Student klänningen all over igen! Haha el...
2010-04-30 / 16:28:52 /

Student klänningen all over igen! Haha eller nära iaf mina stövlars dragkedja hade gått sönder men till skillnad från klänningen var det här ett fall av att ilska löser allt! Fast precis som med fallet av studenten sitter jag fast i det för resten av dagen xD tur att stövlarna är så snygga annars skulle det blivit jobbigt att tvingas ha på sig dem ;) Nu ska vi snart åka och hämta upp alla och sedan bär det av - mot oändligheten och vidare! ;)


På gymmet utan varken vatten eller motivat...
2010-04-30 / 10:13:38 /

På gymmet utan varken vatten eller motivation- då går det lätt!


Åh vad fint sminkad du är! - vart ska du?
2010-04-29 / 15:57:45 / AllmäntFrågade jennie när jag kom in till hennes rum precis, men nej jag ska ingenstans! Jag ÖVADE INFÖR IMORGON! ^^

Mitt kaotiska schema inför morgondagen!
2010-04-29 / 15:52:00 / Allmänt

07.50 Skjutsa Jennie till tandläkaren

08.30 Frukost

09.00 Sola (dvs om solen gått upp XD)

10.00 Gymma

11.30 Fredagsglass med Malin

12.30 Dusch, naglack och massa liknande saker

13.15 ska försöka göra en grund till sminkningen

13.45 Bli sminkad hos Emma

14.30 Handla med pappa bl.a. mat jennie och jag ska ha med oss till kvällen

16.00 Fixa håret och klä mig

17.30 Hämta Johanna och Marcus och köra vidare ut till lovi

18.00 FEST!

Samt att jag någon gång där ska hitta sovsäckarna och packa det som ska packas och hinna upp med det till Anton och Emmas husvagn, låter det rimligt tycker ni?

Och det viktigaste får ju inte glömma att ta det lite lugnt så jag inte är trött redan klockan 20.00 ;)

Hej och hå bloggen ! Testar här om det g...
2010-04-28 / 19:25:12 /

Hej och hå bloggen ! Testar här om det går att mobil blogga något som jag nämligen inte gjort tidigare och tänkte det kan ju vara bra att veta då man inte alltid har med sig sin dator. Fast iofs har ju nästan alltid min mini dator med mig, men bara nästan och för de fallen då jag får blogg impulser kan det vara användbart :)


Posession
2010-04-26 / 21:57:12 / AllmäntDen här låten kan man inte slita sig ifrån hur mycket man än försöker, den suger sig fast, fattar ni? ^^

Nu är det upp till er
2010-04-26 / 16:05:00 / Allmänt

Och vad ni vill läsa, alltså inte i min blogg, utan vad för typ av böcker vill ni läsa? Så nedan följer 3 alternativ som jag håller på och skriva, men jag prioriterar aldrig någon av dem och ingen blir klar, så därför ska jag fråga er, vilken av dessa tycker ni jag ska satsa på? Och om ni vill ha fler alternativ, säg till jag har många! Men dessa är de med mest tanke bakom.

1. En viskning i mörkret
Kort beskrivning: En annorlunda vampyr berättelse än de som nu porträtteras i medierna generellt. En mörkare vampyr historia.
Utdrag:

Alltid en viskande skugga, svepen i mörkrets mantel, lurar, vittrar i de mörkaste vrår. Dväljs de i mörka gränder, letandes efter nästa att offra till deras oheliga mission. I den djupaste natt kommer de svävande, flygande, springande, med en högre hastighet än vad ögat kan se. Dunkla obestämda skuggor visar deras blotta existens. På den ljusa dagen kravlar de, krypande de, solljuset förslavar dem med dess närvaro, att aldrig känna solens bländade strålar är de fördömda till. Låt er inte luras solen kanske förslavar dem, men de kan även förslava solen, båda kan existera och ingen kan det lika väl som dem. De finns alltid där, här, omringar vår essens, deras mission att tömma och döda, långsamt dra livet ur vart enda en av deras offer. Enda tills, slutet av allt har ankommit, när det inte finns något kvar, inget liv, ingen ande, ingen själv, inget blod. Enbart död, förruttnelse och destruktion. Då de avslutat vad deras cirkulära kretslopp innefattar, blod, död och mörker, blod död och mörker, blod, död och mörker. Att aldrig finna stillhet, aldrig finna ro, aldrig finna ett slut. De är de viskande skuggorna i nattens mörker.
2. Roms lögn
Kort beskrivning:  behandlar en mörk lögn inom roms portar med karaktärer som julius ceasar, brutus mm samt ett sido spår med en nutida arkeologi student som hittar något som ingen ens trott existerat.
Utdrag:

Filippi 42 f.kr. Brutus läger.

Dammet ryker som ifrån tusentals elefanter som närmar sig. Längst horisonten sträcker sig linjen från sida till sida så långt ögonen kan se. Solen har knappt gått upp och ljuset i gryningen gör linjerna spökliknande. Som alla spöken från förr är här för att jaga honom. Hjärtat hoppar över ett slag och börjar dunka allt hårdare, smärtsamt, plågsamt. I frustration slänger han upp den mörkblåa tältduken och marscherar in, ryter åt dem där inne att gå ut och lämna honom i fred, för han behöver tänka. När alla lämnat sjunker han ner vid skrivbordet. Med händerna mot tinningarna, där svetten sedan länge både torkat in och börjat rinna igen. Ångesten kommer över honom igen. Det finns ingen stans kvar att fly. Han vill inte längre fly. Straffet för hans handlingar måste tjänas. ”Varför berättade du det aldrig?” Skriker han ut i tomheten och slår handen hårt i bordet, så skrivdonen faller i marken, bläcket rinner ut över dokumentet nedan. Dokumentet. Det dokumentet. Just det dokumentet vars skribent befinner sig på andra änden av slätten.


3.Vatikanens demon
kort beskrivning:en övernaturlig deckare, som utspelas i både i dåtid och nutid med religiösa och historiska anekdoter i kombination av stor fantasi.
Utdrag:

Som en skugga om natten. Ur de mörkaste vrår. För att återta det som rättmäktigt tillhör mig. Som en skugga har jag vandrat. Inte levande. Men inte död. Existerande. Väntande. På den dagen då jag åter igen möter det befriande gryningsljuset. I dina välkomnande armar. Tills den dagen kommer är jag bunden att vandra denna jord, för detta är mitt straff. Det grövsta utav straff. Inget medlidande förtjänar jag för jag är en skugga, en viskning, en mardröm, en demon. Din demon.

Prolog.

År 2009. Kl 03.45. Söndag. Rom.

Hårda fotsteg dundrade mot den stenbelagda vägen. Där förövare och byte i en hopplös kamp springer mellan de höga vita närmast antika stenhusen med pelargrund. Under dessa hus tid har århundrade och för en del kanske årtusende år passerar.Kullerstenarna under fötterna är blöta av dagar och ånyo dagar av sköljande regn, ty detta var slutet på en Italienssommar som nu led mot sitt slut, även den. Tiden är knapp innan någon av dem förlorar fotfästet, då kullerstenarna ligger kalla och slippriga under deras sprintande fötter,  frågan är bara vem utav dessa två det blir. Blir det den i den mörka kappan, den skräckinjagande gestalten med mask för ansiktet eller den vita som flyr för sitt liv.


Så vilken av dessa tycker ni låter som en bra idé att fortsätta med?  Och snälla lämna en kommentar om ni ändå är här :) Och håll i åtanke att jag inte kan skriva alla samtidigt för det är därmed jag skriver det här nu, för jag behöver hjälpt!


Drömmar
2010-04-20 / 22:51:23 / Allmänt

Ni ska bara veta vad jag bland annat drömde förra natten det var som en blandning mellan McLeods daughters och Charmed (eller iaf de 8 första avsnitten som jag sett XD) men det var en väldigt konstig blandning av familjekaos, magi & australien låter inte det som en bra film idé?+
= BRA IDÉ?

tyckte det mitt i drömmen i alla fall och den var åtmindstone underhållande ^^

Recap
2010-04-19 / 20:57:31 / Allmänt

Nu har det blivit länge sedan som jag bloggade och jag är medveten om det för bloggen har inte kommit i första och inte ens i andra hand de senaste dagarna för tiden har bara inte funnits till och bloggen har därmed inte prioriterats.

Torsdags

Sommarvädretsdag med uppemot 17 grader ute kan ni gissa vad jag gjorde? Jo det ska jag berätta jag tog på mig en bikini och la mig ute i solen och plugga, min första soldag för året och med det blev det också min första solbränna för året, då jag råkade bränna mig i ansiktet då den starkaste solskyddsfaktorn vi hade hemma låg på 10, 8 och 4. inte för att jag skulle behövt 50 som i karibien men 15 hade nog räckt gott och väl det fanns dock inte. Så det blev att sola med försiktighet - skoja! Som om jag kan sola med försiktighet, vet ni inte vem min mamma är`? Haha. Hursomhelst så pluggade jag konstant hela dagen för på fredagen skulle jag ha tenta. Förutom några timmar på kvällen då jag som vanligt drog till gymmet. Fast det blev bara 40 min spinning, skulle köra 30 efter det också men det passet var inställt så det fick vi hoppa. Sen på kvällen blev det också en liten promenad med Anton - trevligt!
Fredags

Vaknade första gången klockan 05.00 och kunde sedan inte somna om innan dess jag skulle gå upp och åka till universitetet och göra min tenta som jag faktiskt var rätt så nervös för, det var nämligen den här perioden i historien jag sedan tidigare kunde minst om. Dock hade jag inte behövt att oroa mig för när jag kom in till universitetet och fått tentan kunde jag inte låta bli att tänka är det inte svårare än såhär? Gjorde den klar på 40 minuter och satt sedan i 20 min och fika för man var tvungen att sitta kvar en timme, efter det åkta jag hem och köpte på hemvägen med mig lite glass och godis till jennie som var hemma och inte mådde bra, samt en merci chokladask till mamma som fylld år och sedan varit på kurs, men den delade vi på allihoppa. På kvällen blev det mitt favorit tv-program så ska det låta och måste verkligen säga att jag älskade det norska laget! Så otroligt bra de var - helt klart bättre än det svenska som jag inte riktigt vet vad de höll på med i programmet.

Lördags

Dagen började rätt så tidigt för spinningpasset började klockan 10 och innan dess var vi ju tvungna att både hinna äta frukost och även smälta den innan vi kom dit och det var ett av de bättre spinningpassen den här veckan, just ja jag var på spinning i fredags också och då kom det två tränare dit, lite typiskt då ingen dykt upp på torsdagen och 2 kom på fredagen, men på lördagen var tränaren tillbaka igen och passet var ett av de jobbigaste jag kört och tog i mer än vad jag gjort tidigare. Det kändes i mitt knä efterråt kan jag meddela. På eftermiddagen cyklade mamma och jag sedan och plockade lite blommor till mormor och efter vi gjort "inbrott" hos mormor så fick vi skynda oss hem för jag och Jennica skulle åka och se på dansföreställningen down n out inne på sagateatern, jennica förresten var är min sked? Väl inne i stan sprang vi också lite snabbt på Linnéa och sedan skynda vi oss snabbt vidare till sagateatern, till en otrolig dansföreställning.

Söndags

Direkt på morgonen blev det att dra iväg med Malin till stan och shoppa vi behövde nämligen lite vår och sommarkläder, men höll på och komma hem med helt andra saker innan jag mindes vad det egentligen var som jag skulle köpa. Som tur var löste sig det. Och köpte bl.a. ett par skit snygga kortbyxor på stadium och en hel utstyrsel till valborg som inte riktigt är min stil, men på ett sett väldigt min stil, hursomhelst det får ni se då! Gick också och skickade sms hela tiden för var ju tvungen att hålla mig uppdaterat om vad som hände i Karlstad denna dag ^^ Hemma från staden var jag väldigt rastlös så hjälpte lite till med tvätten och så hemma och sprang allmänt omkring i hela huset, fortfarande rätt så rastlös faktiskt! Jennie tror nästan jag fått ADHD för jag kan inte vara still en sekund, det kan ju inte vara riktigt hälsosamt eller?

Måndag

Sitter just nu inne på universitetet och skriver det här men lägger upp det sedan då jag kommerhem för har tänkt att lägga in lite bildet varav vissa har jag på min andra dator. Hehe. Men för mig börja dagen idag med sovmorgon efter att inte sovit ut ordentligt sedan tentan kände jag att det var välbehövligt för att imorgon börja med kaoset igen. Ska snart börja en ny kurs efter 1815 i historia och det är väl då allt händer egentligen? Eller? Får se hur den blir det kan jag inte säga än, så får fortsätta inlägget på vägen hem sedan. Ikväll blir det tdsträning och spinning, kanske lite styrketräning också, låter det som en bra plan? Jag gillar den i alla fall - bästa spinninginstruktören idag vet ni så kom med dit :)

Just ja jag skulle bloggat innan spinningen det glömde jag bort och tyvärr får ni inte så många bilder heller XD  


Skulle ha hoppat
2010-04-14 / 21:26:42 / Allmänt

- Att HOPPA!

Att hoppa eller inte hoppa det är frågan och idag tänkte jag testa om mitt knä blivit bättre så jag hoppade - vill ni veta vad resutatet blev?

Mitt knä är inte bättre  - Men nu har jag rett ut den frågan i alla fall :)

Easy Line och Tds träning är det jag engagerat mig i idag förutom att plugga + lite extra på gymmet efter träningen men det är så lite så det behöver vi inte nämna ^^

Men nu  - FLINGOR <3 yoghurt


Bikini nästa!
2010-04-14 / 12:38:23 / Allmänt

Ligger ute i solen med min minidator och historia anteckningar och bara njuter av livet, för vet ni hur otroligt skönt det är ute nu? Enbart på grund utav att jag inte kan riskera att bli sjuk igen till tentan har jag kläder på mig och inte bikini fast jag skulle inte vilja göra något annat än att bara ligga och sola just nu - vädret är gudomligt :)

Jag säger ju alltid att jag går på solceller och när solen är borta går min hjärna på sparenergi så tänk bara så mycket gjort jag kommer få i allt pluggande nu, jag riktigt känner hur hjärncellerna vaknar till liv på nytt då de kommer ur sitt vinter ide !

Så nu ska hjärncellerna få sträcka på sig och hugga in i historia för snart ska malin och jag och inviga våran första sommarglass för året ^^Det är så ljust ute att jag var tvungen att hålla mina solglasögon för webkameran bara konturerna skulle synas XD

Gårdagen var det värsta spinningpasset - tills idag!
2010-04-13 / 21:28:04 / Allmänt

Har spinninginstruktörer någon sjuk energi som vi resterande vanliga människor bara inte har? För tro mig, de är galna! Allihoppa! Och den ena är värre än den andra och så går det runt i hysterie tills man är på gränsen att svimma eller ge upp och då ska man pressa ännu mer! Men så otroligt skönt det känns efterråt! Man känner sig som duktigast i världen att man bara klarade av att genomföra det :)

Någon mer som höll på att typ dö av chock i början av desperate housewives avsnittet idag? :O
och måste bara visa en bild jag hittade på mig själv idag då jag gick igenom lite bilder på datan, mina ögon ser ut som ögon ser ut när någon ande på tv har tagit över en kropp - alltså ögonen har typ en hinna och ser typ döda ut - värsta läskigt!

Halvsover
2010-04-13 / 17:55:48 / Allmänt

Bestämde mig för att jag säkert kan det mesta till tentan bara att jag inte vet om det riktigt själv så jag tog en paus, mest för att ögonlocken bara föll ner och då är det ju som sagt lite svårt att plugga eller man kan ju gå igenom det i huvudet vilket jag gjorde ett tag men nog får vara nog och nu är jag nöjd med min plugg insatts för idag! Fråga mig något i historien mellan 1500-1815 bara gör det ;)

Nä om man skulle ta och byta om och packa väskan till gymmet? För snart är det SPINNING! Whoohoo - en av de bättre träningsformerna måste jag säga ^^ Man blir ju helt slut - skit bra med andra ord :P Så häng på till nästa gång vettja?Nu ska jag trampa på !


Plugg, Plugg, Plugg!
2010-04-13 / 15:33:09 / Allmänt

Önskar jag kunde säga att det gick bra men då skulle jag inte vara ärlig för just nu har jag gått lite in i väggen med allt jag ska kunna till tentan så det blev en paus och titta på the big bang theory som kom med nytt avsnitt idag !

Den serien är ju bara för underbart rolig alltså :) Sheldon är sååå söt <3 och Leonard är så  gullig :PUnderbart rolig serie alltså :)

Men snart återgår jag till pluggandet igen och ska fortsätta tills spinningen ikväll!

DON'T STOP ME NO!
2010-04-12 / 23:02:27 / Allmänt

I'm have such a good time ^^

När den låten kom på spinningen idag tänkte jag Whiiee! Satt och sjöng med i några rader men den kom att bli den mest uttröttade spinningupplevelse jag varit med om! När låten tog slut låg jag halvt över styret helt utpumpad och med ett knä som bara skrek! Men så duktig man kände sig sedan när man hade klarat det då man fick andas i 10 sek och ta några klunkar vatten - Det var underbart!

Så var jag ju självfallet på dansträningen också och den gick bra fast var tvungen att dra efter en timme då jag skulle iväg på spinningen här har man inte mycket tid till övers inte - men det är så det ska vara så man inte känner av att man är trött förrän man ligger framför datan och bloggar ^^God natt alla <3


Snabb bloggning
2010-04-12 / 15:31:01 / AllmäntSitter här som vanligt nu på sista tiden med en kopp te i högsta hugg, undra vad som är i det teet egentligen för är på gränsen till beroende av att alltid ha en rykande kopp te brevid mig när jag pluggar - och jag som inte ens egentligen ska tycka om te! Gör det här som undantagssort ^^ Man kanske borde ha med sig en kopp te på tentan på fredag? Det har jag inte tänkt på förut men det låter som en bra idé tycker jag :)

Dagen börja bra med att jag försov mig så hann inte ned till gymmet imorse utan slängde i mig lite frukost och började skriva ut all sammanfattning till tentan, då går skrivaren sönder och dokument efter dokument fastnar i den inte kul, så fick ett tag sitta med en pincett och dra bort en milimeter papper i taget så har i alla fall testat mitt tålamod idag !

Till sist fick jag snurr på skrivaren och nu är alla dokument ute och har spenderat de senaste timmarna med att försöka att få in det i huvudet, det går frammåt det gör det men snart blir det att ta en paus för idag med först dansträning, sedan spinning och när man är hemma från gymmet förhoppningsvis se lite på millenium triologin (spelade in avsnittet i lördags och skulle sett det igår men mamma och pappa orkade ínte se klart så vi fick skjuta på det tills idag)

Nu ska jag fortsätta att plugga - Precis nu om Napoleon men om 2 minuter slavhandeln till Amerika - så jag hinner med allt jag vill också inte bara det jag måste!

Packad, Slut & Party
2010-04-11 / 23:04:04 / Allmänt

Det ni!


Nu ska ni bara veta hur jag dragit ihop följande ord för om ni bara läser dem så förstår ni verkligen inte hur min hjärna fungerar och inte om den fungerar för är ganska säker på att den gör det faktiskt, man kan nästan känna hur den arbetar haha nej då den arbetar så tyst i bakgrunden då så den stör ingen.

Min gymväska är PACKAD och redo för att börja träna imorgon för nu när jag börjat att må bättre då drar det igång igen för nu mår jag bra och då finns inte en dag att förspilla i mitt mål att bli vältränad, funderar till och med starkt på att cykla till och från gymmet - JA ni hörde mig! ^^

Och så är jag SLUT efter en dag med PARTY för vi har nämligen firat vår kära lilla mamma idag med all släkt :)

Just det en bild på hur min färdiga make-up såg ut:


Måste också tillägga att jag faktiskt gillade mitt hår idag så jag har lite besluts ångest .... hmm...

Hursomhelst så får jag ta och fundera mera på det imorgon då jag måste upp tidigt och börja hyper plugga till min tenta! Whoohoo! Vi hörs och ses imorgon om jag har en minut över !


Dagens outfit
2010-04-11 / 13:45:25 / AllmäntTröja: Saints & Mortals
Chinos: Gina Tricot
Skal: Kreta
Övrigt: Emelie

Nu tror ni väl att jag blivit galen va? Med först sminktips och sedan dagens outfit, men ni kan andas ut det är fortfarande jag här :P

Gästerna anländer snart i kaoset på trastgatan så ska se om jag kan reda upp något av det iaf :)

Emelies val!
2010-04-11 / 12:12:35 / AllmäntEtt litet annorlunda inslag i min blogg idag, SMINKTIPS! Svimma inte nu ^^ Jag kan inga sminkord så ni får leva med det helt enkelt.

Mitt sminktips är MaxFactor - Miracel Touch foundation - Lugnt den bästa foundation jag haft, den klumpar sig inte och är väldigt enkel att applicera - vet inte hur mycket den kostar eller vad man kan köpa den men googla det vettja för det är den värd ;)

Just ja!
2010-04-10 / 11:50:33 / Allmänt

Glömde helt bort att blogga om en sak herromdagen, kommer inte ihåg om det var igår eller iförgår alla dagar flyter liksom ihop den här senaste veckan, men iaf.

Anton det HÄR är en PÅFÅGEL ;)haha :)

Nu ska jag återgå till " A history of world societies" kapitel 18 - vi hörs om boken inte tar hela mitt sinnesförmåga

okej jag erkänner
2010-04-09 / 13:25:17 / Allmänt

Istället för att plugg har jag nu spenderat den senaste timmen med att försöka få mig själv att förstå programmet picasa för blev lite sur när jag gjort ett kollage med frisyrer som sedan sket sig, så nu har jag istället gjort ett med 90210 bara för att jag kände för det, det stod mellan det och true blood men tänkte att true blood får snällt vänta till den nya säsongen kommer ^^Om inte jättenöjd med resultatet så duger det allt och nu vet jag mer hur programmet fungerar vilket var själva vitsen med mitt projekt. Så om ni inte har något att göra testa och gör ett kollage i picasa eller om ni redan kan det, se ett avsnitt av 90210 den är faktiskt bra :)

Även fast jag kanske inte tycker alla i serien är riktigt lika bra som fick vara med på mitt kollage, vissa vill man nästan strypa ibland, men det är väl lite vitsen?

PLUGGA EMELIE PLUGGA!

Nu måste jag gå för min bok nästan bokstavligen talar roppar på mig så bäst jag tar tag i den nu, innan den springer iväg!

Dricker te och pluggar
2010-04-09 / 12:42:21 / Allmänt

Och ja ni läste rätt ovan, jag både pluggar och dricker te, är inte världen allt för chockerande ibland?

Någon som är intresserad av hur jordbruket förändrades under 1700-talet? I sånna fall får ni gärna ta och läsa nästkommande kapitel åt mig men gissar på att ingen skulle vara det så har redan börjat XD

Hursomhelst funderar jag samtidigt på vad jag ska ta och hitta på med mitt hår för har gått och blivit väldigt trött på det faktiskt då det inte går att göra någonting med det, det liksom bara hänger och ser allmänt tråkigt ut:
Så sitter och funderar på vad ska jag göra med det? Så googla lite frisyrer och sådant men hitta inget, sedan kom jag att tänka på ens frisyr som är med i 90210

Vad tycker ni om den frisyren? Vill ha kommentarer så jag vet liksom :P

Hade egentligen gjort ett kollage med flera frisyren men den behagade inte bloggen att publicera så ni fick bara en bild, där jag tyckte frisyren framträdde bäst, så vad tycks?

Är det inte konstigt att Bruce Willis dotter kan ha så snyggt hår?
^^

MIN IDOL!
2010-04-08 / 20:18:08 / Allmänt

Jillian Michaels - Coach i Biggest Loser och en sann inspirationskälla för oss alla träningsnarkomaner.Tänk om man hade en sådan tränare kanske man till och med skulle märka någon skillnad efter alla timmar på gymmet ^^

Vill ha henne som träningscoach!

:) vs :(
2010-04-08 / 14:51:31 / Allmänt

Glad för min mini dator är tillbaka på scenen igen efter det att jag inte haft råd att uppdatera virusskyddet men nu är det fixat och tur det för jag älskar min minidator den är så praktisk och väger ingenting man kan bara ha med den utan att man egentligen känner att den är med - helt underbart.

Är inte glad för att min stora dator inte behagar att starta och att sladden tjuter så fort man sätter i den i eluttaget - not good! Speciellt då alla mina anteckningar inför tentan nästa vecka finns på den och att jag omöjligt skulle hinna att sammanfatta allt igen- det blir spännande. Men pappa skulle hjälpa mig med den när han kommer hem - TACK gode gud!

Så är jag på lite halvdåligt humör för vaknade med feber imorse not fun! men den är borta och nu är det bara halsen som jävlas och den jävlas ordentligt vill jag meddela! Så det blir inget dubbelt spinningpass för mig idag inte... Tror inte mitt smartaste drag någonsin var att köra easy line igår ... Men missade min sista föreläsning inför tentan idag pga. febern..

Men till positiva såg nya avsnitt av 90210 - måste erkänna att jag faktiskt är väldigt fast i den serien haha

bra tidsfördriv tills True Blood är tillbaka i rutan :)U gotta lov this poster ^^Disney, True Blood, Munkar, Pannkakor osv.
2010-04-07 / 15:38:16 / Allmänt


Blev inte så mycket att blogga för min del igår heller mest på grund utav den anledning att jag bara inte orkade så dagen gestaltade sig som föregående dag att jag mest låg i min soffa med täcket uppdraget till hakan och tittade på film.

Gårdagens mest intrycksfulla film var den traditionella:


Den filmen är defintivt en av mina disney favoriter <3 och till filmen åt jag en MUNK! Som mamma och jennie var snälla att köpa hem till mig från stan!
Ungefär såhär såg den ut:

Visst ser den oemotståndlig ut?

Förutom en munk, testade jag också igår att laga - AMERIKANSKA PANNKAKOR TILL LUNCH! :) Det blev smarrigt och mycket mer mättande än svenska pannkakor måste jag säga. Säg till om ni vill ha receptet ^^ Mina såg inte riktigt ut som de skulle så en bild från internet får duga:
Men så för idag då så har jag FÖRSÖKT att plugga och har tagit mig igenom 2 kapitel än så länge mitt mål är att jag ska orka med ett till idag, det ser lite mörkt ut bara för min ork sedan jag varit sjuk är inte den bästa som finns att finna men jag jobbar på det.

Innan jag publicerar inlägget kan jag inte låta bli att berätta om en upptäckt jag gjort, kanske är jag lite seg av mig men nu har jag i alla fall upptäckt det.

Visste ni att true blood hunken Jason Stackhouse


Är den samma som Jay från Summerland?och att han är ifån Australien? Kanske är därför han är så het!

blablabla
2010-04-06 / 11:44:05 / Allmänt

Fortfarande lite sjuk men idag blir det att plugga ändå och så har jag planer på att bli frisk till spinningen ikväll, tror ni att jag hinner? Det hoppas jag i alla fall för nu är det flera dagar sedan jag kunde träna senast, vilket innebär PANIK!

Eller iofs hade TDS träning igår men det gick inte så bra för var för yr och konstig i huvudet för att det skulle bli bra, men det var kul i alla fall :) Bilder kommer säkert upp på TDS blogg senare för anton var i farten och tog bilder.

Nu svensk historia från 1500-1815 hinner jag det på en dag? Vi får se

Teaser - min nyaste idé
2010-04-05 / 22:41:35 / Allmänt

Filippi 42 f.kr.

Dammet ryker som ifrån tusentals elefanter som närmar sig. Längst horisonten sträcker sig linjen från sida till sida så långt ögonen kan nå. Solen har knappt gått upp och ljuset i gryningen gör linjerna spökliknande. Som alla spöken från förr, är här för att jaga honom. Hjärtat hoppar över ett slag och börjar dunka allt hårdare, smärtsamt, plågsamt. I frustration slänger han upp den mörkblåa tältduken och marscherar in, ryter åt dem där inne att gå ut och lämna honom i fred, för han behöver tänka. När alla lämnat sjunker han ner vid skrivbordet. Med händerna mot tinningarna, där svetten sedan länge både torkat in och börjat rinna igen. Ångesten kommer över honom igen. Det finns ingen stans kvar att fly. Han vill inte längre fly. Straffet för hans handlingar måste tjänas. ”Varför berättade du det aldrig?” Skriker han ut i tomheten och slår handen hårt i bordet, så skrivdonen faller i marken, bläcket rinner ut över dokumentet nedan. Dokumentet. Det dokumentet. Just det dokumentet vars skribent befinner sig på andra änden av slätten.


Oj vad läsare jag fått idag - har jag gjort något chokerande eller?
2010-04-05 / 21:46:00 / AllmäntSå varför tror ni att jag fått så många läsare idag men inte en enda kommentar, behöver jag vara orolig?

Soffa, täcke och film
2010-04-05 / 16:12:25 / Allmänt

Hängig, trött och allmänt krasslig är det som står på schemat för mig idag då det inte finns energi till något annat och så är det faktiskt ganska skönt att ta det lugnt. Förutom att jag missade dagens 100 minuters pass på hälsofabriken, önskar bara de kunde vara oftare för det var så himla skön träning när jag körde det i fredags. Det kändes verkligen att det gav något, men idag missade jag det träningspasset.

Så det blev att se film istället för min del.

Har snart sett hela första säsongen av Full House ni vet den serien som brukade gå på femman för ungefär 8 år sen?


Den är väldigt behaglig att bara ligga och vara sjuk till.

Och har också sett en annan film D.E.B.S  heter den, hör talas om den? Nej, det tror jag inte ni har faktiskt. Men den var helt klart värd att se. Den var mycket underhållande, lite som en parodi på Charlies Angels men med det komiska inslaget att ”topp-agenten” blir kär i ”super skurken”  - hur kan det inte vara underhållande liksom? Med den lilla touchen att ”super skurken” är en tjej. Hur ska nu hennes vänner reagera?  En komisk film med moraliska inslag!Många av er bloggläsare skulle nog inte se den filmen enbart på grund av den lilla touchen men det är nog ni som inte skulle se den som behöver se den ^^


Jag vill bara kunna skriva igen... Skriva något bra...
2010-04-04 / 22:48:47 / Allmänt

Dålig på att blogga jag vet... Har mina andledningar

Men i alla fall jobbar just nu på att försöka återksapa lite utav min artistiska förmåga på skrivande sidan, för nu var det väldigt länge sen jag skrev något mer än några rader (borträknat bloggen då självklart) så läser lite av de gamla noveller jag skrivit och i försök till inspiration tänkte jag dela med mig utav en som jag skrev på engelskan i nian. Så om engleskan i den inte är perfekt håll i tanke att det var ungefär 4 år sedan om inte mer som jag skrev den. 

The Claws

 

From the empty space of nothing, it comes. Faster then a train and so much more dangerous. In the depths of darkness only the eyes are visible and under the gigantic pawns, hears the sound of sunburned grass crushing under its feat. There’s no point in running, this savage beast could out run you in a step. A flickering moment passes by, the next it has done its leap. There’s no where to hide.

 

I’m brought back to consciousness with a spasm, like marks of claws, red stripes rests on my fragile skin. Thin trickles of blood, from wounds not yet dried. Like the marks of claws, though really something else, because I still hold the cold blade so close in my hand. A poodle of this red fluid, next to my foot, caught my attention. My eyes glanced over my scarified arm, how am I going to explain this if someone asks me. Would anyone believe I’ve gotten in the claws of a predator? Would anybody even wonder? Anyhow I don’t have the time to think about this now.

-          Open the bathroom door! There are more persons then you who needs to use it!

Oh, mum. As fast as I can I wipe up the blood on the floor, flung my sweater over my head to cover my scars and hurries out before she yells again. The paper I flushed down the toilet. There’s no evidence of my crime.

 

Next night again the huge cat-looking savage was in my dreams and this time again it scratched me and my arms. The morning after I still recalled the dream as clearly as I experienced it in real life. Even though I still went to the bathroom and proceeded the same ritual as yesterday. To hide this I wore a sweater again, in spite of the warm wheatear outside. So far everything was cool, no one has said anything to me, and frankly who would?

 

The scars grow and become more and more for everyday, every night I dreamt the same dream, about the savage with claws and me, the victim. No longer it’s claws just scratch my arms, it’s reaching for my throat and heart. 

 

One day it becomes one cut to many, in the wrong spot and to deep. Now when she rests in her grave with all these scars, you wonder, wonder about the predator. Wonder about….

                                                                 The claws.
Mitt mål är att kunna skriva något orginellt igen. Har början på säkert 30 berättelser som kan mynna ut i både noveller eller böcker jag vet bara inte vilken jag ska satsa på, om ens någon, eller om jag behöver en ny idé. Jag vet bara att jag vill skriva igen. Skriva något bra, något som fångar människor. Frågan är bara vad jag ska skriva? 


Att lösenord ska vara så svåra att komma ihåg?
2010-04-01 / 17:38:36 / Allmänt

Som vanligt står plugg och träning på schemat idag, någon som är förvånad? inte är det jag i alla fall! Kämpar på med både huvudet och knät för att det ska funka så håll nu tummarna för mig allihoppa för imorgon kommer jag verkligen att behöva ett fungerande knä ^^

Måste här bara ta tillfället iakt att göra en jämförelse, tycker någon mer än jag att dessa två skådespelerskor är lika som bär?

 (Jessica Lowndes, 90210)

 Courtney Cox (Vänner/Couger Town mm.)

Om än en ålderskillnad på 20 år ungefär ^^ Men ni måste hålla med om att de är lika?


Och en sak till jag måste visa, har ni sett den nya bild promon till True Blood? Så jävla skön assså!Do u get it? ;)