Panik
2009-11-30 / 23:52:47 / Allmänt

Man skriver ofta att man har panik då man enbart är stressad och använder begreppet vid allahända situationer, men är ganska säker på att just nu har jag inget annat än just panik.

Svårt att andas, känns som något sitter åt kring halsen och tillräckligt med luft kommer inte ner i mina lungor.

Mår illa, i en vecka nu har jag trott att jag i vilken sekund som helst kommer att spy

Huvudvärk, den dunkar något frenetiskt och gör det omöjligt för mig att kunna göra något och det tar timmar för mig att bara ta mig  upp ur sängen.

Ont över hjärtat och som ett tryck över hela bröstkorgen, det är läskigt!

Väldigt lätt emotionell.

Alla dessa symtom passar in på panik ångest. Usch usch usch, jag vill bara återgå till det normala, men desto mer jag tänker på dessa symtom desto värre mår jag och jag vill inte börja hyperventilera så jag ska bara låtssas att jag mår bra och hoppas på att det försvinner illa kvickt.

NoHiding


Sovmorgon
2009-11-30 / 11:20:48 / Allmänt

Har nu haft migrän i över en vecka och imorse var det så "uschigt" att det tog flera timmar innan jag ens tog mig ur sängen, inte särskilt kul, antingen ska man sova eller så ska man gå upp men jag bara låg där, inte särskilt skönt alls, men men I'm alive :)

Nu ska jag försöka plugga i några timmar, förusatt att jag faktiskt hittar mina anteckningar, det är inte alls säkert att jag gör det. Men jag ska ge det ett försök i alla fall, det måste jag. Vi hörs senare bloggen!


och idag är det sista dagen att rösta!!NoHiding


TROY! (inte Zac Efron)
2009-11-29 / 23:53:00 / Allmänt

Lite uppdatering för dagen har hunnit med allt som jag tidigare idag bestämt mig för att uträtta idag, förutom att träna det gick inte riktigt som planerat, har känt mig lite konstig idag, så vågade inte träna. Förhoppningsvis är det inte lika konstigt imorn så då ni!

Jennie var jätte fin som luciakanditat idag, lägger upp bilder och film på det imorn, min mobil är lite seg så kan inte göra det nu
Annars sitter jag och tittar på
Den riktiga hjälten är i min mening Hektor, säker inte många som skulle hålla med mig men Paris är en vekling och Akilles förblidad av ära, Hektor gör sitt bästa för att uträtta det som är rätt. Han borde få en större plats i historieböckerna.

Till sist, rösta gärna och snälla på min underbara lillasyster

NoHiding

Första advent
2009-11-29 / 14:03:13 / Allmänt


Chatt med Mariette
Exakt klockan 14.00 får man chatta med den som åkte ut ur idol i fredags och i och med att det var den jag ansåg var absolut bäst, om ni vill ha en mer ingående förklaring kolla förra inlägget. Men vill hur som helst ta reda på var hon ska sjunga nästa gång för tycker hon är grymt bra, haha men det vet ju alla :)


Luciakanditat introduktion på torget
Då de kommer att gå fackeltåg och sedan bli presenterade och stå i fina pälsar och visa upp sig själva för idag är det näst sista dagen att rösta till åtvidabergs lucia så då uppmanar jag er alla som vänligast att rösta på min underbara lillasyster, nummer 6, Jennie Kempe och även att ni gärna kommer och tittar då de presenteras i eftermiddag vid 16.00, bara ni inte ställer er framför mig och min lånade kamera!


Beställa nya hörlurar
Mina hörlurar kommer ju aldrig så jag bestämmer mig för att köpa ett par dyrar och avboka de gammla bara för att faktiskt få dem någon gång, för jag saknar mina hörlurar som gick sönder och jag fryser om öronen när jag lyssnar med sådana där andra små saker och ljuder är mycket bättre och det är mycket skönare att ha sådan där stora sköna hörlurar.


Träna
Nu måste jag verkligen börja träna ordentligt inför v.8. inte för att komma iform inför skidåkningen utan för att faktiskt komma i mina termobyxor för sist fick jag ta mammas och mammas fick ta pappas och pappa fick ta några andra gamla för varken jag, mamma eller pappa kom i våra egna termobyxor men det var ju tur att det inte bara var jag för då funka ju denna kedjereaktion haha bara ett problem köpte mina termobyxor när jag gick i nian och då var jag en aning mindre, se själva ( ni får ursäkta mina solglassögon haha :P och hoppas lina inte tar illa upp att hon med fick vara med på bilden men hade ingen bättre)


NoHiding


Mariette...!
2009-11-27 / 23:40:04 / AllmäntAv er som läser min blogg kan väl ingen undgått att missa att jag fullkomligt och totalt avgudar Mariette enda sedan hennes framträdande i kvalet då hon sjöng Dear Mr. President har jag i varje vecka tyckt att hon och ingen annan är på toppen av min pyramid.

Sedan Idol tidigare säsonger vet ni som känner mig att jag ofta fäster mig vid någon eller några, men kan säga att av alla år som jag tittat på Idol (jag missade det första) Så har ingen person berört mig mer än vad Mariette har gjort. Genom idol resan har hon gjort flera av mina favorit låtar och sådana jag aldrig har hört har blivit mina favorit låtar just efter det att hon har framträtt dem på ett så lysande och brilliant vis.

Hon har en sådan äkthet över sig och inte bara på scenen utan även i hennes blogg, hon är den hon är och är stolt över den personen och då syftar jag inte på det faktum att hon har en flickvän. Utan hennes syn på saker och ting och att hon genuint bryr sig om sig själv och sina medmänniskor.

Varje personen ska ju må bra av att ha en förebild, jag kan ju inte sjunga som ni vet, men på alla plan ser jag upp till henne och önskar att jag kan ha en sådan genuin, äkta och positiv attityd till livet och att ha mina drömmar och göra allt vad jag kan för att fullfölja dem. 

Nedan följer en topplista av mina top 3 av Mariette, jag börjar med nummer 
3. Dear Mr. President2. You're the storm (den låten gick riktigt ända in i hjärtat så jag fick tårar i ögonen)


och på 1:a plats! Den bästa låten någonsin!

1. Because the nightSäkerligen har ni inte samma åsikt om henne som mig, men för mig är hon en IDOL!

NoHiding

Nu är tentan avklarad
2009-11-27 / 16:56:03 / Allmänt

och jag kan bara ta och andas ut, vet ni hur skönt det är att bara andas? testa det någongång haha

Men känner nu hur tröttheten bara kommer över mig, alltså det är något konstigt med att skriva tentor när jag kommer hem blir jag tröttare än tröttast, som om all kraft bara sugits ur mig,

faktiskt är det ett under om jag håller mig vaken ända tills idol börjar ikväll, och alla ni som vet hur mycket jag älskar idol ser då hur seg jag faktiskt blir hehe

Ska vila ett tag och se om energin kommer åter till mig - shanti shanti

NoHiding

Inför tenta och idol
2009-11-27 / 10:41:48 / Allmänt

Idag har jag mycket att se fram emot med både tenta och idol det är ju nästan så bra som en dag går att bli! eller vad säger ni? Delvis, jo det är helt rätt

Har nu kollat på nyhetsmorgon, lite senare än när det sändes imorse men ändå och så sjöng alla en del av den låten de skulle framföra ikväll, hoppa inte på mig nu men tyckte verkligen att Mariette var bäst då, fast misstänker ändå starkt att hon åker ut ikväll, det kan ju varit för att det var tidigt på morgonen men de andra idolerna lät inte speciellt bra.. Låter fel att skriva så, men det var så jag upplevde det just då...

Nu måste jag stress plugga lite inför tentan, måste snart ta bilen in till universitetet och skriva den.. Så lite ska jag försöka att repitera först :)


NoHiding

Innan jag ska sova
2009-11-26 / 22:55:55 / Allmänt

Nu sitter jag här innan jag ska sova, helt färdig pluggad och försöker att bara varva ner och lyssnar på denna låt som är helt underbar, ängna den gärna någon minut om ni har tid, tror inte ni ångrar er för den är väldigt behaglig att lyssna på :)
och glöm inte att rösta på min underbara lillasyster som åtvidabergs lucia :)NoHiding

Det sjukaste jag hört!
2009-11-26 / 21:36:48 / Allmänt

Har pluggat konstant sedan mitt senaste inlägg så då tänkte jag ta en paus och läsa nyheterna bara för att jag stannat av i en bubbla av plugg har ju inte resterande världen också gjort det och tror verkligen jag måste byta ut mina nyhetsidor för när jag är stressad brukar jag bara läsa aftonbladet (annars expressen, dagens nyheter, ibland BBC) Hur som helst måste sluta att i alla fall ta aftonbladet på allvar för har läst det absolut sjukaste någonsin!

EN JAPAN HAR GICK SIG MED EN I ETT DATASPEL!!!!!!!!!!!!! PÅ ALLVAR DET ÄR INGET SKÄMT!! OM NI INTE TROR MIG KOLLA LÄNKEN:

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6188924.ab 


Helt jävla sjukt!

NoHiding

Det sjukaste jag hört!
2009-11-26 / 21:36:48 / Allmänt

Har pluggat konstant sedan mitt senaste inlägg så då tänkte jag ta en paus och läsa nyheterna bara för att jag stannat av i en bubbla av plugg har ju inte resterande världen också gjort det och tror verkligen jag måste byta ut mina nyhetsidor för när jag är stressad brukar jag bara läsa aftonbladet (annars expressen, dagens nyheter, ibland BBC) Hur som helst måste sluta att i alla fall ta aftonbladet på allvar för har läst det absolut sjukaste någonsin!

EN JAPAN HAR GICK SIG MED EN I ETT DATASPEL!!!!!!!!!!!!! PÅ ALLVAR DET ÄR INGET SKÄMT!! OM NI INTE TROR MIG KOLLA LÄNKEN:

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6188924.ab 


Helt jävla sjukt!

NoHiding

Hej era bloggläsare där ute i cyberrymden!
2009-11-26 / 16:50:04 / Allmänt

Hoppas ni inte blev allt för besvikna då jag inte hann att uppdatera imorse innan jag åkte iväg till universitetet. Jovisst jag har varit på universitetet hela dagen idag och det känns jättebra, verkligen, dagen innan en tenta, underbart! För man hade ju inte behövt den här sista dagen att faktiskt plugga plugga plugga och föresten vi hade också en föreläsning som ska vara med på tentan imorn, är det inte alldeles lysande planering? 
Mina ord dryper inte ett dugg av sarkasm haha, bara lite lätt kryddade av det bara, lite milt sådär.

Och så är jag ju så smart, istället för att börja plugga direkt sätter jag mig och börjar blogga, kände att jag behövde prata av mig lite om universitetets rent ut sagt idiotiska upplägg i det här fallet. Och det känns som det mesta behövde man inte varit där för som att disskutera bridget jones och självmord hos delfiner - väldigt lärorik dag! 

Nu vet jag inte ens om jag hinner att träna idag, hann inte med det igår så det mår jag lite dåligt för. Men nu har jag ingen aning om när på dygnet jag ska kunna priortera in det. Kanske mitt i natten, vad smart, men tror areobixen är slut då och det är näst sista gången idag, kanske hinner jag med det, vi får se, om jag hinner uppdaterar jag er senare.
 
 Nej nu måste jag lämna er och stress plugga lite, önska mig lycka till!

och om glömt:

NoHiding


En Uppenbarelse
2009-11-25 / 19:19:04 / AllmäntNu fick jag en uppenbarelse att det var dags att blogga lite, antagligen för att plugget börjar sakta av och tänkte att om jag tar en paus och skriver ett inlägg att min hjärna vaknar till liv igen om inte ska jag gå ner och dricka en liter Apelsin saft som är ett väldigt bra recept på för att återvinna lite energi till hjärnan men nackdelen är att man måste fylla på det ungefär varje halvtimme så vet inte hur bra det är för njurarna att dricka så mycket, det lär väl märkas om inte annat.

Vet ni jag skulle ta en paus runt fyra för att få energi igen, så jag tänkte att jag skulle skriva lite på en novell, huxflux är klockan 17.00!! och jag har inte börjat plugga igen utan satt då fortfarande med novellen, så då fick jag en väldig energi-stress kick som funka till precis nyss. Men vad äckligt att man helt kan försvinna in i något så att en hel timme försvinner utan att man ens hinner reagera?

Har också gjort en vetenskaplig upptäckt idag, eller vetenskaplig och vetenskaplig, en upptäckt kan vi alla fall kalla det, fast kan tyvärr inte generallisera det men för mig fungerade väldigt bra att lyssna på MUSE när jag pluggar, den tog ingen energi ifrån pluggandet och samtidigt höll jag mig fokuserad till fullo under hela tiden, så vid problem med plugga rekommenderar jag starkt att lyssna på MUSE.

Men hallå? vad är det för nedrans tjat om Genus egentligen? Vad man än pluggar ska det alltid lägga sig i och klamra sig fast så det är omöjligt att slippa det och det riktigt låser sig fast i vart enda litet ord! Okej jag medger att Genus är viktigt men hur länge ska man orka tjata om det! På högstadiet var det intressant till en början, på gymnasiet blev det bara långtråkigt och nu är det rent av bara tjatigt.

Gjorde förresten ett videoinlägg idag men så hemst det låter när jag bara pratar normalt, usch det lät verkligen inte bra, så det slipper ni iaf :P hahah vad ni inte slipper är följande:NoHiding

För enkelhetens skull
2009-11-25 / 17:23:51 / Allmänt

Nu har jag fått en alldeles lysande idé förstår ni allihoppa istället för att pracka på er alla som inte vill läsa mina utkast av vatikanens demon ska inte kolla på under bloggen www.nohiding.blogg.se/vatikanensdemon för det är precis vad jag kommer att visa där och inte på min egentliga blogg, utan den där är för sig själv och på den här kommer jag från och med inte skriva en massa annat utan bara sådant som rör just precis vatikanens demon!


NoHiding
ps. RÖSTA!

Ikapp dagens ungdomar
2009-11-25 / 13:16:32 / Allmänt

Haha där låter jag ju som en gammal tant, men kanske är det det jag varit nu har jag äntligen skaffat mig spotify, lite efter kanske men bättre sent än aldrig!

Fast jag måste erkänna att jag inte förstått allting kring det än men jag jobbar på det, vet i alla hur man söker och lyssnar på dem så jag antar att det kommer man ganska långt med, har bland annat lyssnat på vad idolerna har för låtar till på fredag (alltså orginalen) inte för att vara så men enligt mig har Calle valt de sämsta låtarna men kanske gör han dem bättre än vad man tror, men Tove har nog gjort de smartaste valen av låtar som även vi ungdomar känner igen hehe de andra hade jag inte så väldans bra koll på om jag ska erkänna det, hade hört en av eriks låtar och en av mariettes, ingen av calles men båda toves så baserat på det har nog Tove godast förutsättningar inför fredag i alla fall i min bok, men som sagt man ska inte roppa hej förrän man kommit över ån :)

Om någon inte vet vem Josh Groban är eller bara älskar honom liksom jag sök upp han på spotify eller något liknande för det finns nog ingen som sjunger som honom, eller se bara här:NoHiding

En ny dag - en ny huvudvärk
2009-11-25 / 10:00:12 / Allmänt

Tror och misstänker starkt att mitt gamla migrän har kommit tillbaka och det tycker jag verkligen inte om! Har haft ont i huvudet och mått illa sedan i söndags - konstant. Så gissa hur bra det än så länge gott att plugga? Precis skit dåligt och idag måste jag plugga massor och hinna få in precis allting i huvudet, visst låter det bra?

Men jag kan ju inte skylla på huvudvärk då jag måste plugga så jag får helt enkelt ta mig i kragen och rycka upp mig...

Wish me luck!

NoHiding

God natt!
2009-11-24 / 22:44:32 / AllmäntGod natt för ikväll kära läsare, nu tänker ni säker ska hon säker sova så här tidigt? Och det ska jag försöka med för har hur mycket som helst att plugga imorn så behöver verkligen all möjlig tid att tillgå till det för känner mig inte säker på något till den här tentan. Och det är verkligen ingen bra känsla..

Så fort jag får lite tid över ska jag börja läsa Dan Browns nya bok, förutsatt att jag någonsin får tid över, en annan sak jag måste göra är att faktiskt ta och skriva klart några av mina utkast till "böcker" för den som går bäst för mig att skriva (fast jag inte skrivit på säkert en månad) är nu uppe i lite över 200 sidor! Och det tycker jag låter ganska hyfsat bra, även fast det inte är den med bäst handling för många skulle nog anse den som tråkig men måste skriva klar den innan jag helt och fullt kan ge mig hän åt Vatikanens Demon, för den om något jag någonsin skriver tror jag har bäst förutsättningar.

För Vatikanens Demon har:
Spänning
Övernaturlighet blandat med Verklighet
Legender och Fakta
Samt inte minst min fantasi
;)

God natt på er nu och sov så gott så hörs vi imorn!

NoHiding

Musiken i min hjärna
2009-11-24 / 16:13:00 / Allmänt


För dagen har jag införskaffat lite ny musik som jag tänkte dela med mig med min nya spellista med alla er och om någon ser ett samband mellan den musik jag lyssnar på så berätta det gärna för mig för jag har nog bland den konstigaste kombination musik smak som finns haha

Lady Gaga
Sick Puppies
Pink
Tarja Turunnen
Queen
Jay Sean
Korn
Sex Pistols
Muse
The Hellacopters
Rihanna
Dead by april
Linkin Park
Sean Kingston
Disneys Lion King
Jay - Z
David Guetta
Shakira

Om ni blir förvirrade av min spellista oroa er inte - det är inte bara ni utan även jag haha fast den har riktigt bra musik måste jag säga :)
Dagens favorit måste nog vara följande:Sjukt bra låt!! :)


och jag kan ju inte glömma att göra lite reklam även denna gång:


NoHiding

Effektivitet på högnivå!
2009-11-24 / 13:34:45 / Allmänt

Kanske inte direkt på pluggningens sida men har idag redan fixat julklappar till jennie, mamma och pappa! Jag har fixat julklappar i november ser ni inte ironin i det hela? Jag som brukar vänta tills dessa att jul redan passerat nästan innan jag tar itu med julklapparna! Så jag måste ändå säga att jag förbättrat mig :)

Nu har jag till och med börjat lyssna på jullåtar för försöker göra en bra spellista med jullåtar till en CD som kommer gå runt runt i allt julstök sen, tyvärr hittar jag inte alla mina vanliga julåtar i år har ingen aning om vad de tagit vägen faktiskt...

Men först är det ju lucia:


NoHiding


Rekord i antal läsare igen!
2009-11-24 / 11:28:32 / Allmänt

Det här ser riktigt bra ut det här alltså och det är trevligt att det bara ökar och ökar för det vore ju verkligen tråkigt om det gick åt andra håller haha något annat som också är trevligt var att någon anonym kommentera att den älska mig och det är ju alltid trevligt och höra :) har mina misstankar om den skyldiga i det fallet haha

 
Fin bild från Karibien va? Vill vara där igen nu, konstant och hela tiden!

Men det går ju inte för jag måste plugga till min tenta jippi! Usch idag önskar jag att jag hade mått aningen bättre för det skulle hjälpa koncentrationen - mår illa och har ont i magen och huvudet och det känns mer som det är en tidsfråga om när jag spyr än om jag kommer att spy.. vad kul det måste vara för er läsare att läsa om det? XD

Nu ska jag återgå till mina psykologi papper så återkommer jag med en up-date senare, men först lite reklam:


NoHiding


Vad är det med mig och Power filmer
2009-11-23 / 23:28:45 / Allmänt

Sådana med historia och som har en betydelse har en alldeles speciell plats för mig men det kanske säger något då bland mina favoriter finns att finna:
 "What we do in life echos for eternity"
"All men were born free, to create their own destiny""I'm as capable as any man"

Som sagt jag gillar filmer med budskap - se bara sådant självförtroende och självförverkligande de för med sig :) och jag mår bra av att se dessa filmer

NoHiding


Undra hur länge man kan plugga innan man drivs till fullkomligt vansinne!
2009-11-23 / 19:26:53 / Allmänt

Ögonen är trötta och hjärnan på standby men ändå fortsätter jag att läsa sida efter sida...För jag hinner inte ta en paus inte än inte än, jag måste bli klar med den här delen idag så jag kan börja med nästa imorn, det måste gå, det bara måste gå!

Funderar starkt om jag hinner bli klar till klockan 9 och se filmen Gladiator för den är så grymt känslosam och precis vad som behövs för att man ska lägga plugget åt sidan i några timmar och helt nollställa hjärnan inför morgon dagen så man då kan börja på nytt, med ny energi och nya tag :)

Måste speciellt tacka Emma och Hanna för era otroligt fina svar på mitt inlägg "till TDS",ni är guld värda, blev verkligen berörd när jag läste det enda in i hjärtat och det förgyllde min dag :)

Lite känslosam måste jag väl ändå få vara ibland? Äsch jag skiter i om jag inte förväntas vara det ibland kan väl jag med få vara det haha


Reklam:NoHiding


Undra hur länge man kan plugga innan man drivs till fullkomligt vansinne!
2009-11-23 / 19:26:52 / Allmänt

Ögonen är trötta och hjärnan på standby men ändå fortsätter jag att läsa sida efter sida...För jag hinner inte ta en paus inte än inte än, jag måste bli klar med den här delen idag så jag kan börja med nästa imorn, det måste gå, det bara måste gå!

Funderar starkt om jag hinner bli klar till klockan 9 och se filmen Gladiator för den är så grymt känslosam och precis vad som behövs för att man ska lägga plugget åt sidan i några timmar och helt nollställa hjärnan inför morgon dagen så man då kan börja på nytt, med ny energi och nya tag :)

Måste speciellt tacka Emma och Hanna för era otroligt fina svar på mitt inlägg "till TDS",ni är guld värda, blev verkligen berörd när jag läste det enda in i hjärtat och det förgyllde min dag :)

Lite känslosam måste jag väl ändå få vara ibland? Äsch jag skiter i om jag inte förväntas vara det ibland kan väl jag med få vara det haha


Reklam:NoHiding


Tenta - panik
2009-11-23 / 10:55:56 / Allmänt

Som vanligt måndagen innan tentan har jag panik - någon som är förvånad? Har den senaste veckan försökt sammanfatta allt och när jag skrev ut det precis var det på 50 sidor! Sammanfattningen är 50 sidor!! Det kan ju inte vara normalt och det är verkligen sammanfattat också !

Livet kan ju inte bara bestå av plugg utan man måste ju träna något också, frågan är bara vad de ska bli idag, behöver någon effektiv träning som avklaras fort för att spara tid haha men vill egentligen gå till simhallen !

Om någon vill gå och simma säg till mig :)

Och nu reklam:


NoHiding

Det finns mirakel
2009-11-22 / 23:05:24 / Allmänt

Nu syftar jag inte på den där melodifestival låten "det finns mirakel och för mig är det faktiskt du" utan söndags filmen jag suttit och tittat på i enlighet med min egen lilla söndags tradition. Som helt enkelt kort och gott gick ut på att det finns mirakel med Luke Wilson i spetsen som en mycket skeptisk man som mirakel är det sista han tror kan förekomma, det var en aning förvirrande film, vissa komiska inslag men ett mycket bra slut. Tror den hette "henry poole was here"

Tittade även en stund på Bones - sjukt bra kriminal serie på samma nivå som CSI NY men nästan bara nästan bättre för de i huvudrollerna är bara för bra i Bones alltså, alla scener är dock alltid det trevligaste vilket antagligen man förstår utav namnet men då är det ju bara att vända bort huvudet hahaFast mitt under det avsnittet kom jag att tänka på, vad är egentligen skillnaden mellan FBI och CIA om något vet det berätta det gärna för mig för vill verkligen veta det! Googla det till och med i pausen, jag vet att jag kanske är lite knäpp och fanatisk när det är något jag inte kan som dyker upp framför mig så sitter det kvar i bak huvudet tills jag kommit på vad det är. Så om någon vet skillnaden mellan FBI och CIA berätta det gärna för mig!

Sist men inte minst vill jag passa på och göra lite reklam för min helt underbara och gulliga lillasyster som är luciakandidat här i åtvidaberg och uppmanar er som starkast att rösta och följa mitt exempel att kopiera denna bild och sprida den vidare:NoHiding

Visste ni...?
2009-11-22 / 18:39:28 / Allmänt

Som sagt man lär sig något nytt varje dag och idag har jag lärt mig att Michael Phelbs, ni vet den Amerikanska

simmaren som tog  8 OS-guld i Kina och lämnade hela världen mållös utav sin framgång, visste ni att han har

ADHD?Jag facineras verkligen av de som övervinner sina sjukdomar och gör och blir något som ingen trodde att de skulle kunna bli just precis för deras problem.

Så nu ännu större eloge till vad jag skulle säga den största simmaren någonsin och jag tvivlar starkt på att någon mer kommer att lyckas med bedriften att ta 8 OS guld i simning och göra det med en sjukdom som borde göra den oförmögen att klara det.

Michael Phelps borde vara en inspiration för oss alla att gå efter det vi vill och att åstadkomma det, för ingenting är väl egentligen omöjligt?

NoHiding

Ingen ro och ingen vila
2009-11-22 / 13:21:19 / Allmänt

Huvudet känns väldigt fluffigt idag som det är fullt av bommul eller något liknande, skulle vara skönt med en slapp dag idag men det har jag inte tid med för nu är det tenta, tenta, tenta för hela slanten som gäller! Så det blir plugg plugg plugg på den tiden av idag som fortfarande finns att tillgå..

Förhoppningsvis hinner jag plugga så pass mycket på dagen idag att jag ikväll bara kan andas ut och sätta mig framför tvn och som sagt bara andas.. Det skulle vara skönt så nu ska jag stressa lite så jag har tid med det haha
Låter smart att stressa så man har tid att vila va? haha - min hjärna vet ni!

NoHiding


Till TDS
2009-11-21 / 23:42:37 / Allmänt

Som ni kanske vet så har vi haft föreställning i åtvidaberg idag med the dancesings - det gick lysande och som tack för dagen vill jag skriva ett tack till dem tyvärr blir det samma som jag skickade i sms men jag vill att alla ska få läsa det och i fall ni missat det så här kommer det:

Hej alla kära och okära vänner i TDS!
Ni hinner nog få många fina meddelanden innan mitt,
så det blir svårt att toppa hehe så jag säger bara rakt ut och ifrån hjärtat:
Jag älskar er allihoppa och finare vänner går inte att finna, har alltid kul med er alla och som jag skrev efter saga teatern, jag är stolt och oerhört tacksam att jag får  dela samma scen som er, ALLA är något så otroligt talangfulla:) Och idag ägde vi - inte för att skryta men vi är fan bäst! :P och tack till er alla att ni står ut med min klantighet! Älskar er TDS och längta tills vi alla får står på samma scen tillsammans igen!
Pussar och kram <3

Så imorn blir det allt att börja plugga igen för det blev inget med det idag, men så kul vi har haft det!

Det här är verkligen "the time of my life" för att citera Mariettes låt ifrån igår :) 

Utan inbördes ordning följer här en personlig hälsing vad ni alla har för intryck på mig!


Anton: Med din positivitet gör du alla i din omgivning alltid på bra humör och du är inte rädd att bjuda på dig själv för något. Du utmanar dina rädslor för du trodde väl aldrig att du skulle spela basket på en scen? Men det klara du av med bravur!

Emma: Väldigt sällan man får se en sur sida av dig och din gladhet är smittsamt! Och det är tack vare dig vårat ”gäng” faktiskt genomför dessa för träningarna skulle aldrig fungera om du inte skulle ta tag i dem. 

Jennie: My little baby med en sådan energi som jag inte förstår är möjlig att uppbåda även när hon inte mår bra biter hon ihop och kommer igen med femdubblad energi!

Johanna: Fantastisk attityd till livet och ser alltid det positiva i inte alltför positiva situationer men kämpar alltid på för fullt med sin positiva sid J

Julia: Har många bollar i luften (jennie och busk kommentera inte mitt ordval) hur du hinner med allt med både innebandy matcher hsm och allt är för mig ett mysterium och det beundrar jag dig för.

Marcus: Musikalisk det är bara början och då kommer ju dans och taktkänsla av sig självt bara synd att du inte får spela något av dina instrument på scenen för det är sannerligen fantastiskt och tror aldrig, aldrig jag sett en sur min på dig!

Busk: Galenheten i mänsklig form med din sköna stil känner man sig alltid inbjuden att likaså delta i galenheten och gemensam galenhet är ju dubbel galenhet!


Jennica: En så god vän, och på så många plan så lik mig själv och säkert på säkert ännu fler så mycket mer olik och det är det som gör dig till dig du tänker på ett sätt som ingen annan gör och dina idéer kommer aldrig sluta förvåna, förbrylla eller imponera på mig.

Hanna: Sist men inte minst så vad jag ska jag skriva om dig? Hmm.. Nä då skojar bara lite med dig =P  Väldigt duktig att hitta på nya danssteg som jag aldrig skulle tänkt på själv och sjunger något helt otroligt och framförallt påverkas inte av Sharpey attityden utan är alltid sig själv med sin naturliga snällhet.

 

Gemensamt för oss alla vill jag säga att vi alla äger på det vi gör och många karaktärsdrag jag skrivit passar in på alla men jag skulle säkerligen kunna skriva böcker baserade på era positiva drag i er karraktär men nu är det så att det kanske skulle bli mycket att läsa för er, ville bara att ni skulle få veta hur mycket ni betyder för mig – alla med var sin individuell hälsing, tänk på att jag var trött om det var för flummigt XD


om jag glömt att skriva det ovan så älskar jag er!

NoHiding


IDAG GÄLLER DET!
2009-11-21 / 00:46:01 / Allmänt

NU! Idag ska vi inta mässen och det med pompa och ståt för kan någon slå oss??Kom till mässen kl. 13 eller 18 för att se oss in aktion och jag lovar det vill ni ;)

NoHiding


Oj...
2009-11-21 / 00:10:55 / Allmänt

Oj, så här några läsare som jag haft idag var det riktigt länge sen jag hade, men jag förstår ju att ni har viktigare saker för er än att följa min blogg konstant för ni måste ju som sagt ha ett liv haha

Hört nu på Marietts blogg när alla idolerna hade snackat lite om hur de ska förhindra att någon åker ut och det här var Toves förslag om alla för exakt lika många röster så är det ingen som behöver åka ut och bara för lite rolig kuriosa inför nästa vecka hur min familj röstade idag:
Tove  röstade mamma på
Calle fick en röst av pappa
Erik som jennie självfallet rösta på
Mariette, och vem skulle jag annars rösta på?

Så nästa vecka om vi tycker samma sak då så kommer iaf min familj att följa toves idé haha. Även fast jag måste säga Marietts första låt idag var en av de absolut sämsta låtarn jag vet men då kom jag att tänka på att jag tyckt hon var bäst på alla tidigare fredagar och även fast jag tyckte att erik och tova säkerligen var bättre idag håller jag ändå fast vid att mariette är bäst överlag. Hur som helst är jag ändå ganska säker på att Erik och tove kommer att vara i finalen men det kommer att bli tajt för calle blir bättre och bättre hela tiden och hur Erik kunda hänga löst idag är helt obegripligt då båda hans låtar var riktigt riktigt bra! :)

Ikväll kan jag inte lägga upp ett klipp av det som var bäst ifrån kväll för du skulle i stortsett hela avsnittet finnas på min blogg...

I HOPE YOU HAD THE TIME OF YOUR LIFE

Det kommer jag defintivt att ha imorgon! We are the best so screw the rest :P

OBS. ett chock moment kommer att vara involverat! som aldrig tidigare visats på en scen

 JAG ÄR LADDAD - ÄR NI?

NoHiding


A trip down memory lane
2009-11-20 / 14:18:48 / Allmänt

Hur tråkig är inte jag då det mesta jag skriver om är hur mycket jag pluggar hela tiden, dö trist eller hur? Just nu har jag faktiskt inte så mycket annat för mig för har 2 tentor med en veckas mellan rum och den första är precis exakt nu om en vecka så är faktiskt lite stressad av mig, men det är ju ingenting som inte går att hantera bara man går in för det! (förhoppningsvis)

Sen så pluggar jag ju inte hela tiden heller imorn intar HSM mässen i åtvidaberg så kom gärna dit och titta om ni vill - det kommer att bli kul det kan jag lova :)
 Se bara ;)

Nu till min rubrik " a trip down memory lane" igår kväll var ja så fruktansvärt trött att jag bara inte kunde förstå hur trött jag var så då hittade jag en gammal film på datan Sandor/Slash/Ida och helt plötsligt kom minnena tillbaka ifrån när vi var och såg den filmen i nian med klassen. Det var nog den dagen jag och linnea i historien varit mest klumpiga eller i alla fall då båda var det samtidigt. Nu var det ju som sagt ett tag sen men ska försöka delge er med lite av vår klumpighet ifrån den dagen. Snön hade precis kommit (om jag inte minns fel) och tidigare i skolan under den dagen hade Linnea ramlat och fått snöbollar i huvudet - kul eller hur? Sedan väl inne på biografen började det med att vi båda halkade nedför trappan - chockerande? Sen var det lugnt ett tag och vi köpte våra popcorn, ganska stora sådana med. Linnea sätter sina popcorn på sin stol för att hon skulle ta av sig sin jacka eller något och glömmer sedan att hon har popcornen där utan sätter sig ner och ALLA popcorn ramlar ut. Jag börjar garva åt hur klumpigt det var så ska jag ta upp mina popcorn från golvet och ca 90% av alla ramlar ut. När bion väl var slut och vi skulle slänga dem, trorn ni inte vi lycks ta sönder papperskorgen? Först ramla den övredelen av och sedan rullar hela papperskorgen iväg. och under hela filmen hade båda suttit och väntant på att den skulle ta slut för båda hade druckigt upp sin dricka under redan första delen av filmen - på något konstigt sett lyckades vi sedan tappa bort hela klassen och satt och väntade en timme inne på macdonalds tills bussen gick hem. I alla fall det är så jag kommer ihåg det och i och med att linnea inte läser min blogg så kan jag skriva lite vad sjutton jag vill och komma undan med det haha!

Och framförallt kan jag ju inte missa att säga GRATTIS TILL TVÅ VÄLDIGT GODA VÄNNER SOM FYLLER 19 ÅR IDAG!


GRATTIS ANTON!!! :)och... GRATTIS LISA!!! :)Hoppas ni båda får underbara födelsedagar! :)

NoHiding


Borde plugga men bloggar ändå
2009-11-19 / 17:43:44 / Allmänt

Kom nyligen hem ifrån skolan och efter vissa katastrofer i köket lever jag fortfarande och ska dra igång med att plugga måste klara av minst 2 kapitel idag och 4 imorn för att min planering ska hålla men det tror ni väl jag lyckas med eller hur? Haha det får vi allt ta och hoppas i alla fall!

Känns som jag pluggar närmaste dygnet runt har till och med börjat plugga på bussen och alla ni som vet hur illamående jag bara blir av att åka bil kan ju gissa hur det är att sitta och försöka läsa och skriva samtidigt som man åker i en buss - men det funkar ! Nu är det bara att bita ihop för tenta nästa vecka och veckan efter det vet ni, men det funkar det funkar försöker jag intala mig själv och jag tror det börjar sätta sig i huvudet.

Det var kul att Emma gilla min låt text (om man nu kan kalla det det) som jag la upp igår, det blev jag riktigt glad av att läsa :)

Och självfallet innan jag sliter mig ifrån bloggen måste jag ju självfallet hälsa grattis till Hanna, 17 idag ! Visste du Hanna att du delar födelsedag med Tove ifrån Idol`? Coolt va? :P

Till sist denna låt ska Erik sjunga på fredag i Idol och det är en av mina favoriter med Bon Jovi och alla vet ju att ja gillar bon jovi skarpt och tyckt från början att erik har en ganska så lik bon jovi röst hehe så längtar efter att höra den här:NoHiding

Lite mindre blogg idag
2009-11-18 / 23:04:35 / Allmänt

Känner att idag har jag  bloggat lite mindre än igår men idag har jag däremot pluggat desto mer vilket är bra för mig men kanske tråkigt för er om ni vill ha roliga uppdateringar av mig. Igår var jag lite mer kreativ, det är konstig ibland har man dagar då man bara sprutar ut idéer av alla möjliga slag och ibland ligger kreativiteten en aning lägre.

Ikväll har jag varit hos anton och emma där vi bla. kolla på filmerna ifrån saga teatern vi är ju grymt duktiga alltså om jag får säga det själv och screm såg inte alls så hemsk ut som mitt eget huvud hade gjort den till haha och så tittade vi på filmen från vårat projekt arbete som jennica hade med sig och som jag faktiskt inte hade sett förut, saknar vissa delar av det faktiskt som disco och 80-tals dansen bl.a. hjärnskakningen saknar jag inte lika mycket men allt kan ju inte vara precis lika underbart ^^

Men för att visa viss kreativitet idag detta är en låttext jag skrivit för ett tag sen men inte publicerat tidigare (vad jag vet iaf XD)

Hoppas ny tycker den är någorlunda vettig och kommentera gärna :)

No hiding

The fear is running through my veins

In this hallow night of yore darkness

I have no place left to hide the mask

Now this second it has fallen to the ground

 

I’m shouting out – No hiding

Too long I lived in the shadow of my heart

Victory has come for the bold

And glamour for those who fear

Right this second, right here tonight

Out of the lighten darkness This is me!

I’m shouting out – No hiding

 

I stand behind the wall of all memories

Everything which with a look can fade

Looking back but wanting to reach the top

In the future lies the truth of our beings

 

I’m shouting out – No hiding

Too long I lived in the shadow of my heart

Victory has come for the bold

And glamour for those who fear

Right this second, right here tonight

Out of the lighten darkness This is me!

I’m shouting out – No hiding

 

In the middle of the night I’m calling for you

Calling for myself in this whacked of dream

Who am I right in this instant, who are you?

Please hear me in the rigged silent of your dreams

 

I’m shouting out – No hiding

Too long I lived in the shadow of my heart

Victory has come for the bold

And glamour for those who fear

Right this second, right here tonight

Out of the lighten darkness This is me!

I’m shouting out – No hiding

 

All my life I waited for this

Waited to tell the truth and no more hiding

I deserved to live free

Free will shall live, bonded we shall die

 

From the shadow of my heart in the middle of the night I’m calling

I rising above all doubts, just once in a lifetime No hiding

Out of the lighten darkness with no more hiding, this is me!

Free will shall live, bonded we shall die

No more hiding, this is meDET!
2009-11-18 / 17:31:29 / Allmänt

Lyssnar konstant på det här för det här framträdandet hade DET!

När jag blev trött igår råkade jag lägga in fel video andra gången
2009-11-18 / 12:21:14 / Allmänt

Det var inte med mening det blev två pink videor utan den ena skulle varit följande Håller på och garvar ihjäl mig när jag ser den!!! haha :D

Rekord i antal läsare!
2009-11-18 / 12:16:56 / Allmänt

För gårdagen hade jag personligt rekord i antal läsare och det är väldigt kul! :) Det har börjat öka nu, kanske i takt med mina blogg inlägg för så många jag publicera igår har jag ingen aning om hur jag hann med jag bara blogg blogga och blogg men som sagt kul att ni läser min blogg och fortsätt med det :)

Min dag ser ut som följande idag plugga plugga plugg, var lite seg med att komma igång med det imorse men nu flyter det på ganska bra men har upptäckt att jag ligger efter i mitt pluggningschema till tentan nästa fredag så nu gäller det att öka takten på tankecellerna här lite!

Och sen ikväll är de möte med TDS hos anton och emma angående föreställningen i åtvid nu i helgen som kommer och skulle kanske titta på film från saga teatern så vi ser vad vi behöver tänka på tills nu så vi inte gör om samma misstag och eller om allt ser perfekt ut fortsätta att vara lika perpekta som vi var då :P Har förresten en idé som jag kanske kan fixa till det tills mitt och hannas nummer hehe är du skrämd nu hanna? haha vänta bara ^^

Nu måste jag återgå till min schizofreni, eller jag menar jag har inte schizofreni även fast man kanske kan tro det ibland så ska jag vara mentalt frisk, konstigt eller hur? Eller jag var normalt frisk mentalt år 96- kanske det har förändrats på senare år, skämt!NoHiding

Vem vill läsa Sarah Palins biografi?
2009-11-17 / 22:53:31 / Allmänt

Vem vill läsa om en sådan ignorant idiot som är så totallt blåst i hela huvudet att hon inte förstår det själv och då har jag inte ens gått in på hennes politik! Hon har ju blivit känd enbart på grund utav sin egen idioti!

Om ni vill höra vad PINK har att säga om henne stället för mig kolla detta klipp och om ni inte vill se hela intervjuen klicka fram till ungefär 6:50 det bästa hon säger är runt 8 minuter
 

Om någon har bra åsikter om precis allt så är det PINK hon är inte en ytlig kändis som är precis blank i huvudet utan hon TÄNKER något som SARAH PALIN BORDE TESTA NÅGONG GÅNG!

okej nu har jag bearbetat ut mina aggressioner angående Sarah Palin för idag, de kommer nog upp imorn igen så då kan jag bli lite mer förbannad och skriva om sånt som ingen bryr sig om men även om ni inte bryr er om vad jag har att säga kolla på klippet mellan minut 6:50 och iaf en bit över 8 det är bara ungefär 1 minut och det har ni tid med.

Hursomhelst var på step up idag och för första gången där klanta jag mig inte, ni som följer min blogg vet om allt jag lyckats med på dessa träningspass, ta sönder step brädor, snubbla över en steppbräda så jag slår mig på en annan vilket får en tredje person att snubbla osv samt det vanliga att hämna i väggen, halka eller stuka foten, men alla ni i TDS kan andas ut jag skada mig inte så på lördag gäller det :)

NoHiding

Laila Bagge har fel
2009-11-17 / 15:45:14 / Allmänt

Var nyligen inne på idols hemsida och lyssnade igen på duetten av Mariette och Calle som jag tyckte var helt magisk ifrån idol i fredags, när den låten var slut på så dök ett klipp om då Laila Bagge ytterligare kritiserar Rezas engelska uttal.

Hon säger att om en tio åring eller en sjuåring klarar av att lära sig sjunga en låt på engelska så kan man även göra det i Rezas ålder. DOCK är det psykologiskt och fysiologisk inkorrekt. I hjärnan har vi något som kallas den phonologiska loopen tack vare den lär vi oss att prata, i våra tidiga år fungerar den mer intensivt än senare i livet, fram till ungefär 15 år. Så om man växer upp med slangengelska exempelvis i Asien så kan man inte, det är inte möjligt att träna bort de utalen helt för det är programmerat i hjärnan att det ska låta så.

Exempelvis tailändare kan ju inte säga R, tror du då att det är möjligt att träna sig att säga R i vuxen ålder? Det kan vara möjligt i barndommen och de tidiga ungdoms åren men senare i livet är det inte möjligt.

Vi lär oss de sk. fonems - ljuden i språket under våra första levnadsår och tidigabarn år om vi inte lärt oss det då är det nästan omöjligt att lära sig dem senare i livet!

NoHiding

Måste plugg vs. ingen energi till att plugga
2009-11-17 / 12:53:02 / Allmänt

Idag har jag en sådan dag då hela huvudet känns som bommul som att inte ett enda ord jag läser stannar kvar i hjärnan för den är redan överfull av bommul så där finns det ingen plats för biofeedback eller sociokulturella interventioner eller gud vet vad för det går inte in!

De senaste 3 timmarna har jag tagit mig 15 sidor frammåt! 15!! Mitt mål var att hela det här kapitelt skulle vara klart innan 13! Jag har minst 2/3 kvar men bara tio minuter på mig, jag tror verkligen inte att jag kommer att hinna med det... Usch och fy och blä...

Vem som än någonsin har sagt att jag är smart jag befaller er att omedlebart ta tillbaka det! För mitt huvud är verkligen ingen intelligent plats just nu...

Men tro inte att jag ger upp det minsta för det! Jag ska klara det jag ska ta mig igenom hela den här boken om det så är det sista jag gör! :)

NoHiding

Bloggläsande ledde till självmord
2009-11-17 / 10:16:13 / Allmänt

Okej jag vet inte till hundra procent att detta stämmer för hörde det i andra hand så informationen är sannolikt inte helt korrekt. Hursomhelst detta vet jag: denna person mådde så dåligt av sådant som vissa kända bloggerskor (nämner inga namn, för jag var inte med och vill inte utpeka någon) att de skrev saker om hur man ska se ut, hur man ska vara osv. Vad jag tror många kända bloggerskor glömmer är att det faktiskt är väldigt unga som läser deras bloggar och de måste inrikta sig på att vara goda förebilder för dem.

Jag är ju inte känd så jag kan ju skriva vad fan jag vill, men de som faktiskt har flera hundra och varför inte tusentals läsare då måste de faktiskt ta och tänka till ordentligt innan det att de skriver något som kan uppfattas som stötande och få läsarna att må dåligt!

Att vara en förebild är något stort och otroligt och innebär enormt stort ansvar för du har faktiskt ansvar för de som ser upp till dig!

Borde kanske skriva detta direkt till de rörda men tror inte de skulle bry sig om att läsa det, så jag skriver det till er för vem vet, kanske ni blir kända bloggare en dag och även så det är inte det enda sättet att vara en förebild. Ansvaret att vara en förebild måste man alltid ta på allvar!

NoHiding


Därför Historia är viktigt!
2009-11-16 / 21:42:07 / Allmänt

NU LIGGER SD PÅ 5,8 % om det håller i sig när det är val nästa år kommer de utan tvekan med stor marginal in i riksdagen - det är något som enligt absolut inte får ske!

För vad är det de står för? Rasism inget annat än ren och skär rasism. Bara för att deras nynazistiska tankar bytt ut ordet jude mot muslim är det ingen skillnad mot 30-40- talets Tyskland, de står fortfarande för exakt samma sak.

Hur otäckt är det inte att det inte förändrats något på de senaste århundradet - när alla som inte passar in i normerna om de börjar med att muslimerna inte ska få vara kvar i sverige och diskrimineras vilken grupp kommer sen? Asiaterna? Lationamerikanerna? De brunhåriga? De grönögda? De homosexuella? Alla dem som inte håller med om deras åsikter!

Vill NI HA Sådana i er Riksdag?? Om inte uppmanar jag er alla att RÖSTA I VALET 2010! (dvs. om ni har rösträtt)
För jag vet inte vad ni anser men SD förtjänar inte att göra sin röst hörd i riksdag... eller ens någonstans... Personligen anser jag att deras åsikter är hets mot folkgrupp!!

NoHiding

Chuck and Larry
2009-11-16 / 17:32:49 / Allmänt

Som min egen lilla söndags tradition brukar jag hitta någon film som går på tvn i ett sista försök till helg innan veckan börjar igen. Som förra veckan då jag tittade på elizabeth the golden age då jag sitter helt trollbunden från dess att filmen börjar tills den når sitt slut. Igår kväll såg jag en ganska radikalt mindre seriös film: i now pronunce you chuck and larry.
Visst är de söööta? :) hehe

Även fast den var långt ifrån seriös vill jag säga att den var ganska så rolig. Alltså helt okej film att fördriva tiden med en söndags kväll. Mitt mål hade från början varit att träna crosstrainer till den, för det finns nog ingen bättre träning än just crosstrainer. Men tyvärr blev maten väldigt sen igår och jag måste minst vänta en och en halv timme efter det jag ätit tills jag kan träna så det blev inte så mycket med det vid halv elva igår kväll, tyckte nästan det blev lite väl sent. Så ska allt försöka hinna med en tur på crosstrainern ikväll istället. Okej jag skulle egentligen bara blogga ett inlägg om att jag starkt rekommenderar att se filmen chuck and larry en sysslolös dag : )

NoHiding


Jävla botox överläpp!
2009-11-16 / 10:07:06 / Allmänt

Ni som läser ovan tänker säker - vad har Emelie skrivit? Jo det är så här att när jag vaknade nu imorse såg min överläpp ut så här:Jag ser ut som en jävla anka!!! Så här kan jag ju bara inte visa mig för folk! Vad har hänt egentligen?
Det enda jag vet är att när jag vakna imorse var den dubbelt så stor som vanligt det kan ju bara inte vara helt normalt.

Ingen som har varit med om något liknande och vet hur man får den tillbaka till normalt igen? Självfallet inte för det här är ju sånt som bara inträffar mig...

NoHiding


Genrepet avklarat!
2009-11-15 / 17:37:19 / AllmäntFör det finns inga bättre helt enkelt det är inte svårare än så, därmed är det en stark uppmaning, dvs. om det finns någon som läser min blogg som inte är med i TDS, att komma och se oss uppträda på mässen på lördag! En föreställning kl. 13 och en kl. 18. Det är helt klart värt att se om inte annat enbart för att se denna oerhört snygga basketposé ;) Så vad säger ni? Ni kommer eller hur?

Nu måste jag återgå till mitt pluggande två tentor är aktuella inom kort...

NoHiding

Tappa inte fokus
2009-11-15 / 11:39:20 / Allmänt

Om man satt upp ett mål och bestämt dig för att klara det ge då aldrig upp förrän dess att du nått ditt mål, aldrig. Glöm inte bort ditt mål eller vem du är för då kan du tappa fotfästet och det är svårt att finna igen.


Die hard 4.0 såg vi igår kväll den filmen har ju inte en stillsam sekund och när pausarna kom var det nära att jag nästan kastade ut tv genom fönstret - som tur vad var den för tung. Skämt åsido. Men sjukt spännande film!

Träning och genrep för hela slanten nu och kom och titta på oss i mässen på lördag, en trevlig föreställning är garanterad :)

Nu ska jag bara stress plugga lite innan jag ska iväg!

NoHiding


"Resume"
2009-11-14 / 18:17:15 / Allmänt

Hittade en dikt i min psykologibok som jag gärna vill dela med er alla för det var det bästa som jag läst på riktigt riktigt länge. Så läs den, skratta och tänk till :)

Razors pain you

Rivers are damp

Acids stain you

And drug cause cramp

Guns aren't lawful

Nooses give

Gas smells awful

You might as well live

visst var den smart?

NoHiding

Jag och unipolar depression
2009-11-14 / 15:41:41 / Allmänt

Ni kan vara lugna jag har inte undernågra omständigheter drabbats av en depression så andas ut allihoppa men håller på och läser om olika former av depressioner till min nästa tenta just nu läser jag om humör förändringar som unipolar depression är. Tänkte bara att det kunda vara en lockande rubrik.

De senaste dagarna har jag konstant haft en dröm av att jag kommer försent till något - det är oroväckande. För det finns få beteenden jag mår sämre att utöva än just att komma försent. Kanske ska jag ta och analysera det beteendet till mitt nästa seminarium? Hmm, tror inte det skulle bli allt för intressant tyvärr så jag får helt enkelt försöka glömma att jag drömmer om att komma försent men den tanken dyker hela tiden upp, kanske har jag OCD? Nej då det kan jag ju inte ha, tror jag läst för mycket psykologi och börja över analysera precis allting. Det är ansträngande för hjärnan kan jag meddela!

Innan jag började plugga idag har jag tidigare varit i stan med Malin och shoppat, det var mycket trevligt men det enda jag hittade var en trevlig liten glass att shoppa... Jennie blev så besviken på mig när jag inte shoppat något hon som nästan trott att hon lärt upp mig till en duktig shoppare men där misslyckades jag radikalt! Alla kläder satt väldigt lustigt på mig idag och det är ett mirakel att jag ens har kläder i min garderob!
Någon gång då jag minns ska jag försöka ta nya bilder, men tills dess får ni hålla till godo med de gamla som jag har.

Får se vad det blir för film sen ikväll... Några idéer? :)

NoHiding

"När är första advent?" -"en söndag!"
2009-11-13 / 23:33:03 / Allmänt

Mamma och jag hade en väldigt givande disskusion där i bilen hem när vi försökte komma fram till när första advent var. Till vårat försvar var det sent och varit på fest med helt hysteriska kusiner - milt sagt. Våra söta kusiner hade nämligen födelsedag idag 10 och 7 år gamla nu sötnosarna.

Nu ni! Kommer mitt bästa klipp ifrån PINK konserten i Globen som var det absolut coolaste jag någonsin någonsin sett! Bara hennes entré gjorde publiken fullständigt galen! (på ett positivt vis självklart!) Det är svårt att beskriva hennes framträdande i ord, det var stundtals COOLT, GALET, FANTASTISKT, OTROLIGT, SKRATT, MAKALÖST, CHOCKERANDE och även så man blev rörd till tårar.Om jag fick chansen skulle jag utan tvekan se hennes framträdande igen, det finns bara en som P!NK! Det håller jag fast vid. I stort sett alla hennes låtar har ett budskap och att våga gå emot till exempel ett landspolitik och öppet kritisera den utan att bry sig om vad andra tycker om henne, att inför miljoner av lyssnare skrika ut vilken skitstövel hennes man tidigare var och vilken skitstövell hon själv var och det som jag tror är viktigast av allt : att gå emot idealet att tjejer ska vara totalt blåsta och istället kämpa för kunskap och intelligens. P!NK is the one and only.

Och för att avsluta om någon undrar så har jag invigt mina skridskor för året med en närmare 2 timmar lång skridskotur på isbanan med malin. Något säger mig att jag kommer ha ont i benen imorn - av träningsverk! Men nu är det sängen som är mitt mål för jag måste bli frisk från det som gjort mig till en väldigt dålig bloggare på sista tiden, ska verkligen försöka bättra mig även fast jag är sjuk så ska jag försöka hålla fast vid bloggandet, det ha ni mitt ord på.

Framförallt det viktigaste för dagen ETT STORT TACK TILL EMMA OCH LOVI SAMT LOVIS LILLA SYSTER LINA SOM TILLSAMMANS GENOM EMMAS OCH LOVIS BLOGGDESIGN FÖRETAG GJORT MIN BLOGG PRESENTABLE FÖR ALLMÄNHETEN SÅ DEN VÄCKER ETT INTRESSA BARA GENOM SJÄLVA DESIGNEN och inte enbart genom det jag själv har skrivit för försök att få intresse att sprida sig.

Kolla även min lillasystersblogg. Jengucci.blogg.se för att se något så ofantligt roligt :)

NoHiding

NU BLIR DET PINK!!!
2009-11-10 / 13:40:07 / AllmäntErkänn ni är avundsjuka? :P

NoHiding

Makeover
2009-11-09 / 22:59:30 / Allmänt

Snart kommer min blogg att te sig i lite bättre ljus förhoppningsvis kommer ni tycka att den blir en aning snyggare eller som jag tror OMG scenarium!

Imorgon kväll blir det PINK i globen har även hört att vissa från idol som min favorit Mariette ska dit, kul va? Fast det är ju viktigt att inte glömma bort att det är PINK ska stå i rampljuset men hon gör nog sin röst hörd så behöver nog inte direkt oroa mig för det hehe.

Nu däremot måste jag sova för nästkommande natt får nog aningen mindre sömn misstänker jag av någon konstig anledning och hoppas även att mina nya hörlurar kommer imorn eller på onsdag så jag kan se det senaste avsnittet av OTH och faktiskt lyssna på musik igen :)

Från mig till er ett riktigt god natt!

NoHiding


Vem jag skulle vara
2009-11-08 / 22:54:40 / Allmänt

Har nyss lämnat tvn efter att ha sett en av de bästa filmerna i historien, Elizabeth: the golden ageOm jag fick välja att vara en historisk person skulle hon utan tvekan vara den, bara en nackdel att gå kring med korsetter hela dagarna usch nej!

Annars idag har jag pluggat och det har varit riktigt intressant ska jag säga jag popa popcorn så satt jag och läste psykologi medan jag smocka i mig popcorn väldigt gott och tror jag ska försöka bearbeta en teori för att motverka Emmas sprut fobi :) Bara vänta och se om det funkar eller inte haha

Sova nu, skola imorn, PINK! på tisdag!!!!!

NoHiding

Vad har jag att säga om idag?
2009-11-07 / 22:53:48 / Allmänt

Skriver inte så mycket för har på något konstigt vis lite problem med en armbågen, tror en nervligger i kläm eller nåt så det hugger ideligen till för minsta rörelse.

Beställde idag ett par nya headphones för mina har gått sönder och hur man kan klara sig utan sådan är för mig ett mysterium, man kan inte lyssna på musik inte se på film allt blev helt plötsligt problematiskt! Vilka i-landsproblem jag har eller hur? Har faktiskt ett ilandsproblem till, glömde välja färg när jag köpte dem och tror den för valda färgen var följande:

Inte för jag inte tror att jag överlever, dessa är ju helt klart snygga, hade däremot tänkt köpa ett par röda hehe men man ska ju vidga sina vyer, behåller i alla fall fortfarande samma märke för gillar dessa skarpt! Bara tråkigt att mina gammla gick sönder...

Ikväll har jag annars tittat på Angels & Demons fruktansvärt spännande även fast jag stundtals fick sitta och hålla mamma vaken medan hon när det var som mest spännande sitter och säger "så där var det inte i boken, så där var det inte i boken" Men vi hade trevligt :) Och så invigde vi den senaste boxen av Mcleods daughers, den sista säsongen... skrämmande...

NoHiding

Idol
2009-11-06 / 23:43:52 / Allmänt

Det mest nervpirrande idol avsnittet i år, idol är inte bra för mina stackars nerver, hur kan man gå in så mycket för idol? Hur som helst det gör jag på alla möjliga plan och därmed ska jag göra min egen topplista för ikväll.

1.
Världens bästa låt, har alltid tyckt att denna låt är den bästa som finns och ikväll gjorde Mariette den ännu bättre :)
2. En av de absolut bästa låtarna genom tiderna och Queen in my heart, Erik och Freddie Mercery var på samma Nivå!


3.  Tove liksom Elvis, Ofattbart talangfulla.


Dessa var bäst och håller än så hög nivå att de är så högt att det är svårt att ens få en skymt av de andra! I Min mening är följande top 3 och jag kan garantera att Erik är i finalen. Även fast min egen IDOL är MARIETTE och med denna låt - BÄST!

NoHiding


Bra start på dagen :)
2009-11-06 / 12:11:26 / Allmänt

Efter att ha tagit en mycket skän och behövlig sovmorgon mötte jag malin för att ta en prommenad. Så otroligt skönt, vi gick i ungefär 1,5 timme. Ett litet minus i kanten var att jag hade på mig närmare hundra lager tröjor och mössa på mig, det var lite i överkant så blev ganska så varm. Haha.

Men Nu blir det att plugga fram till idol ikväll, det vill säga om jag orkar så länge!

NoHiding

Motto:
2009-11-05 / 22:23:35 / Allmänt

When life kicks your but
Kick the hell back!

Ord från en dröm
2009-11-05 / 20:38:44 / Allmänt
Som alla vet kan man drömma de underliggaste saker och ibland även göra saker i medan man sover som t.ex. gå i sömnen. För min del gäller det att skriva i sömnen, det låter knäppt jag vet och ännu underliggare var drömmen jag hade när jag skrev det. Det hela skedde i somras när vi sov i båten. Drömmen utspelades i en tät ogenomselig dimma med en berättar röst. Vad denna röst berätta hade jag mystiskt nog skrivit ner på mobilen medan jag sov, vilket jag kommer nu dela med er. Ni kan tro mig om ni vill. Men detta är 100% sanning!

In the twilight
The new moon shine
The eclips of the day stirs
and we worry about
breaking dawn .

If i could dream
I hear your voice
The sound of your heart.
As long as we breath.


Alla ni twilight fantaster ser säkert ett samband, frågan är hur mitt omedvetna kunde skriva ner allt detta på mobilen.

NoHiding

Världens bästa låt
2009-11-05 / 10:03:34 / Allmänt

Som ni kanske redan vet är jag besatt av idol och följer varje avsnitt slaviskt och i år är min största favorit Mariette, fast det kanske ni redan har gissat? Hehe. Veckans tema är ju nu världens bästa låt och på Mariettes blogg hade hon uppmanat läsarna att säga sin bästa låt och sen överensstämma om det var samma bästa låt som hon hade. Jag sa samma låt! Läskigt värre, av alla låtar i världen så sa jag samma bästa låt!


och detta är den låten, lyssna och enjoy :) :

Tråkmåns
2009-11-04 / 22:06:56 / Allmänt

Eftersom ingen kommenterat på mitt inlägg tidigare idag betyder det "för fan visa inte sån där skit på bloggen det är ju till och med värre än vanligt?" Det är en bra fråga, tyvärr besitter jag inte svaret på det utan det gör ni

Tyvärr har jag inte så mycket annat att delge er om ifrån mitt liv idag, har inte gjort ett dugg ärligt talat så det blir att gå upp väldigt mycket tidigare imorn för att åtgärda min orkeslöshet idag. Funderar på om jag ska börja på ett gym, då är ju frågan bara... vilket?

NoHiding

Vatikanens Demon - Prolog
2009-11-04 / 12:08:09 / Allmänt

Jag har tänkt att göra en blogg serie med utdrag ifrån en "bok/novell" som jag skriver för att helt enkelt testa om den är något att ha, så kommentarer kommer verkligen att uppskattas både positiva och negativa :)


Som en skugga om natten. Ur de mörkaste vrår. För att återta det som rättmäktigt tillhör mig. Som en skugga har jag vandrat. Inte levande. Men inte död. Existerande. Väntande. På den dagen då jag åter igen möter det befriande gryningsljuset.

Prolog.

År 2009. Kl 03.45. Söndag. Rom.

Hårda fotsteg dundrade mot den stenbelagda vägen. Där förövare och byte i en hopplös kamp springer mellan de höga vita stenhusen. Kullerstenarna under fötterna är blöta av dagar och ånyo dagar av sköljande regn. Tiden är knapp innan någon av dem förlorar fotfästet, frågan är bara vem utav dessa två det blir. Blir det den i den mörka kappan, den skräckinjagande gestalten med mask för ansiktet eller den vita som flyr för sitt liv.

Personen i den vita kappan tittar ideligen över axeln som hoppandes att gestalten bakom försvunnit in i det tätt omslutande mörkret. Mannen i den svarta kappan är dock varje gång kvar, sprintande efteråt. Som ett rovdjur som haft lukt på bytet släpper han det aldrig ur sin blick. Med bestämda steg följer den efter. Genom trånga klaustrofobiska gränder sker denna katt och råtta jakt. Nu ser förföljaren att de är på väg in mot St.Peterskyrkan. Som han blivit träffad av blixten drar han fram en pistol ur kappan. Samtidigt snubblar personen i vit kappa till och tappar balansen. Fort som ljusets hastighet skjuter han mannen i den vita kappan vid knäet, då vet han att det blir omöjligt för den andra att fortsätta. Mannen i den vita kappan har ingen chans, smärtan blir olidlig och direkt.  Omöjligt att röra sig, omöjligt att tänka.

 Med snabba mjuka steg närmar sig den mörka gestalten, den vita, precis utanför muren till Petersplatsen.  Han stannar vid den andres liggande kval och vänder honom med spetsen utav sin fot.

 - Dondé está? Var är den?

- No sé. Jag vet inte.

När han inget svar på sin fråga får sparkar han till på det redan skadade knäet vilket gör den andra galen utav smärta. Blodet forsar från knäet och även fast skadan enbart var centrerad till knäet har han inte lång tid kvar.

 

- Está en la casa de mis antepasados. La pregunta es el respuesta. La día es el noche y el noche es la día. Den är I mina förfäders hus. Svaret är frågan. Dagen är natt och natten är dag.

 

Den vita gestalten var inte längre vit utan täckt av blod.  Kappan var nu röd.  Nu märktes det inte längre att det för en kort stund sedan, bara några få minuter tidigare hade ett blodrött åttauddigt kors synts framtill på dennes vita mantel. Ögonen hade slocknat liksom hela dennes kropp. Nu vänder sig den mörka gestalten därifrån, troende att han hade släckt ett liv. Inom några få korta steg vänder hans sig däremot om och skjuter dens andres knä också. Som att försäkra sig att den faktiskt är död. Med inget mer än ett nervryck till svar vänder den ännu igen och fortsätter gå. Bort från det brott den begått, mot den belöning han nu skulle få. Ett demoniskt mord hade nu skett utanför, i, Vatikanens portar.NoHiding


+ .+. - . Gissa själva vad som fick vad :P
2009-11-03 / 20:49:13 / Allmänt

När jag vakna imorse ville jag inget annat än att sova ett antal timmar till för trodde att klockan bara var runt 3 det var den inte den var 7 och då var det dags för mig att gå upp - woohooo, sarkasm i stora lass, då var jag verkligen inte glad utan trött, trött och tröttast. Som tur var tog jag mig ändå till bussen då jag stötte på Busk och Hanna även fast jag inte såg Hanna förrän hon gick av bussen, vem har sagt att jag är uppmärksam? Tänkte då att det var bäst att skicka sms till Hanna och be om ursäkt så hon inte trodde jag blivit Sharpey influerad haha. Tack Hanna du fick mig på jätte bra humör med dina sms :)

Den första föreläsningen sen var den roligaste jag haft på universitetet för han var som en blandning av alla mina favoritlärare från gymnasiet samtidigt som han var alldeles unik. Skrattade faktiskt för första gången på en föreläsning och för honom var det tillåtet! Dock var det en i min klass som inte tyckte det, han är för övrigt ganska speciellt, rätt som det var reste han sig upp slog upp dörren och sa: Jag har aspergers, skit ont i huvudet och för övrigt är du en idiot! och så slängde han igen dörren efter sig. Hans beteende var minst sagt underligt.

Tyvärr blev slutet mot kvällen lite mindre trevligt, mitt sängliggandes kan ha fått en förklaring för när jag ikväll var på Step-Up känner jag att jag inte mår bra, mår verkligen inte bra, rätt som det är får jag springa ut och SPY! Usch säger jag bara, men tror ni inte att dum i huvudet som jag är går tillbaka och kör klart träningspasset?

Så nu mår jag skit och måste skriva en kortare uppsatts tills imorn, ska vi gissa på om jag klarar det eller inte?

NoHiding

En halv dag
2009-11-02 / 22:52:17 / Allmänt

Dagen började bra och den slutade bra så är det tillåtet att bara förtränga all skit däremellan? Äsch jag skiter fullständigt i om det är tillåtet eller inte, halva dagen suddar jag ut och behåller enbart den bra halvan av den :)

Anton - tack för ett bra slut på dagen det är alltid underhållande att umgås med dig och att snacka av sig lite skit, måste göra det oftare! För du får mig alltid på bättre humör, så tack till dig :)Gammal bild eller hur? 9 :an att vi fortfarande kan vara samma människor som då är otroligt!


NoHiding

En ny dag - en ny start
2009-11-02 / 10:19:24 / AllmäntIdag har jag redan tagit mig upp ur sängen, det är nästan så jag är lite chockad eller vad säger ni? Skämt åsido, idag har jag faktiskt tänkt att hinna med mycket så inget latande här va! Fast tog en liten sovmorgon för att jag skulle orka med dagen men det var det lugnt värt det.

Plugga står allra högst på schemat för idag vilket är tätt följt av att förlänga mitt busskort och att hämta ut en bok på ica, där har jag en rolig dag att se fram emot.

Blev lite besviken nyss för när jag vaknade tänkte jag - åh det är måndag, idag blir det träning till HSM! Men sen så kom jag på att vi redan haft föreställningen och att det inte alls blev någon träning idag så då blev jag lite besviken får såg fram emot träningen och ärligt talat vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med när det inte blir träning till HSM...

Borde skaffa mig en hobby så jag har något att sysselsätta mig med - Några förslag på vad?
Kom igen nu, någon måste ha en idé, alla som läser det här måste lämna mig en idé på en hobby jag kan förskaffa mig :)

I am the one and only -The voice of the blackout of life - NoHiding

Det är inte jag!
2009-11-01 / 22:29:23 / Allmänt

För dagen kan jag lugnt säga att jag varit förvirrad, så förvirrad att jag inte alltid vetat vad jag varit förvirrad kring. Även de dagar när jag blivit så fullständigt utmattad har jag inte känt mig lika "off" som jag känt mig idag. Jag är inte stolt över det här men idag har jag inte ens tagit mig ut ur mitt rum förutom att gå på toaletten och att äta. Usch jag vet inte vad som hände med mig idag, för det här är inte jag! Jag är inte en sådan person som ligger i sängen hela dagen utan att ha kraften att ta sig upp. Det är inte jag!

Aldrig har jag känd mig mer distansierad ifrån mig själv, som att jag såg mig själv utifrån och bara "vad fan gör du i sängen din latmask! so what om du har lite ont i magen och är lite trött, vad blir bättre av att få liggsår!" Dagen efter tjejvättern har jag fjällvandrat i en vecka, dagen efter studenten bar jag plank i ca 8 timmar, så dagen efter HSM föreställningar ska jag inte vara sängliggandes. Det är inte jag.

Jag är den som reser sig över motgångar, jag är den som tränar när den är så trött att den inte orkar sova, jag är inte den som spenderar en hel dag i sängen!

Något måste göras den dagen då man inte längre känner igen sig själv...

i used to be
the one and only - the voice of the blackout of life - NoHiding
And i Sure as HELL Will be that person again!

Vad reflekterar en dröm?
2009-11-01 / 17:22:47 / Allmänt

Har drömmar någon betydelse, sedan jag börja läsa psykologi blir det att man överanalyserar precis allting, som tankar, beteende och även drömmar.

När man drömmer något så verkligt att man känner att man verkligen är där, som drömmen är en dag och inte en natt, vad visar då den?

Då det är svårt att skilja på vad en själv agera i drömmen och vad man själv gjort i det verkliga livet.

För mig är den linjen i min senaste dröm väldigt tunn.. Så när jag vakna var jag tvungen att fråga mig själv, är jag den personen? Och om jag är det hur ska jag fortsätta mitt liv med den kunskapen om den drömmen?


I am the one and only - The Voice of the blackout of life - NoHiding

Vad reflekterar en dröm?
2009-11-01 / 17:22:47 / Allmänt

Har drömmar någon betydelse, sedan jag börja läsa psykologi blir det att man överanalyserar precis allting, som tankar, beteende och även drömmar.

När man drömmer något så verkligt att man känner att man verkligen är där, som drömmen är en dag och inte en natt, vad visar då den?

Då det är svårt att skilja på vad en själv agera i drömmen och vad man själv gjort i det verkliga livet.

För mig är den linjen i min senaste dröm väldigt tunn.. Så när jag vakna var jag tvungen att fråga mig själv, är jag den personen? Och om jag är det hur ska jag fortsätta mitt liv med den kunskapen om den drömmen?


I am the one and only - The Voice of the blackout of life - NoHiding