En kväll med väldigt mycket Patrick Dempsey
2010-10-31 / 10:54:03 / Allmänt

Wow idag gick det att logga in på bloggen igen ^^ det gick inte i fredags och inte igår men nu gick det, i fredags skulle jag ju skriva ett grattis inlägg till min lillasyster som fyllde 18 men det gick inte så det kom på bdb istället, samma namn, annnan kanal hehe.

Gårdagen började med en promenad med emma och anton, vi hamna nere på torget och där var det visst höstmarknad, har inte varit på en sådan på säkert 10 år, de har inte ändrats så mycket faktiskt! Vi var inte där så länge utan vi var rätt effektiva, för hemma skulle vi Styla Malin! Emma ordna med sminkningen, jennie med håret och jag var deras personliga assistent och försåg dem med tårta, vindruvor och ananas under processen, för bilder på färdiga resultatet kolla Jennies blogg www.jengucci.blogg.se

Kvällen slappade vi vara, väldigt skönt, vi börja med att se filmen Valentines Day som jag viljat sett något otroligt länge!
När den filmen var slut passade mamma och jag på att se Made of Honor också så det blev väldigt mycket Patrick Dempsy den kvällenUpptäckte också igår att den irländska fästmannen är DR HUNT!


Utan gränser
2010-10-26 / 18:25:12 / Allmänt

När jag idag loggade in på bloglovin fångades min blick av det sponsrade inlägget att stödja de fattiga jordbrukande kvinnorna i Afrika. För att göra det kan ni göra ett test på länken nedan och för varje genomfört test samlas 5 kr in till just denna sak. Testet tar mindre än 5 min att göra och resultatet spelar ingen roll. Utan det man inte redan kan kanske man lär sig av att göra testet.

Ge upp 5 min av eran tid och dessa minuter omvandlas till pengar till en god sak! Vad har ni att förlora på det?http://utangranser.dqc.se/quiz/KooperationQuiz.html?ref=kampanjsajt
 Flipp Flopp - Flipparn!
2010-10-20 / 23:19:32 / Allmänt

Dagen till ära har jag faktiskt haft den största mängden läsare sedan dess jag tog upp bloggandet igen efter sommaren, undra om det har haft något att göra med det jag skrivit? Hmm ^^

Läste precis min vän Emmas blogg och hon hade väldigt tänkvärda ord angående dagen idag så det tycker jag att ni ska kolla, www.stillunwritten.blogg.se inte för hon behöver att jag länkar henne hon har ju en massa läsare ändå, utan jag länka henne enbart för att jag tyckte det var riktigt tänkvärt!

Förutom att varit klädd i lila idag har jag tagit hand om disk, tvättat kläder, strukigt kläder och lagat en riktigt god fisk och potatisgratäng även fast den inte blev riktigt som jag tänkt mig, OBS! Håller jag på att förvandlas till en desperate housewife?

Haha men har även varit kreativ och varit min egen korrektur läsare till min "roman" Stanna, det värsta med den är att den har så jävla många sidor så det tar ett tag att bli klar XD


Purple up!
2010-10-20 / 11:34:44 / AllmäntChockerande nog hittade jag en lila tröja i min garderob! Den var bara lite för liten men men sådant kan man leva med då man bär den för en så bra sak ^^ Och om ni undrar hur fan mitt hår ser ut på bilden så ser det ut precis så som jag vill att de se ut och mamma jag ska inte borsta det! XD

Blev faktiskt så inne i det här att klä sig i lila att jag till och med tog på mig mina lila björnborg trosor, det ni!Så blir det då man hittar en bra sak att klä sig för ^^

It's okey to be gay - erkänn bra slogan? :P

Om ni som jag klätt er i lila idag feel free att kommentera :)


Ni har väl alla på er lila imorn va?
2010-10-19 / 13:23:42 / Allmänt

Ni som följer min blogg kanske undrar när nästa del av Vatikanens Demon kommer upp på bloggen, då måste jag tyvärr meddela att för tillfället har tekniska problem. Som gör att jag själv inte kan komma åt kapitlen så då blir det ganska svårt för mig att dela med mig av dem… Men jag jobbar på det och har förhoppningsvis en lösning inom kort!

På ett annat ämne ni har väl alla tänkt att ha på er någon lila imorgon? Och stödja dem som inte kunnat stå upp för sig själva. För att stödja det ökade antal av unga LGBT personer som försökt och begått självmord. Vågen är ökande speciellt inom USA men också här i Sverige. Då de känner att de inte accepteras av samhället så varför då ens leva i det?

Så borde det inte vara!
 

Homosexuality is NOT a choice, but homophobia is.

Tänk på det och vara alla lite öppnare, en förändring kan inte ske över en natt, men ha på er något lila imorn för att visa att ni är öppnare och att ni, vi, alla tar ett steg längre bort ifrån Homofobi.

Det kommer i alla fall jag göra, såvida jag hittar något lila i min garderob ^^


Duplicity
2010-10-18 / 22:30:47 / Allmänt

Nu är filmen med Julia Roberts och Clive Owen färdig sedd och den var en av de bättre filmer jag sett på ett tag så två tummar upp! :)Man var hela tiden tvungen att vara vaken då den hoppade fram och tillbaka i tiden ideligen så man hade koll på vad som hänt när osv. och om man blir förrvirrad var lugn det var lite det som är meningen med filme :) att man inte riktigt har koll på vad som händer och sedan bara händer allt, hänger ni med? ^^  Jag rekomenderar filmen iaf!


Utmattad
2010-10-18 / 20:11:24 / Allmänt

Började precis se en film med Clive Owen (King Arthur) och Julia Roberts, kan det bli något annat än fullkomlig succe? Ha bara sett 2 min än så länge men den verkar väldigt bra! Duplicity heter den, uppdatering om den kommer när jag sett klart den ;)

Tidigare idag hade vi dansträning i sisådär 3 timmar och sedan dess har jag varit fullkomligt utmattad... Helt utpumpad och fruktansvärt sömnig... Och hungrig konstant! Det är helt sjukt ...


Greys, slem och TDS
2010-10-14 / 21:45:27 / Allmänt

Visst var Grey's anatomy avsnittet igår bra mycket bättre än förra veckan? Karaktärerna kändes iaf mer som vanligt tyckte jag och det var ju skönt :)

Annars är det väldigt slemmigt i halsen på mig så det är lite jobbigt men men är trött på att vara sjuk, blev inte så bra att jag jobba på dagis för över en vecka sen, för har varit sjuk sen dess... Imorn ska jag vara på allé istället och hoppas på att de inte smittar ner mig med något för orkar inte med att bli sjuk igen, inte för jag är helt frisk men vill inte få feber och sådan skit igen, så vi håller tummarna för att de kommer att gå bra!

TDS träningen var ju kul och vi äger ;) men vi fick ju en oväntad publik som kanske inte riktigt passade in på vår målgrupp riktigt ^^Water
2010-10-11 / 22:12:38 / Allmänt

The water flows around me

Consuming every part of my being

Not entering my barriers

Standing out in the cold, waiting for a chance

 

Floating on the beaches of the sea

Standing in the ocean of confusion

Beeming at the moon and whishing for the sun

Come and save me


 

A river of thoughts crossing by

The blood cursing through my veins

Water of my body bubbling to the surface

Connecting the dots of my soul


 

Floating on the beaches of the sea

Standing in the ocean of confusion

Beeming at the moon and whishing for the sun

Come and save me


 

The lake lies silently still

No waves breaking the shore

Leaving me in my lonliness

Breaking the glas of my heart


 

Floating on the beaches of the sea

Standing in the ocean of confusion

Beeming at the moon and whishing for the sun

Come and save me


 

The water consuming me

The water entering me

The water sinking me


 

Breaking the surface and the water have no hold of me – I’m free

 

 


Shopping & Magont
2010-10-11 / 20:57:24 / Allmänt

Fortfarande hängig idag och har nu även magont att lägga på den tidigare förkylningen, så har jag jobb imorn också, perfekt kombination känner jag!

Som tur var har jag inte haft ont i magen hela dagen, utan det kom nyss. Tidigare var jag inne i stan och shoppa med Malin och det var kul :) Vi hitta oss varsitt par stövlar till sist hehe efter ha provat ett tusentals ^^ Alltid lika kul att umgås med Malin.

Bilder på skorna kommer senare för de är inte snygga förrän då de sitter på foten, då är de skit snygga :D men orkar inte ta på dem nu så dt kommer senare XD

Önska mig lycka till tills imorn !


Vatikanens Demon kap 2
2010-10-10 / 20:41:31 / Allmänt

Kap 2

 
År 2012. Kl 05.55. Söndag. Rom.


Dimman låg fortfarande tät i den tidiga timma efter nattens regn och kyla, pölar med vatten hade samlats här och var. Ett skrik fyller St.Petersplatsen då en ensam turist halkat på en pöl. Denna pöl var däremot inte samma som alla de andra pölarna denna morgon, som turisten inte tagit någon notis om . Men denna pöl, den var utav blod. Röda istället för genomskinliga droppar hade samlats på denna fläck. Kullerstenarna syntes inte igenom den tjocka sörjan. Enbart i utkanterna av pöl kunde man se vad det var för underlag de faktiskt befann sig på.

 


Både polis och det schweizergardet tillkallas på direkten och stötte ihop med varandra runt pölen, vad var det de såg på? Var det människoblod? Hade det skett en olycka eller var det en kriminal handling? Hade den någon anknytning till Maffian? Vatikanen? Eller någon annan organisation befäst i Italien. Möjligen kunde det ha varit en enskild persons verk men till det steget hoppade inga av de utbildade polischeferna.


 

 Från pölen där turisten halkat fanns det släpmärken av blodet som om någon antingen dragit offret eller om offret på något mirakulöst sätt dragit sig själv. Spåren leder in på St. Petersplatsen och både polisen och påvens egna garde följer det osmakliga vinröda halvt intorkade blodet, som kunde få vem som helst att spy upp sin frukost. Alla tog på sig en stolt mask, för att inte visa sina konkurrenter och kolleger hur synen av allt detta blod påverkade dem på riktigt. Turisten befann sig hela tiden i bakgrunden ingen verkade längre ta någon notis om honom då de förundrande betraktade den bisarre målningen utav blod. Ett kors, gjord med handflatan dragen i blodet, spåren av fingrarnas mönster syntes, korset var minst lika långt som en vuxen man. Bredvid korset fanns ytterliggaren en målning i blod. En snara, en ögla på ett rep, en sådan som folk hängdes ifrån och på vissa håll fortfarande hängs i världen för att sona sina brott. Under detta blodets Michelangelo stod det skrivet fortfarande i det klaraste blod


 

I Kristus Namn


 

Det som förvirrade dem ytterligare var att det inte fanns någon kropp. Trots den mängd blod som använts skulle ingen ha överlevt att förlora, så var fanns kroppen?

-         Det första vi måste konstatera är huruvida det ens är människoblod?


Yttrar en av poliserna osäker på vilket steg man nu skulle ta då det fanns blod, konstiga bilder och en inskrift under bilderna i blod. En i poliskåren tar upp, vad turisten ser ut som ett C.S.I. kitt, rullar en topps i blodet som inte ännu helt intorkat och stoppar ner det i en liten behållar med vätska. Omedelbart blir vätskan lila, en av de yngre inom poliskåren vänder sig bort för att inte visa impulsen att kräkas.


 

-         Så ser vi på ett mord?


 

Yttrar Turisten och möts av 6 par ögon, stora av förvåning, ingen av dem hade skänkt turisten en tanke sedan de följt blodets spår in på St.Petersplatsen. Nu ser de dock att turisten håller fram en inspelningsmekanism och att en kamera tydligt hänger runt halsen på honom.


-         Vem är ni sir? Förutom den som upptäckte blodet det vill säga.


-         Jag är Marc Andersson, journalist från Sverige på besök i eran Gudomliga huvudstad.


Alla inom de både poliskårerna suckar högt, hur kunde de dragit med sig en turist, en turist som inte alls var en vanlig turist utan en turist som är journalist!


-         Ni sir måste med till stationen


Missbelåtna att de inte hade jourestiktion på honom börjar påvens egna garde prata mellan varandra på Italienska och beslutar sig för att inte ge honom tillstånd att entra Vatikanen igen.

 

Innan de gick vidare tog de hans kamera och inspelningsmekanism. Turistens ögon lyste däremot för han kunde redan se dagens rubriker framför sig. Det här var breaket som alla nyutbildade journalister drömde om. Hans nyfikenhet och klumpighet skulle göra honom känd, mordet i Vatikanens portar skulle göra honom världskänd.
Denna dag, 25 år gammal skulle Marc Andersson skriva historia.


 

 To be continued ...


Äppelplockning, The Ghost Writer och TDS
2010-10-10 / 12:22:34 / Allmänt

Gårdagen spenderades hos mormor med massa god mat och äppelplockning. Till en börja med stod jag på en hög stege uppe i trädet, för ironiskt nog hade jag tydligen bra balans ^^ efter ett tag däremot gjorde det sig till känna att jag varit sjuk och med bihålorna och öronen och då tänkte jag bäst att jag går nedför trädet innan jag ramlar ner. Så då hjälpte jag istället mormor med att sortera äpplena.

Efter äppelplockandet lekte Elin, Erik och jag postkodmiljonären och de var riktigt duktiga måste jag säga :)

Väl hemma bestämde vi oss för att hyra film, men den var långt ifrån den bästa jag sett kan jag meddela!

Den ser ju väldigt spännande ut! Men inte, den var riktigt riktigt tråkig och ännu segare, rekomenderar den inte.

Än så länge idag har jag inte riktigt ryckt upp mig, hostar och har mig men ska snart komma igång, man får ju vara seg när man är sjuk? Eller?

Nä nu har jag TDS träning om 2 timmar, hinner jag må bättre tills dess tror vi? XD

Idol - utröstning, lookalike och juryn på fortet
2010-10-08 / 23:56:49 / Allmänt

Idol.

Ja, vad ska jag säga om idol egentligen.

Ni som känner mig vet väl lite eller ganska så mycket om min musik smak vid det här laget så då kan ni föreställa er att jag inte riktigt gillade att Linda och Sassa hängde löst. Linda, Sassa, Jay och Elin är mina favoriter i Idol i år och kan med stor säkerhet sagt att om Linda åkt ut inte sett vitsen med att fortsätta se Idol, för jämfört med henne är resten faktiskt ganska så tråkiga ^^

Så jag är väldigt glad att Linda är kvar en vecka till :)

Någon mer än jag som tycker att Minnah är väldigt lik den amerikanska skådespelerskan Mandy Musgrave?Eller det kanske bara var jag som tyckte det man vet aldrig liksom var mina tankar vandrar, fick också en rolig idé under programmet idag, tänk om juryn skulle vara med på fångarna på fortet! Vem av dem skulle få mest panik och av vad? Smutsen, spindlarna eller aktiviteterna? Väldigt intressant tycker jag och tycker tv4 ska ta reda på det !

Nu lyssnar jag på Primo Victoria blandat med You ought to know med Linda Varg som oavsett vad Juryn sa var grymt bra i mina ögon och öron :)

Avslutningsvis kan jag bara säga att jag gärna hört mer av Sassa i Idol för tycker hon är otroligt cool!

Nu lämnar jag er denna fredagkväll och ska sova mig frisk tills imorn!

vad fan hände med grey's anatomy igår?
2010-10-07 / 13:16:41 / Allmänt

Var det bara jag som störde mig något otroligt på hur fel allting var??

Alex har gått tillbaka till att vara en fullständig skitstövell

Derek har gått från att vara den mest stabila till en "adrenalin junki"

Christina har slutat bry som om operationer och gifte sig med Owen bara för att aldrig behöva vara ensam.

Bailey är rädd och nervös and that's so not Bailey

Hysteriska "intern" som alltid är hysterisk har gått till att vara ännu mer hysterisk stör mig något fruktansvärt

Lexie inlagd på psyket!

I min mening var Meredith den enda som var normal och stabil och det är väldigt förvirrande för det brukar hon inte vara. Hon rationaliserade.

Men tycker att Alex och Derek ska ta sig i kragen annars kommer jag inte tycka om den här säsongen av grey's anatomy.

Glömde ju!
2010-10-06 / 23:36:55 / Allmänt

Hade tänkt att dela med mig av en väldigt bra låt jag hittat på spotify, jag vet att det inte är många som gillar den här gengren men ge den en chans för låten är riktigt riktigt bra, våga inte lämna den utan att iaf hört fram till refrängen ;)Gruppen heter Sabaton och låten heter Primo Victoria, innehållet får ni se för att höra

Känsliga tittar varnas

Givakt!
2010-10-06 / 23:05:22 / Allmänt

Hör och häpna men har faktiskt jobbat idag, inte hemma med att stryka eller bakat bröd eller whatever utan faktiskt jobbat, på en arbetsplats och kommer att få lön för det! Vikarierade på sandtagsskolans förskola och det gick faktiskt mycket bättre än väntat. Alla barnen var så söta :)

Så vad tyckte ni om första officiella kapitlet igår då? Jag är medveten om att beserat på det kan det verka som det är låg kvalité på resterande romanen men kan säga att graden av seriöshet varierar beroende på kapitel och ur vems perspektiv det är skrivet.

Dansträning, gick bra! Till en början XD och efter en och en halv timme gick det bara mer och mer skit tills det stod still.. Till sist var det bara Hanna som var motiverad och faktiskt dansade, vi andra följde bara med som yra höns, iaf kändes det så för mig i min hjärna och har ingen aning om hur jag hamna i att göra givakt hela tiden, det är ett mysterium.

Nu ska jag väl snart försöka sova även om chansen är minimal att jag faktiskt lyckas...


Om 10 min kommer första kapitlet av Vatikanens demon upp
2010-10-05 / 20:11:31 / Allmänt

"Känns det bra?"
"JA!"
"Du skruvar ni på mer motstånd! Spinning ska inte kännas bra det ska ta emot hela tiden!"

Haha var tvungen att skriva ner det citatet ifrån Spinningpasset idag för tyckte det var så himla klockrent! Tiden på spinningen idag råkade dra över men ändå tyckte jag det var det snabbast spinningpasset på riktigt riktigt länge, trots 11 minuterslåten som avslutning. Det kändes lysande :) Jobbigt, men lysande :)

Nu kommer alldeles straxt första kapitlet av vatikanens demon, är ni laddade? Om ni missat prologen finns den under kategorin vatikanens demon här brevid på sidan, om tio min ska den finnas på bloggen

Då hörs vi snart igen då?

Hyper koreografering, bakning, strykning, spinning och första bokningen på Vikariebanken
2010-10-05 / 16:37:12 / Allmänt

Dagen tog sin början med att försova mig, och upptäckte att jag skulle träffa Anton om 13 minuter, riktigt riktigt lysnade så stressa i mig frukosten och klädde mig och sprang iväg. Tror tajmingen blev hyfsat bra i alla fall för kom nyss efter Anton hehe

Väl där hyper koreograferade vi dans och på ca 30 min hade i gjort klart dansen och så blev det ca 30 min snacka skit innan vi bestämde oss för att vara klara och om jag får säga det själv är dansen riktigt riktigt bra :) med nästa dans när jag kom hem gick det sämre för upptäckte det är svårt att göra dans till en låt man knappt hört så satte mig på att istället lyssna låten till att börja med hehe

Under tiden bakade jag bröd, blev mycket godare idag och nyttigare till och med, strök lite tvätt, skrev lite på vatikanens demon som veckans kapitel av snart dyker upp här på bloggen.

Nu tar jag det bara lite lugnt för snart ska jag på spinning - whoohoo! :D förstår inte hur man klarar sig utan spinning!

Ikväll ska jag också tvinga mig själv till att sova tidigt, hur det nu ska gå, för imorn har jag min första bokning på vikariebanken och börjar kl. 08.00. , nu åtestår bara problemet vart ska jag imorn? och vad fan gör man på en förskola??? XD

Det löser sig nog, hoppas jag....


Sömnlöst och stresslöst
2010-10-04 / 14:18:23 / Allmänt

Back at the blogg here än så länge har jag varit nere på kommunen och lämnat in de sista papprena på kommunen för vikariebanken som hade missats. Det löste sig på några sekunder så nu är jag så gott som inne ^^

Efter kommunen bakade jag lite bröd, med ett nytt recept jag hitta på, om jag får säga det själv blev det riktigt gott och ännu bättre det är riktigt nyttigt ;)

Tyvärr är jag fortfarande fruktansvärt trött och har problem med att sova, men i natt sov jag nästan 7 timmar i alla fall så det är ju bättre och nära bra, men är fortfarande jättetrött sedan förra veckan då jag max sov 5 timmar per natt och det tar väl ett tag att återhämta sig ifrån antar jag. Har inga egentliga stressfaktorer så jag borde kunna sova, jag borde kunna sova lysande.

Varför jag inte kan sova återstår att se ...


Min älskling är äntligen hemma, det ni!
2010-10-01 / 18:20:55 / Allmänt

Min älskling är äntligen hemma igen och då pratar jag självklart om min dator, min lilla söta dator, vad trodde ni va? ^^ Efter den varit inlagt en tid har den nu kommit hem och vi får hoppas att den fungerar som vanligt så den inte behöver åka tillbaka, för en stor klumpig dator är inte lika bra som en liten och nätt en, så är det helt enkelt.

Just det! Ni som läste mitt senaste blogg inlägg kanske undrar varför jag stannade mitt i en mening och värre än så mitt i ett ord, men som sagt, det var kaos på msn, så mycket kaos att jag trodde jag skrivit klart inlägget så när jag äntligen kom tillbaka till bloggen klickade jag bara på publicera XD

Idag har jag hittat en ny låt som går verkligen hela vägen in, den heter Stay, känslan man får av att lyssna på den är helt otrolig så, tänkt dela med mig den med er alla här

Vad tyckte ni om den?