Vad gör de utländska soldaterna i Afganistan?
2009-10-22 / 10:27:24 / Allmänt

Vad gör de utländska soldaterna i Afganistan? Vad gör de svenska, danska, finska, ja vad som helst, USA! Vad gör de egentligen? Bekämpar terorism det är ju klart, men de vet ju inte ens var talibanernas ledare är någonstans och även om de skulle hitta dem finns det ju hundratals villiga att ta över.

Talibanerna säger att de kan vinna på samma vis som de gjorde mot Sovjet, men det är inte sant. Varifrån fick de vapen och utbildning för att kunna övervinna Sovjet? Jo ifrån USA. USA själva såg till att talibanerna kom till makten för de trodde det skulle vara bättre än Sovjet. Var det verkligen värt det?

Hur ska talibanerna och terroristerna avsättas från makten? Jag ser inte hur det skulle vara möjligt, en del av mig säger att alla utländska soldater ska lämna landet så får de förstöra Afganistans så gott de kan själva. Men det vore inte rättvist mot alla civila för de utländska soldaterna har en plikt gentemot dem. Det är det enda jag vet att de gör. Det är det enda de mot alla odds måste fortsätta att göra.

I am the one and only - The voice of the blackout of life - NoHiding

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0