The Journey is the destination
2009-10-31 / 23:54:50 / Allmänt

Det är en fras som man ofta använder men sällan ser hur sann den egentligen är, man stressar för att nå sitt mål utan att tänka på att vägen dit faktiskt är målet i sig. Resan med The DanceSings till målet Sagateatern har varit helt fantastiskt och är svårt att beskriva med ord för det finns inte tillräckligt många positiva adjektiv i det svenska språket för att namnge mina känslor för våran grupp tillsammans med allt det vi tagit oss för.

När det hela tog sin början för snart 2 år sen kände jag min lillasyster och anton & emma av gruppen (vissa hade man sett någon gång men inte mer än så) medan jag nu skulle kalla alla dem mina vänner. Under tidens gång har vi kommit närmre och närmre varandra och jag är alltid på gott humör efter en träning. Det spelar ingen roll hur man känner sig när man kommer till en träning, det viktiga är hur man känner sig när man går därifrån :) och jag kan inte minnas en enda gång då jag inte lämnat träningen med ett leende på mina läppar. I The DanceSings är vi inte bara ett gäng som tränar och dansar tillsammans utan det är så mycket mer än så och alla, var och en av er betyder så otroligt mycket för mig och jag är glad att ha varje en av er i mitt liv och är stolt att dela samma scen som er!

Alla kommer vi att gå långt här i livet, det är jag säker på, vilka som slår sig fram genom sång och dans återstår att se och vilka som väljer andra vägar för att uppnå livslycka likaså. Gemensamt kommer vi ändå att ha grunden för vår framtid vilka vi alla vara tillsammans med att format.

Följande säger jag inte speciellt ofta så ta det till er, jag älskar er verkligen hela gruppen och jag hoppas att vi aldrig kommer att tappa alla kontakt! För ni hjälper mig att ta mig igenom den grå vardagen med alla era färgstarka personligheter och för alltid kommer jag värdera tiden tillsammans med er högt!

Än är det dock inte över och tveksamt om ni någonsin helt kommer att slippa undan oss, för när ni minst anar det dyker vi upp igen, kan personligen garantera att jag inte kommer försvinna, detta är det bästa jag vet :) Ni är det bästa jag vet!

Från mig till er - tack :)


Någon bättre? - Nej jag tror inte det
2009-10-30 / 23:06:21 / AllmäntI am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Tack
2009-10-30 / 23:04:33 / Allmänt

Tack till alla som kom och tittade :) inte för att det var någon som läser min blogg som var där, men då slog det mig, alla mina vänner var ju på scenen :P Så tack även till er mina galna, hysteriska och absolut älskvärda vänner jag har aldrig tråkigt med er! Vi är bäst helt enkelt! Men det är inte över än, kom gärna imorn!I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

NU
2009-10-30 / 16:30:07 / Allmänt

Ursäkta tidigare inlägg haha vad jag mena att skriva var att ni ska alla komma till sagateatern ikväll klockan 18.30!!! KOM NU!!!! HSM 3 ikväll - överraskningen kommer, kom kom kom hit!

IDAG GÄLLER DET!
2009-10-30 / 12:12:46 / Allmänt

NU GÄLKKJJJNUNUNU GÄLLLER DET KOM TILL SAGTEATERN IDG KLOCKAN HALV SJUKOM TILLL SAGA TEATERN IDAG KLOCKAN HALV SJU DÅ GÄLLER DET 

Till min älskade lilla syster!
2009-10-29 / 07:04:48 / Allmänt

Du är galen som få
precis som när vi var små!

Bara för att du är den underbara person som du är har jag tänkt ut den bästa present möjliga jag bara kunde komma på till dig...WE ARE GOING TO SEE PINK! MAN!!!

Hoppas du har den absolut underbaraste födelesdagen för det är du värd :)

Älskar dig över allt!

Du är och kommer alltid vara min lilla tokiga bäbis :P

You are the one and only!

Många pussar och kramar ifrån den stolta storasyster <3

Och hälsingar från PINK haha

Grymt kontroversiell reklam
2009-10-28 / 13:05:49 / Allmänt

Ett tyst underklädes designer Liaison Dangereuse har gjort en extrem kontroversiell reklam film som jag vet kommer väcka ramaskri! En del skulle särket kalla det hets mot folkgrupp. Jag kallar det provokation, provokation för att få världen att faktiskt öppna lite mer på ögonen.
Glöm inte var ni såg det först

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

En äldre version av mig
2009-10-27 / 22:32:26 / Allmänt

Idag kära läsare har jag varit olaglig- och då menar jag inte nedladdning av musik utan, riktigt olaglig... Körde idag ca 8 mil utan körkort! Svimma ni? självklart gjorde ni inte det var väl ingen gigantiskt stor grej i sig, förutom det att jag hade en polisbil bakom mig hela vägen. Konstant hoppades jag att inte bli stoppad och att jag skulle hinna fram i tid, vilken av dessa jag hoppades mest på svarar inte sitautionen på.Tenta imorgon har jag också, det kommer bli väldigt intressant att se om jag får G på den. Jag är medveten om att jag säger det ofta men... Har ingen bra känsla inför den här tentan alltså.

På tal om en äldre version av mig har jag hittat en sådan på Step Upen så vet precis hur jag kommer att se ut när jag blir gammal. Hon ser nästan exakt läskigt mycket ut som en äldre version av mig att jag funderade på det största delen av träningspasset. Andra delen av träningspasset funderade jag på vad som skulle hända om jag skulle stuka foten (snubblar ofta på step up, klumpfotad som jag är) normalt sätt skulle det inte vara någon större grej om jag stuka foten. Men NU, inför HSM, det enda jag kunde tänka på var då vem som skulle dansa åt mig i scream och inte för att låta självgod utan enbart för jag hade sådan panik och var dö trött av träningen inte kom på någon så koncentrerade jag mig väldigt noga för var jag satte fötterna. För ingen inte ens min egen klumpighet ska stå i vägen för MIG I HSM. Den här helgen kommer vi ROCKA! :D

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


My brain has left the building
2009-10-26 / 22:57:08 / Allmänt

Efter att ha pluggat en hel dag lämnade min hjärna kontoret så efter det fanns det inte mycket kvar för mig att göra och när jag såg att min absoluta favorit film gick på tv, kunde jag ju bara inte missa den, eller hur? Och fel svar, det var inte Hitta Nemo haha. Utan den absolut mäktigaste filmen i films historia och vad som gör den ännu mer helt otrolig är att den faktiskt är baserad på arkeologiska fynd. Tråkigt kanske en del skulle tycka, de hurvida som delar den tanke kan aldrig ha sett filmen för den är allt annat än tråkig. NU är min favorit del i hela filmen, när King Arthur konfronterar "Stellan Skarsgårds" roll, om jag glömde skriva det så är det KING ARTHUR jag ser. Kan inte ens beskriva känslan jag får av den filmen. Helt otroligt alltså.  Se bara trailern så förstår ni vad jag menar:I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

FUSK!
2009-10-26 / 22:13:09 / Allmänt

FUSK! och Genvägar!

Om precis allt annat så har jag åsikter även inom detta ämne och för att förtydliga det lite så min fokusation på fusk och genvägar ligger idag på viktminskningsmedel. Att använda viktminsknings medel är precis inget annat än fusk så man inte behöver anstränga sig. Det är ju precis som att man på en tenta skulle ha med sig anteckningar. Båda dessa har ju precis samma funktion. Att nå sina mål utan resan dit. Helt annat än fusk! Personligen skulle jag aldrig kunna glädjas över något jag inte kämpat för att åstadkomma.
Självfallet finns det undantag vilka är så självklara att jag inte känner att jag behöver förtydliga dem.

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Mer om svininfluensan
2009-10-26 / 16:07:52 / Allmänt

Tyvärr vet jag inte hur man länkar till andra bloggar annars skulle jag göra det i följande inlägg. http://beeccss.blogg.se/ denna blogg, som så många andra, var det iaf och hon hade lagt upp den filmen, som jag tror nästan alla har sett om en tjej som fått allvarliga muskel sjukdoms symtom att vaccin, MEN DETTA VACCIN VAR INTE FÖR SVININFLUENSAN SOM DE FLESTA BLOGGAR PÅTRYGGER!! Utan detta vaccin var mot den vanliga influensan som en del vaccinerar sig emot varje år. Den har inte samma substans som svininfluensan.

Ansåg att det var bäst jag bemötte detta innan dess att någon säger att jag inte tagit upp den aspekten angående vaccinet till svininfluensan när jag sagt nära allt annat rörande den.

Så vaccinera er, det är en uppmaning.

Säger det inte för att vara totalitär utan enbart för att jag bryr mig.

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Tio Myter om Vaccineringen av Svininfluensan!
2009-10-25 / 20:02:30 / Allmänt

Jag lovade att jag skulle sluta att skriva om svininfluensan, men om jag inte sprider vidare det som jag vet kommer jag att känna mig personligen om någon drabbas av den och motsatt sig vaccinering. Så ni får helt enkelt leva med att jag fortsätter.

Så jag ber er - oavsett vad ni känner för mig, influensan eller mitt tjat om influensan, läs följande!!

1. Jag har ett starkt immunförsvar och behöver inte vaccinera mig
Den här influensan är en helt ny typ som ingen har något immunförsvar emot.

2.
Vaccinet är farligt, det finns kvicksilver i det.
Den lilla mängd som finns fungera som konserveringsmedel för att vi ska slippa bakterier. Samma mängd som finns i en dos vaccin finns i
en halv portion fisk!

3. Man blir sjuk av vaccinet.
För att få ett bra skydd måste immunförsvaret reagera och skapa antikroppar. När det händer får man vad som likna en mild influensa infektion.

4. Jag är allergisk mot ägg och tål inte vaccinet.
Om du kan äta pannkakor och bullar är allergin inget hinder för vaccinet. Reagerar du starkt på ägg, kommer du utredas.

5. 30 % får biverkningar av vaccinet.
Hittils har 10-15 % fått feber som reaktion. 30 % har fått lite ont där sprutan stuckits in.

6. Man vet inte om det skyddar.
Allt talar för att man får fullt skydd. Det virus som cirkulerar överstämmer exakt med det virus man framställer vaccin på.

7. Jag har haft Asiaten och är för gammal för att vaccinera mig.
Den ger inget skydd mot A(H1N1).

8. Vaccinet är inte testat och jag vill inte chansa.
Inget vaccin får någonsin ges innan lagstagade utprövningar gjorts!

9. Det blev inget!
Just nu ökar antalet fall i Sverige. Med erfarenhet från tidigare stora influensaepedemier ser vi att utvecklingen av den här influensan överenstämme helt med tidigare. Under en mild höst sjunger smittspridningen för att senare, i november, december återkomma kraftfullare.

10. Jag blir inte sjuk - Jag smittar inte.
Vi har stora grupper i Sverige som inte kommer att få vaccin, bland annat friska barn mellan 0-3 år. De måste skyddas indirekt genom att vi andra vaccinerar oss.

(följande punkter är tagna av SMITTSKYDDSLÄKAREN BRITT ÅKERLIND)

Vaccinera er för att rädda liv både ert eget och andras.


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

OBS: NY MEJL emelie.kempe@live.se


You go girl!
2009-10-24 / 17:49:56 / Allmäntifrån all politik - FINNS DET NÅGON GRYMMARE?

Tröttheten har kommit i kapp mig nu, gick upp tidigt för att åka in till linköping och göra högskoleprovet idag, får se hur det gick, tror mitt resultat kommer vara ganska likt förra gången...

Så nu borde jag egentligen plugga till min tenta nästa vecka eller träna på danserna till föreställningen... Men det går inte är för trött.. Ska nog låta mig själv ta en sovmorgon imorn fastän jag inte har tid, det är nog ett måste.

Nu finns det väl inget annat att göra än att lyssna på Mariette? :)

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

You go girl!
2009-10-24 / 17:49:55 / Allmäntifrån all politik - FINNS DET NÅGON GRYMMARE?

Tröttheten har kommit i kapp mig nu, gick upp tidigt för att åka in till linköping och göra högskoleprovet idag, får se hur det gick, tror mitt resultat kommer vara ganska likt förra gången...

Så nu borde jag egentligen plugga till min tenta nästa vecka eller träna på danserna till föreställningen... Men det går inte är för trött.. Ska nog låta mig själv ta en sovmorgon imorn fastän jag inte har tid, det är nog ett måste.

Nu finns det väl inget annat att göra än att lyssna på Mariette? :)

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Läser politikerna min blogg tro?
2009-10-23 / 11:39:53 / Allmänt

Antagligen inte men de måste ha väldigt lika sympatesier som mig. Hmm, jag borde kanske ge mig in i politiken?
Det återstår att se men, nu till sådant som politikerna i Sverige verkar hålla med mig om.

Ingen ökad insatts styrka i Afganistan!
Vad skrev jag igår? Men jag undrar faktiskt fortfarande vad de som är där egentligen gör. Hoppas allt de gör något bra.

Men till den riktigt viktiga frågan, som gör att Sverige i mina ögon tar ett steg i rätt riktigt mot ett mer medmänskligt samhälle. Svenska kyrkans rikstad röstade igenom JA! till samkönade äktenskap! Och det var verkligen på tiden! För annars skulle det inte vara något annat än ett förtryck mot folkgrupp i mina ögon. Att de äntligen tog sitt förnuft till fånga. Om ni går emot det jag skrivit ovan och tycker jag har helt fel, så snälla se det här videoklippet:I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Kommentarer
2009-10-23 / 11:33:26 / Allmänt

Om ni undrar varför inte era kommentarer publiceras direkt så måste jag godkänna dem innan dess att de publiceras, om någon skulle innehålla inkorrekta uppgifter blir den därmed inte publicerad. Hoppas ingen personligen tar illa upp, men min blogg, mina regler och jag kan inte låta felaktiga uppgifter synas på min blogg. Hoppas ni förstår!

Samt även om det inte publiceras läser jag och tar till mig allt.

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Ignoranta människor!
2009-10-22 / 14:49:00 / Allmänt

Skulle staten betala vaccin för hela befolkningen om det inte var absolut nödvändigt?

När de sparar in på precis allt annat som går. Tror ni inte då att det behövs? Att det är viktigt?

Svininfluensan är inte någon vanlig liten förkylning! Människor dör av den! Även om du själv som inte vaccinera dig inte gör det kan du sprida smittan vidare till dem som får det betydligt värre och faktiskt kan dö av den!

Okej använd argumentet att den inte ger ett hundra procentigt skydd, men den ger skydd! Du kanske inte inte slipper den helt men mår betydligt bättre än vad du annars skulle ha gjort om du inte vaccinerat dig.

Hur många läkare tror du inte utalar sig i tidningen om vaccinet för ingen annan anledning än att få se sitt namn tryckt? Läkare är inga helgon, de är människor precis som alla andra.

Okej du kan bli sjuk av vaccinet men det går över inom 48 timmar efter det att du vaccinerat dig, till skillnad mot flera månader med betydligt värre symtom om du inte gör det! Eller glöm flera månader kanske får du inte ens chansen att vara sjuk i flera månader, kanske dör du!

Det är skrämmande fakta och jag sticker inte under stol med det, i Norge dog en 16 årig annars frisk flicka, tränade flera gånger i veckan, normalt sett bra immunförsvar, tills det att hon fick svininfluensan.

Vad kostar det er egentligen att vaccinera dig?

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Vad gör de utländska soldaterna i Afganistan?
2009-10-22 / 10:27:24 / Allmänt

Vad gör de utländska soldaterna i Afganistan? Vad gör de svenska, danska, finska, ja vad som helst, USA! Vad gör de egentligen? Bekämpar terorism det är ju klart, men de vet ju inte ens var talibanernas ledare är någonstans och även om de skulle hitta dem finns det ju hundratals villiga att ta över.

Talibanerna säger att de kan vinna på samma vis som de gjorde mot Sovjet, men det är inte sant. Varifrån fick de vapen och utbildning för att kunna övervinna Sovjet? Jo ifrån USA. USA själva såg till att talibanerna kom till makten för de trodde det skulle vara bättre än Sovjet. Var det verkligen värt det?

Hur ska talibanerna och terroristerna avsättas från makten? Jag ser inte hur det skulle vara möjligt, en del av mig säger att alla utländska soldater ska lämna landet så får de förstöra Afganistans så gott de kan själva. Men det vore inte rättvist mot alla civila för de utländska soldaterna har en plikt gentemot dem. Det är det enda jag vet att de gör. Det är det enda de mot alla odds måste fortsätta att göra.

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

SEG BLOGG!
2009-10-22 / 10:20:29 / Allmänt

Någon mer som tycker det är väldigt segt att logga in på den här sidan?? Igår vänta jag i 30 minuter och inte kom in! Tänk om jag hade haft något viktigt att delge världen? Som var akut just då? Fast egentligen hur stor sannolikhet är det? Inte alls och bloggen kände väl det på sig så den tillät mig inte att logga in för att skriva en massa oviktigt nonsen som ingen bryr sig det minsta om Haha. Precis som det här inlägget blev eller hur?

Men jag kan ju passa på att göra reklam när jag ändå är här: KOM!I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

EAST FM IMORN KL 14!
2009-10-20 / 23:16:40 / Allmänt

Imorgon kommer vi ifrån the dancesings vara med i radio kl 14! Tyvärr kommer ni inte få höra mig för var tyvärr tvungen till att vara hemma och plugga, lite väl surt tycker jag som hade sett fram emot det här. Fast det är ju viktigare att jag har tid att komma till träningarna så pluggar som en idiot för att hinna med allt...

Enda tiden på dygnet idag som jag inte har pluggat var jag och träna STEP UP och för alla er som tror att det är någon form av tant gymnastik, gå dit! Man är helt utpumpad efteråt och kommer ha skaplig träningsverk imorn kan jag meddela det vill säga om jag ens tar mig upp ur sängen!

Nu på kvällen fick jag sms av Jennica att jag skulle muntra upp henne för hon har lite tenta ångest, så började sjunga "raindrops on roses and whiskes on kittens, snow bells and door bells and something with mittens" (pheobes version) så jag jag förbi jennies rum och hon börja sjunga med och sen gick jag ned och där stod mamma, så vi har haft en liten musikal hemma ikväll haha

Tyvärr ska jag upp tidigt och plugga imorn så kan inte underhålla er mer för ikväll!


Tänk då man fortfarande kunde ligga och plugga såhär... Sommaren är kort..


I am the one and only - the voice of the blackout of life - NoHiding

KATASTROF!
2009-10-20 / 09:37:13 / Allmänt

SD: Islam är det största hotet mot Sverige sedan andra världskriget.
Vet ni vad jag tycker?
SD är det största hotet mot Sverige sedan andra världskriget!
Historien upprepar sig alltid!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Om jag kunde drömma
2009-10-19 / 21:42:19 / Allmänt

Privata tal, hjälper barnen att planera strategier. Följande fras läste jag i min psykologibok, är det ingen mer än jag för sin inre blick ser ett gäng med spädbarn i blöjor redo att gå till anfall mot Ryssland (inte just Ryssland av någon speciell anledning). De är väldigt söta i mitt huvud kan jag meddela.

Nog för att jag studerar Kognitiv och utvecklings psykologi nu med fokus på barn och ungdomar ska då de som har barn som  läser kursen ta med barnen till föreläsningssalen? Ni kan gissa hur lätt det är att koncentrera sig när ett barn på 3 år sitter i en föreläsningsal som är så tyst att man kan höra en nål falla, tror ni att barnet kan vara tyst? Stilla? eller något annat. Självfallet inte! När läraren står och pratar om Top-down processing och barnet skriker i - JAG VILL HA DEN GULA PENNAN! Eller när mamman och barnet argumenterade i 20 min om barnet ville sitta still eller inte. Idag kunde jag lika gärna pluggat hemma som att vara på föreläsningen. Då hade jag lärt mig mer, jag älskar barn, men i föreläsningsalen, nej tack.

Efter det har dagen följts av förvirrande samtal, träningsverk, sandpappersögon och trötthet, ska jag gå in på det närmare? Eller lämna det hela åt fantasin?


Mycket underhållande:
2009-10-19 / 17:36:59 / AllmäntI am the one and only - the voice of the blackout of life - NoHiding

pluggar när alla andra firar ÅFF, hur tråkig är jag`?
2009-10-18 / 22:06:08 / Allmänt

ÅFF till Allsvenskan! Hur otroligt är inte det och om inte annat väldigt välförtjänat och coolt att en liten ort som Åtvid får plats bland de bästa. Men nu när alla firar ÅFF på gamla torget med musik underhållning och jag vet inte vad, så vad gör jag då? Inte är jag där inte utan sitter och pluggar samtidigt som jag är så trött så att ögonlocken faller varannan sekund.

Anledningen till min trötthet är med största sannolikhet grundad på att vi idag haft genrep till Saga teatern den 30, 31 oktober och innan dess träning i X antal timmar så är helt utpumpad till sist var jag helt nära att falla ihop på scenen av inget annat än totall trötthet.

Om ni vill ha något kul att se tycker jag verkligen att ni ska dyka upp då för ni kommer se sådant ni verkligen inte väntat er kan jag meddela. Och helt fantastiska uppträdanden! :)

Och Hanna och jag lyckades hålla oss för skratt sista gången så det var ju tur det hehe

Nu måste jag återgå till allt mitt pluggande, NI ÄR BÄST, ni vet vilka ni är, HAR ALLTID KUL MED ER :D


Förresten denna bild är rätt hyfsad att ha med på en header va?

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Nu NI!
2009-10-17 / 23:42:34 / Allmänt

Snart är det dags för vår föreställning på sagateatern så idag har det varit träning i timmar timmar och imorn blir det snäppet värre med genrep inför publik! HJÄLP! Men det kommer att gå bra, det kommer att gå bra intalar jag mig själv och förhoppningsvis kommer det att gå bra. Som Hanna och jag disskutera det är tur att hon ska sjunga och jag spela basket för tvärt om tycker vi inte att vi ska testa! Fast det skulle säkert bli underhållande det med, kanske inte underhållning på lika hög nivå om ni förstår vad jag menar men underhållning :)

Sen ska jag fundera ut vilka bilder jag ska ha på min nya header som jag bett emmas och lovis UF företag att designa, nu är bara frågan vad jag ska ha för bilder, några alt är:

1.


2.

 

3.


4.Det var några det, rösta gärna på er favorit bild ska lägga upp flera eftersom jag kommer på alt, vill jätte gärna att alla röstar på en bild innan ni lämnar min blogg :)


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Den är återvunnen!
2009-10-17 / 23:33:40 / AllmäntKan inte beskriva i ord hur otroligt glad jag är att återse min älskade bok! Harry Potter böckerna har för alltid en alldeles speciell plats i mitt hjärta, någon gång ska jag kanske berätta varför, men tills dess låter jag er fundera på den saken :)

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Viktigt att se och fruktansvärt roligt på köpet ;)
2009-10-16 / 14:07:27 / AllmäntEn av mina största idoler just nu!
För mänsklighetens skull borde alla se det här klippet samt ni missar något så kul om ni inte ser det :)

Idag var jag lite politisk och det håller jag fast vid

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Jag lever!
2009-10-16 / 10:44:50 / Allmänt

Först vill jag bara be så mycket om ursäkt för mina dåliga uppdateringar, tror aldrig läsar siffror droppat så fort som det gjorde här för mig hehe. Anledningen till att jag inte uppdaterat är att jag varit ordentligt sjuk och inte haft energi till ens någonting, helt utmattad har bara legat helt slut med feber och ont i hela kroppen. Men mår NU bättre :) Så alla kan andas ut!

Men till trevligare saker Tolvmannabacken öppnar i Kisa den 28 November! VIlka är på??? :D


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Framtiden får utvisa
2009-10-13 / 23:14:13 / Allmänt

Dagens tankar:

Nu har jag vaccinerat mig mot svininfluensan : P och för er som tror att man blir förlamat så borde väl min förmåga att skriva det här motbevisa det? ;)

alltså jag förstår konceptet, att de som kör bil måste visa gående hänsyn, men vid bristande respekt för vissa förare kan man väl få köra över några?
Syftar inte alls på någon speciell XP

Skrivit CV och personligt brev - usch...

Och sett snö för första gången i år :)

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Mer läsare till mig :)
2009-10-12 / 22:46:34 / Allmänt

Upptäckte precis att jag haft hela 6 läsare per dag ofta på sista tiden! Det är kul, väldigt bra med tanke på att jag själv inte gått in 6 gånger på min sida på sista tiden bara för att få läsare :P

Uppdatering kring mig, har precis fått reda på att jag ska göra högskoleprovet på katedral skolan, vet inte hur jag ska ta mig dit, hitta där eller nåt sånt men får kanske ta och fråga Linnéa om hon nu kommit hem ifrån England, man vet ju aldrig i vilket land hon befinner sig i eller hur? :P Skämt åsido.

Träningen ikväll gick väl sisådär med min handled, men jag var ju där i alla fall... usch så ont det gör... Är på klaghumör och allmänt skit irriterad ...

Att plugga eller att sova? Det är nu frågan.

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Vad lever vi i för en ignorant värld?
2009-10-12 / 15:59:26 / Allmänt

Inte syftandes på tidigare inlägg.

Chockerande verkar Victoria Beckham nästan normal!
2009-10-12 / 14:47:23 / Allmäntoch ganska rolig!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Irritation på topp!
2009-10-12 / 14:03:33 / Allmänt

Än så länge är min irritation för dagen tre delad:

1. Handleden suger, fortfarande svullen, konstigt färgad och ont som jag vet inte vad, pulserar smärtsamt konstant.

2. När jag kommer in till universitetet idag, trött, frusen och som ovan ont i handleden (glömt att ta smärtstillande) så är föreläsningen fram flyttad tills imorgon, så där slösade jag bort tre timmar idag whooohoo!

3. Efter det att jag kommit hem var jag så nedrans trött på allt som hade med skolan att göra hade jag tänkt att se klart en film, Jennifer's Body  (tyckte iaf att själva planschen för filmen verka en aning kul XD)

med Megan Fox

 och Amanda Seyfried

, med så bra skådespelare att jag lurad mig själv om att den filmen skulle vara bra men inte.  
Trodde den skulle ha någon konstant handling, men det hela handla om hur megan fox karraktär helt enkelt mördade och åt upp skolans killar - whiee hiii! vad kul! Verkligen! Hörs sarkasmen tydligt? Eller ska jag försöka förtydliga den ännu mer?

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Såååå trött
2009-10-11 / 22:47:36 / Allmänt

Nu mina kära och okära vänner kan jag meddela att jag ska sova och det har jag verkligen gjort mig förtjänt av, är så trött att jag knappt håller mig vaken för att skriva detta inlägg! För idag har jag gjort upp ett schema så jag ska hinna plugga allt tills tentan, högskoleprovet och samtidigt hinna träna till vår HSM föreställning, allt detta tar något sjukt på krafterna,,, Och sen faktiskt plugga och träna är ju inte heller en dans på rosor, för har stukat handleden (elller nåt liknande den är svullen, blå, röd och ser allmänt lustig ut). Mina förhoppningar är del 1 att den inte är bruten och del 2 att den är bättre imorn :)

Och förresten jag kommer att kommentera en del Nobel priser när jag får tid att skriva mina åsikter, för jag har många åsikter som behövs skrivas ut.

Men nu finns det inget kvar att göra förutom att hoppa i säng,  God natt :)

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

REKLAM!
2009-10-11 / 13:34:34 / AllmäntIgår var vi och delade ut flygblad i linköping och satte upp affischer så nu är det bara för er att köpa biljetter :P
På kvällen sen var vi hos Hanna och det var helt sjukt kul :) skratta massor, konstant! Tyvärr kan jag inte skriva ut allt som emma och jennie sa den kvällen för tror inte det är riktigt rumsrent XD Tack iaf till Hanna att vi fick komma, det var jätte kul :) Och tack också till anton att han körde bilen och att vi kom hem med livet i behåll ;)

Snart blir det träning för oss men fram tills dess ska jag plugga både till högskoleprovet och nästa kurstenta som det är dax att börja få panik inför, men det är ju inget ovanligt eller hur?

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

I'm no superwomen
2009-10-09 / 23:29:06 / Allmänt

Ord. Ord. Ord.


Vad är det för mening med att skämma ut sig när ingen ser det?
2009-10-09 / 16:28:46 / Allmänt

La ut världens pinsamaste inlägg igår när jag sjöng och ingen såg det, dåligt dåligt tycker jag haha läs min blogg människor annars missar ni saker :P

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Här kommer min utlovade galenhet!
2009-10-08 / 12:45:15 / Allmänt

Som ni kanske vet ska vi ha en föreställning på sagateatern den 30, 31 Oktober, KÖP BILJETTER! :) hehe så det är blir lite mitt sätt att göra reklam fast med menad motsattshet, ni förstår när ni tittat på klippet hehe En VARNING, jag ska inte sjunga det här på saga teatern, jag ska inte sjunga alls så ni kan vara lugna och med ro i sinnet köpa biljetter och vara lugna för att ni inte ska behöva uppleva min sångröst. Däremot om ni nu startar klippet nedan får ni göra det och höra precis varför jag inte ska sjunga på saga teatern :P För vi har så MÅNGA duktiga sångare med i våran grupp :) (där jag inte är inräknad som ni förstår :P) Men lyssna och slit av er öronen :) (tänkte skriva lyssna och njut men det blir ju fel) Haha.

Det har var bara tänkt som ett test och hade inte tänkt att ladda upp det någonstans, men då upptäckte jag att min blogg faktiskt heter nohiding, så då vore det ett väldigt fel att gömma sig.

Det här är min röst som vad han nu heter XD


Denna låt har bokstavligen talat förhäxat mig!
2009-10-08 / 11:16:40 / AllmäntPå alla möjliga plan.


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Sida efter sida : )
2009-10-08 / 10:47:30 / Allmänt

Nu har jag precis skjutsat iväg men kära lillasyster http://jengucci.blogg.se/ (har inte lärt mig hur man gör far att bara klicka på hennes namn för att komma till hennes sida hehe men jag jobbar på det) till skolan. Så idag har jag inte allt för mycket att ta mig för har inget akut att plugga så det kan jag utan problem skjuta på till senare för nu, för första gången på ganska länge så skriver jag, puuuuuuuuh, känns som jag kan andas ut igen, I haven't lost it! Not yet!I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Det som tar mig genom paniken
2009-10-07 / 21:39:49 / Allmänt

När man tränar känns allting klart. Den stunden då man inte behöver ägna åt att lösa alla mysterium med livet utan att bara köra för fullt och känna hur lugnet sänker sig över en. De minuterna behöver man inte stressa för då existerar allt i livet i harmoni med varandra. Under träningen kan man andas, då kan man existera, att bara finnas, bli utpumpad och inte spendera någon tid alls på att tänka. Träning ger den underbaraste känslan - känslan av att bara vara sig själv, vilken version av sig själv det nu är.


Fuck it
2009-10-07 / 21:20:30 / Allmänt


Fuck it
2009-10-07 / 21:20:02 / Allmänt


Galet förälskad i jokern
2009-10-05 / 10:13:24 / Allmänt

Man I love Heath Ledger <3


Finns det någon sötare? Eller borde skriva fanns det någon sötare... Även fast han inte längre finns kvar, kommer hans filmer alltid göra det, filmer som har berört ända in i märgen. Ikväll såg jag en av hans senaste filmer han spelade in, The Dark Knight, då han spelade Jokern i Batman. Till och med när han spelar en helt galen, helt från vettet, psykotisk person, lyser hans leende, hans kroppsrörelser och röst igenom. Jag måste vara den enda som har blivit galet förälskad i tv-skurken Jokern. Judge me or love me!I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Som en Hippie Fjäril :)
2009-10-02 / 23:50:59 / Allmänt
Så mycket jag tycker om att simma, att bara skjuta fram i vattnet som en projektil utan något hinder bara flyga fram genom vattnet. Var i simhallen med Jennie och Jennica och det kan jag meddela blev ett ordentligt träningspass, så det är ett under om jag kan röra mig imorn, känner redana att träningsvärk i kroppen. Enda nackdelen med att ett par killar i 12 års åldern spanade på oss både över och under vattnet, speciellt när Jennie simma förbi och de bara "WOW!" Haha
Men skönast var när träningen var slut och jag bara simma några längder för att slappna av helt borta och flummig, visste knappt vad som var upp och vad som var ner, som en hippie fjäril :P


MOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-10-02 / 23:31:42 / AllmäntOm någon förtjänade att bli årets idol