Virtuell träning
2010-08-31 / 19:27:31 / Allmänt

Ja, vad säger man om att träna när man är sjuk? Jo det går inte bra, men det var så skönt just då, blev lite fokus på armar idag och testa en sak med hantlar anton gjorde och mina armar har seriöst nyss slutat skaka från den träningen och det var timmar sen!

Känns bra att man ska till kreta snart och inte mår bra alls, inte kul det, mår illa och har kramper i magen, det är ju inget farligt, det är bara störande tajming liksom, men visst ska det gå över till kreta? det har jag bestämt!


Om det jag skrivit som jag skulle börja ladda upp, kommer efter kreta så ni kan hänga med ordentligt, dels behöver jag en vecka till att finskriva det första kapitlet så det duger för er att läsa ^^

Plötlsigt nu hoppa min tv igång och biggest loser startar! Har man flyt eller har man flyt?! Den bara startar och mitt favorit program är på det gäller att ha flyt !

Nu ska jag virtuellt träna med biggest loser !jag lämnar er med en låt :)

Torsdag - KRETA!
2010-08-30 / 21:46:23 / Allmänt

Att börja blogga precis innan dess att man ska åka utomlands en vecka kanske inte var mitt smartaste drag, för bloggning kommer verkligen inte var högt på min prioritet där nere för då kommer jag satsa på sola och bada till fullt ut :)

Alltså på torsdag natt bär det av till kreta med Jennie (syrran), Anton, Emma och Johanna, så om ni undrar vart jag är då så vet ni haha 

 

Sol och bad och sol och bad och sol och bad :D Visst låter det underbart?Städar
2010-08-27 / 10:47:35 / Allmänt

När man har en sådan dag som idag när man städar och ska försöka få ordning efter en hel sommar borta är hela rummet i upplösningstillstånd, det ser inte ljust ut på den fronten att jag ska hinna ta mig till gymmet idag... Hur ska det gå när jag är beroende av att träna för att fungera? Det är en bra fråga och svaret lär följa ner jag vet det ^^

Men när man städar kan man hitta så roliga saker, som att jag har kluddrat ner små dikter, fraser och ord på allt möjligt som funnits tillgängligt och det kan vara väldigt roligt att hitta sådant man skrivit för flera år sedan och man tänker "hur tänkte jag då?" oftast har jag ingen aning.

Hear me
See me
Feel me
Save me


Alla borde ha en Anton och våra promenader  :) Ni som inte har en Anton se till att skaffa er en ^^

 (gick inte rotera XD)


En riktig författare
2010-08-25 / 19:20:31 / Allmänt

Ni kanske undrar varför jag börjar skriva här på bloggen igen efter mitt långa uppehåll? Anledningen är enkel, jag måste skriva. Det är vad jag gör, vad jag kan och när jag inte har någon annan chans att utnyttja det för tillfället måste jag ta och utnyttja bloggen till fullo.

Allt jag kommer skriva kommer inte vara tillfullo igenomtänkt och ordentligt formulerar i vackra artikulerade meningar men ord kommer fyllas och ibland kan de till och med vara intressanta, man vet aldrig!Kanske en dag jag skriver den nästa stora bok? Som Brisingr som trollband mig från första till sista sidan, avgudande vart och ett av orden. En författare som kan få ihop en sådan bok förtjänar verkligen att bli kallad författare!

Inom snar framtid i höst kommer ni få läsa det nya jag klurat på, ska försöka skriva så mycket att det ska vara möjligt för er att få ett kapitel i veckan, med start nästa vecka ;) Så stay TUned!

- Nohiding


STOPPA ETT MORD!
2010-08-24 / 23:25:01 / Allmänt

Förstår att många inte läser min blogg efter mitt uppehåll men det här är viktigt och akut och det behövs tas upp nu!

Aftonbladet har startat en insamlingslista på namn för att stoppa stening av Sakineh, mamma och 43 år.Hennes dom är att stenas till döds

Brott, haft affär med en man - tvingades att erkänna fast det inte var sant.

Hon ska stenas till DÖDS för en lögn!

Om ni som jag tycker det är fel, skriv på aftonbladets-insamlingslista som ska skickas till Irans ambasad.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7639187.ab 

Om ni var i hennes situation skulle ni inte vilj att någon stod upp för er???

De som inte skriver under är i mer eller mindre direkt maskopi med en diktatur som MÖRDAR kvinnor på det stenåldersgamla viset - stening.

För min del vill jag inte stå brevid och inte göra något när det så tydligt finns något att göra.

STÅ UPP FÖR SAKINEH; SKRIV PÅ INSAMLINGSLISTAN;

Nohiding - the voice of the blackout of life


I'm Ba-ack!
2010-08-24 / 20:33:49 / Allmänt

Tänk er rubriken med en väldigt Sheldon-aktig röst från the big bang theory när han kommer tillbaka helt drogad på valium, då har ni prickat in mitt röstläge perfekt!

Vi behöver väl inte ens ta upp hur länge det nu var sedan jag bloggade sist? Det är bara slöseri med er och min tid, vi kan helt enkelt konstatera att vi får borsta bort spindelnätet och dammet från bloggen och inte alls så speciellt varsamt skaka liv i den igen, det låter väl toppen?

Så nedan ska jag bara sammanfatta sommaren i några bilder så ni hänger med! ;)

 Jag klippte håret, ordentligt!

 Jag fyllde 20!!!

 Jennie drack mjölk


 Jag glömde sola ansiktet

 Alla galningar på ett och samma ställe ;)

 och smultronstället :)

 och smögen :)

Det var en sammanfattning i höst kommer jag sen slänga in lite sommarbilder här och var för att lysa upp tillvaron för har mer än vad som kan fås med i ett inlägg för nu (när jag fyllde) har jag äntligen fått en kamera!


Nu är jag tillbaka på alla sett och vis, även på gymmet! Varit där 2 gånger om dagen - back to normal!

Ska även börja disskutera lite politik på bloggen sen så vi är ordentligt redo inför valet i september eller iaf så redo vi kan bli :)

Nu ska jag roa mig med mitt favorit program på tv, fångarna på fortet!

Nohiding is back on the block!

RSS 2.0