Herregud - Jag är tjej!
2010-02-28 / 22:00:20 / Allmänt

Och då kan man tamejfan göra två saker samtidigt och det klarar jag galant ;) vill ni veta vad jag gör`? Jo pluggar och relaxar i soffan framför en film samtidigt, fruktansvärt skönt alltså faktiskt ganska så relaxande samtidigt som jag får mitt pluggande gjort, en väldigt bra kombination alltså :)


Stressigt värre
2010-02-28 / 14:38:18 / Allmänt

Denna vecka kommer att bli stressigt värre och har ingen som helst aning om hur jag kommer att hinna med allt jag ska hinna läsa och sammanfatta för att sedan kunna lära mig allt det nästa vecka för då har jag min första tenta i kursen historia! Stressigt värre, tur är i alla fall att språket är betydligt enklare än i psykologin som jag läste förra terminen så det borde vara lättare tycker jag hehe

Nu ska jag stress plugga lite och sedan blir det av till mormor för att äta våfflor och sedan dansträning blandat bland allt detta ska jag idag hinna sammanfatta ungefär 100 sidor? vad tro vi om mina chanser att hinna? Annars i värsta fall får jag väl bara sitta och plugga tills dess att det är klart för jag har gjort ett schema inför veckan och det schemat måste jag hålla för att veckan ska bli omöjlig att genomföra.

Träffade Malin och Lisa nyss, det var trevligt :) för har inte sett Lisa på jätte jätte länge! och malin kan jag ju inte leva utan liksom det bara inte går ;)



Sen så tror vi att malin kom på problemet med mitt uteblivande studiebidrag herregud alltså mitt konto är obefintligt! Så hoppas att Malin har rätt men i vilket fall tror jag att jag måste klara mig en månad till utan dess att mitt studiebidrag kommer infallande... Så glad jag kommer bli sedan när det kommer :)

Men nu - PLUGGA!!!!















Jag är tillbaka!
2010-02-27 / 19:12:39 / Allmänt

Nyligen hemkommen ifrån fjällen och har nu packat upp allt mitt och tagit en skön dusch efter en heldag i bilen - puuh! Om fjällen kommer jag prata mer om senare nu skulle jag bara berätta att jag är hemkommen utan några brutna ben :)

Snart blir det att dra till de underbara Anton och Emma med Jennie för att titta på melodifestivalen, tror även Erika kommer dit, så det blir spännande att se vad som händer i Melodifestivalen idag, hoppas starkt på Sibel så hoppas hon är så bra som jag hoppas på :)

Vet ni förresten hur många blogginlägg jag har olästa på bloglovin??? 321!!! Kommer inte orka med alla så till era jag inte kan hinna med att läsa ber jag så mycket om ursäkt.

Hörs senare ikväll eller imorn ;)

Första dagen i fjällen :)
2010-02-21 / 16:39:51 / Allmänt

Så här ser det ut när man ska åka längdskidor med närmare 25 minusgrader, normalt sett brukar man ju inte direkt ha så varma jackor på sig när man åker och överkroppen var det enda jag var varm på och det var riktigt riktigt varmt där men på överallt annars var det skit kallt i alla fall efter dess att vi stannat och grillat korv innan dess var jag riktigt varm men på hemvägen var det så kallt att det knappt gick att andas, och jag överdriver inte! Då var det riktigt kallt kan jag meddela och som ni kanske vet är inte glidet heller det bästa i spåren så det blev kanske lite mer att gå skidor än åka men vi tog oss fram ^^ Jennie och jag var snabbast också i fall ni undrar :)

Nu har jag äntligen bloggat lite igen och det är skönt, så nu vet ni också att jag lever även fast jag alltid inte är mest effektiv att blogga men ändå jag gör mitt bästa.

Imorgon blir det nog att åka slalom i idre och det ser jag verkligen fram emot förutsatt att jag minns hur man gör annars får jag lite smärre panik ! Uppdatering följer om huruvida jag minns det eller inte imorgon :)

Avslutningsvis slänger jag in en bild på när jag grillade korv som jag verkligen var bäst på *mycket sarkasm* mina korvar typ exploderade men så här så de ut innan korvförstöraren Emelie satte igång ^^




See u in the slopes ;)

NoHiding















Bloggning kommer snart!
2010-02-18 / 22:42:06 / Allmänt

Tack för att ni fortsättar att läsa fast jag inte mått så jag kunnat blogg som jag vill, men lovar att jag ska blogga mer imorn för längtar efter att berätta om bl.a. Biggest Loser finalen jag såg herrom dagen som var bland det coolaste jag sett, men för nu - God Natt och så hörs vi imorn :)

NoHiding

Smart? ja, kanske
2010-02-18 / 17:56:54 / Allmänt

Ibland är jag faktiskt lika smart som alla påstår att jag är har nämligen kommit på varför jag mått skit de senaste dagarna och om det visar sig vara rätt så kommer jag må bra tills imorn :) men för nu mår jag fortfarande kind of shit och det går åt fruktansvärt med kraft och energi för att skriva detta, skriva och läsa är nästan svårast för mig just nu... nästan lättare att gå t o m.

Så håll tummarna för att jag har rätt! ^^

(ett tips bara - se inte på greys anatomy i flera dagar när man är sjuk för då tror man inte det finns en så enkel lösning på problemet som det jag ommit på idag, då jag inte sett det XD )



Yrsel + illamående
2010-02-16 / 12:17:16 / Allmänt

Ligger i min soffa och kan inte ens resa mig för att jag har sådan yrsel så fort jag ställer mig upp håller jag på och ramla ihop och fick klänga mig väggarna när jag skulle ta mig till soffan från skrivbordet. Kändes som jag var ute på ett stormigt hav i en liten båt och golvet bara rullade under fötterna. Fruktansvärt.. Det värsta är att jag måste plugga men orden bara hoppar runt. Och huvudet känns inte ens närvarande...

NoHiding

Vad har jag gjort?
2010-02-16 / 10:04:56 / Allmänt

Första ledtråden kommer i form av bild 1.


Visst verkar det intressant? Sedan kommer bild 2.



En liten mysko frukt, men den smakar gudomligt <3 Dessa 2 bilder kombineras i bild 3.



Tillsammans blir det följande:



Mixad apelsin och blodapelsinjucie och en glad Emelie :)

För att bloggen fungerar idag firar jag det med lite mycket bilder som ni kanske ser annars kom jag precis hem från gymmet, väldigt skönt träningspass bara lite jobbigt för hostar fortfarande och muskelfästena i armarna är inte helt okej så det blev bara ben träning idag med men det funkar bra för har pilates ikväll så då måste jag ju använda armarna men det borde nog gå tror jag :) Det är nog bara inte vikter och sådant jag ska börja med än, för vill ju inte göra mig mer illa innan vi ska åka skidor ^^

Nä nu måste jag plugga hehe försöker trycka bort det så länge som möjligt XD hehe nej då inte egentligen pluggade massor igår måste bara se till att vara lika duktig idag!

Hoppas jag ser dig Anton på pilates ikväll ;)

Nu antikens grekland nästa!

NoHiding


power blogg
2010-02-15 / 10:53:48 / Allmänt

Bussen kommer snart men skulle bara säga hej bloggen först! Idag har jag gymmat en timme, mest crossrampen som jag blivit lite fäst i och den där cykeln som man sitter lite annorlunda på. Sen har jag också pluggat ett tag nu inte så kul om Sveriges forntid, inte direkt den delen av historia som jag tycker är mest facinerande men man måste ju veta sådant också om man pluggar historia XD



Nä nu måste jag skynda mig så att jag hinner med att fixa iordning mitt hår också och hinna med bussen också kan ju vara bra, vi hörs ikväll, nu universitetet nästA!

nOHIDING


Alla hjärtans dag - All snös dag : )
2010-02-14 / 18:16:34 / Allmänt

Glad alla hjärtans dag på er alla som läser min blogg det betyder något enormt mycket för mig att den faktiskt läs, annars skulle det ju vara det samma som att jag skulle prata med mig själv och det är ju första tecken på att man håller på och bli galen, så tack än så länge är jag det som identifieras som normal i alla fall :)

Vet ni hur mycket chocklad mamma tryckt i oss den här helgen? Det är mycket och idag på den egentliga alla hjärtans dag fick vi den godaste chockladen av de alla, för att se bild på det får ni kolla min systers blogg. Den chockladen fick vi till frukosten men har inte ätit upp den än hehe för direkt efter frukosten blev det dags att packa inför fjällen


Se bara vilken fin lista jag gjort, nästan så man är stolt hehe, problemet var ju bara sen att vi skulle ha en pulka dag så fick då använda alla gamla kläder som vi inte har packat med liksom, så på fötterna blev det mina vandrar kängor, som byxor ett par fodrade träningsbyxor, väldigt gamla och för små vantar och min gamla slalom jacka - en intressant kombination ^^

Men vem bryr sig när man umgås med sånna otroliga människor? :)



Anton och Hanniii :)



Och jag och emma :)

Vi kämpade ordentligt idag i våra försök att åka pulka, det tog tid, vi sjöng ner väldigt mycket, vi kröp, vi slängde både pulkor och tefat, vippade och föll, snö i ansiktet och vissa snurrade även runt på huvudet - jag nämner inga namn men ni kan ju gissa vem det var ;) Sedan gav vi till sist upp på sockertoppen det var omöjligt man kom ingenstans och sjöng nästan ner till midjan ibland (eller jag gjorde det för jag har så korta ben) Så till sist åkte vi här hemma hos oss i backen och gu vad det gick! Man bara flög fram :)





Nu sitter jag här med en klubba i munnen och bloggar bara lite, finns inte så mycket mer att göra men jag har haft en väldigt trevlig alla hjärtansdag med några av de underbaraste :) Hoppas ni alla haft en lika trevlig dag <3

NoHiding


Dagens första musiktävling
2010-02-13 / 17:35:33 / Allmänt

Nu bär det alldeles snart iväg till dagens första musiktävling och oroa er inte jag ska bara titta på inte sjunga så alla kan vara helt lugna. Anton, Emma, Lovi och Erika (tror jag nämnde alla) har detta som projekt arbete så om ni vill höra skön sång kom kl.18.00 till mässen i Åtvidaberg :)

Dit ska jag i alla fall, men först ska vi (jennie och jag) hämta Hanna på vägen det ska  bli kul att både se de som sjunger och deras projekt samtidigt som jag minns hur jobbigt mitt eget projekt var, men nu måste jag skynda mig, vi hörs! :)


Bad things
2010-02-13 / 14:48:58 / Allmänt

Underbar dagen innan alla hjärtansdag låt :) Eller åtmindstone jag gillar den skarpt, lyssna och bestäm själva vad ni tycker

I'll take the highway
2010-02-13 / 13:38:32 / Allmänt

Nu är jag hemma från gymmet och har faktiskt ätit lite också för man ska ju äta något direkt efter man tränat så att musklerna äter upp det eller vad man säger, de är ju hungriga efter ett helt träningspass det är ju inte bara magen som vill ha mat liksom :P

Vet ni förresten vad jag lärde mig igår? Haha jo jag sjöng bad romance på östgötska det är lättare sagt än gjort ska ni veta men det låter fruktansvärt kul ska kanske, KANSKE, lägga ut en video på det sen men det är ett stort kanske det. Om ni inte sett det på Jennies blogg så var hon och jag väldigt flummiga igår då vi spendera tiden med Robinson tävling i godis, sjöng bad romance på östgötska och imiterade Clint Estwoods kända citat "Get of my laun" mm.

Tyvärr måste jag nu slita mig ifrån bloggen och plugga ganska så jättemycket och effektivt för Klockan 18 idag så ska jag till mässen och titta på en sångtävling, det blir spännande, ses vi där? ;)

NoHiding


Godmorning Starshine
2010-02-13 / 10:44:52 / Allmänt

Godmorgon på er alla ute i blogg världen en trevlig morgon eller vad tycker ni? Själv är jag skönt utvilad och ska inom några minuter till gymmet för ett träningspass. Tyvärr är mina armar lite urfunktion så det blir nog bara benträning för mig idag, har överansträngt musklerna och vad jag tror muskelfästena i armarna för det gör sig allt till känna och visar att de existerar.



Nu bär det av till Gymmet - uppdatering följer senare :)

NoHiding


En sjujävla dröm!
2010-02-13 / 00:31:03 / Allmänt

16 år efter Estonia katastrofen utspelar sig den i mina drömmar. Det är helt jävla sjukt! När Estonia katastrofen ägde rum var jag 4 år och jag minns att jag gick förbi tvn och hörde om en båt som sjunkigt som hette Estonia, det som visades på bilden var ett mörkt vatten och skrämmande vågor, men jag förstod inte riktigt allt som hänt, jag var 4 år. Mer än så minns jag inte. Men förra natten drömde jag att jag var ombord på den sjunkande Estonia. 16 år efter det att jag hörde det på nyheterna, utspelar sig det i mina drömmar.

Första scenariot står jag på en scen och dansar när larmet bryter ut, denna vånging är den näst längst ner och vattnet fylls snabbt på, paniken ökar och alla försöker utrymma planet. Jag hoppar till nästa scenrio.

Är i maskinrummet, det är hett, för hett, det går inte att andas för luften bränner som eld och ingen syre följer med ner. Maskinerna är nära explosion och i min dröm är jag nära att förlora medvetandet.

Då byts det scenrio, till ungefär nutid och jag pratar med en person kanske i 30 års åldern som var ombord på Estonia, men jag får inte se hennes ansikte och varför, det vet jag inte...

Tror jag behöver en drömtydare...

NoHiding

Pulkadag på söndag - Vilka är på?
2010-02-12 / 23:42:25 / Allmänt

Ja, Jag är seriös! På söndag ska jag ha en riktigt traditionell pulka dag, med pulkor, kjälkar, tefat hela köret allt jag behöver nu är några att spendera dagen med så jag uppmanar er alla att hänga på :) eller i alla fall ni som vet vem jag är XD

Men vad finns det för roligare att spendera dagen på än att se alla sätt jag kan volta med en pulka? Och självfallet ha roligt tillsammans med ens vänner i snön :)

Säg gärna till om ni vill hänga på, inbjudan till alla här :)

Sov nu så sött och så hörs vi imorn då ni sagt att ni är med :P

NoHiding

Inför alla hjärtansdag
2010-02-12 / 10:58:32 / Allmänt

Ni som känner mig vet att jag inte direkt har för vana att lägga ner någon ytterligare energi på den dagen än på vilken annan dag som helst. Men nu har jag fått en helt lysande idé. Men den kom inte att fungera, måste berätta om den iaf visst skulle det vara fruktansvärt kul att typ köra paintball eller laserdom på alla hjärtansdag?? :D

Hehe men seriöst ingen som vill ha en snö dag på söndag? Pulka, skridskor, skidor what ever? :P
Ingen som vill se mig göra volter i en pulka vid sockertoppen? ^^



och sen en äkta alla hjärtans dag låt också ^^


Cynisk? Jag? Inte då ;)^

NoHiding

Biggest Loser och Vampyrer
2010-02-11 / 21:32:01 / Allmänt

Istället för vampyrer i bokstavlig form bytte jag ut det till vampyrer i metaforisk form hm.. Vad kan jag sett på tv?



Tidigare idag så tittade jag på Biggest Loser och nu är det riktigt nära finalen där och ett så sjukt cool för den som jag hejar på nu har gått ner mest i vikt av alla tjejer i Biggest Losers historia och är nu nere på 61 kg! Det är ju helt sjukt coolt, hon är riktigt smal och vältränad! Finalen visas på måndag så kommer inte lägga upp en bild på henne för tror hon vinner men vill inte veta det än ^^ så publicerar bild på måndag så ni får se det för det är helt otroligt :) Hon är dagens idol alltså!

usch känner mig lite hängig, så måste ta och rycka upp mig...

NoHiding

No vampiere diaries här inte
2010-02-11 / 20:10:11 / Allmänt

Nä det blev inte att se vampiere diaries här inte för hade inte den kanalen! Vi har HUNDRATALS kanaler men inte 6:an! Är det katastrof eller katastrof? Och större katastrof jag satt och bläddrade förbi alla kanaler både på min tv och den andra gissa om det tog tid, men tänkte om jag faktiskt hittar den skulle det ju vara värt det, men inte då.. Jag som var taggad för lite Vampyr Drama ^^



NoHiding

Nothing Else Matters
2010-02-11 / 14:25:55 / Allmänt

Nu har jag allt lyckats träffa huvudet på spiken med den här låten, men vilket huvud och vilken spik det ni men lyssna gärna på den tror alla på ett vis eller ett annat kan sätta sig in i den låten och så även jag. Med det enkla budskapet att man inte ska bry sig om vad andra tycker och tänker utan helt enkelt vara sig själv och tro på den man är.




Btw. Ingen som vill gå ut och gå ikväll??? (A)

NoHiding

TDS kolla hit!
2010-02-10 / 23:10:25 / Allmänt

Nu är det såhär att en del av dansen som jag lägger upp här i klippet är den delen som vi kanske ska använda vilken del är bäst


Sweet Dreams?

eller


Heavens on fire?


Alla i TDS måste säga sin åsikt!



NoHiding

Tillbaka i nutid
2010-02-08 / 14:19:15 / Allmänt

Nu är jag tillbaka i nutid, samtidigt som jag skrev det kom jag på att jag är det på två olika plan. Dels har jag tagit en paus från min historia bok och dels har jag äntligen sett ikapp melodifestivalen. Det är helt klart melodifestivalen klarar inte ta fram vettig musik då jag inte är närvarande så nu ska jag verkligen inte missa den igen!

Jag undrar nästan om jag har en helt annan musik smak än alla andra i precis hela Sverige? Eller så undrar jag vilka det är som röstar? Som ni ser har jag väldigt svåra problem här, men de som man tycker är bäst går det ju aldrig bäst för. Men ifrån Melodifestivalen i lördags var det 3 låtar som jag tyckte var bra! Och det var verkligen inte de som gick vidare för de låtarna var TRÅKIGA, så nu har jag sagt det.

Enligt mig skulle dessa gott till finalen:





Tyckte också att Jessica Anderssons låt var bra, den hitta jag ingen video på XD

MEN!

svt har receptet på en succe men den lagar inte den i rätt sammanhang, för vem tyckte inte att Charlotte Perrelli, Nanne Grönwall och Sonja Alden var bra? Varför gör ingen en låt med dem 3 och skickar iväg dem till Eurovision? Det borde ju vara ett vinnande koncept eller vad säger ni?


NoHiding

Yoga, Frukost och that 70s show
2010-02-08 / 09:00:19 / Allmänt

Efter att ha varit vaken i snart 2,5 timme, jo det stämmer, och har utövat morgon yoga, ätit frukost och sett ett avsnitt av that 70s show, har jag äntligen vaknat till och är redo för en riktigt plugg dag. För det är vad det kommer att bli idag har till och med gjort ett schema över hela veckan så att jag ska hinna med att plugga allt som jag måste hinna och träna allt som jag ska hinna träna.

Det blir en ganska skön vecka i skolan med enbart en seminarium och en föreläsning men tyvärr blir det oändligt mycket hemplugg men det tycker jag om för då hinner jag att träna desto mer vilket behövs sen jag varken kunde träna eller plugga så speciellt mycket förra veckan. Så det ska jag ordna till den här veckan istället :)

Rekommenderar starkt morgon yoga för er som inte testat man vaknar till på ett ganska så skönt vis med lite morgon gymnasitik, sträker liksom ut kroppen och förbereder den för en ny dag

NoHiding


Kiss i sommar anyone??
2010-02-07 / 20:59:15 / Allmänt

Nu hade jag tänkt att börja inlägget med att skriva hur mycket jag alltid gillat Kiss men kom på mig själv med att det inte riktigt stämmer för när jag var liten och de kom fram på tvn gömde jag huvudet bakom en kudde. Men observera jag gick inte ifrån tvn för tyckte att deras musik var otroligt bra trots att deras ansikten var fruktansvärt skrämmande. För vilken 2-3 åring är inte dessa ansikten otäcka?





Denna låt med KISS har jag blivit helt kär i, helt helt kär i den, lyssna och njut för den är helt fantastisk, vem blir inte helt kär i den låten?





LYSSNA :D

Någon som vill med??? ;)

NoHiding

På begäran av Johanna
2010-02-07 / 15:31:47 / Allmänt

På begäran av Johanna kommer här Fischysar videon! Nu drar ni alla efter andan va? Så som ni längtat på att denna dag ska komma då ni äntligen för första gången eller igen kommer att få se Fischysar videon! Är det inte spännande? Jo det är det definitivt.

Komikerna i denna video är de välkända Anton och Emma så ni vet ju genom det att det inte kan vara något annat än roligt och om inte annat Hysteriskt! Dvs om ni känner dem - haha nej då :P Men kanske ska skriva en varning om att jag inte frågat dem om jag får publicera den, men tror inte de har något emot det, det är ju inte direkt många som läser min lillablogg hehe så tror de bara tycker det är kul om inte får jag väl skylla på johanna som ville se den ^^

Utan mer kringgående kring den så - Här har ni den:

FISCHYSAR




Ha en glad dag :)

NoHiding

huvudvärk + illamående = sova
2010-02-06 / 23:33:43 / Allmänt

återkommer imorn

Plugg, Plugg, Plugg!
2010-02-06 / 13:23:40 / Allmänt

Här får man för man är sjuk en vecka, en väldans mycket plugg! Men det ska jag väl allt kunna ta mig igenom va? Hoppas det i alla fall har ju några dagar på mig tills nästa seminarium så det ska gå, det ska gå helt enkelt och det kommer att gå.

Just nu läser jag om en persisk kung Xerxes, en Spartansk kung Leonidas och den persiska invationen. Haha nu tror ni säkert att jag ser filmen 300 och inte pluggar som jag sa ovan att jag gör men nu är det så faktiskt att den filmen bygger på verklighet - chockerande eller hur? Eller i alla fall väldigt intressant som jag ser det.



Nä nu ska jag återgå till min bok innan den börjar sakna mig

NoHiding

24 timmars utmaningens svar
2010-02-05 / 23:06:43 / Allmänt

Nu kommer svaren som ni alla har väntat på säkerligen ni som inte ens vågade att ställa era frågor för så många fick jag faktiskt inte att det skulle bli omöjligt att klara av att finna svar på alla men det kanske var så ni tänkte? Bäst att någon får skriva frågor och så läser vi bara svaren sen ;) Ni har tur i detta fall kan man göra så, följande frågor och svar kommer jag att besvara nedan med största ärlighet.


hm, gillar du brunetter eller bloninder? :D
haha xD dum fråga.

Fäster inte lika mycket på färgen på håret som hur man bär upp det - låter lite korkat men så är fallet men jag ska inte kringå att svara på frågan hehe gillar faktiskt i största utsträckning brunetter faktisk eller i alla fall för ett första intryck. Men självfallet finns det ju väldigt många snygga blondiner också ^^ och som sagt personligheten sitter ju inte i hårfärgen


nä men vad är din högsta önskan? :) får man fråga sånt? :o
Ja det får man fråga hehe lite kontrast mot frågan över men det är bara kul :) Min högsta önskan är att man till 100% ska kunna vara sig själv utan att hålla tillbaka vissa sidor och att bli accepterad trots vissa sidor som man inte kan förneka av sig själv. Och att de vänner som man bryr sig så mycket om finns kvar trots sina sidor som inte föredras. Och självfallet att bli en lyckad författare ;)



och måste bara delge mig av dagens låt också :) Hittade ingen med en vettig video till men ni behöver bara lyssna på låten hehe



NoHiding

Upprättelse en fotnot
2010-02-05 / 11:36:44 / Allmänt

Ingen kan väl ha missat att Brittany Murphy och Casey Johson, kändisar, som nyligen dött båda anklakades för att det var droger som tog deras liv, med stora långa artiklar rörande det ämnet. Varför tar tidningarna inte reda på fakta innan de publicerar det? Borde inte de kunna bli stämda för förtal?

För idag läste jag inget annat än att båda deras dödsrapporter i tidiningarna blivit felaktiga, så bra att de då inte blivit anklade för att ha dött i överdoser för det kommer ju folket glömma eller hur?

Precis som med Heath Ledger, hans första rapport sa att han dött av överdos, när det i själva verket hade varit så att hans läkare skrivit ut mediciner som tillsammans utgjorde en livsfarlig kombination. Men hur många vet det? Hur många tror inte fortfarande att det var självmord han dog av?


Casey Johnson dog på grund utav hennes diabetes.




Brittany Murphy dog av läkemedelsförgiftning i kombination med sviterna av en lunginflammation, samt järnbrist.





Dessa kändisar som median direkt dömde utan att först se hur det egentligen var borde få upprättelse och inte bara någon rad i någon kolumn i tidningen utan lika mycket plats om inte mer som först skrev felaktigheter. De ska inte till och med i döden bedrövas av median.

Jag vet att inte många läser min blogg, men nu har jag i alla fall dragit mitt stå till stacken.

NoHiding

Sista timmen av utmaningen så satsa nu
2010-02-04 / 22:56:59 / Allmänt

Varför inte ställa en fråga? ;) Baran en timme kvar nu på utmaningen. Fråga vad ni vill och svar garanteras ^^





NoHiding

Tiden är inte ute än - utmaningen fortgår
2010-02-04 / 18:46:27 / Allmänt

Under 24 timmar får ni fråga mig vad som helst och jag kommer att svara ärligt, vad det än gäller så kommer jag att svara med sanningen! Jag utmanar er att ställa mig en fråga och under dessa 24 timmar kommer ett svar att fås.

Det är ungefär 5 timmar kvar så tänk ut något nu :)

Ni är utmanade - vad vill ni veta om mig?









NoHiding

Till alla Gaga Fans!
2010-02-04 / 11:33:50 / Allmänt

Har än så länge inte fått någon utmaning så jag roar mig med att blogga lite om Lady Gaga ifrån grammisgalan, hon hade tidigare sagt att det skulle bli hennes mest chockerande framträdande någonsin, jag ska inte säga mer utan låta er få se själv, var noga med att inte missa slutet.



NoHiding

UTMANING!
2010-02-03 / 23:51:12 / Allmänt

Viktigt här vet ni, jag var inne på facebook två sekunder och då fick jag en idé som flera hade som sina statusar så jag följer strömmen men applicerar det på min blogg istället :)

Under 24 timmar får ni fråga mig vad som helst och jag kommer att svara ärligt, vad det än gäller så kommer jag att svara med sanningen! Jag utmanar er att ställa mig en fråga och under dessa 24 timmar kommer ett svar att fås.

Om ni inte känner för att skriva det här så skicka ett litet mejl ni som vet den, skriver ut min gamla mejl här för er andra [email protected] 


Ni är utmanade - vad vill ni veta om mig?

NoHiding

ps.
har till och med tagit bort funktionen tillfälligt att jag måste godkänna kommentarerna först, så allt lär komma fram och ni lär se det ds.


Genmodifierade barn - Nej tack
2010-02-03 / 23:33:38 / Allmänt

I stora delar av i Europa och världen är det inte ens tillåtet med genmodifierade grödor, alltså att vissa generbyts ut mot konstgjorda osv. Och så vill vissa ha genmodifierade barn! När det inte ens är tillåtet att göra genmodifierad majs!
Låter det rimligt? Man ska utöva sådant på små embryon som man inte ens får göra i frön till majsplantor? Personligen tycker jag att det låter helt sjukt! Tydligen vill folk pussla ihop sitt eget barn, skaffa ett the sims spel så kan du leka hur mycket ni vill, men att göra det mot ofödda barn... Det tycker jag bara låter sorgligt... Tänk att veta att du föddes så som dina föräldrar ville du har blont hår och blåa ögon, men vem frågade barnet om lov? Det är den högsta grad av kränkning, att ändra hela ens persons uppenbarelse utan att ha dess tillåtelse. En sak är att utföra plastigoperationer på sig själv för det är ett val, vem vad har barnet att säga till om? Den får veta att den inte accepteras som den är och lär sig från början att om den inte är tillräckligt snygg är den inte värd något, för dens föräldrar kunde inte finna det i deras hjärtan att älska ett barn som inte till 100% överensstämde med deras ideal bild, tell me, vad skulle sådana föräldrar göra om deras barn hade någon form av utvecklingsstörning? Adoptera bort det? För den är ju då långt ifrån perfekt, eller att den inte skulle vara den skarpaste kniven i lådan?

Den mest fundamentala sanningen är att föräldrar älskar sina barn så som de är, annars skulle det inte få bli föräldrar.
Genmodifierade barn - Nej tack.

Människor ska inte leka gud!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Stand proud and stand strong!


Förkylning och blodapelsinjuice
2010-02-03 / 15:02:08 / Allmänt



Finns det något godare än just färskpressad blodapelsinjucie? Så gott det är och det för tankarna tillbaka till Italien och Rom, undra hur många liter blodapelsinjucie jag drack där nere och idag är det faktiskt det enda som jag hittils känt smaken av då jag ätit eller druckit något.

Så om du är förkyld testa blodapelsinjucie och om du inte är det testa det ändå för det är så fruktansvärt gott :)

Annars idag jobbar jag mest med att bli frisk men det funkar inte så bra för nyser konstant, hostar konstant, feber konstant och ont över lungorna konstant. Inte alls så speciellt skönt och nu försöker jag laga mat och det går väldigt bra när man är sjuk och får gå ifrån och nysa och tvätta sig varje sekund- toppen!

NoHiding

är sjuk
2010-02-02 / 19:44:29 / Allmänt

skriver mer när ja orkar...
NoHiding


I am no angel baby <3
2010-02-01 / 16:31:29 / Allmänt

Haha jag kan inget annat än att skratta åt det jag håller på med just nu, det kommer att bli så fruktansvärt kul, ibland måste man få jävlas lite och det är det jag håller på med just nu. I’m no angel baby, I’m the devil in disguises. Moooahhaha and I rock. Vänta bara på att jag ska sätta mitt mästervärk i spel. Inom en vecka kommer ni att se eller i alla fall höra frukten av mitt arbete.



I mess with the bad and laugh with the saints.

Min analys av Robinson
2010-02-01 / 16:25:33 / Allmänt

Nu undrar ni säkert vad jag har att säga om Robinson finalen? Oavsett om ni gör det eller inte kommer jag att berätta det för det är ju lite utav grejen med att ha en blogg vet ni. Ni får också ursäkta att jag inte bloggat överdrivet mycket på sista tiden. Ni förstår var inte hemma på hela lördag förutom typ en timme och då skulle jag göra mig i ordning och äta innan vi skulle ut på kvällen, vilket jag kommer till senare. Och på söndagen kunde jag ju inte gå in på Internet på hela dagen för jag ville inte veta vem som vunnit Robinson innan jag själv hade sett finalen. Ville ju inte ta ur spänningen ur det hela liksom. Men nu har jag sett finalen och kan berätta att jag är glad över utspelet.

Man kan fråga sig om Jimmy aldrig sett någon tidigare säsong i Robinson? Jag tvivlar mycket starkt på det för det s.k. sociala spelet som han ansåg sig så bra på att spela baktände på honom själv. Han trodde han kunde rösta ut vilka som helst och sticka knivar i ryggen till höger och vänster utan att det skulle få konsekvenser på honom själv sen då det var han som stod inför domen. För i alla säsonger har väl de utröstade fått vara med att rösta på vinnaren? Så hur i helvete tänkte han då de han satt en kniv i ryggen på, trodde han verkligen att de skulle rösta på honom i en final? Kanske hade han tänkt att han och Anders skulle vara i final och att han då skulle skylla alla planer på honom. I vilket fall måste jag bara säga att jag är otroligt glad att de flesta andra Robinson deltagare såg igenom hans charad och tillsist fällde honom.

Karma är något som utan tvekan måste existera, så mycket skit som han kastade ut är det inte det mins
ta konstigt att han fick det tillbaka till sist.

Vad tycker jag nu om att Hans vann? Faktiskt så tycker jag att det blev det näst bästa alternativet. De tre som det gick bäst för i tävling bland de utröstade var de tre som jag hoppades på skulle gå vidare. Ni vet ju att jag hoppades på att Annika skulle vinna och om hon inte skulle gjort det hoppades jag på Hans och Mats.

I början störde jag mig något så otroligt på Hans och tyckte han var en besserwisser men under tidens gång började jag se bortom det han var en väldigt kunnig person och lämpad för att överleva ett Robinson liv likaså var han stark i tävlingarna och han förtjänade verkligen att vinna Robinson.

Där har ni min Robinson analys, vem trodde ni skulle vinna?




NoHiding

 


Te, Te, Te!
2010-02-01 / 16:18:02 / Allmänt

Ja ni hörde rätt, jag, Emelie Maria Kempe dricker te. Ni har min fullaste förståelse att ni är chockade men så ligger däremot fallet. Jag dricker te. Något som jag försöker att undvika in i det allra längsta. Nu har jag däremot så ont i halsen så att jag bara ska kunna prata alls behöver jag te. Hur mycket det än smärtar mig att säga det. För jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu, men när har man någonsin egentligen tid med det?

Hörde om ett ganska facinerade program som gick på tvn igår tydligen gick den på tv4 och handlade om tonåringar som inte gillade sin kropp. Har det någon gång i något århundrade funnits några tonåringar som har gillat sin kropp? Alla hittar väl alltid något problem med de själva och oftast inte något utan ganska många. Detta program gick också i kalla fakta serien, kalla fakta? Ska inte de gräva upp sådant som man inte vet någonting om? Inte det som varenda människa har upplevt? Vad är det för journalistik i det?

Så vad händer i min värld idag då? Nu har jag varit inne på Universitet och hämtat lite papper som jag måste ha för att kunna göra vissa uppgifter lite jobbigt att åka in extra för att hämta dem bara för bussarna går ju inte när jag vill det men det gick ändå ganska bra och om jag har flyt ska det sammanlagt med bussen resan inte ha tagit mer än 3 timmar och det är ganska mycket flyt det vet ni. Hur som helst måste ta något att äta när jag kommer hem (dvs om ja kan svälja) för är något så otroligt hungrig… Åh mat… Sedan blir det att försjunka sig några timmar i plugg innan det blir träning med tds? Det vet jag egentligen inte säkert för har inte hört något, bra koll jag har va? I alla fall ska försöka ta mig till gymmet en sväng också kanske lite easy line för ska inte utmatta mig för mycket då jag håller på att bli sjuk för har som sagt inte tid att må sämre. Utan bara bättre !

NoHiding