Igår
2009-08-28 / 13:51:51 / Allmänt

Igår mådde jag inte allt för bra så låg mest och tittade på en tv- serie på datan, en som jag aldrig har sett tidigare och som jag idag inte minns namnet på. Hur som helst när jag slutade titta var de på kulmen till en jätte konflikt. Det handlar om en familj med tre barn och deras föräldrar, av dessa barn är

1. En player, beroende av smärtstillande tabletter i hög konsumtion och blir arresterad av polisen då den köper tunga droger

2. En sjutton åring som precis har fått reda på att den är gravid och inte vet vad den ska ta sig till

3. Och nu barn nummer tre, är helt enkelt gay (jag använder den amerikanska benämningen för det låter så mycket bättre än den svenska)

Vilket av dessa barn tror ni att föräldrarna blev argast på, tänker aldrig förlåta?

Det enda som man av fri vilja inte kan kontrollera, ser folk inte hur fel det är?
 
Se gärna det här klippet inte relaterat till serien men riktigt riktigt värt att se :)


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Avslappnande tv?
2009-08-26 / 21:37:47 / Allmänt

Avslappnande tv?
Jag står på crosstrainern, jag har nyss passerat milsträcket så blir det reklam, jag svettas, jag pustar, jag flåsar och upp kommer det "Kanal 9 avslappnade tv". Det var ganska så komiskt faktiskt måste jag medge, jag står där och är helt slut körd överallt i precis hela kroppen och upp kommer det avslappnande tv, så lagom avslappnande för min del heller haha.

Idag har jag om ni minns mitt schema som jag satte upp, så har jag faktiskt gjort precis det som jag bestämde mig för att göra, så om ni har svårt att ta tag i saker gör ett schema, för då tvingar  ni er själva att köra på det. Som idag började jag dagen med crosstrainer för att få mig själv tillräckligt pigg för att kunna plugga och senare städa, det fungerade bra, har märkt att träning och vatten har någon form av exstasy effekt på mig, förutom hallucinationerna dock, men tänkte de kan jag ju lika gärna leva utan. OBS. När jag skriver att jag lever på vatten, så menar jag självklart förutom maten, hallå? Det viktigaste på dagen det ger mig faktiskt också energi fast i något segare form än träningen. Hehe. Visste ni att hjärnan tar 30% av hela kroppens energi?Tänkte skriva ett roligt inlägg om dansträningen förutom, men bloggen var ju så snäll att bråka till sig och nu kommer jag inte ihåg vad det roliga var. Hursomhelst alltid lika trevligt att dansa med er, även fast vi inte kom till now or never idag, men vi hade ju I WANT IT ALL! Och den är CRAZY! På bästa möjliga och roliga vis, mitt mål är att överleva den. Nä då men den är grymt rolig och jag har alltid viljat vara lite knäpp, så det passar som handen i handsken här.Och jag måste bara säga.... Slipper man någonsin ifrån LOGARITMERNA? De förföljer mig! Trodde att  jag för alltid skulle slippa, lg,ln och logaritmer i största allmänhet då jag var klar med matte C. Där mistog jag mig grovt, visste ni att man använder dem inom psykofysiken? Vilket är en del av den psykologi jag läser, jag läser matte i psykologi!!!!


I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


JÄVLA FÖRBANNADE BLOGG HELVETE
2009-08-26 / 19:58:13 / Allmänt

Skulle ha publicerat ett väldigt givande inlägg nu men bloggen bestämde sig för att ta bort allt så nu har jag inget så jag återkommer efter crosstrainern som jag hade gjort en utläggning för som ni nu inte får läsa men iaf bye bye


Mitt schema för idag ONSDAG!
2009-08-26 / 08:50:44 / Allmänt

Det här är mitt schema för idag onsdag för det var det enda sättet för att få mig att göra det jag ska göra och om jag inte följer det eller skjuter på något av mina punkter så får jag inte gå och lägga mig förrän allt är klart.

8.00 Gå upp! (fick skjutsa jennie och petra till skolan men ska försöka hinna med mitt schema ändå) hehe
8.30 Crosstrainer (dens uppgift är att få mig pigg)
9.30 Frukost och dusch (om inte ovanstående får mig pigg)
10.00 Plugga psykologi
12.00 Damma (behövs, pappa fyller år, ska ha gäster osv. + den ger mig en liten paus i pluggningen)
12.30 Fortsätta plugga psykologi
15.00 Äta ( och tillåten paus till Tyra's show)
16.00 Plugga
18.00 Dans

Tror ni jag kan följa det?

OBS. Saker kan tillkomma haha


Crosstrainer + Psykologi + Dans = <3
2009-08-25 / 20:09:20 / Allmänt

Kan livet bli bättre när man har crosstrainer, psykologi och dans? Jag tror nästan inte det haha Skämt åsido om ni läst vad jag tidigare idag skrivit om min psykologi bok, så blir det lite klarare, vi kan säga så här även fast psykologi är intressant betyder inte det varje liten del av hjärnan är lika facinerande som freuds alla teorier och vise versa.

Idag har jag inte haft några föreläsningar utan haft självstudier så då hade jag en tanke om att jag skulle hinna sammanfatta hela första kapitlet, det var inte ett rimligt krav för jag tog helt enkelt inte tag i det. Så för imorgon ska jag ha en klar och tydlig strukturerad plan, timme för timme som jag inte ska vika ifrån, vad tror ni om det? Om jag bara följer den tror jag faktiskt det kan fungera.

Nu ikväll då så har jag haft dans i några timmar med först anton, emma och lovi, sen anton och emma och sen anton och emma och jennica, som ni ser är anton och emma nyckelkombinationen i den här träningen. Vår föreställning kommer att fullständigt rocka! Vi har ju till och med basketbollar, hallå? Mina absoluta favorit ting dans och basket, me love! Den är så himmla cool så den måste ni bara se allihoppa, så kom till vår föreställning, eller ångra er för alltid! Lite dramatiskt? Men men jag har vissa dramatiska tendenser ibland och nu är jag ju hög på vatten igen så då vet man aldrig vad jag tar mig till.

Och nu blir det crosstrainer : )

Ingen som vill gå ut och gå, spela basket eller så sen? Jag är uppe i varv!

Tro det eller ej
2009-08-25 / 13:29:24 / Allmänt

Tro det eller ej men jag är tillbaka här i bloggportalen. Chockerande eller hur? Nu ska det bli ändring på det hela och nu ska jag blogga för fullt, bara jag kommer på hur man lägger in bilder i bloggen, inte för att jag inte tar många bilder. Men det måste man ju ha med för att kunna ha en någorlunda intresserad blogg. Och nu ska jag inte bara skriva sådant som jag är irriterad på utan helt enkelt sådant jag gör om dagarna whiieee hii! :D Nu kommer ni få veta ALLT! Om mig haha eller nästan i alla fall jag måste ju använda lite filter annars kommer jag ju tappa mina två läsare som jag faktiskt har och det vill jag ju verkligen inte. Fast kommer ha lite filter, men inte mycket för här kommer ni få veta den osminkande sanningen om NOHIDING, dvs. mig för det var ju lite av vitsen med det här J

                              

Okej, idag började jag dagen med att jag skulle vara duktig och plugga psykologi som jag verkligen behöver för börjar bli lite stressad för att jag inte har gjort någonting alls på mina hemmastudier. Det är inte bra... Men jag blir ju såååå trött bara av att titta på min psykologi-bok innan jag ens börjar läsa i den! Se bara själva:


Hur bra tror ni det gick?


Så nu gav jag mig själv en liten paus, för att kunna koncentrera mig bättre sen och tittar på the Ellen show, väldigt underhållande människa det där. Måste säga att jag hade mina fördommar om henne och trodde hon var absolut helt väck! Men nu har jag ändrat uppfattning totalt! Om jag bara kommer på hur man kan länka youtube klipp här så kommer jag dela med mig med mitt favorit avsnitt av henne, det är det roligaste jag någonsin sett, någonsin!


Men nu ska jag återgå till pluggandet och så ska jag återkomma senare om min intressanta dag haha


I am the one and only - The voice of the blackout of life - Nohiding