Ignoranta människor!
2009-10-22 / 14:49:00 / Allmänt

Skulle staten betala vaccin för hela befolkningen om det inte var absolut nödvändigt?

När de sparar in på precis allt annat som går. Tror ni inte då att det behövs? Att det är viktigt?

Svininfluensan är inte någon vanlig liten förkylning! Människor dör av den! Även om du själv som inte vaccinera dig inte gör det kan du sprida smittan vidare till dem som får det betydligt värre och faktiskt kan dö av den!

Okej använd argumentet att den inte ger ett hundra procentigt skydd, men den ger skydd! Du kanske inte inte slipper den helt men mår betydligt bättre än vad du annars skulle ha gjort om du inte vaccinerat dig.

Hur många läkare tror du inte utalar sig i tidningen om vaccinet för ingen annan anledning än att få se sitt namn tryckt? Läkare är inga helgon, de är människor precis som alla andra.

Okej du kan bli sjuk av vaccinet men det går över inom 48 timmar efter det att du vaccinerat dig, till skillnad mot flera månader med betydligt värre symtom om du inte gör det! Eller glöm flera månader kanske får du inte ens chansen att vara sjuk i flera månader, kanske dör du!

Det är skrämmande fakta och jag sticker inte under stol med det, i Norge dog en 16 årig annars frisk flicka, tränade flera gånger i veckan, normalt sett bra immunförsvar, tills det att hon fick svininfluensan.

Vad kostar det er egentligen att vaccinera dig?

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0