Long time no see
2010-05-30 / 18:40:54 / Allmänt

På senaste tiden har jag växlat mellan hysteri, panik, plugg, sjuk och dans utan att ha några minuter till över för min blogg. Det har jag egentligen inte nu heller men fick en känsla av att idag är dagen att ta tag i bloggen igen, ibland får man bara sådana känslor då man känner att hjärnan faktiskt fungerar och kan göra flera saker samtidigt. Så just nu rabblar jag i huvudet upp de ekonomiska konsekvenserna av första världskriget samtidigt som jag bloggar, då vet ni om det plötsligt står något om depressioner, inflationer och konjunkturcyklar.

Morsdag till ära har vi varit hos kära mormor då hon bjudit oss och kusinerna på otroligt god mat, ingen lagar mat som mormor! :) Speciellt inte jag, fast jag gör mitt bästa! Ingen gör i alla fall amerikanska pannkakor som mig - just so you know :P Nu tappade jag tråden lite, men som sagt vi var hos mormor och nu förtiden mår hon inte så jättebra så mamma och jag hjälpte till och agerade trädgårsmästare dagen till ära fick en stick i handen men inga större skador. Det var faktiskt riktigt kul! :D

Nu måste jag bara nämna något om Eurovision också

Det roligaste och mest underhållande bidragetDen jag hoppades påMin favorit - den finaste låten jag hört <3


Det var många fina ballader i år och gillade även Vitrysslands - Butterflies, Azerbadjans - Drip Drop, Danmarks - In a moment like this, Rumäninen - Playing with fire


och självklart - IRLAND! Kan inte förklara hur men tyckte den på någotvis lät Australiensk med It's for you.

Men sakna en riktigt POFF! låt som Hard Rock Halleluja, Wild dancers, Fight!, Dum Tek Tek mm. Jag sakna poffet :P

Vad tyckte ni?


Endorfiner på högvarv
2010-05-11 / 21:50:16 / Allmänt

Jag är hög! Flummig och på allmänt toppen humör! :D

Dagen tog sin början med uppträdanden på fritidhemmetsdag med både ett High School Musical och ett Melodifestivalen medley tillsammans med kära TDS - Underbar dag :) Fint väder, fina vänner, fin dans och fin sång ! (bilderna lånade av Emma)


Helt underbart var det, innan vi skulle upp på scenen var jag inte det minsta nervös utan kände bara ren glädje över att göra det utan att vara orolig, för jag kände jag kan det här, jag kan det verkligen så hade vilopuls då vi gick upp på scenen helt osannolik! 

OCH SEDAN BLEV DET GLASS!!! :D

När jag sedan kom hem blev det först att läsa på till seminariumet imorgon men det var avklarat på 40 minuter, aldrig har det gått så lätt tidigare, sedan var det att läsa på tills tentan ja ni känns som jag nästan har tagit mig lite frammåt nu i alla fall och efter spinningen hade jag ännu mer endordiner och då blev det nästan omöjligt att plugga för jag blev så mycket i varv men det gick :) Fast skulle mycket hellre spela basket eller något annat stimulerade ^^"Loving you isn't the rigt thing to do, how can I ever change the feelings i feel, if I could I would give you my world"

Bones
2010-05-09 / 21:41:39 / AllmäntÄlskar rationaliteteten i den serien - det är något jag kan relatera till

Plugghäst
2010-05-09 / 20:44:14 / Allmänt´Så här ser plugghästen Emelie ut när hon är begravd i huvudboken i historia iklädd mammas läsglasögon, fick en idé att jag skulle testa att se om synen blev bättre med dem, såg fantastiskt men fick ont i huvudet av dem så tror inte att jag riktigt behöver dem.
Borde kanske bli lärare eller vad säger ni? haha!

Sitter i soffan och tittar på superman, s...
2010-05-03 / 21:58:45 /

Sitter i soffan och tittar på superman, snart har jag blivit lika nördig som mina älsklingar i the big bang theory haha för övrigt kan jag meddela att han som spelar superman är riktigt riktigt snygg ;)