Skillnad från igår
2011-10-09 / 20:52:28 / Allmänt

Dagen till ära har jag haft mycket bättre struktur på min dag och hunnit med mycket mer än igår! Pluggat i massor och även fått in en simtur på det :)


Själva simmandet gick dock inte lika bra som i fredags då det idag var alldeles för mycket folk på liten yta och simmade jag det långsammaste jag bara kunde i bröstsim simma jag ikapp dem framför och ni som vet hur otroligt långsamt jag simmar bröstsim så säger det lite ! Tror jag har rekordet på den långsammaste som någonsin tävlingssimmat i bröstsim haha Men tekniken har börjat arta sig i både frisim och fjäril så det är NICE!


Såg även något något annat idag i simhallen idag men det vill jag helst och verkligen berätta om haha så det hoppar vi helt över.


Imorgon blir det skola igen då min fruktade Photoshop vecka tar sin början - läskigt värre! Håll tummarna för att det här ska gå vägen ^^


Och just det på tisdag kommer....---->
Längtar efter dig min älskling <3 :)

Nä är klockan 16:18?
2011-10-08 / 16:27:50 / Allmänt

Insåg precis att chansen att jag skulle hinna till simhallen och simma idag är minimal då de stänger klockan 17...Vart har hela dagen tagit vägen? Mitt mål idag var att plugga 100 sidor och sedan hinna till simhallen och simma men så blev inte fallet då jag än så länge enbart tagit mig igenom ca 35 sidor och precis insåg att jag missa simhallen.Men vet ni hur skönt det var att simma igår? Det var precis folktomt och jag hade en hel bana för mig själv - LYX!! Det börja också gå bättre i början av veckan orkade jag inte simma mer än 25 m av varje simsätt innan det kändes som om armarna skulle ramla av! jag vet katastrof! Men så blir det väl när man inte hade simmat på så pass länge men igår kunde jag både simma 100 m fritt och 50 fjäril utan att dö (kunde även simma längre rygg och bröst men det är ju lite lättare för då kan man t.ex. andas när man vill) Jag vet att det inte är direkt fantastiskt för någon som har tävlingsimmat en gång i tiden men för just nu kändes det som en otrolig vinst - inte för att det är bra utan att det blir bättre!


Visst ser fåren lite övernaturligt härliga ut? (nej då jag kastar inte om samtals ämne ^^) De blev lite överexponerade men tyckte de så så härliga ut så ni får också se mina höga får haha


Snart är det photoshop veckan !!!

Tenta, Systemkameror och Photoshop skräcken
2011-10-05 / 13:20:37 / Allmänt

Som ni kanske vet hade jag min första tenta förra veckan i journalistik, jag hitta till tentan, åt inget av mitt godis och drack inget av min kola men skrev skrev och skrev. Alla som skrev tenta samtidigt hade dock inte samma tur som mig utan det var ett otroligt kaos innan alla fick en tenta och rätt tenta! Inte för att vara så men sådant problem har jag aldrig hörtalas om på alla tentor jag skrivit förut (i Linköping) men men så länge jag får rätt tenta och att den lämnas in för rättning så är det väl allt man kan be om?


Till veckans uppgift har vi systemkameror på schemat, det kanske inte är så svårt kan ni säga men vi får inte använda några förinställda inställningar över huvud taget - nada! Ta kort i Raw format och själv ställa in bländare, slutare, iso-tal och brännvidd för varje bild - det låter ju lätt som en plätt eller hur? usch nej... fick i alla fall ihop några bilder till slut, har ingen aning om de håller måttet men vad mer kan man göra liksom?


Nästa vecka däremot kommer det riktigt läskiga! Nej jag ska inte gå igenom tunneln på bilden utan jag talar om den stora photoshop skräcken! Jag har aldrig, aldrig, aldrig, aldrig använt något program där man ska justera sina bilder i eller vad det heter. På sin höjd har jag använd pain - det låter väl lovande? Är riktigt skraj för nästa delmoment och rent av hela den här kursen, bild och form är inte min grej, men förhoppningsvis kommer det att fungera ändå ...Back to where it all began - Back in the water baby!
2011-10-04 / 19:50:22 / Allmänt

Ja ni läste rätt jag har varit och simmat! :D Så himla underbart skönt det var! Helt obeskrivligt! För er alla som liksom mig legat i blöt sedan baby sim är det en speciell känsla av att bara flyta fram genom vattnet, tack Kalmar Äventyrsbad för era bra priser så till och med studenter har råd att gå att simma ! :D


Mest positiva med simhallsbesöket:
- de hade erbjudande så man fick gruppträning för samma pris som bara simningen så nu kan jag gå på crosstrainerpass, Aqua, Bodypump, aquazumba, bodybalance, spinning, core, gympa, bodystep och box för samma pris som jag bara räknat med att kunna simma för whooohooo!


Mest pinsamma med simhallsbesöket:
- tänkte att jag skulle testa och simma lite fjärilsimm och se hur mycket som fortfarande sitter kvar, det satt kvar om än att det inte gick lika fort som det brukade göra "på den gamla goda tiden" men iaf när jag tagit mig igenom 25 m och tittar upp står hela gruppen av de som tävlingsimmade på banorna bredvid och bara tittar på mig *PINSAMT*


Mest negativa med simhallsbesöket:
- när jag simmat klart gick jag ner i vågbasängen bara för att testa lite innan jag åkte hem, tror ni inte ryggen bara knakar till? och börjat göra ont igen efter hela tiden när jag simmat vare bra


Det bästa med simhallsbesöket:
- JAG ÄLSKAR ATT SIMMA!!! Ni kan räkna med att om ni kommer till kalmar och jag inte är i min lägenhet kan ni nu med största sannolikhet hitta mig i simhallen!


I'm Back in the water baby!!