Dansmatta, gymmet? och P!NK
2010-11-24 / 17:16:07 / Allmänt

Då abstinensen för att träna försvunnit det är då man vet att det absolut är dags att ta sig i kragen och börja igen. Men det är inte lätt då revbenen är som de är och inte helt hundra, men nu är det dags att försöka i alla fall...
Började faktiskt idag lite lugnt med dansmatta 40 min, inte den mest ansträngande träning men det var fullt tillräckligt, nu ska jag snart på dansträning också så det är bara att hoppas att jag inte förvärrar revbenen mer för imorn har jag tänkt att gå till gymmet!

Nu är jag inte galen som ska träna med "trasiga" revben ska bara dansa med högra sidan ovanför midjan på dansträningen och på gymmet imorn ska jag bara träna på cykeln med ryggstöd och kanske på gåbandet det är nog bara det som går.

Det blir intressant att se ^^

Någon som missats P!NK:s nyaste låt?


Glömska, sammanfattning och Dobby
2010-11-23 / 20:17:30 / Allmänt

Bloggen var det ja! Vet inte riktigt hur jag bär mig åt men på någotvis glömmer jag hela tiden bort att jag har en blogg inte alls så bra kanske ...


Helgen
I lördags spenderades dagen bort hos Hallbergs med först mat och tårta med deras släkt och familjevänner, väldigt gott och trevligt.
På kvällen var Anton och Emmas "39" års fest, som tog slut alldeles för fort ;) Hade väldigt trevligt :) Man skulle även vara utklädd till något man kunde koppla till anton och emma, jag var Harry Potter (bild kommer upp senare), för Emma tycker inte om Harry Potter alls va? ^^


I söndags var jag väldigt snäll och bjöd med mig mamma och pappa på Harry Potter and the deathly Hollows part 1, det var den första HP filmen jag från början till slut tyckt var riktigt bra så den fick riktigt bra betyg av mig och så fort den tog slut ville jag se nästa direkt! Jag blev insugen i den bubblan som normalt sett bara brukar ske då jag läser dem men nu lyckades även filmen fånga mig

Man kan ju inte annat än att Älska DOBBY!Vem var Lady Gadiva?
2010-11-17 / 16:30:00 / Allmänt

Läs igen de står inte Lady Gaga, utan Lady Gadiva ^^

Om ni inte vet det så är det lugnt för jag hade inte den minsta aning själv heller, jag som är besatt av historia och pluggat det till och med på universitetet och när jag inte pluggar det läser jag om det, för jag gillar historia, men jag hade inte den minsta aning om vem Lady Gadiva var. Utan fick lära mig det av en tv serie!

Vet ni vem Lady Gadiva var?

Hon var den första kvinnan att stå upp för sig själv och för andra och visa att kvinnor behöver vara med och bestämma. Hon kämpa för det hon trodde på med alla medel tillgängliga.

Vi borde veta, Alla borde veta vem Lady Gadiva var.


Tristan + Isolde
2010-11-17 / 14:12:14 / AllmäntMan förstår varifrån Shakespear fick inspirationen till att skriva Romeo och Julia, för Tristan + Isolde är en precis lika underbar kärlekshistoria och verkligen berör.

Kunde inte sova i natt pga. mitt revben så låg och titta på  Tristan och Isolde, precis min typ av film :)

Aung Sang Suu Kyi släppt ur husarrest!
2010-11-13 / 22:09:14 / Allmänt

Burmas enda andra partiledare har äntligen blivit släppt ur den fångenskap hon suttit i stort sett de senaste 20 åren!Det är ett stort och viktigt steg i rätt riktning inför det kommande valet i Burma :)

Vem är det?
2010-11-13 / 00:59:22 / Allmänt

Nu är det såhär att Emelie inte kan sova så hon hitta en tidning i trappen som hon tror är jennies, Posh24 hette den så sitter och bläddrar lite bland massa kändisar. Så hitta jag en bild och det kändes verkligen som jag kände igen människa men kände verkligen inte igen namnet.

Vem vet vem Evan Rachel Wood är??


Fundera på om det är hon som är tillsammans med Marilyn Manson? jag har ingen aning XD

Så jag var tvungen att googla henne och vet ni vem det visade sig att hon var?

Men självklart är hon en av mina favorit karraktärer ifrån TRUE BLOOD! Queen Sophie-Anne Leclerq!

För er som inte följer tv-serien True Blood är hon en vampyr drottning ^^


Vad tycker vi om Idol idag?
2010-11-12 / 21:44:58 / Allmänt

Vad tycker vi om Idol idag?

1. Elin & Minnah (duetten)
2. Jay

Det var väl aldrig någon tvekan om saken att Jay skulle vara fullständigt otrolig idag då det faktiskt var Rock och han var helt grym! :D

Annars tyckte jag det var lite tvekan om att de andra verkligen sjöng Rock...

Men jag fullständigt älskade duetten med Elin och Minnah deras röster liksom smälte in i varandra på ett grymt bra vis :) Vill att de två ska bilda en grupp och göra låtar i den stilen då köper jag den skivan direkt!
http://www.tv4play.se/noje/idol_2010?title=elin_blom_och_minnah_karlsson_%E2%80%93_calleth_you_cometh_i&videoid=1131863 

Hitta inte klippet på youtube än så ni fick nöja er med länken :P


Massproduktion
2010-11-11 / 18:21:02 / Allmänt

Massproduktion av skrivmatrial är vad jag hållit på med idag trots att jag har så förbannat ont i mitt revben att jag håller på att nästan skrika rakt ut fastän jag tagit smärtstillande. Hur som helst jag hade inte tänkt att blogga om mitt revben, det får klara sig själv ^^

Jo just det det jag skrivit idag var det jag skulle blogga om, förutom att börjat på en sommarnovell har jag skrivit lite låttexter/dikter eller vad man nu vill kalla dem det är fritt fram så tänkte visa några utdrag:

En annan gång

"En annan gång hade det kanske varit vi

En annan gång hade haven sinat

En annan gång hade himmelen brunnit

En annan gång hände det som aldrig hänt"


Delete you

"You called her a psycho and complained in my ears

She wanted to kill herself over some of her tears

I stood by and got sucked in to your mess

It felt like a was playing a game of chess"


 You are everything I never liked
"

The reason of love does not exist

Long ago it vanished into the mist

I love you and that makes me shy

I love you and I don’t know why"


Där fick ni ett litet smakprov, tänkte det blir alldeles för mycket att läsa om jag publicera allt ^^ Om ni vill ha mer hör av er eller varför inte lämna en kommentar och tänk på dessa är bara små korta utdrag, tagna ur deras perspektiv.


Skriver
2010-11-11 / 12:12:17 / Allmänt

Tack gode gud för att vi drömmer!

Herromdagen skrev jag att jag hade sådana problem med att skriva men allt jag behövde var egentligen att sova och definitivt inte en drömlös sömn.

Jag älskar mitt undermedvetna! När mitt medvetna inte kan komma på en bra historia att skriva ner tar mitt undermedvetna över och jag drömmer ihop en historia, som jag bara inte kan låta bli att skriva ner :)

Det är ingen vatikanens demon, men just nu tror jag att jag behöver skriva på något simplare för att komma igång igen och det är ju det som är huvudsaken att det går åt rätt håll !


Fröken Emelie!
2010-11-09 / 20:23:09 / Allmänt

Haha visst låter det kul? ^^ Jag har nämligen jobbat på frita idag och det var det som barnen kallade mig

Jag är verkligen inte bra på att blogga längre, nästan varje dag klickar jag upp blogg.se har en bra tanke på vad jag ska skriva men sen när jag skrivit en rad, som ovan, tar det bara stopp och då väljer jag oftast att inte publicera för hur kul är det att läsa en enda rad XD Vet inte vad det är med mig men skrivandet har nästan stannat totalt, på alla plan och jag vet inte riktigt hur jag ska motivera det att börja fungera igen...Igår på TDS mötet kom vi in på låtar som man känner något för, när låten går enda in eller vad man säger, så tänkte dela med mig med en av mina favoriter:


God morgon god morgon!
2010-11-06 / 09:30:00 / Allmänt

God morgon alla glada! Nu har jag försökt mig på ett tidsinställt inlägg bara för att jag ska hinna med allt jag ska hinna med idag och tro mig det blir stressigt ^^

Till att börja med ska mamma och jag kanske göra något med mitt hår, vad får ni se ni som ser mig på kvällen och för er som inte ser mig kommer det nog komma upp på bloggen om det blir något att ha :P

Efter det ska jag nog hinna klämma in en dusch, eller kanske före men skit samma det är ju inte det viktiga egentligen när jag ska duscha, huvudsaken är ju att jag duschar eller hur?

Haha duscha måste jag innan nästa steg i alla fall annars kommer dt gå lite åt skogen med nästa förberedelse  och efter den förberedelsen ska jag till Emma (stillunwritten.blogg.se) för att få en sminkning för kvällen, det blir spännande och se hur det blir, inte att jag inte litar på Emma men jag hade en liten galen idé som Emma också var på samma plan med så det blir nog lysande ^^

Någon gång under dagen ska jag också försöka ta mig i mina kläder och hur det går blir riktigt spännande och får kanske i värsta fall ändra lite på utstyrseln, men det blir nog bra :P

Om jag inte hinner blogga så vet ni nu lite vad jag ska hitta på ^^ och om ni undrar varför jag hittar på lite galenheter är det för ska jag på Halloween fest ;)

Idol o inför imorn
2010-11-06 / 00:04:44 / Allmänt

Top 3 i Idol ikväll är enligt Emelie, dvs mig, följande:

1. Minnah
2. Elin
3. Jay

Sedan Minnah kom tillbaka tycker jag hon har varit otrolig från framträdande till framträdande och det tycker jag är riktigt kul då hon fick en chans till, så att det verkligen är upp till bevis att hon förtjänar den.

Elins sång till forever young ikväll, gick enda in i hjärtat och jag fick rysningar!

Jay är ju så självklart en av mina Idoler och tror inte man behöver förklara hans storhet ^^


Men trots att dessa var riktigt bra, saknar jag lite top 4 från förra året (Erik; Calle; Tove; Mariette) för den känslan som jag fick av de fyra har jag hittils inte fått i år, men det kanske kommer med tiden. Hoppas det!

Nu måste jag nog sova så jag är vaken och taggat imorn för fest, trots att mina lungor för tillfället suger, ska jag allt försöka klara av att dansa lite :P

Ledtråd inför morgon dagen:

Pumpor motar bort oss


Filosoferat på parallella universium i natt
2010-11-05 / 13:21:13 / Allmänt

I mina sömnlösa timmar i natt roade jag mig själv med att försöka att förstå tv-serien charmed. Det låter ju inte så avancerat heller hur? Det är ju liksom bara och titta på den, men det var inte så jag mena. Utan min hjärna skulle försöka förstå hur dåtid, nutid och framtid kan existera parallelt med varandra. Eller hur olika plan kan existera inom samma utrymme? Eller hur cell för cell kan dela sig för att sedan sättas ihop exakt lika?Självfallet inser jag att de faktiskt inte gör det i tv-serien, jag är inte blåst ^^ utan lekta lite med den idé om det vore möjligt inom fysikens ramar eller hur dessa ramar skulle behöva ändras. Tro mig mina tankar i natt var inte lätta att reda ut!

Kväll
2010-11-04 / 23:02:11 / Allmänt

Hur lyckas man med att använda upp 2 livlinor innan 10 000 i Postkodmiljonären egentligen?? Det var ett helt mirakel att den människa idag faktiskt kom upp i 50 000, det bevisar bara hur lite det krävs att vinna pengar i tv.

Trots mina protester hamnade jag sedan i soffan med mamma med Robinson på tvn, till mitt försvar muta hon mig med Mars-glass och då är det inte direkt lätt att säga nej, det är så gott som omöjligt!


Hålligång?
2010-11-01 / 20:33:06 / Allmänt

Gårdagen blev verkligen full utav hålligång hela dagen, först en långpromenad med mamma, klippt ner buskar i rabatterna, krattat löv, bärt ved, rensat bland utgångna glutenfria produkter hemma, vissa hade gått ut 2008!!

Så var inte still förrän frammåt kvällen och då var jag helt och fullkomligt slut och just det jag dansade dansmatta också och så såg jag slutet av Star Trek filmen, och måste säga att Spock är väldigt lik Sheldon haha men det är väl lite vitsen?

Idag har jag mestadels varit en klassisk hemmafru OMG! och bakat bröd, glutenfria, nyttiga och ännu mer nyttiga ^^

Ville gärna ta mig till gymmet idag, men min kropp sammarbeta inte riktigt, utan då jag rörde mig igår långpromenaden och dansmattan så fick jag ont över höger lunga och ont vid ett revben på vänster sida så kände inte att gymma var det absolut bästa idag XD