Efterlyst: Harry Potter and the Deathly Hollows
2009-09-30 / 15:27:29 / AllmäntNågon som sett mitt exemplar av denna bok??
Igår satt jag och tittade på min bokhylla med alla HP böcker då jag ser att en saknas! Den som absolut inte får saknas! Den som jag åkte över 6 mil och gick upp tidigt för att införskaffa dagen då den kom ut! Det sista exemplaret som fanns kvar i denna upplaga i Västervik.
Om någon ser min bok, har lånat den och/eller glömt lämna tillbaka den till mig skulle jag uppskatta det något så otroligt!
VÅGA BARA INTE OCH SÄG ATT DET BARA ÄR EN BOK OCH JAG KAN KÖPA EN NY! Jag vill ha min bok...


I am the one and only - The Voice of the blackout of life - NoHiding

(jag har mina misstankar kring var boken förehåller sig!)


Lady Gaga pratar Svenska i Paparazzi!
2009-09-28 / 16:33:23 / Allmänt


Migrän och stök!
2009-09-27 / 22:57:28 / Allmänt

Att plugga och läsa minst 3 kapitel var mitt mål idag. Gissa hur långt jag kom? En och en halv, sida!
När jag kommit så långt börja jag fundera på hur otroligt stökigt det var på mitt rum och att jag absolut var tvungen till att städa, så det börja jag då med för tänkte att när jag var klar med det skulle jag kanske kunna koncentrera mig bättre, för sanningen var den att det dunkade något så frentetiskt i huvudet. Städandet gick inte så bra för det är mycket stökigare nu än vad det var tidigare, allt innehåll från mina skrivbordslådor ligger nu på skrivbordet! Sedan börja jag må så dåligt att jag inte ens kunde städa, med dunkande huvudvärk, illamående, kunde inte lyssna på musik och lamporna var alldeles för starka... Så gissa hur mitt rum ser ut? Som skit! Bara hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan ta hand om all bråte.

I am the one and only - the voice of the blackout of life - NoHiding


En bra kombination
2009-09-27 / 12:23:32 / Allmänt

Igår var Jennie och jag och shoppade, hon hade glömt sitt nya bankkort hemma så det blev så att jag fick lägga ut så länge, då kändes det som att jag hade shoppat jätte mycket! Men sen när jag kom hem visade det sig att det inte alls var så mycket som jag först hade oroat mig för ;)

På kvällen tittade vi sedan på film med Malin, då vi såg förstoch sedan så allt adrenalin den filmen orsakat samt att faktiskt börja återgå till normal andning igen tittade vi påEfter det kunde man gå och lägga sig och sova skönt, alltså är det en väldigt bra kombination att se vänner efter det att adrenalinet dunkar så jag vet inte vad!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


"I smile frequently!"
2009-09-25 / 23:36:10 / Allmänt

Diggar grymt detta citat!
Ikväll har jag tittat både på idol och
 

Hur stort HP fan jag än må vara har jag haft mycket svårt för dessa filmer, men idag för första gången gillade jag en av de filmerna på riktigt, kanske var det för det var så länge sen jag läste en av böckerna att jag inte hängde upp mig på alla saknade detaljer men i alla fall, tyckte den faktiskt var riktigt bra, vilket jag inte gjorde då jag såg den på bio.

Nu är det också såhär att man ska inte bland med att först titta på idol och sedan se harry potter för då ser man så lustiga samband, detta skulle jag gärna demonstrera via bilder, har dock inte hittat några så lev er in i det, upptäckte idag att Piotr (tror hans namn stavas så) ifrån Idol, skulle kunna vara identisk tvilling med Hagrids lillebror GRAUP! Jag lovar de är identiska!

Och avslutningsvis "I smile frequently"

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Don Quijote
2009-09-25 / 12:26:33 / AllmäntÄntligen, Äntligen, Äntligen har jag öppnat boken Don Quijote. Vet ni hur länge den legat på min bokhylla utan att jag öppnat den? I TVÅ ÅR! Anledningen var att jag blev helt trött på den bara utav att läsa fram och baksidan. Nu däremot har jag lyckats tagit mig igenom förorden och det verkar faktiskt vara en ganska lysande bok än så länge. Vi får se hur långt jag tar mig i den, men mitt mål är att ha läst ut den från pärm till pärm innan högskoleprovet. Det är bara att vänta och se om jag lyckas!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


A torn mind
2009-09-24 / 21:49:34 / Allmänt


"Just my kind of good weather!"
2009-09-24 / 18:29:03 / Allmänt

Idag har det varit regn, det har varit rusk, jag har blivit dyngsur ända in på kroppen! Fast idag rör det mig inte det minsta för är fortfarande alldeles överlycklig över resultatet på tentan igår!!

Samt idag har vi haft seminarium i skolan, måste säga att på många sätt är jag precis som den person jag alltid varit bortsett från att jag faktiskt yttrade min röst på seminariumet, är det inte chockerande? Det är ju nästan rent ut sagt skrämmande! Mycket eloge ger jag till att jag läste retorik i sista året på gymnasiet, ser ni man lär sig faktiskt något!

"Just my kind of good weather" Passar perfekt över min dag. Citatet kommer ur filmen Casanova med Heath Ledger i huvudrollen och för övrigt är en av de absolut mest underbara filmerna någonsin <3
I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Tentan - Perfekt!
2009-09-23 / 22:00:24 / AllmäntSå här glad är man  då man fått VG PÅ TENTAN!!!!!!!!!!!!! Vilket är det bästa som går att få! Är så otroligt glad just nu, för första gången var jag på riktigt nervös för att inte få G! Ni får ursäkta om det låter som jag skryter, men för en gångs skull vill jag visa att jag är glad och nöjd över att jag lyckats! Gymnasietjejen som vägrar medge att hon är nöjd med sin prestation är utflugen och nu kan jag glädjas över min framgång!


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Banned in IRAN!
2009-09-23 / 17:11:26 / AllmäntBjörn Borg boxer trosor är förbjudna enligt IRANSK LAG!
Hur sjukt är inte det?
Idag när jag startad mejlen hade jag fått ett reklam mail ifrån märket Björn Borg, så tittade runt där lite och så ser jag ett par sjukt snygga boxer trosor. Där står det BANNED IN IRAN!
Borde inte varje kvinna själv få välja vilken sorts underkläder den vill använda? Det här är ju inget annat än rent förtryck!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Regndag
2009-09-22 / 22:35:57 / Allmänt

Regndag, det är så man kan undra om allt vi dansade i helgen faktiskt var regndans baserat på vädret idag. När det blir regn och rusk uppskattar man solen så mycket mer. Speciellt jag som går på solenergi och ställs då om på sparlåga utan den.

Väl inne i linköping sen fick jag en trevlig överraskning då jag sprang in i en jag inte träffat på väldigt länge! Vi brukade åka skidor tillsammans och kommer ihåg en gång då hennes stav nästan gick av i liften. Roligt att se dig sofia!

På bussen hem hittar jag sedan Jennica, trevlig omväxling mot att alltid åka själv, så vi snacka lite om sådant vi inte hann med igår haha otroligt nog. Vet ni vad? Hon visste inte vem Meatloaf var så jag gav henne lite musik utbildning på vägen hem.

Nu sitter jag och tittar på Systrar i Jeans och är på gränsen till tårar... (För filmens skull alltså)

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Flyt!
2009-09-21 / 22:41:52 / Allmänt

Idag har det varit en sådan dag då man tänker varför simma när man bara kan flyta, för har inte haft energi till att göra något idag, misstänker starkt att träningshelgen haft en viss inverkan på det hela, eller rättare sagt all inverkan till att jag är helt utpumpad både fysiskt och psykiskt. Så idag flyter jag.

På träningen idag gick det inte så lysande, med torka på idéer och allmän trötthet, så om det inte vore för Hanna skulle vi nog inte haft något nytt alls med att komma med idag, tack Hanna! :)

Nu på kvällen tog jag sedan en promenad med ingen mindre än Jennica, då vi pratade om precis allt, det finns nog inget ämne vid missade att prata om, alltid lika kul med dig! Vi måste ses oftare! Och då två timmar långa prommenader Hehe.


(Jennica och jag på Färgan från estland förra året)


Till slut vill jag bara skälla på er alla som inte röstade i kyrkovalet! OCH BER ER ATT RÖSTA I RIKSDAGSVALET NÄSTA ÅR SÅ SVERIGE DEMOKRATERNA INTE FÅR ÖKAT STÖD ÄVEN DÄR!! Att de ens fått det inom kyrkan är skrämmande!


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

SVERIGE DEMOKRATERNA FÅR DUBBLAT MANDAT!
2009-09-21 / 01:28:07 / Allmänt

Vad var det jag varnade för? Jo precis att Sverige Demokraterna skulle gå frammåt i kyrkovalet och än så länge har de fått dubblat mandat! Vad lever vi i för ett land då främlingsförjämtlighet, rasism och hat representeras inom kyrkan!! Till och med på deras valsedlar fanns det dömda för sådana brott!

Om inte alla tar sitt ansvar och röstar i riksdagsvalet nästa år så kommer jag personligen att leta rätt på er alla och dra er till valbåsen för rasism! RASISM! Ska inte vara representativt!!!!!

Det här om inget annat var varför jag ens hade en tanke på att bli politiker för att stoppa en våg som detta parti för med sig för det är inget annat än SKRÄMMANDE!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding.

Norra mongoliet?
2009-09-20 / 23:15:11 / Allmänt

Norra mongoliet uttrycks ju ibland, har aldrig hört talas om södra mongoliet. Finns det ens något som heter det?

Hur som helst är det inte det viktiga att fokusera på för idag har jag nämligen röstat i kyrkovalet. Jag tycker det är viktigt att man röstar och verkligen sätter sig in i det. För exempelvis partier som inte har så stora skaror försöker slå sig in när man inte sätter sig in och gör det alla borde göra. Exempelvis tror sig Sverige Demokraterna kunna få stora anhängare till det här valet, något som jag anser är fullkomligt skrämmande!

Till något roligare så har vi haft träningshelg hela helgen till våran föreställning på sagateatern den 30 och 31 oktober det har varit helt fantastiskt roligt! Och gjort massor! Helt otroligt hur mycket vi hunnit med!
 


I am the one and only - the voice of the blackout of life - nohiding


TITTA DET ÄR EN ORDER!
2009-09-16 / 10:42:25 / Allmänt
FINNS DET NÅGON SOM PINK?! Det tvivlar jag starkt på, vem kan göra det hon gör i detta klipp samtidigt som man sjunger något så otroligt? Vissa säger det är otroligt hur mycket artister kan dansa samtidigt som de sjunger, i jämförelse är inte det otroligt! DET HÄR ÄR OTROLIGT! PINK ÄR OTROLIG!


I am the one and only - The Voice of the blackout of life - NoHiding

LYSSNA! DET ÄR EN ORDER!
2009-09-16 / 10:38:44 / Allmänt

LADY GAGA! Liva på VMA! Det var bland det coolaste jag någonsin hört så otroligt coolt människan sjunger så himla mycket bättre än inspelat så helt otroligt! (Tyvärr hittade jag inte själva org. klippet utan bara med ljud men kolla på mtv.se hon är ungefär vid 40 min på VMA) Det framträdandet är något man inte ska missa! (hennes tacktal är också något för sig, rekommenderas starkt att se)


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Det gulligaste csi avsnittet någonsin!
2009-09-15 / 23:01:31 / Allmänt

Det gulligaste csi avsnittet någonsin!
Ni som aldrig hört ordet gulligt följt av csi tidigare kommer bli gravt chockade för det var just precis det som gårdagens avsnitt var i csi NY. Jag kommer inte säga mer ifall någon som läser missat avsnittet men något gulligare är svårt att finna.

De senaste dagarna har jag varit något så otroligt trött. Det var som tentan bokstavligen talet sög åt sig all min energi för sen dess har jag varit tröttare än jet-lagen jag fick när vi åkte både till och från karibien. Tentan tror jag gick relativt bra, tror att jag klara den, men det återstår att se om tio arbetsdagar.

I helgen har jag umgåtts med de galnaste av de galna, om ni inte tror mig se detta klipp :Eller detta:Sedan i sönda gs hade vi också dansträning till vår föreställning på saga teatern i linköping 30 och 31 oktober, där allt blir bättre och coolare hela tiden! Kom dit och se för er själva och njut av frukten av våra bördor ;)

I am the one and only - the voice of the blackout of life - nohiding


Mer kunskap? Nej tack! :)
2009-09-10 / 17:51:52 / Allmänt

För nu går nog snart in mycket mer i min hjärna om den varit på bristningsgränsen tidigare är det ingenting mot var den är nu, har tidig pluggat i ungefär 10 timmar, men tro inte att jag är klar än, nej då där lurade jag er allt men har en vad jag skulle vilja kalla en välförtjänt paus i några minuter, för idag har pluggandet gått betydligt bättre än tidigare och ändå tills nu har min koncentration varit på topp, det vill jag kalla en bra dag!

Förutom och plugga har jag tränat crosstrainer, väldigt bra träning den ger en totall genomkörning och ska snart iväg på areobix (kan inte stava till det men det vikiga är ju att man förstår vad jag menar och jag förstår vad jag menar och det är ju bra, en trevlig omväxling ifrån mina psykologi anteckningar)

Och vet ni vad som verkligen gjorde min dag? (inte för att den på långa vägar är slut än) När jag hämtade min lillsyster från skolan så sa hon att de fått i uppg. i svenskan att skriva om en förebild, om jag kunde gissa vem hon skrivit om, Jag gissade på Barack Obama som nu är alla våras förebild här i världen, för ingen kan väl ha ungått att blivit påverkad av honom, men vet ni vem hon skrivit om? MIG! Wiee jag har ett Fan :P(var tvungen att ta den här bilden för det ser ut som jag knuffat ner henne i snön XD) Duktig förebilda jag är va?

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Den tänkande människan
2009-09-09 / 21:11:38 / Allmänt

Existerar verkligen den? Eller är jag för trött för att orka tänka och att det är därför jag börjar ifråga sätt hela min existensiellitet som en fungerande människa? Låt oss hoppas på det senare alternativet. För männskilghetens skull och framförallt för min egen.

 (inte aktuell nu men det visade pluggandet i den mest konkreta form)
Plugga och träna och plugga och träna, finns det plats i livet för något mer? Det minns jag faktiskt inte det var så länge sedan jag sysselsatte mig med något annat. Men att träna är ju himmelskt för på något mirakulöst sätt får jag genom det tillräckligt energi för att kunna plugga. Iaf ca 10 timmar om dygnet men tyvärr är det inte tillräckligt måste plugga mer måste klara tentan! Jag KAN inte och ACCEPTERAR INTE ett IG! och hör sen!

I am the one and only- The voice of the blackout of life - Nohiding

När man är så trött att man ser suddigt ska man gå och lägga sig!
2009-09-08 / 23:02:12 / Allmänt

Jag borde verkligen lära mig att ta mina egna råd, är så trött att jag nästan inte kan tyda orden jag sitter och kluddrar ner på ett papper för att försöka få in i huvudet. Hur mycket kan man egentligen lagra i huvudet till ett prov för det känns som det är ganska fullt nu och jag har gått igenom ungefär en tredje del av min sammanfattning och har ingen aning hur jag ska få in ett ord till för det känns faktiskt som det är helt fullt om de jag försöker få in mer rinner det väl över men där har jag inget val då får det rinna över ... För jag måste få in det här!

Ska göra en liten jämförelse över något helt annat, så här såg jag ut förra året:


och det är jag i år:Vilken tycker ni var bäst?
Är faktiskt inte helt säker själv, men vet ni det CHOCKERANDE JAG GLÖMDE MIN KEPS!! Det är ju liksom min signatur!!

Dagens komiska stepp incident, siste underhöll jag ju hela gruppen som sagt :P och idag lyckades jag faktiskt knä mig själv i hakan, är jag inte helt otrolig?

Hur som helst måste återgå till Frued, Fechner, Wundt, James, Watson, Hall, Galen (ja det stämmer :) och en miljon andra gubbar...

I am the one and only - the voice of the blackout of life - Nohiding

Om vi vore tillräckligt smarta för att förstå vår hjärna skulle den vara så underutvecklad att det inte var möjligt
2009-09-07 / 21:44:53 / Allmänt

Smart eller hur? ;)

Idag har jag lärt mig att hjärnan inte klarar av att programera information när man är trött och omotiverad, det var ungefär så mycket jag har fått in innan jag blev så trött att jag börja se suddigt, så man kan säga att jag är ganska så jätte trött haha

På stan idag köpte jag munkar och en ny basketboll! Gött!!

Munkar tänkte jag skulle göra mig pigg, tror ni det hjälpte? nej då! inte läsk heller eller vindruvor, inte ens vindruvor, då är det riktigt illa!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

We are the best. So screw the rest!
2009-09-06 / 23:42:47 / Allmänt

Hej allihoppa!
Jag ber om ursäkt för jag varit dålig på att lägga upp inlägg de senaste dagarna men ni förstår att jag har varit fullt upptagen, med mitt väldigt upptagna liv, skämt åsido, men med plugga plugga och plugga XD Så här sitter jag nu frammåt tolv på natten och är inte ens nära att kunna gå och lägga mig än... Hur är det möjligt att man ska hinna plugga såhär mycket? Det är ju svårt att bara hinna läsa allt men så ska man kunna få in allt i huvudet också, det får vi vänta och se hur det går hehe.

Iaf i går var anton här och tittade på film med syrran och mig, det blev båda st. trinians (rubriken är från den filmen) som är den mest hysteriska filmen i historien och en shoppaholicsbekännelse, det fick bli att se dem via usb minne för tror ni inte att DVD/ljudanläggningen bråkade?

Hursomhelst idag har vi tagit kort till planschen vilket jag kommer återkomma till inom kort till våran föreställning på saga teatern den 30,31 oktober :P

Och sist men inte minst se den roliga video med min syrra :I am the one and only - the voice of the blackout of life - NoHiding

*Gäsp* undra om jag får sova i natt ...

I believe
2009-09-03 / 23:47:17 / Allmänt

Kommer ni ihåg den dansen? (okej alla kan inte minnas den för alla har inte sett den, iaf låten är av Yolanda Adams) Den var ju såå grymt bra den dansen och man blir alltid så glad av den låten, hittade den av en slump på datan och ett leende kommer direkt på mina läppar. Man kan lyckas med allt man tar sig för det enda man måste göra är att Believe !

'

I am the one and only - The Voice of the Blackout of life - NoHiding

Dagens rätt: Choklad, glass och ...
2009-09-03 / 23:06:44 / Allmänt

Ja ni idag har jag varit onyttig så att det bara smäller om det har både ätit choklad och glass men ändå har jag inte fått någon energi där är som jag går på lågvarv och bara väntar på att någon ska trycka på start knappen och få mig att rycka upp mig för jag orkar inte vara så här trött... så här seg... så här totalt orkeslös ...


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHIding

Psykologi, Psykologi och Psykologi!
2009-09-02 / 19:56:00 / Allmänt

 

Kan ni gissa vad jag ägnat min dag åt idag? Jo nämligen psykologi! Det står mig upp i halsen, det spelar ingen roll hur intressant det är jag orkar bara inte med hur mycket av det som helst så nu har det tagit stopp! Nej då det har det egentligen inte men känner mig ganska så orkeslös, helt blank i huvudet. Känns faktiskt som om något är fel på mig, inte för att jag är trött på psykologin utan när jag var på dansträning precis nyss kändes det hela tiden som att mina ben bara vek sig under mig och att jag när som helst skulle hamna på golvet… Som tur var hamnade jag inte på golvet utan försökte verka ha betydligt mer energi än vad jag faktiskt har så nu har jag ingen kvar…  Funderar på och köra lite crosstrainer och se om jag blir piggare eller om det har motsatt effekt och jag bara sjunker ihop, hoppas på det första alternativet, idag blev det visst inte lika roligt inlägg som igår men om jag får mer energi lovar jag att jag snart återkommer med ett roligare J

 

I am the one and only – The voice of the blackout of life – NoHiding


Idèer, Freud & Step
2009-09-01 / 20:41:48 / Allmänt

Ser ni sambandet eller ska jag förklara? Det kanske är bäst att jag förklarar, så att det inte bara är jag som förstår, det låter nog bäst.

Jag har så många idéer att jag knappt hinner utarbeta den första innan nästa är på väg. Nu har jag en ny idé på gång, den är nog lite mer av ett projekt och om jag gör det bra, då kommer det bli riktigt bra. Tyvärr måste jag hålla er på sträckbänken ett tag till tills hela konceptet är klart. När konceptet är klart kommer jag berätta allt. Det kan bli så fruktansvärt bra! Nu har jag äntligen efter alla mina helt galna och idiotiska idéer kommit på något stort! Och nej jag ska inte invadera USA, även med deras dåliga ekonomi tror jag deras försvar är lite bättre än vad det kan uppkomma, jag har ju inte ens gått på boxning! Men iaf...

Förutom att utforma idéer som jag tydligen gör väldigt ofta när jag pluggar och annat så har jag pluggat, chockerande eller hur? Freud och psykoanalysen har det blivit för hela femman idag, någon annan som märkt hur sjukt sexfixerad den här freud egentligen var? Skrämmande är det rent ut sagt och hans tankar kring det skrevs ner för drygt hundra år sedan, antingen var han väldigt före sin tid eller så vill jag verkligen inte veta hur sexfixerade killar är idag, fast iofs man kan verkligen inte dra alla över en kant, det vore också skrämmande...

Nu kom jag helt nyss hem från step-up inte filmen utan träningspasset där jag stod för underhållningen idag, det kanske lite är i underkant i och med att hela träningspasset stannades upp och jag skämde bara ut mig en liten aning, eller en stor aning för att vara mer rättvis i mitt berättande. Vi skulle göra vanliga knä-lyft (man sätter ena foten på brädan och lyfter det andra knät) jag fastna med foten UNDER brädat, DROG till, brädan lossnar från dens fötter och jag slägs mot marken, lyckligtvis fångade jag upp mig själv med händerna oturligt nog stannades allt av, pga. att det LÄT FRUKTANSVÄRT HÖGT!
Skämde inte ut mig ett dugg XDKvällens OUT_FIT ;)

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Kortbyxor, förkylning och abstinens
2009-09-01 / 14:29:20 / Allmänt

Kortbyxor, förkylning och abstinens

Hur tänker man när man är förkyld och har föreläsningar i kalla salar då man väljer att ta på sig kortbyxor? Jag säger bara att det inte är konstigt att jag är sjuk som ständigt överskattar vädret och tror att sommaren varar ändå tills snön kommer. Det är lite typiskt i och med att jag hade så mycket energi förra veckan så det hade varit trevligt att ha kvar den. Så ska försöka bli frisk så fort som möjligt och återta min energi. Ingen inte ens en förkylning får ha övertaget över mig.

... Men det hade den... Var sängliggande hela kvällen ...

Chockerande nog är jag FRISK IDAG! : D

och har varit och klippt håret, det var som dreddlocks så det var ett mirakel att något av det gick att rädda hehe saknar faktiskt lite mitt långa hår redan ...
Såhär ser jag iaf ut nu,ingen större skillnad egentligen, eller hur? Förutom det att det faktiskt går att borsta igenom nu
Kuriosa: Frisörens hårborste gick sönder och mitt hår var orsaken!