Genmodifierade barn - Nej tack
2010-02-03 / 23:33:38 / Allmänt

I stora delar av i Europa och världen är det inte ens tillåtet med genmodifierade grödor, alltså att vissa generbyts ut mot konstgjorda osv. Och så vill vissa ha genmodifierade barn! När det inte ens är tillåtet att göra genmodifierad majs!
Låter det rimligt? Man ska utöva sådant på små embryon som man inte ens får göra i frön till majsplantor? Personligen tycker jag att det låter helt sjukt! Tydligen vill folk pussla ihop sitt eget barn, skaffa ett the sims spel så kan du leka hur mycket ni vill, men att göra det mot ofödda barn... Det tycker jag bara låter sorgligt... Tänk att veta att du föddes så som dina föräldrar ville du har blont hår och blåa ögon, men vem frågade barnet om lov? Det är den högsta grad av kränkning, att ändra hela ens persons uppenbarelse utan att ha dess tillåtelse. En sak är att utföra plastigoperationer på sig själv för det är ett val, vem vad har barnet att säga till om? Den får veta att den inte accepteras som den är och lär sig från början att om den inte är tillräckligt snygg är den inte värd något, för dens föräldrar kunde inte finna det i deras hjärtan att älska ett barn som inte till 100% överensstämde med deras ideal bild, tell me, vad skulle sådana föräldrar göra om deras barn hade någon form av utvecklingsstörning? Adoptera bort det? För den är ju då långt ifrån perfekt, eller att den inte skulle vara den skarpaste kniven i lådan?

Den mest fundamentala sanningen är att föräldrar älskar sina barn så som de är, annars skulle det inte få bli föräldrar.
Genmodifierade barn - Nej tack.

Människor ska inte leka gud!

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Stand proud and stand strong!


Kommentarer
Postat av: Emma

du satte huvudet på spiken (säger man så?).

du har helt rätt i vad du skrivit.

kunde kunde hålla med mer.



och som du sa, vi har tur att vi har varandra. då har vi någon som kommenterar xD haha

2010-02-04 @ 22:29:29
URL: http://stillunwritten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0