Kommer det hända något imorn tror ni?
2010-03-31 / 15:32:08 / Allmänt

Till att börja med vill jag be om ursäkt för mina dåliga uppdateringar men har faktiskt en god anledning till den, en del av er vet ju att jag har haft ordentlig huvudvärk de senaste veckorna och det blir sämre, inte skönt alls inte.. Och desto längre tid jag sitter vid datorn desto värre så försöker nu bara göra det absolut nödvändigaste vid datorn... Dvs. Plugga!

Ni ska bara veta hur mycket det är att plugga till nästa tenta! Kan säga att det är långt ifrån lite och det motverkar inte huvudvärken direkt att man har massa tegelstener att läsa och sammanfatta... Just nu håller jag på med renässanskulturen med Michelangelo och Da vinci bl.a.

Hade en jättetrevlig helg ! Med gym och shopping med mamma jennie och busk varav bilder och filmer från dagen finns på jennies och busks bloggar.

Och söndagen spenderades i ROMME!!!! :D Älskar snö och skidor! Och vi hade otroligt kul! För mer information om dagen kolla Anton, Emma och Johannas bloggar -lovar - det är värt det ;)

Nu plugga! Och om uppdateringarna är dåliga vet ni varför!

Tips!
2010-03-30 / 12:52:21 / Allmänt

Ett tips till alla bloggläsare och bloggare: Skriv inte bara erat namn och bloggadress då ni kommenterar utan även eran mejl för NÅGON JÄVEL KAPADE MITT NAMN OCH BLOGG OCH KOMMENTERA EN MASSA SKIT - DET ÄR INTE JAG!!!!!!!

Stå för vad du själv tycker utan att blanda in mig i dina egna åsikter!


Någon har kapat min blogg!
2010-03-30 / 12:45:10 / Allmänt

Nu blev jag irriterad och det är på riktig! Vem fan tar en annas namn och blogg address och kommenterar inlägg??

http://jengucci.blogg.se/2010/march/busk-dg.html?_tmp=6b3b9976d974791f56c74be827dbb7fee9dfdb43

Detta har jag inte skrivit !


Mitt knä
2010-03-26 / 13:39:31 / Allmänt

Ni som gärna vill att jag håller er uppdaterade om mitt knä här kommer den senaste nyheten! Har varit hos sjukgymnasten idag! och han sa:

När jag var i fjällen och vred till knät så blev mitt ledband (korsbandet i mitt fall) över utdraget (ledband) det som stabiliserar knät, så mitt ena är nu lite glappt eller vad man säger och ledband tar längre tid än muskler att läka, men det kan jämföras med att ha stukat knät, ordentligt! Så mitt ledband måste dra ihop sig men under tiden är det inte alls några problem för mig att träna :) bara inte med vikter på knät XD

Snart Snart!
2010-03-26 / 10:34:01 / Allmänt

Är det True Blood premiär och jag väntar med spänning !Någon mer än jag som bara inte kan vänta? ^^

Blandat skit snack
2010-03-25 / 22:42:07 / Allmänt

Blandat skit snack är det som står på schemat för min blogg idag för har lite om alla möjliga ämnen jag vill ta upp, men inget är av någon större vikt egentligen bara lite allmänt babbel som jag samlat på mig under dagen så nu är det upp till er om ni vill läsa dagens skit snack eller bara klicka ner inlägget för det är också ett alternativ vet ni ;)

Dagens musik, idag har jag haft lite svårt för den musik som jag oftast brukar lyssna på, kanske beror det på min migrän, jag vet inte! Men hursomhelst det är en artist som har funkat idag och den artisten funkar varje dag dynet runt om man ska vakna eller somna det spelar ingen roll. Det funkar alltid, så här får ni min dags favorit låt :)Förvånad över att den är från 80-talet?

Jesse James, ett ämne som jag inte ens hade tänkt att lägga ner någon tid eller energi på. Men har ju som sagt lyssnat på Cher idag och hon har ju en låt som heter Jesse James. låten innehåller frasen "tonights gonna go down in flames, just like Jesse James!" Då undrar jag är Cher synsk? Då låten kom från 70-talet tror jag? Hur kunde hon veta vilket ´(ursäkta språket) jävla skum han är! Vad för man vid sina sinnesfulla bruk är otrogen med de kvinnor han varit det med? (som i min mening ser för jävliga ut och för övrigt verkar ha en moral på minus nivå) när han är gift med henne?


Det är för mig helt obegripligt!

Jag brukar ju inte behandla så speciellt mycket skvaller men kunde inte låta bli! Och nu har jag än igen blivit så irriterad på Jesse James att jag helt glömt bort vad mitt inlägg skulle behandla för ämnen! Jävla svin är du Jesse James!

Spinning & Gym, Om det kan jag berätta att jag idag gjort armhävningar på en spinningcykel, det var hmm, intressant! Trodde hela tiden jag skulle slå huvudet i styret men det undvek jag! Sen blev det ju som vanligt lite gym efter det, och jag min idiot la till en vikt på alla maskiner så om jag inte kan röra mig imorn så vet ni varför!

Seminarium - tidsbestämma texter`? 1910, 1870, 1986, nej men visst underbart lätt ^^

Nu ska jag återgå till Cher ;) men hennes låt om Jesse James ska jag nog undvika för att inte ta ut min aggression på datorn !

Gods Speed
2010-03-24 / 17:20:39 / Allmänt

Berättade jag om igår när jag kom till spinningen och upptäckte att jag saknade något? Jo, själfallet, mitt knä skydd. Så det var med nöd och näpe jag tog mig igenom passet, tänkte faktiskt bryta och bara gå därifrån mitt i passet för det gjorde så jävla ont. Men då gick en låt som jag tror heter, Gods Speed? Och då kan man väl bara inte bryta eller? Nej det går verkligen inte för sig. Så jag genomförde träningspasset och kände mig sedan lite invalid resten utav kvällen.

Nu ska jag snart på dansträning och efter det easy line och då ska jag verkligen se till att inte glömma mitt knäskydd för då bryter jag nog ihop! Även bokstavligt talat, tror inte knät håller om jag inte kommer ihåg det.

Men nu ska jag byta om och ta på mig knäskyddet direkt så jag inte glömmer det!


Vaknat helt fel
2010-03-24 / 10:21:20 / Allmänt

Ännu en dag har jag vaknat helt fel, antagligen för jag sover för länge, men det är helt omöjligt för mig att ta mig upp tidigare och sedan när jag väl vaknar känns allt lustigt och så fortsätter det hela dagen. Som att jag kommer in i dagen i fel takt eller något liknande. Hur ändrar jag om det till rätt takt igen??

Det positiva är i alla fall att jag inte kan ta en sovmorgon imorn (eller hyfsat länge men ändåXD) för ska åka till universitetet halv 9 för ett seminarium, som jag ska försöka läsa på till nu, men för det vill jag gärna komma in i rätt takt först, misstänker starkt att jag inte kommer att lyckas men ska göra mitt bästa för att plugga ändå.Whish me luck!

Livslotteriet.se
2010-03-23 / 13:33:32 / Allmänt

Får en verkligen att tänka till lite. Och ett ypperligt sett att försöka få fler att skänka pengar till de utsatta barnen i världen som räddabarnen har anordnat.

I och med att jag fortfarande inte har fått mitt studiebidrag har jag det lite ont med pengar just nu, annars skulle jag ha skickat iväg pengar till rädda barnen direkt.

För något jag har väldigt svårt att leva med är alla barn som föds som inte har en framtid. Inte utan hjälp.

Gå in på: www.livslotteriet.se

Gör det

Lika seg idag
2010-03-23 / 11:11:58 / AllmäntSå om ni ser mig i denna position idag var vänliga och väck mig för har verkligen inte tid att se ut så där! Usch som jag sa var jag sjukt trött även idag, det missade ni inte va? Så gymmet imorse var verkligen inte att tänka på det var helt enkelt inte möjligt att ta mig upp, vilket i sin tur gjorde att jag sov för länge och alltid när jag sover för länge börjar jag drömma helt sjuka drömmar - varning på att man nu för fan ska gå upp!

Har däremot trots min trötthet lyckats med lite idag i alla fall, har mejlat två av mina föreläsare med färdig-gjorda uppgifter, varav jag iofs bara gjorde lite av idag, hade nämligen redan gjort det mesta av dem i söndags men idag gjorde jag pricken över i:en.

Innan jag nu börjar att plugga världens ekonomiska historia ska jag slänga in en låt till er som jag verkligen rekommenderar för alla sinnestämningar :) Både när man är nere, när man är uppåt, när man är pigg och när man är trött!och om ni gillar låten så se denna film där den figurerar i :) Älskar den här filmen!Nu är jag piggare :)

New Moon - Äntligen!
2010-03-22 / 22:54:22 / Allmänt

Äntligen har jag sett New Moon! Såg den uppe hos den kära familjen Hallberg som kvällen till ära hade lånat den och jag som längtat och längtat efter att se den hakade ju självfallet på :)Har en ganska så stor crush på Jacob ni som undrar ^^ Han ser ju helt underbarare ut i filmen ni skulle ha sett Emmas och mina  miner alltså! Anton bara satt och garva åt oss, men Jacob är ju helt underbar? Helt underbar!


Högklackadestövlar & rosa skjorta
2010-03-22 / 17:17:42 / Allmänt

Nu tror ni säkert att jag ska skriva och göra narr av någon i denna utstyrsel men så var inte fallet utan, hör och häpna men det var faktiskt just de kläderna som jag idag hade på mig ut till universitetet. Skulle ta kort på det men min webcamera sitter på fel dator i det fallet. Hur som helst var jag inte hel fjortis idag utan krydda utsstyrslen med lite s.k. Emelie Stil. Dvs. Solglasögon och skinnjacka, det går ju inte att bli mer Emelie än så eller hur? Skulle inte klara mig utan solglasögon och skinnjackor, det är bara inte möjligt. Haha nu tror ni säkert att jag gått och blivit mode-bloggare över natten. Till det påståendet kan ni andas ut, för ni förstår mode-bloggande är som en jungel för mig, men det är otroligt roligt att slänga in lite sådana kommentarer ibland. Ni vet som när jag frågade vilken klänning ifrån Desperete Houswives affishen ni skulle vilja ha. Har hört att det var flera som var tvungen att läsa om meningen flera gånger bara för att se om de verkligen läst rätt, sådant tycker jag är lite roligt alltså ^^

Till att prata lite om min dag då. Imorse var jag så otroligt trött för vakna i vanlig ordning halvfem och kan inte somna om förrän någon gång efter 7, verkligen inte kul det, så då fanns det ingen ork att ta mig till gymmet vid 8. Det var helt omöjligt att ta mig upp och det måste jag säga att jag skäms lite för, när jag satt i flera timmar igår och planerade de närmaste veckorna och sen redan nästa dag förstör jag schemat direkt, inte bra det alltså! Men det var en väldigt skönsovmorgon kan jag meddela, och tur för mig det för nu ska jag inte tillåta mig själv att ta någon förrän tidigast nästa helg.

Sitter nu och väntar på att lektionen ska börja (fast inlägget läggs in då jag kommer hem) det är ungefär en halvtimme kvar så chansen finns att det här kommer att bli ett ganska långt inlägg för har inte så mycket annat för mig, för det jag tänkt mig att jag skulle plugga då jag kom hit, upptäckte jag är på min andra dator. Nackdelen med att ha två datorer alltså, det man ska ha finns alltid på den andra. Men sen så finns det ju så många fördelar med det att man inte riktigt kan hänga upp sig på nackdelarna. Försöker jobba med en sorts psykologi att alltid se det positiva i situationer. Tycker faktiskt det funkar ganska så bra än så länge med den psykologin alltså. Speciellt när mamma och jag var ute och promenerade i skit vädret igår och ingen av oss ville ge oss och ringa efter skjuts och vi klarade det faktiskt. Så mental träning är det som gäller.

 Kommer hem från skolan halv fem sen, då tänkte jag slänga i mig en smoothie lite snabbt för dansträning redan vid klockan fem, här är det snabba puckar idag! Och direkt efter dansträningen blir det väl gymmet för de flesta av oss? Antar jag iaf, vet att jag ska dit och tror flera andra också.

Jag skriver för fort alltså! Nu har jag suttit och skrivit massor och det har bara gått fem minuter! Tiden går bara för långsamt idag alltså. Måste komma på något mer produktivt att göra då jag väntar på lektioner. Och försäkra mig om att jag faktiskt har med mig det jag ska plugga, men nu har jag ett väldigt långt blogginlägg, känner jag så det är bäst att sluta innan det blir ännu värre det jag skriver och det kommer det bli - jag lovar.

Så I'm cutting myself off nu!


Voddler premiär
2010-03-21 / 22:18:59 / Allmänt

Fick idag ett mejl om att någon hade skickat en invite till mig från voddler, har ingen aning om vem men den av er som känner er skyld så tack <3 Så då fick jag sätta mig och installera det på datan, så stor plats det tog! liten nackdel det men men det fick allt plats iaf

Trodde också den skulle innehålla fler filmer men det kanske skiftar? Är inte riktigt säker på hur voddler fungerar än, men det var iaf bra ljudkvalité och bild även fast filmen sög som jag såg men man kan ju inte ha flyt med allt liksom hehhe

Utan det viktiga är att nu har jag VODDLER :)

Förresten var ute och gick med mamma 2 timmar i jävla skit väder, många steg fick vi kan jag lova och sedan dansträningen gick också bra, fortsättning följer imorgon! Whoohoo :)

Schema fram till den 16 April
2010-03-21 / 12:19:01 / Allmänt

Det ni! När Emelie är rastlös så är det så det kan gå. Jag har nämligen nu gjort upp ett schema för mig själv enda fram till den 16 april. Med timmar vad jag ska plugga vad, när jag har föreläsningar, pass på gymmet, träningar med TDS nu är det bara spontanitetet som det finns lite utrymme för. Anledningen till att jag verkligen satte mig och gjorde det här schemat (förutom att jag är rastlös) är att jag har något otroligt mycket att läsa till nästa tenta, så för att överhuvudtaget hinna med det, var jag tvungen att göra ett schema, det jobbiga blir för mig om jag inte lyckas med att hålla det för då kan det minst sagt bli lite problematiskt. Men det ska väl inte vara så svårt heller?Mitt problem nu är att jag hade planerat det det skulle ta längre tid att planera, så ligger före i mitt schema till och med, men jag borde kanske sätta igång med pluggandet redan nu? För det är ju bättre att ligga före schemat än efter det.

Min rastlöshet är inte helt dämpad men det är väl så gott det kan bli antar jag, vänta bara till tds träningen sen ikväll, om jag fortfarande är lika rastlös då, kan jag lova att det kommer att gå undan så dansstegen bara flyger omkring :)

Men nu är klockan bara kvart över tolv så har många timmar än på mig att fördriva tiden med så nu ska jag sätta igång och skriva ett "paper" om Demokrati och Slaveri under Antiken, med självfallet egna reflextioner, visst är det spännande?Fortsätter och skriv inom kort då jag tröttnat på mitt "paper" hehe

Söndag, dagen för rastlöshet
2010-03-21 / 10:40:23 / Allmänt

Nu har det gått en vecka sedan jag skrev om min abstinens över att gymmet är stängt på söndagar, men nu kommer rastlösheten över mig igen. Varje söndag är det som en känsla gnagar mig till att gymma men det är ju inte möjligt i och med att gymmet är stängt. Så vad ska man göra?

Somliga säger att visst är det bra att träna men man måste också veta hur man tar det lugnt, tyvärr har jag tappat det sista ur den frasen. Hur man ska ta det lugnt är numera för mig enbart ett minne blott, jag minns det inte. Jag kan inte ta det lugnt!

Andas- puuuuh.

Ska försöka hitta något att sysselsätta mig med idag, vad det ska bli får vi se och har faktiskt ingen aning om vad än, men som sagt det lär märkas. Om inte annat får jag väl plugga om alla andra planer misslyckas !


Bestiga kebnekaise
2010-03-20 / 23:21:19 / AllmäntDet ska väl inte vara så svårt? Eller hur?

Ska ha som ett mål att jag inom ett år ska ha satt ett datum till att bestiga kebnekaise, det kom jag på idag, med en massa andra galna idéer som jag kan ta och återkomma till sedan. Idag började Mamma och jag dagen på gymmet i ungefär 2 timmar var det va? Och sedan var vi ute i det sköna vädret och gick minst lika länge, det var underbart skönt ute i det fina vädret. Mot slutet där fick jag en massa överskottsenergi, som ni vet går jag ju på solceller så nu har maskinerna innan för skalet hoppat igång igen, så då fick jag bl.a. idéen att jag ska bestiga kebnekaise som mitt första delmål ang. bergsbestigning. För det är väl Sveriges enda berg?

just ja! På gymmet stötte vi även på anton, emma och monica, Grattis monica på födelsedagen! Och så bestämde anton och emma att vi skulle ses sen på kvällen, då blev det att planera lite inför ett höstprojekt, kan man väl kalla det? och såg halva Rosa Pantern 2 - han är ju för underbar den där Clousou (fel stavat, jag vet) men u just gotta love him :) Som avslutning såg vi även första delen av Mellenium serien på svt 1, har sett filmen innan men flera bortklippta scener var här med så det var intressant, och nu har ju mamma äntligen fått se den första delen av filmerna :) För en mer lättsam film däremot såg jag en helt sjukt kul film igår! Det ni ^^

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på? Sova kanske, men är inte riktigt trött-... hmm .. får helt enkelt se vad jag tar mig för :)

nohiding@live.se


Ing-Marie och Emelie i en Cha-Cha
2010-03-19 / 23:26:37 / Allmänt

Det skulle ni bra allt gärna vilja sett va? Vi fick höga poäng av alla domarna - dvs. oss själva och kan utan tvekan påstå att vi faktist hade både bättre hållning och teknik än Willy och det är vad vi kunnat snappat upp via tvn, tänk bara vad vi skulle kunna åstadkomma med riktig träning. Alltså Tv4 - Mamma och jag är redo för let's dance allt ni behöver göra är att ta med oss ^^  och att vara kända flyter väl på det med, alla åtvid vet ju vem min mamma är, eller hur?

Men nu till riktiga let's dance, måste bara säga att jag fullkomligt avgudar Claudia, hur kan man ha den positiva energin och inställning till livet som hon har? Det är helt otroligt och hon är nu en av mina främsta förebilder både dansmässigt och mänskligt om jag kan vara en tiondel så positiv som henne då är min lycka gjord.

Äntligen åkte Willy ut! Var skapligt nervös då han och claudia stod kvar andningen gick i nära 380 ! Som tur var kunde jag andas ut och nästa vecka kommer vi få se både Claudia och Mattias. Giganternas kamp! Från första avsnittet tyckte jag att de var bäst och nu står de i finalen, vem som än vinner av dem kommer jag anse är en värdig vinnare och mina misstankar är att det kommer att vara jämt.

Vem håller ni på?

Claudia?


vs.


Mattias?


Anonym - förstår att du vill se min mage
2010-03-19 / 23:14:55 / Allmänt

Tydligen var det inte allt för positivt att jag lyckades knäppa min skjorta, men är inte allt för mycket för att gå runt och skylta med min mage alltid även fast den är grymt snygg ^^ Jag är medveten om det! Men jag får så mycket kritik om jag bara går runt och visar magen hela tiden, folk börjar bl.a tycka att jag inte har "alla bögarna i garderoben" som min kära syster brukar säga.

Så det är framförallt magen jag är glad att kunna knäppa om förstår ni, men brösten å andra sidan var inte vitsen att täcka över på något vis, förstår att anonym hemskt gärna vill se dem, men att lägga upp dem här i cyber rymden känns lite för mycket nästan, men bara nästan, haha nej då - det kan ni glömma ^^

Men min fråga är, vem är Anonym?

Har uppdaterat en bloggmejl:

nohiding@live.se - för er som har frågor om min blogg men inte vill kommentera här

Akupunktur via diadem
2010-03-19 / 16:51:30 / Allmänt

Här behöver man inte slänga ut några dyra pengar på akupunktur (vid huvudvärk) allt som behövs er ett diadem med så kallade taggar som nästan alla diadem har och sätt det mot pannan, spänningshuvudvärk släpper faktiskt, egentligen borde jag ta patent på det och inte lägga ut det för alla att läsa på min blogg, men snäll som jag är så delar jag med mig av denna information. ^^Lycka till nu allihoppa!

Minskat utan att ha gått ner i vikt
2010-03-19 / 12:34:44 / Allmänt

Nu skulle jag precis dra iväg till gymmet hade jag tänkt men mamma ringde och sa att hon hade råkat fått med sig mina husnycklar till jobbet imorse, hur lyckades hon med det egentligen? Det är för mig ett mysterium. Så nu måste jag först leta fram några extra nycklar innan jag kan ge mig av, men har ju några minuter på mig för jennie har inte slutat än så medans vi väntar kan jag berätta något kul.

Som ni kanske vet har jag tränat ganska så mycket på sista tiden, men har varken gått ned i vikt eller minskat i omkrets eller vad man säger men trots det...

Har jag kommit i ett par jeans jag inte haft på mig sedan 1an på gymnasietwhoohooo :)

och så har jag lyckats knäppa denna skjorta som jag ALDRIG kunnat gjort, sedan jag köpte den! :DEmelie är glad haha :) och det var bara ett smakprov från alla kläder jag idag provat i min garderob ^^

Men nu ska jag och jennie till gymmet vi hörs och ses och skrivs !

Något nytt
2010-03-18 / 20:45:50 / Allmänt

Varför är det så svårt att starta med något nytt? När det känns så mycket skönare att falla tillbaka mot något gammalt, som man redan lagt ner mycket tid på och man inte behöver börja om från början igen. Men jag är trött på att göra det nu.

Varför är det så svårt att börja skriva på något nytt? Jag har hela handlingen i huvudet, jag ska bara skriva ned den egentligen. Men jag gör det inte det tar emot att se när man är på sida 2 av vad som kanske kommer bli 300? Då känns det så mycket lättare att putsa på det man redan har många sidor på och inte behöva ta det från början igen. När jag tänker på hur mycket jag måste göra så tar det stopp, jag orkar inte. Hur bra jag än tycker att min idé är så tar det stopp.

Det gäller inte bara att skriva utan alla aspekter av livet, innan man kommer igång och ska börja med något nytt, känns det som jag vill krypa ur mitt skinn och bara sjunka genom jorden, för att börja från början är skit, rent ut sagt. Och det tar så väldans mycket energi. Av energi som jag inte besitter nuförtiden.

Så vid tanken på att börja med något nytt får jag svindel, hoppas bara den försvinner...

Ord utan betydelse kan ni leverera till någon annan
2010-03-18 / 20:05:16 / Allmänt

Någon mer än jag som har blivit trött på ord som sägs utan någon som helst känsla eller tanke bakom? Dessa ord som inte betyder något kan inte sluta leverera till mig för ärligt talat, jag orkar inte höra dem. Och ännu tröttare har jag blivit på de ord som inte sägs, utan man ska bara tolka in en massa ord i total tystnad - whoohoo!

Okej nu blev det tjurkärring inlägg kände jag, men det var det jag behövde skriva idag.. och det är ju min blogg så om ni inte gillar vad jag skriver så läs någon annans - det stör inte mig.

Nej men, så sur jag låter idag - EMELIE SKÄRP DIG! Och nej jag har inte schizofreni, bara tvedelad personlighet ^^

Love Never Dies - The return of the phantom of the opera!
2010-03-17 / 10:37:07 / Allmänt

Alla galna phantomen på operan fanns där ute liksom mig själv kan äntligen andas ut! För Andrew Lloyd Webber har gjort det alla väntat på. Han har skrivit en fortsättning till phantomen på operan! Än finns inte film versionen, men musikalversionen och jag måste medge att av de låtar jag hört håller den samma höga klass som tidigare. Är ni nyfikna? Vill ni höra?

Även om ni inte hört låtarna, eller sett phantomen på operan tidigare rekommenderar jag er som starkast att lyssna på följande klipp - både låten och sångaren är helt otrolig!Kan inte vänta tills jag kan se denna musikal :)

Varför dessa bilder?
2010-03-16 / 14:11:30 / Allmänt

En del utav er kanske vill ha en förklaring till varför jag åkte slalom i bikini, för det kanske inte direkt ses som något normal? Eller det är i alla fall de reaktioner jag fått. Men till er allas lättnad kan jag informera er om att jag inte gått och förlorat vettet eller fått ett hårt slag i huvudet utan har samlat ihop en aning lite galna bilder och de är följande:Så vad kan jag ha gjort med alla dessa bilder?

Jo de ingår i ett projekt för att uppfylla en dröm sedan jag var 7 år, nu är det bara att hålla tummarna ^^

Ledtråd: Daniel Defoe, införde det fenomen som det nu är :P


Första utkast - En viskning i mörkret - Prolog
2010-03-15 / 14:01:06 / Allmänt

En Viskning I Mörkret

Prolog

Alltid en viskande skugga, svepen i mörkrets mantel, lurar, vittrar i de mörkaste vrår. Dväljs de i mörka gränder, letandes efter nästa att offra till deras oheliga mission. I den djupaste natt kommer de svävande, flygande, springande, med en högre hastighet än vad ögat kan se. Dunkla obestämda skuggor visar deras blotta existens. På den ljusa dagen kravlar de, krypande de, solljuset förslavar dem med dess närvaro, att aldrig känna solens bländade strålar är de fördömda till. Låt er inte luras solen kanske förslavar dem, men de kan även förslava solen, båda kan existera och ingen kan det lika väl som dem. De finns alltid där, här, omringar vår essens, deras mission att tömma och döda, långsamt dra livet ur vart enda en av deras offer. Enda tills, slutet av allt har ankommit, när det inte finns något kvar, inget liv, ingen ande, ingen själv, inget blod. Enbart död, förruttnelse och destruktion. Då de avslutat vad deras cirkulära kretslopp innefattar, blod, död och mörker, blod död och mörker, blod, död och mörker. Att aldrig finna stillhet, aldrig finna ro, aldrig finna ett slut. De är de viskande skuggorna i nattens mörker.

 

Som en nyfödd kämpandes för deras första andetag, som att överleva i en öken, som att simma i Bermuda triangeln, lika omöjligt är det att undvika det som kommer. När vi är ensamma kommer de närmare, precis som ditt eget skinn är den fäst vid din kropp, men aldrig din själ och när vi är förälskade omringar den oss, för att kväva den illusionen av känslor. Alltid, alltid finns den där, omöjlig att undkomma. Vem är denna varelse av mörkret, människan känner till det som rädsla. Jag vet att det är giftet som rusar i mina ådror, mitt hjärna och hjärta bundna utav detta gift. Jag är skuggan av mörkret. Jag är viskningen I mörkret. Och kommer ur de mörkaste vrår på jakt efter DIG! Slutet av din existens livnär min.

 

Deras ursprung är mörkare än något annat i alla världars historia och de lever i våran. De söker sig till natten, där känner de en gemenskap. De törstar efter blod, deras livskraft. Att stjäla liv är inget obekant för dessa varelser. Ditt liv.

 


En plan inför framtiden
2010-03-15 / 13:29:53 / Allmänt

För att hinna med allt jag ska göra i veckorn gör jag scheman för mig själv, men ändå sådant som inte utspelar sig inom den närmaste veckan har jag en tendens att glömma tills det är försent att faktiskt genomföra det. En sådan dag har jag idag, då det i fredags hade varit ett viktigt datum för mig att komma ihåg men någonstans i min hjärna hade det datumet försvunnit in under att det var tenta dag i fredags så då försvann allt annat relevant för den dagen och nu är det lite kört ... Visst har jag andra planer, men den planen var viktig. Viktig som en underplan för att kunna genomföra vissa över planer...

För i höst har jag än så länge 2 planer, men om båda två av dem skiter sig så måste jag ändå ha en tredje plan, och vad ska denna tredje plan vara då?

Men innan hösten kommer ju sommaren... Vad jag är dålig på att planera sommaren. Ska jag plugga? ska jag jobba? Något av dessa vet jag att jag behöver göra för att somsagt genomföra min höstplan.

Fan vad ska jag göra.... Hjärnan står på Noll just nu!


Hört talas om lådkylskåp?
2010-03-14 / 16:27:27 / AllmäntDet hade inte jag förrän ungefär 2 minuter sen då jag på ikeas hemsida sprang på just precis det, lådkylskåp, se själva. Är det till för sådan personer som är för fina för att ha vanliga kylskåp eller? Låter ju helt sjukt tycker jag, lådkylskåp, jo ni de hittar ju på nya saker varje dag, undra vad man mer kan hitta för onödiga uppfinningar på ikea XD

A-B-S-T-I-N-E-N-S
2010-03-14 / 14:54:48 / Allmänt

Söndag som det är idag. Hela dagen. Alla de 24 timmarna. Innebär det att gymmet är stängt. Det är STÄNGT! Förstår ni abstinensen som jag känner? Den är olidlig!

Vad ska jag göra liksom? Den är ju stängd hela dagen! Nog för att söndagen ska vara en vilodag men att bara få gymma några timmar skulle vara något så otroligt skönt :)

Och jag har redan hunnit med allt annat som skulle göras idag... Någon som har någon idé på vad jag kan göra för att låta bli att tänka på gymmet?


Nu är det dags för söndagsplugg
2010-03-14 / 12:40:35 / Allmänt

Ingen ro och ingen vila här inte, tenta i fredags och nu drar det igång igen har ju som tur var haft 2 nedvarvningsdagar så nu är det allt dags att varva upp igen till lite plugg här för det är ju snart tenta igen bara 4 veckor kvar så bäst att dra igång med det - nästan direkt. Inte helt direkt för först ska jag göra en källkritiskt uppgift och värdera dess källor, inte den mest inspirerande uppgiften men det är sådant som inte desto mindre kräver att göras...

Min älskade huvudvärk har fortfarande inte släppt taget om mig helt, men den får väl klamara sig fast bäst den vill den ska inte få mig på fall, det är ju liksom bara en huvudvärk - hallå liksom ^^

Nu - Metodövning 1.

Det som egentligen var bäst!
2010-03-14 / 11:50:29 / Allmänt

Tack till alla er underbara som kom hit igår kväll och tittade på melodifestivalen med oss det var verkligen det som var det bästa med melodifestivalen inte alla knäppa låtar utan sällskapet man såg alla knäppa låtar tillsammans med :) Det var verkligen jätte trevligt så det får vi se till och göra om tycker jag :P

Och ledsen till Busk, Hanna och Matilda att när ni skulle gå hem att jag var så trött att jag bara låg på golvet och skrattade åt allt XD även jag har mina sådana dagar ^^ hoppas ni inte dömmer mig för hårt för det :P

Bästa på melodifestivalen?
2010-03-14 / 11:41:41 / AllmäntVisst var det inte grymt coolt att göra en rockversion av låten la voix och sedan slänga in även Malena Ernman i den på slutet snacka om skön låt, även fast det tog några sekunder för mig att koppla vilken låt det faktiskt var jag bara satt och tyckte det lät sjukt coolt :) Bara man inte tittade allt för noga på sångaren för han såg lite läskig ut.Sedan i medleyt kom ju min favori av alla norksa låtar genom tiderna och den här låten om ni inte har testat det - gymma till den :) och om ni känner er lite nere lyssna på den och humöret stiger garanterat direkt för den är ju såå härlig :)Men det här var min favorit och den som jag tyckte var bäst av de bidragen som man faktiskt kunde rösta på :) Men vill att Eric Saade skulle vinna men tyckte den här var bäst! :P

Jag ser däremot inte schlager katastrofen som alla pratar om efter att Anna vann, jag tycker det är coolt att hon vann med ett så pass avskalat nummer. Det var inget glitter och glamour. Det var inga fantastiska scenframträdanden. Hon stod där och var sig själv, sjöng sin sång utan några effekter och vann. Kan det inte vara så att hon blev framröstad för att hon inte kändes så krystad och överdriven som de flesta andra? Att hon var sig själv och det svenska folket kände igen sig i henne?

Jag vet inte vad ni kommer att göra men jag kommer hålla tummarna för henne Eurovision, för om en 18 åring kan få stå på en scen och sjunga inför hela Europa, kan då inte våra drömmar gå i uppfyllelse?

Hamburgare kl. 07.11
2010-03-12 / 13:03:18 / Allmänt

Hemma från min tenta! :D och vet ni hur väldigt skönt det är att ha avklarat den första tentan för kursen? Jo, det är väldigt skönt :) Missade på en fråga - Vem var Mansa Musa? hade aldrig hört det namnet tidigare så jag bara satt med stora ögon och tittade på frågan. Men den frågan hade bara 1 poäng den poängen kommer inte göra någon skillnad :) och kollade upp vem människan var så fort jag kom hem så nu vet jag det :P

Om ni undrar angående rubriken så var det så att när jag åkte till universitetet mötte jag en i en bil, klockan 07.11 som satt och åt en hamburgare! KLOCKAN 07.11!!! Är inte det lite väl tidigt? Eller jag skulle tycka det men men XD

Nu sitter jag framför datan med en jordgubbssmoothie i högst hugg och bara njuter av att det är fredag :) När jennie kommer hem ska vi ta en sväng till gymmet får se hur länge jag orkar för är helt slut, både i huvudet och hela kroppen. Tror jag både pluggat och tränat för mycket den här veckan men det funkar, det funkar :P


Går inte baklänges
2010-03-10 / 22:43:52 / Allmänt

Jag lever. Men är fruktansvärt trött. MItt nya citat det går inte baklänges har jag börjat använda flitigt. Varit på gymmet idag x2 pluggat som en idiot och tds och massa mer så nu är jag helt utmattad och måste sova. I fall jag inte hinner blogga pga allt plugg imorn så hörs vi om jag inte sover hela dagen på fredag!

The blind side
2010-03-09 / 17:25:01 / AllmäntFilmen som Sandra Bullock vann en Oscar för, den verkar helt otroligt bra kommer se den snarast möjligt :)

Sandra Bullock - Oscars vinnare av Bästa skådespelerksa 2010
2010-03-09 / 14:44:36 / Allmänt

Ni måste alla höra hennes tacktal det är bland det roligaste jag hört samtidigt som det är så seriöst men absolut kul, speciellt den sista frasen måste ni höra, kvalitén suger men lägger upp den här ändå


Om det inte hörs bra kan ni titta på denna länk för det är för kul för att låta bli ^^ 

Nu väntar jag bara på att emma hör av sig för vi ska till gymmet och köra lite, allt går så mycket lättare på gymmet när emma är med det är helt sjukt alltså :) 

Bogserad bil
2010-03-09 / 10:02:47 / Allmänt

Nu sitter jag här igen och tänkte slänga iväg några ord innan jag igen ska börja repetera inför tentan, tycker faktiskt att pluggandet flyter på ganska bra det är inte klokt sådan energi man får efter man varit och gymmat på morgonen allt bara flyter på som sagt :)

Men efter gymmet igår flöt det inte på så bra eller vad säger du Emma? Deras bil hade dött och ringde till oss och frågade om vi hade en bogseringslina.


Så här såg det ut ur min vinkel då bilen blev bogserad av en bil framför oss, linan verkade inte heller vara den bästa för vet inte om den släppte eller gick av eller vad det var som hände. Tíll sist kom vi i alla fall hem allihoppa och fick putta bilen den sista bitenNågot som Emma verkligen var överlycklig åt ^^

Nä nu måste jag fortsätta, ska jag ta medeltiden idag eller vad säger ni?


Typ, asså, orka
2010-03-08 / 13:45:03 / Allmänt

Varit på gymmet i 2,5 timme nu på morgonen inkluderat en timme yoga utav det skönt uppvaknande på morgonen och gjorde mig tillräckligt pigg för att börja plugga. Bara det att på gymmet var det ett helt gäng utav fjortisar som alla prata med hög röst, typ, asså, orka var de mest vanliga orden som kom minst en gång i varje mening lite jobbigt då musiken var knappt hörbar och ipoden låg hemma... Hur som helst blev det ett rätt hyfsat träningspass nu längtar jag bara till kvällen då jag ska dra till gymmet igen efter dansträningen :)

Har även pluggat på till tentan på fredag och har nu bearbetat hela forntiden nu på förmiddagen och nu på eftermiddagen har jag tänkt att ta antiken, just nu har jag bara en liten paus och passar på och blogga lite ^^ Nu ska jag återgå till min Smoothiee och anteckningar - C ya


Okej, blogga var det ja!
2010-03-07 / 15:59:25 / Allmänt

Tog fram det här fönstret på datan för några timmar sedan men sedan glömdejag helt bort att jag faktiskt tänkt och blogga och med det vad jag tänkt att blogga om. Förhoppningsvis kommer jag snart på något annars blir det här inlägget tråkigare än något annat tidigare ^^

Tyvärr har jag inte gjort något lika galet som det jag gjorde igår, tänkte att det kanske är att utmana ödet om jag ska försöka mig på det idag med. Då kommer jag garanterat både ramla och bli sjuk, inte kul och definitivt finns det ingen tid till det

Snart träning med TDS om ungefär en timme, det ska bli kul - FAN jag skulle ju bränna en skiva tills dess! Tur att  jag började blogga nu så jag började minnas det, måste gå bloggen vi hörs efter träningen!


ps. älskar den här bilden


Det galnaste jag gjort - idag ;)
2010-03-07 / 00:14:22 / Allmänt

Ni som följer min blogg vet ju att jag har utlovat en viss galenhet idag och vill ni nu veta vad det är för galet jag har hittat på? Självklart vill ni det, det finns väl inget mer spännande än att veta vad jag har haft för mig eller?

Så här såg det ut - och följande har jag utövat ^^NU NI ;)Vem säger att bikini säsongen inte redan har börjat?Snyggt att åka i bikini asså nästan så man förstår varför man har på sig alla lager med kläder det är snyggare då!! XD


I am the champion my friends ^^


Andra chansen
2010-03-06 / 22:03:03 / AllmäntHon var min idol för kvällen, hennes bidrag gick rakt in i hjärtat och det är vad låtar för mig ska göra. Förra året var det Sarah Dawn Finer som gav mig den reaktionen och nu är jag glad att det är en låt i finalen som jag gillar. Tycker låten är helt otrolig, hon har en gudomlig sångröst och texten har verkligen ett budskap och detta budskap får framträdandet fram klockrent.

Men för att hon skulle gå vidare, var Alcazar tvungna att slås ut ... och det tyckte jag var tråkigt... För en final utan Alcazar känns ju verkligen inte rätt, hel konstigt ju men nu är det så det är...

De två från andra chansen som skulle gått vidare tyckte jag var Alcazar och Jessica Andersson, men är glad för Pernilla Wallgren efter det hon var tvungen att uppoffra för att kunna vara med i tävligen förtjänade hon att gå till final ävenf fast hennes låt inte helt går i min smak :)


Gissa vad gjort idag?
2010-03-06 / 15:38:37 / AllmäntFöljande kläder har jag haft på mig under dagen idag, kan ni gissa vad jag har haft för mig? Är ni nyfikna?

Senare kommer ni att få se vad jag gjort, men kommer inte att berätta till vad ^^ inte än inte än :P jag måste få dra ut på det lite :)

Igår firade vi Malin! :D det var jätte trevligt, trevligt sällskap, trevlig Bowling (jag förlorade - någon som är förvånad?) och riktigt riktigt god mat :) Och ni skulle höra mitt fina 20 års tal jag höll för Malin, kände att jag lyckades för alla började garva ^^ och sedan festade vi till det lite också men bara lite och sjöng bla.singstar - det är ju malins och min grej för er som inte vet det haha

Har inga bilder än men ska kräva några på malin sen men än så länge får ni nöja er med, denna XD inte den bästa bild men den enda jag hitta på denna data, hoppas det duger och att vi inte skrämmer bort er ^^Spoke out


Är det bara jag som mår psykiskt dåligt över Alice i Underlandet?
2010-03-05 / 15:07:13 / Allmänt

Alice i underlandet är en film som jag aldrig klarat av att se det bara inte går som om någon konstant skulle stå och knacka på något precis vid mig, på mig, som naglar som dras mot en griffeltavla, jag mår helt enkelt inte bra utav den och det känns som hela filmen bygger på någon med ett schizofreniskt sinnestillstånd!Hade inget vettigt att säga idag så tänkte ta upp mina psykiska problem till filmen eller filmens i sig psykiska problem.

Hur som helst, sitter här nu och jobbar på med att få kontakt med Erika för vi skulle samåka till norrköping där malin väntar, vi ska nämligen ta och fira Malins 20 års dag idag :) Såg ni henne i tidingen idag förresten? Hon prata till och med om mig där! ^^ Så ikväll blir det Bowling och mat vad jag vet iaf, ni som vet hur mycket jag suger på bowling, till er säger jag - watch me now,jag kan ju inte bli sämre iaf ;)Vi hörs imorn ;) då jag är hemkommen ^^


Galet kul!
2010-03-04 / 14:47:32 / AllmäntMåste se det asså sitter och garvar för fullt! :)

Hehe men ska nog äta något nu, är sjukt hungrig, gymmat, pluggat och tittat på one tree hill väldigt trevligt faktiskt men nu måste jag äta innan jag återgår till pluggandet - usch .
Hamstrar, Marsvin, Smoothie Gymmet och Klerkernas tid
2010-03-03 / 21:18:45 / AllmäntVisst ser det gott ut? och det kan jag lova att det var :)

Precis hemkommen ifrån gymmet med en smoothie i handen som jag uppfann lite av mig själv haha nej då emma sa ingredienserna men jag gjorde på gammalt hederligt farbror melker vis, dvs. Efter behag och måste säga att det lungt är min godaste smoothie hittils!

Gymmade i ca 1 och en halv timme idag - så skönt! Men fick lite panik när vi kom dit för trodde först att emma och de redan hade åkt hem så då blev jag lite ledsen-- Sedan dök hon plötsligt som en uppenbarelse upp framför mig! Så då tog träning uppsving på riktigt för vet ni hur lätt det är att träna samtidigt som man konstant kan snacka med Emma? Rekommenderas som starkast. Vi snackade om allt möjligt bland annat redde hon ut mysteriet vad är egentligen skillnaden på hamstrar och marsvin och vad är en hamster?

Ni förstår när jag prata med Hanna imorse och hon berättade att en hamster gått till attack( mitt ordval) måste jag erkänna att jag faktiskt inte hade en aning om vad en hamster var, smart jag är va? Men nu har jag fått klarhet i den frågan och nu vet ni alla att när jag vakna imorse visste jag vad en hamster var men jag kommer somna idag och veta både vad en hamster och marsvin är, samt att jag gör en döläcker smoothie :P

Nej, nu måste jag återgå till min kära historia bok och läsa om klerkernas tid, vad det är vet jag ännu inte men om ni är tillräckligt nyfikna kanske jag berättar det imorgon :)

I must klerk away ^^

Dansträning nu!
2010-03-03 / 17:10:45 / Allmänt

Är vad jag skulle skriva hade jag tänkt men så blev det inte och jag som kände att jag behövde en paus efter att ha suttit och pluggat i ca 3 timmar ... Bara snart är det dansträning, snart är det dansträning ... Men så blev det tyvärr inte riktigt...

Får väl bara bli gymmet idag istället då, med Emma och Mamma tror jag ^^ dvs. om mamma behagar sig att komma hem ifrån jobbet, men oftast blir alla som sjukast precis då hon ska gå därifrån självfallet.

OJ! det har blivit snö storm nästan! har ni också det?  Försökte ta kort på det men det blev inte så lyckat. Så här ser i alla fall ordentligt snöfall ut på min mobils kamera, visst är det underbart? Jag vet att alla är trötta på snön, men jag kan inte vara det. Det går emot hela min natur, jag älskar snö. Så fort jag ser att det snö, tänds det ett ljus inom mig. Snö är ett mirakel :)Sen så kommer jag ha ett litet snöprojekt inom snar framtid som en del utav ett större projekt och det större projektet om det går igenom så kommer det bli så jävla bra :P Men även om det inte riktigt går ihop sig i det stora projektet kommer jag ha väldigt kul med delprojektet - för tro mig - det är hysteriskt! Och kommer självfallet hålla er uppdaterade så fort jag har mer info att delge er angående projektet.

Men vad ska jag göra nu i en timme innan jag ska till gymmet? känns som det är för kort tid att börja med nästa bok jag måste sammanfatta för jag hatar att avsluta mitt i ett kapitel.. det är bara jobbigt... Men så får det väl ta och bli nu.

Förresten berättat att jag satt brevid världens snygging på bussen idag? ;)


Vad vill jag bli?
2010-03-03 / 15:49:17 / Allmänt

Jag började plugga om Agrarsamhället då det slog mig att en från min klass idag sa att om man skulle söka till i vår var man tvungen att göra det innan den 15 mars, även fast jag har en annan plan som plan 1 och även en annan plan som plan 2 måste jag även ha en plan 3! och jag har ingen aning om vad jag vill bli.

Började då studera mina betyg ifrån gymnasiet och se om de kunde hjälpa mig någon vart, men självfallet inte, om ens bästa ämnen skiljer sig så mycket ifrån varandra är det omöjligt att sammanfoga en likhet. För var finns likheten mellan naturkunskap och internationella relationer? Eller mellan psykologi och hisoria?

Jag kan bara inte välja ett ämne att fokuser på för resten av livet, mitt problem är att jag vill kunna och vill veta ALLT! Det är inte normalt, jag vet det, men jag kan inte hjälpa det.

Finns det någon yrkesgrupp där jag skulle få användning för allt det jag kan och allt det jag vill veta så skulle jag söka till den kursen imorgon.

Vad ser ni mig som att arbeta med i framtiden? Snälla, jag ber er, på mina bara knän står jag här framför er...

Vad vill jag bli?

 = JAG!

Plugg, Plugg, Plugg!
2010-03-03 / 14:39:42 / Allmänt

Hemma från universitetet nu och har slängt i mig lite mat, äta bör man annars dör man, men har haft seminarium idag då man skulle läsa 7 texter om samma inncident och se hur situationen tolkats på olika vis. Lite krongligt allt för det överensstämmer verkligen inte överdrivet men sådant måste man lära sig då man läser historia

Nu ska jag läsa några hundra årig nordisk historia och hoppas på att jag förstår den, trodde att jag snart var klar med allt som skulle sammanfattas hade bara fel på ungefär 600 sidor -whoohoo! Så imorn kommer det att bli en hel pluggdag.

Halv 6 idag blir det dans - kul! :D (Hoppas Hanna överlevde sin apu med de bitska hamstrarna bara, så vi inte blir en för lite på träningen :))

Efter dans har jag siktet på gymmet och om jag får tid vilket jag betvivlar ska jag skriva lite på mitt senaste projekt om inte tid finns får det bli efter tentan nästa vecka - tycker idén är bra än så länge iaf ^^

NU - Nordens historia - ingen som vill byta??

( innan nationella proven i matte C -men då kunde man iaf vara ute och plugga ju! )

Plugg away everybody :)

Kvällen
2010-03-02 / 23:38:26 / Allmänt

Nu ikväll blev det ingen träning som jag sa tidigare... och att göra det ännu trevligare så mår jag skit illa också... whoohooo! ursäkta om jag klagar men har en sådan dag

Så istället har jag pluggat med mamma eller rättare sagt haft föreläsning för mamma om engelbrekt upproret som jag har seminarium på imorgon, har inte läst allt jätte noga men känner att jag har det under kontroll i alla fall.. Sen skulle jag berätta för mamma vad som hänt den senaste säsongen av desperate housewives innan kvällens avsnitt börja och det var inte lätt vill jag lova och reda ut den röran

vilken klänning skullle ni helst vilja ha? det trodde ni aldrig at jag skulle blogga om klänningar va? Måste säga att jag skulle helst vilja ha Lynnetts klänning alltså :P(längst åt höger ^^)


och som avslutning testade jag på den nya tv-serien cougar town och det var det galnaste jag sett på riktigt riktigt länge och så kul!!!


Knee out of order
2010-03-02 / 18:10:48 / Allmänt

Mitt knä är ur funktion... Det var inte bra sedan jag fick stanna på ett väldigt lustigt sätt i en OBS! grön backe då flera barnfamiljer stod nedanför en kulle, inte på den, utan nedanför så man såg dem inte förrän jag flög över kullen så var tvungen att stanna på ett väldigt konstigt sätt för var som sagt i luften. Då vred jag till det lite.

Dagen efter åkte vi längåkning och mamma och jag körde då i en väldigt hög hastighet, sedan mot slutet var det mycket uppförs backar så då knät ideligen vek sig och till sist slog jag i knät i längdskida inte skönt...

Igår när jag gick på ren is i 6 km i snöstorm,  då bussarna slutat gå, halkade jag gång på gång att jag inte förstår hur jag en kom till den bussen som faktiskt gick.

På dansträningen sedan igår, sluta det nästa fungera totallt! och en gång då jag böjde benen tog jag mig ens inte upp..

Idag är knäet värre..Inget gym för mig idag, inte..

It sucks! but what can u do when your knee is out of order?

Det börjades med vargen
2010-03-01 / 23:50:45 / AllmäntIngen kan väl ha missat uppsåtet kring vargjakten, kan du skjuta den? I vilket fall har ni hört om vilket djur som blivit nästa offer för sveriges jägare?Jo, lodjuret, detta magnifika djur, jag är långt ifrån en katt människa men när jag nu läste att man ska jaga lodjur tappade jag helt hakan... Visst de kan väl vara skrämmande, men hur många människor har ens sett ett lodjur?

Efter dagens strapatser
2010-03-01 / 20:14:03 / Allmänt

Känner jag att jag bara inte orkar... jag orkar inte... jag orkar inget... är helt slut... är nedkyld.

- vänta en timme på bussen vid universitetet (den kom inte alla busser var inställda)
- går till resecentrum från universitetet, i snö storm, slask och is (en timme till)

nu timmar senare fryser jag fortfarande som en tok och känner att all min kropps energi går åt till att försöka värma upp min stelfrusna kropp..

Lunch + Universitetet
2010-03-01 / 10:51:40 / Allmänt

Åt precis ett paket nudlar till lunch vet inte om det är speciellt gott eller speciellt nyttigt men men det blev min lunch för idag för vet inte exakt hur dags jag kommer hem idag och om jag kommer att få springa till dansträningen direkt från bussen men det återstår att se, men i fall att så slängde jag i mig lite mat nu. Så mår illa och ska åka buss snart, vilken bra kombination för jag mår ju aldrig illa när jag åker buss....

Mitt mål för dagen är att inte spy på bussen, uppdatera mitt liu-kort och hinna till dansträningen. Hoppas verkligen att jag lyckas!


Gymma, skjutsa Jennie och överraskning
2010-03-01 / 09:51:35 / Allmänt

Så har min dag sett ut än så länge, har faktiskt hunnit med ganska så mycket än så länge om jag får säga det själv vilket jag får i och med att det här är min blogg haha det var ett försök till ett skämt där i fall det inte helt och fullt framgick.

Gymmade i en timme men hade gärna kört lite längre, när vi var i fjällen fick jag en sådan abstinens att jag till och med drömde om nätterna att jag var på gymmet - lite desperat eller? Så är det faktiskt något jag börjat att träna till nu men det får ni inte veta än.

Just nu bloggar jag på min stora klump dator för på min lilla upptäckte jag igår att virus skyddet gått ut på så det är ju bäst att inte använda den då innan det är till fixat. Så med tanke på att jag har klumpen har jag inga nya bilder, men hitta en gammal och om ni tittar på mig får ni nog ett gott skratt för jag såg verkligen ut såhär!Men på tal om galna bilder! - OM NÅGON HAR NÅGRA GALNA OCH GÄRNA HYSTERISKA BILDER PÅ MIG BER JAG ER ATT SKICKA DEM TILL MIG OM MÖJLIGT FÖR ÄR I STORT BEHOV UTAV SÅDANA BILDER ;)