialité italienska pizzabullar :)

Efter maten såg mamma och jag först postkodsmiljonären där vi klarade den tredje sista frågan men tror ni idioten på tv gjorde det? Den använde alla sina livlinor på en och samma fråga och mamma och jag kunde den direkt haha. Vill ni veta vad frågan var:
Vilket land vann det första fotbolls VM 1930? visst är ni chockade att mamma och jag kunde den frågan, jag gissa till och med rätt på båda lagen som var i finalen. Vill ni ha alternative?
A:Uruguay B: Brasilen C: Argentina D: Chile
Fråga mig inte hur jag visste det och fråga mig inte heller hur jag minns alla alternativen i rätt ordning, jag bara vet helt enkelt ^^.

När postkodsmiljonären tog slut såg mamma och jag sedan det första avsnittet av Robinson för i år! Whoohoo och måste säga att vi var ganska bra på att minnas de där siffrorna också inte för att skryta eller så :P

Tyvärr hade jag när Robinson tog slut äntligen vaknat för första gången den dagen så då tittade jag på ett avsnitt av Merlin på datan, först störde jag mig bara hur många fel historiskt sett det var i serien men sen när drakar och sådant dök upp då gav jag upp och bara njöt av en väldigt bra tv serie, lite Harry Potter, Sagan om ringen, Narnia aktigt typ hehe Men helt klart underhållande!

Och till sist gällande Idol måste jag säga att jag hamnade i chock när Tove & Erik hängde löst, sekunden innan resultatet kom in så tänkte "shit tänk om tove & erik hänger löst - vad gör jag då?". Ni som läser min blogg ser nu att jag har haft fel jag som tjatat och tjatat om att tove & erik skulle stå i finalen hade fel. En lustig känsla det där att ha fel haha nej då skoja bara! Självklart tycker jag att det är kul för Calles del som har utvecklats så mycket under Idol men jag tyckte bara helt enkelt att TOVE & ERIK VAR BÄTTRE! Men vad kan man göra - final nästa vecka får se vem som är bäst då :)

Det bästa från idol denna vecka:

En grym låt sedan tidigare och Erik gjorde den grymmare ;)


NoHiding


Ni får ursäkta men är för trött för att ens orka blogga
2009-12-05 / 15:39:20 / Allmänt


Jag var inte redo för kylan
2009-12-04 / 09:57:41 / Allmänt

Hur mycket jag än älskar vintern var jag inte redo för kylan när den slog till då jag min idiot stod ute i enbart t-shirt, skinnjacka och sommarchinos. inte det smartaste jag gjort och nu känner jag mig uschig, med feber, halsont och näsan rinner konstant.

Nu är jag redo för kylan, har letat fram både mössor, vantar, halsdukar, vinterskor och min underbara vinterjacka, har ni sett min vinterjacka? Det måste vara den skönaste jackan som har gjorts i historien av jackor, så underbart varm och go den är alltså - PEAK rekomenderas starkt!Nu är det bara snön som fattas så jag kan ta och åka skidor ! Det längtar jag till!


Lite knäpp bild men det bjuder jag på :)

NoHiding


THE PHANTOM OF THE... KULTURHUS!
2009-12-03 / 12:22:55 / Allmänt"he is here the phantom of the opera!" Nu har phantomen på operen bytt ut den gammla Paris operan mot
kulturhuset i Åtvidaberg. Man måste ju förnya sig liksom. Många konstiga saker inträffade där igår under våran träning bl.a. dörrar som öppnades och stängdes av sig själva osv. Så nu har det inträffat något spännande i Åtvidaberg vi har införskaffat oss ett eget spöke på kulturhuset! The phantom of the kulturhus!

NoHiding

Jennie hälsar oh my goschy :P

Vitt och fint ute
2009-12-03 / 12:03:18 / AllmäntNU börjar det att se ut som december ute ! Äntligen kommer vintern, hoppas jag, vill åka skidor, saknar det något otroligt ! Lite för tidigt än kanske men jag ska åka förr eller senare, just watch med ^^

Idag har jag redan pluggat i 4 timmar så full fart idag, mår faktiskt bättre med huvudet och allt nu, vilket är skönt annars kommer lördagen bli helt förjävligt jobbig - oj nu svor jag, det kanske man inte ska göra på internet? Hoppas ni inte tog någon offense av det, jag ska försöka vårda mitt språk en aning inte bra när jag börjar använda fula ord och värre är det när jag använder ord som inte ens finns, men det ska jag inte gå in på nu.

Hoppas nu att vädret håller i sig så jag får ta fram mina skidor snart!

NoHiding

Antingen snöar det eller så är det kristaller i luften
2009-12-02 / 14:36:56 / Allmänt

Antingen snöar det eller så är det kristaller i luften - imorse alltså

Vad vitt och fint allt såg ut när man vakna imorse, men fick en smärre chock då jag tittade på termometern, så idag har jag haft på mig nära hundra lager med kläder, för att försöka iaf att hålla värmen. Vilket blev så att jag frös om föttrna men var övervarm överallt annars, haha! Det går som sagt aldrig att få det lagom, frös faktiskt mer igår än vad jag gjort idag konstigt nog.

Sen så missade jag bussen hem med ca 5 min för var tvungen att stanna extra i skolan för att prata igenom ett grupparbete i nästa del kurs så det sluta med att jag kom hem en timme senare...

Måste säga att jag är stressad för hur jag ska hinna plugga allt till tentan, men det går, nu ska jag fortsätta med det : )NoHiding


The Lucia of 2009
2009-12-01 / 17:18:01 / Allmänt


Knappt vid medvetandet
2009-12-01 / 16:03:56 / Allmänt

Jo ni, inget roligt blogg inlägg får ni ifrån mig idag heller, mår fortfarande inte bättre. Paniken är inte påträngande just nu men huvudvärk och illamåendet är fortfarande kvar och det håller på och driva mig halvt om halvt till vansinne, inte speciellt kul det inte, när man har tenta att plugga till. Men det får bara gå, det får bara gå, det finns inget alternativ, jag får inte underkänt det är inte svårare än så det är helt enkelt inte jag då.

Men till något annat, i somras köpte jag ett par chinos på gina tricot, de har jag sedan haft på mig 3 ggr inklusive idag och tror ni inte de har gått sönder!? Borde de inte åtmindstone hålla tills man hunnit tvätta dem?? Dålig dålig kvalité tycker jag det är! Och jag som hade bestämt mig för att ge hm, gina och sådana affärer en chans, men om kläderna inte håller ser jag ingen mening med! Samtidigt som jag köpte de här chinosen köpte jag ett par på stadium som jag använt och tvättat säker hundra gånger, de finns det inte en skråma på! Tror det här säger mig att jag ska hålla mig till stadium och liknande eller så läser jag allt för mycket in i situationen, men tycker verkligen att det borde varit bättre kvalié på chinosen ifrån gina! För det måste ju hålla för att använda för man köper dem ju inte direkt för att hänga upp på väggen och som prydnad, eller gör ni det?

Nu sitter jag annars på att vänta och se om de där lucia människorna kommer och besöker jennie, hoppas det : ) vi har skyndat oss hem ifrån stan idag så vi skulle hinna hem allihoppa, de hämtade till och med efter mycket omen upp mig ute på universitetet för det skulle gå snabbare fastän mamma tyckte det var omåttligt krongligt och jag hade fått rita en karta,Väldigt väl beskriven och exakt haha jag kan ju inte rita som ni vet. Men tror ni inte att min föreläsare aldrig dök upp så har bara slösat bort en hel dag!

Men nu ska jag bara vänta och se om lucia människorna kommer eller inte, uppdatering kommer då jag vet!


NoHiding