Förtal av författare
2009-01-13 / 16:21:39 / Allmänt

Om det nu finns någon som läser min blogg regelbundet kanske ni tycker att jag nu ska ge upp om att skriva om Liza Marklund. Men ingen annan i hela sveriges tidningar gör ju det så varför ska jag då vara tyst?

De säger att hon gömmer sig från att delta i debatt i svt, har de läst hennes svar på det? eller ser de allt från den sidan de själva vill? Hon svarade på frågan om hon ville ta upp detta i debatt att hon blivit erbjuden att vara med i det programmet hundratals gånger och svarat nej, tidigare så varför skulle hon svara ja nu?

Den person som förklarade hela boken som en lögn har nu ändrat sig till att framsidan skulle vara en lögn, Hur ska hon ha det egentligen? Det är enorm skillnad från att säga att alla de 381 sidorna är lögn till att en mening skulle vara lögn. Så hur stabilt är denna persons argument? Även hade denna person som påstår att allt är en lögn inte ens pratat med de källor som var närmast mia under denna tiden utan egentligen helt irrelevanta personer som en gång funnits i hennes omgivning.

Varför bryr jag mig ens om detta? De vill att Liza Marklund ska dementera de källor hon använt sig av, - hallå källskydd?!? Som vilken journalist eller författare som helst måste man ge källskydd, Då är det helt oacceptabelt för att de vill att hon ska vara trovärd vill de att hon ska uppge sina källor....

De säger även att hon är rasist, men hon uppger inte vilken nationalitet många karaktärer har därför att det är orelevant, vad har det för betydelse om de är svenskar, amerikanare, afrikaner eller gud vet vad!

Respektera en författare. Ingen svensk författare i nutid har sålt så många böcker. VI och alla andra borde visa henne respekt!

Kommentarer
Postat av: jennie

Haha, så patetiskt. Vilken JÄVLA idiot har ett så skakigt argument?

Lilla kärringjävulen är nog bäst om hon håller käften. Vissa gör allt i sin kraft för att förstöra för andras framgång. Rätt sorligt och hemskt att förstöra för andra för att få sig själv må bättre.

Djävulska människor finns överallt.



YOU GO EMELIE <3

liza marklund med (even though att jag inte har läst hennes böcker. Men du har som sagt berättat allt)

2009-01-14 @ 18:26:15
URL: http://jengucci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0